sevgili arkadaşlar prensesimize nihayet kavuştuk ayın 7 sinde güzeller güzeli selinimi epidural anestezi ile 38+1 likken 3100 gr dünyaya getirdim nasıl bir mutluluk tarif edemem allah sizlerede en kısa sürede nasip eder ihşallah.bilginiz olsun faktör 5 heterozigot ve mthfr homozigotum ve 5 gün önceden clexan 0,2 ve coraspin 100 ü bıraktım ,ameliyattan hemen önce varis çorabı giydirildi sonrasında bir gün daha kaldı ,ameliyat sonrası sadece antibiyotik ve ağrı kesici verildi başkada ilaç verilmedi .kısacası arkadaşlar içiniz rahat olsun sakın çok stres yapmayın sorun çıkmıyor .sevgilerimle ...
tesekkurler 0EE darisi insallah seninde basina olur
evet yolu yariladik hatta geriye gidiyoz ama benim bu gunlerde agrim cok artik yuruyemiyorum karnim asagida oldugu icin cok zorlaniyorum yani anlicagin cokda sorunsuz degiliz ama genede binlerce kere sukur bu arada bebegimin cinsiyeti netlesti once kiz demislerdi ama simdi oglan dendi ve hareketlendi tahlillerim temiz cikti cok sukur bu guzel haberleri vermek istedim sizlere ama bazi arkadaslarin uzucu haberlerini okuyunca vazgectim ne olur kimse uzulmesin sabir edin arkadaslar hersey yoluna girecek birgun buna tum kalbimle inaniyorum hepinizi cani gonulden kucakliyorum
ıyı aksamlar kızlar dr geldım ve bı kez daha yıkıldım sabahtan berı aglamaktan bıtap dustum dr tekrar kn tahlıllerı yaptı degerlerım bu seferde yukselmıs dıs gebelık olabıılır dedı benım anlamadıgım ultrsyonda kese gozukmustu nasıl oldu anlamadım dr sordum oda cok nadır olabılıyo boyle seyler dedı kurtajla veya dusmesını bekleyemeyız tuplere tutunmussa bebek ya tupların patlar ya da ıc kanama gecırebılırsın dedı yarın amelıyata gırecem malesef baska dr gıtsemmı dıye dusundum ama prof benı rıske atamaz dıye dusundum kafam cok karısık ınsallah bu son yıkımım olur da melegım bı adım daha bana yaklasmıs olur bı sure gıremem artık kendınıze cok ıyı bakın dostlarım guzel haberlerle bulusmak uzere........
ıyı aksamlar kızlar dr geldım ve bı kez daha yıkıldım sabahtan berı aglamaktan bıtap dustum dr tekrar kn tahlıllerı yaptı degerlerım bu seferde yukselmıs dıs gebelık olabıılır dedı benım anlamadıgım ultrsyonda kese gozukmustu nasıl oldu anlamadım dr sordum oda cok nadır olabılıyo boyle seyler dedı kurtajla veya dusmesını bekleyemeyız tuplere tutunmussa bebek ya tupların patlar ya da ıc kanama gecırebılırsın dedı yarın amelıyata gırecem malesef baska dr gıtsemmı dıye dusundum ama prof benı rıske atamaz dıye dusundum kafam cok karısık ınsallah bu son yıkımım olur da melegım bı adım daha bana yaklasmıs olur bı sure gıremem artık kendınıze cok ıyı bakın dostlarım guzel haberlerle bulusmak uzere........
ya aklıma takıldı değerler yükselmiş peki kese yokmuydu?
canım benm yaaasenağlama allahım nedir bu başımıza gelensenağlama aynısı bana oldu umutcum.dış gebelik cok nadirde olsa yalancı kese yaparmıs.ben bu yüzden şerefsiz bi doktora boştan yere kürtaj oldum.meğer sonradan kaybolurmus o kese.sonra incelemedi kontrol etmedi beni ve tüpteki bebek bydü ve iç kanamaya kadar gitti.yarım saatle hayatın kurtuldu dedi bana baska bi doktor.istersen aklında şphe kalmasın baska bi doktora git derim ben..ooffff allahım yardımcın olsun bitanem..allahımsabır versin sabrınında karşılığını versin:Saruboceq: (tez zamanda!!!!!!)
