slm kızlar uzun zamandır yoktum buralarda guzel seyler yazmak vardı ama olmadı yıne yılbasında bebegımle bırlıkte gırdık hamıleydım yaniiii. tamam dıyodum olacak bu sefer ama gordugum o ruya hep benı korkuttu.....ama yıne olmadı elımden gelen herseyı yaptım en ıyı dr gıttım olmadı cunku bı sebep yok ve bugun 4. melegımde ucup gıdecek ellerımden bu nasıl acı nasıl anlatılır mevlam yıne kısmet etmedı ıste olmayınca olmuyo yoruldum tukendım artık rabbım yardımcımız olsun......
umutsevgim geçmiş olsun canım seni teselli etmeye çalışmayacağım çünkü tesellisi yok benimde aynı şekilde oldu biliyorsun bir ay oldu yeni düşük yapalı üstelik iğne ilaç herşeyi kullandım yılmak yok yeniden başlıyorsun şimdi senin faktörün neydi ve yeniden test yapıldımı sana bunlar çok önemli lütfen yaz ve sakın yorulma
slm smmm 06;
ben ilk sinan beyle başladım ...pıhtılaşma problemimi o bulmuştu. yapılan tahlilller sonucunda mthfr 1298 heterezigot ve homosistein değerim 9.7 çıktığı için metioninden sınırlı diyet vermişti..... tabi klasik folbiol , coraspin,ve beccozme -c .... yapan arkadaşlar bilir diyeti sadece sinan bey veriyor ve uygulaması çok zor... bizde eşimle araştırdık lütfü beyinde fikrini almaya karar verdik... kendisi son derece kibar , tam bir beyfendi... cihazları uzay üssü gibi... son derece güven verici bir tavrı var.. seni sonuna kadar dinliyor ....sorduğun her soruya sakince sen ikna oluncaya kadar cevap veriyor.. kısacası tecrübeli ve pozitif bi hekimm.....yalnız eşimle bizim takıldığımız bir nokta oldu lütfü beyde... tüm soruları biz sorduk... zaten daha önce sinan beye gittiğimiz için zaten hemen her şeyi bilerek gittik... oda bizi dinledi... ama bizim söylediklerimiz haricinde en ufak bir cümle bile kurmadı.... hekimlik anlamında bizi ilk defa ona gitseydik tatmin etmeyecekti... çünkü ona göre pıhtılaşma türkiyede sokaktaki her 3 insandan 1 inde var.... ve bir çoğu bunun farkında bile olmadan sağlıklı doğum yapabiliyor.... ben 2 kere kayıp yaşadım... çok ısrar ettiğim için gebelik başlayınca fraxiparin 0.3 kullanabilirsin dedi... yani ona göre gerek yokta benim içim rahat olsun diye verdi iğneyi....buda bize pek güven verici gelmedi....
ücret konusuna gelince... ilk gidişinde 230 ytl veriyorsun.. sonraki gidişlerinde 200 alıyor... her muayeneye gittiğindede ücret ödüyorsun... yani oldukça pahalı ....sorularına cevap verebildimmi bilmiyorum ... sormak isteğin bişey olursa yine cevaplarım canım...
Tesekkur ederım arkadslar guzel dıleklerınız ıcın allhım kımsenın sevıncını yarıda bırakmasın kısmet ıste.....selvıhan canım ben lutfu hocanın hastasıyım yapılan tum tahlıllerde hıc bır problem bulunmadı bunun ıcınde ıgne flan kullanmadım 3. Gebelıgımde kullanmıstım o da bı ıse yaramadı ınsallah bebısını saglıcakla kucagına alırsın opt canım
canım bende 3. gebeliğimde 0,4 lük clexane,folbiol 5mg,aspirin100mg,deltacortil5mgve progestan kullandım 3x2 yani baya fazla ama olmadı işte bebeğimin kalbinin durduğu gün gün hemen antifaktör xa diye bir kan testi yapıldı bana ve pıhtılaşma düzeyim o gün sabah iğne vurulmuş olamama rağmen çok fazla çıktı ki benim sorunum sadece mthfr heterezigottu sen iğne kullanmasam bile olur demişlerdi düşün yani şimdi ise 0,8 veya 0,12 lik iğnelerden bahsediyorlar ve aynı gün birde pa1 testi vermiştim onun sonucunu henüz almadım sana herhangi bir test yapıldımı acaba seninkide iğnenin dozu konusunda olabilirmi asıl bundan sonrası önemli benim için tedaviye rağmen bebeğine kavuşamamış dördüncü arkadaş oldun sitede sen artık bizim durumumuzdakiler için yeni bir dönem başlıyor bence doktorumda öyle söylemişti son düşüğümde sık kürtaj etkiliyormuş pıhtılaşma düzeyimizi her bir dahaki seferinde bir öncekinden kötü oluyoruz yani gittiğim muayenehanede ben iğneye rağmen başaramamış 4. hastası olduğumu ve şimdi de bu sorunla karşılaştıklarını ve hiç telaşlanmamam gerektiğini mutlaka olacağını sadece biraz daha zor olacağını benim kendimi sağlam tutmamı istediğini söylemişti sende hemen silkelen kendin için şimdiden sonra ne yapabilirsin onu araştır canım ve lütfen bizide haberdar et mutlaka başaracağız allahın izniyle bundan sonrakini kucağıma alacağım ve bunlar kötü bir kabus olarak geride kalacak bu arada merak ettiğim kaç haftalıktı ve düşükmü yaptın yoksa kalbimi durdu senin meleğininde yeniden geçmiş olsun kendine dikkat et lütfen önemli olan sensin senin iyi olman sen olmazsan oda olamaz unutmaa.s.
redrose cum, canım benim çok geciktim ama ancak fırsat buldum inan...oğluşunu güle güle büyüt, gözün aydın, bahtı açık olsun...öpüyorum miniğini ve seni...sevgiler...
Redrosacim canim gözün aydin.
Allah bebisine uzun saglikli ömür versin canim.:ecrin_bebek:
Darisida Insallah bizim gibi bekleyenlere olur.
slm kızlar uzun zamandır yoktum buralarda guzel seyler yazmak vardı ama olmadı yıne yılbasında bebegımle bırlıkte gırdık hamıleydım yaniiii. tamam dıyodum olacak bu sefer ama gordugum o ruya hep benı korkuttu.....ama yıne olmadı elımden gelen herseyı yaptım en ıyı dr gıttım olmadı cunku bı sebep yok ve bugun 4. melegımde ucup gıdecek ellerımden bu nasıl acı nasıl anlatılır mevlam yıne kısmet etmedı ıste olmayınca olmuyo yoruldum tukendım artık rabbım yardımcımız olsun......
şen cim;çok teşekkür ederim.inşallah hayırlı, bahtı açık,sağlıklı evlatlar yetiştiririz.darısı tüm arkadaşların başına.sarılığımızı atlatamadık bir türlü.her hafta 3 gece hastanedeyiz.3. yatışımızdı bu hafta.bugün geldik evimize.düşüyor çıkıyoruz.3-4 gün geçmeden takrar yükseliyor.yenidoğan sarılığı diyor doktorumuz.sebep bulunamadı çünkü.inşallah gerçekten öyledir ve inşallah bu defa son yatışımız olmuştur.kızınında seninde iyi olmanıza sevindim canım.en kısa zamanda gaz probleminizde biter inşallah daha rahat edersiniz.ikinizide öpüyorum canım...sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?