merhaba arkadaslar...bıze guzel haberler veren arkadaslrarımıza selvıhan ve dıger gebelere tesekkurler.cunku onları okuyunca ıcım umut doluyor. annelerımızın bebıs heyecanlarıda ıcıme sevınc akıtıyo.kaybı olan arkadaslarımız ıcınde bı o kadar uzulup umıtsızlıge kapılıyorum. o yuzden karmakarısıgım.umutlu ve kaygılı. yınede benım bu ısten anladıgım su.doktorlar kararsız bız kaygılı tahlıller karmasık.... tek bıldıgım bız bebek ıstıyoruz.ve bunun ıcın elımızden gelenı yapıyoruz dımı? doktorlara kosuyoruz.tahlıller yaptırıyoruz.denıyoruz. umutlanıyoruz.ılaclar alıyoruz.ıgnelere baslıyoruz.ee bızım elımızden gelen bu kadar.gerısı yuce rabbımıze kalmıs.elımızden gelen tum cabanın sonrasında kendımızı ona teslım etmek. ınanıyorum.olucak..bı gun ınsallah....hepınız kendınıze ıyı bakın...
arkadaşlar ben faktör 5 heterozigotum 0,3lük fraxiparine ve aspirin kullanıyorum bugün ultrasona girdim ve bebeğimin karın çevresinin gelişiminin 2 hafta geri olduğunu söyledi doktor normalde 27 haftanın içinde olmam gerekiyordu ve faktör 5lerde budurumun normal olduğunu ama üzücü olduğunu bana yansıttı,faktör 5 heterozigot olup bebeğini sağlıkla dünyaya getiren varmı
canım benm gecmiş olsun.gece gündüz basucunda ışıldak yak kuzunun.bizim cemrenin ööle düştü sarılığı.florasan ışıldaklar varya.bide bebiş hangi odadaysa o odanında ışığını florasan yapın.hiç hastaneyle uğrasmassın gecirir ışıldak..
arkadaşlar neden soruma cvp yazılmadı anlayamıyorum galiba tek faktör 5 benim neyse her gittiğim doktor kan sorunu olanlarda özellikle faktör 5 olanlarda preeklampside oluşma olasılığı çok yüksekmiş,hamile kalmayı düşünen arkadaşlar bence tansiyonlarına ve fazla kilo almamaya da dikkat etmeli.
canım konuyla ılgılı bılgım yok.ama sunlar gelıyo aklıma.bı kere ultrason olcumlerı degısken ve kesın bılgıler deıl bunu bılıyorum.gebelıklerde bazeen bazı gelısımlerın dıger gebelere gore daha gerı bazende daha ılerı olmasıda normal kabul edılebılıyo. su an bebegın yasıyo.senın ıcınde.o yuzden bunları dusunmemeye calıs.ona huzurlu ve umutlu sınyaller gonder.ılaclardan daha etkılı olacagına ınanıyorum ben. emının bı dahakı kontrolunde daha olumlu seyler duycaksın.ve yıne emınım bebısını saglıkla kucagına alıcaksın...hem rıskler faktor 5 te, mthfrde, faktor 2 de, ılerı yasta, zayıflıkta, sısmanlıkta, vs.....herseyde var dımı.ama Allah ısteyınce hıc bı rısk kalmıyo.doktorlara ınan guven.ama kendını ve bebegını Allaha emanet et.o herseyın en ıyısını bılır.lutfen umutsuz olma ve bebısını uzme
arkadaşlar
ben yeni hamileyim
kaç haftalık olduğumu dahi söylemediler ancak kan tahlilinden anlaşılıyorki 3,5 - 4 haftalık bebeğim
perşembe günü ultrasondan baktı doktor keseyi göremedi erken daha dedi
ama kan pıhtılaşmış gbi bişey dedi
tabii tam olark ne olduğunu açıklamadı
şimdi bu başlığı görünce yüreğim hopladı valla
kese içindemi kan pıhtılaşması oluyor bu dediğiniz yoksa
rahim içinde mi?