cok şükür tuucecim cok şkür.cok zor zamanlardı.umudumu az yitirmedim bende.calıkusum gibi evliliğimi bile göxzden cıkarmıstım.ama cıkmayan candan ümit kesilmezmiş gercekten.allahımın hikmeti cok byükona inanmayan taş olsun derim ben hep.tuğcecim ben 4 kez dış gebelik 3 kezde normal gebelik gecirdim.8. de kucağıma aldım cemremi:Saruboceq:celenciğim senin bu yolda çekmediğin sıkıntı kalmamış canım ne denir Allah mukafatını daim kılsın,7 kez kayıp,dış gebelik,iç kanama kimbilir ayrıntıya girsen ne zor şeyler yaşamışsındır ama çok şükür mükafatın çok güzel inşallah Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip eder.
ben askeri hastanenin doktorunun özeline gittim bu en son hamileliüğimde.kendisini cok severimŞeniz bitanemdir oŞeniz hatta oğlum olsaydı adını vericektik kız olunca cem-re oldu.kendisinin adı cem dekaydirigubbakcemile3 tavsiye ederim.sosyal güvencen varsa hastanede ilaçlarınıda yazar.ne desem yaptı yaa.şu kadar ilaç yaz diyordum tamam diyordu.ilacı deiştirmek istiyorum diyordum tamam diyordu.aayy ösledim:çok üzgünüm:merhaba arkadaşlar, bende ocak 2008 den beri sizlerle aynı durumu yaşıyorum ve 2 kaybımvar. (heterozigot). şu an çok yeni hamileliğim var ve izmirde yaşıyorum.
izmirde olup da dr.u olan var mı hemen hemen herkesin durumunu ilk yazılardan beri takip ediyorum. umarım en kısa zamanda yüzlerimiz güler... tek temennim bu
canım bazen doktorlar sebep bulamayınca da veriyorla aspirini hatta iğneyide.yanlış hatırlamıorsam burdada vardı senin gibi olan..CADIARZUmerhaba arkadaşım benim de 2 tane düşüğüm var ilki 9 hafta 3günlük 2.si 6 haftalıktı ikiside karnımda öldü fakat yapılan araştırmalarda hiçbir şey çıkmadı ama doktorum bana coraspin diye bir hap verdi gebelik düşündüğün anda bu hapı kullan dedi ve hamile kalıncada devam edecek mişim gerekli görürse kanı sulandırıcı iğne vurulabilirmişim ama benim anlamadığım şey yapılan testlerde hiçbir sorun çıkmadı neden böyle bir şey söyledi doktorum bunu bilen varsa cevap bekliyorum.allah yardımcınız olsun arkadaşlar.
Sevgili güneş , hayırlı uğurlu olsun...Allah hayırlı ömürler versin , anneli babalı büyütsün...Herşeyin yolunda olmasına çok sevindik.. Ayrıca verdiğin bilgiler için de çok teşekkürler , çok düşüncelisin...Darısı da başımıza inşallah... Celen , şen , redrose gibi bizi yalnız bırakma arada yaz olur mu ? Çok sevgiler...sevgili arkadaşlar prensesimize nihayet kavuştuk ayın 7 sinde güzeller güzeli selinimi epidural anestezi ile 38+1 likken 3100 gr dünyaya getirdim nasıl bir mutluluk tarif edemem allah sizlerede en kısa sürede nasip eder ihşallah.bilginiz olsun faktör 5 heterozigot ve mthfr homozigotum ve 5 gün önceden clexan 0,2 ve coraspin 100 ü bıraktım ,ameliyattan hemen önce varis çorabı giydirildi sonrasında bir gün daha kaldı ,ameliyat sonrası sadece antibiyotik ve ağrı kesici verildi başkada ilaç verilmedi .kısacası arkadaşlar içiniz rahat olsun sakın çok stres yapmayın sorun çıkmıyor .sevgilerimle ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?