Allahım sağlıklı eyle hamileliğimizi ve bebeklerimizi
canım teşekkür ederim yazdıkların için çok iyisin ben hep Allah a sığındım ve hala ona sığınıyorum ama benimle aynı sorunları yaşıyan insanlarlada konuşmanın iyi olacağını düşündüm malesef 2 doktorda gerilik olduğunu söyledi 2 ultrason 1 doppler yapıldı pazarteside inşallah 3.ye gideceğim.size ilk doktora gittiğimde yazdım o kadar acı konuşuyorlarki bazen içimi kan ağlattı o dr dedikleri sabaha kdar ağladım gelde moralli ol.Allah a çok şükür ikinci daha olumlu konuştu.neyse başını ağrıttım tekrar teşekkürler
canım benim faktör V Leiden normal ama faktör V H1299R (R2) Heterozigot ve MTHFR heterozigot. şimdilik çok erken tabi konuşmak için ben çok başlarındayım. ama gerilik inan bir çok gebelikte oluyor. görümcemin bebeği için 2 hafta geri dediler son ay topladı şimdi topaç gibi. tam ölçümler yapılamıyor bence önemli olan direnç değerlerine bakılıyor kanın ne kadar geçip geçmediği bebeğe o önemli. senin ilk başlarda nasıldı gelişimi sorun varmıydı. belki iğnenin dozu yeniden ayarlanır. ama bence asıl önemli olan olumlu olmaya çalış olurmu haklısın insan gerçekten çok yıpranıyor. Allah ikinizi de korusun sağlılka al bebeğini kucağına inşallah
slm kızlar uzun zamandır yoktum buralarda guzel seyler yazmak vardı ama olmadı yıne yılbasında bebegımle bırlıkte gırdık hamıleydım yaniiii. tamam dıyodum olacak bu sefer ama gordugum o ruya hep benı korkuttu.....ama yıne olmadı elımden gelen herseyı yaptım en ıyı dr gıttım olmadı cunku bı sebep yok ve bugun 4. melegımde ucup gıdecek ellerımden bu nasıl acı nasıl anlatılır mevlam yıne kısmet etmedı ıste olmayınca olmuyo yoruldum tukendım artık rabbım yardımcımız olsun......
arkadasım cok gecmis olsun inan cok üzüldüm Allah birdaha yasatmasın bende yılbasından önce 3.bebeğimi kaybettim cok zor biliyorm sanki artık hiç çocuğum olmayacakmıs gibi geliyo bunda daha cok etkilendim Allah herseyin hayırlısını versin yüce rabbim kucağına en yakın zamanda hayırlı evlat nasip etsin
canım ben mthr677t heterezigotum.gebeliğimde clexane 0,4 kullandım iğne olarak.hamile kalmadan 1 ay öncede babyprin ve folik asit kullandım.aspirin ve iğneye 36,haftaya kadar kullandım.doğumda 38. haftada oldu.a.s.siz heterozigotmusunuz ve gebeliğinizde iğne dışında asprinde kullandınızmı kullandıysanız kaçıncı haftaya kadar kullandınız
tesekkur ederım canım sagol rabbımyuzumuzu guldursun ınsallah...sen ordudamısın bende gecen sene unyedeydım tahlıller ıcın samsuna gıdıyodum cok zor oluyodu ..... bıde ya arkadslar benım kanamalarım ve agrılarım hala baslamadı sadece deger dustu dr 1 hafta bekleyelım dıyo bbegımde benı hemen terk etmek ıstemıyo demekkı yavrum benım keske saglıcakla gelseydınde opup koklasaydım senı bıtanemmm.......
canım ben mthr677t heterezigotum.gebeliğimde clexane 0,4 kullandım iğne olarak.hamile kalmadan 1 ay öncede babyprin ve folik asit kullandım.aspirin ve iğneye 36,haftaya kadar kullandım.doğumda 38. haftada oldu.a.s.
bitanem...bende bi gebeliğimde doktorlara yalvardım almayın dursun kalbi atıcak onun.o daha cok küçüksenağlama yerlere oturdum ayaklarına kapandım almayın diye..tamam bekleyelim dediler.acıdılar halimesenağlama 10 gün zaman verdiler bana.tamam dedim.dediğin gibi ne kanamam vardı ne ağrım..allahıma dualar ettim günlerce gecelerce..yalvardım rabbime..hastaneye gidiceğim sabah midemin büzüldüğünü içimin çekildiğini hissediyordum..ya cok zor..inan yaşamayan bilemez bunları..anlatınca cok kolay gelio diğerlerine...ama bak allah mucizesini hiç ummadığın bi zamanda gönderiveriyo..ha unutuomusun yasadıklarını kaybettiklerini...hayır:1no2: kocaman hayır..yaşasaydı şu yasında olucaktı yasasaydı sunu yapıcaktı...
dua et umutcum..sen güzel yürekli bi anne olucaksın..ben buna sonuna kadar inanıyorum..allahımm tez zamanda önce göbüşünü sonrada evini doldursun...allahım kimseyi bu yolda oyalamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın:Saruboceq:
canım benım guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım haklısın yasamayan bılemıyo aman bosver kucuk bır et parcası dıyolar ama bı bılseler ıcımdekı fırtınayı ısyan etmıyorum hakkımda yok zaten alanda O VERENDE RABBIM HARKESE SAGLIKLISINI VE HAYIRLISINI NASIP ETSIN ALINDA YAZILAN GELIRMIS BASA SENIN PRENSESINEDE MEVLAM UZUN OMURLER VERSIN TESEEKKKUR EDERIM CANIM BENIM ZATEN O GUZEL DILEKLERINIZ ICIME BIRAZ OLSUN SU SERPIYO YANIMDA OLAN ACIMI PAYLASAN HERKESE TESEKKURLER.....
canım cevabın için çok teşekkür ederim yazdıklarını okuyunca çok duygulandım kendi yaşadıklarım aklıma geldi herkes hamileydi benim son yaşadığım kabusta ve sonradan hepsi bebeğini kucağına aldı benimki sıvının içinde kutudaydı kürtajdan sonra kimseye veremedim araştırmaya götürdük hastaneye verirken bile ayrılamadım ağlaya ağlaya eşim aldı elimden götürdü sanki yaşıyormuş gibi boşluğa düştüm her bulduğum köşede ağlıyordum inşallah senin şuanki mutluluğunu banada nasşip eder Allah ım ,birdaha evlat acısı yaşatmasın yüce Rabbimcanım ben mthr677t heterezigotum.gebeliğimde clexane 0,4 kullandım iğne olarak.hamile kalmadan 1 ay öncede babyprin ve folik asit kullandım.aspirin ve iğneye 36,haftaya kadar kullandım.doğumda 38. haftada oldu.a.s.
bitanem...bende bi gebeliğimde doktorlara yalvardım almayın dursun kalbi atıcak onun.o daha cok küçüksenağlama yerlere oturdum ayaklarına kapandım almayın diye..tamam bekleyelim dediler.acıdılar halimesenağlama 10 gün zaman verdiler bana.tamam dedim.dediğin gibi ne kanamam vardı ne ağrım..allahıma dualar ettim günlerce gecelerce..yalvardım rabbime..hastaneye gidiceğim sabah midemin büzüldüğünü içimin çekildiğini hissediyordum..ya cok zor..inan yaşamayan bilemez bunları..anlatınca cok kolay gelio diğerlerine...ama bak allah mucizesini hiç ummadığın bi zamanda gönderiveriyo..ha unutuomusun yasadıklarını kaybettiklerini...hayır:1no2: kocaman hayır..yaşasaydı şu yasında olucaktı yasasaydı sunu yapıcaktı...
dua et umutcum..sen güzel yürekli bi anne olucaksın..ben buna sonuna kadar inanıyorum..allahımm tez zamanda önce göbüşünü sonrada evini doldursun...allahım kimseyi bu yolda oyalamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın:Saruboceq:
tesekkur ederım canım sagol rabbımyuzumuzu guldursun ınsallah...sen ordudamısın bende gecen sene unyedeydım tahlıller ıcın samsuna gıdıyodum cok zor oluyodu ..... bıde ya arkadslar benım kanamalarım ve agrılarım hala baslamadı sadece deger dustu dr 1 hafta bekleyelım dıyo bbegımde benı hemen terk etmek ıstemıyo demekkı yavrum benım keske saglıcakla gelseydınde opup koklasaydım senı bıtanemmm.......
cnm ordu ünyedeyim esimin görev nedeniyle sen ünyelimisin 1 ay sonra samsuna gitcem bende bakalım ordaki doktor ne diycek peki sana ne gibi tahliller yaptılar samsunda bilgi verirmisin gecen sene esimle bana genetik test yapıldı bisey cıkmadı doktor kafasına göre iğne verdi biseye yaramadı kanpıhtılasması ile ilgili birtest yapılmadı varmı yokmu bilmiyorm sendeki sorun neydi peki arkadasım bu kacıncı düsüğündü ünyedeki hangi doktora gidiyodun cok soru sordum kusura bakma kafam okadar karıstıki artık ne yapcamı sasırdım dikkat et kendine Allah insallah bir daha yasatmaz dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?