ben ilk haftalar her öğünde 2 kez kullandım.kanama kesilince kesti doktorum.sonra 13. haftafa yine kanamam oldu.bu sefer alttan fitil olarak kullandım.sabah-öğle-aksam 2 tane vaginadan.eğer şikayetin varsa nazlıcım doktoruna danısarak fitil olarak kullan.ağızdan almaya göre etkisi daha fazla..kanaman bitsede doktor ne kadar dediyse o kadar kullan.tüm bunlar gecicek inşallah:Saruboceq: sağsalim kavusucaksınız meleklere:teytey:
ya selvihandan hiç haber aldınızmı.???
Selvihancim iyi olduguna sevindim canim.
Allah yardimcin olsun. Sabahlari yataktan kalkmadan önce bir bisküvi yersen bu mide bulantisini bastiriyormus.
Günde 5 defa azar azar yemek yemeye calis canim. Bu hassas dönemde ögünler sadece 2 olursa buda iyi degilmis.Insallah kisa zamanda bunaltin düzelir canim.
merhaba kızlar, bi kaç gündür yazamadım. hamilelere bi sorum olacak, igneyi yaparken ilaç bazen gitmiyor. yani enjektor itilemiyor, eşim çok zor enjekte edebiliyor:uhm:
bunu yaşayanlar varmı? neden oluyor acaba?
bir de bi kaç gündür kasıklarımda agrı oluyor özellikle sag kasıgımda. benneyaptımki 24 haftalık oldum. artık böyle agrıların olur diyoorlar ama ben yinede korkuyorum
kızlarrrrr ankaradaki arkadaşlar lütfü beye giden varsa lütfen cevaplasın dr nasıl ii mi ücreti nasıl birde bizim sık muayneye gitmemiş gerkiyomuş her seferinde ücret alıyomu gebelik öncesi giden varsa hangi tahlilleri yapıyo lütfen bu ayın sonunda gitmeyi düşünüyorum
slm smmm 06;
ben ilk sinan beyle başladım ...pıhtılaşma problemimi o bulmuştu. yapılan tahlilller sonucunda mthfr 1298 heterezigot ve homosistein değerim 9.7 çıktığı için metioninden sınırlı diyet vermişti..... tabi klasik folbiol , coraspin,ve beccozme -c .... yapan arkadaşlar bilir diyeti sadece sinan bey veriyor ve uygulaması çok zor... bizde eşimle araştırdık lütfü beyinde fikrini almaya karar verdik... kendisi son derece kibar , tam bir beyfendi... cihazları uzay üssü gibi... son derece güven verici bir tavrı var.. seni sonuna kadar dinliyor ....sorduğun her soruya sakince sen ikna oluncaya kadar cevap veriyor.. kısacası tecrübeli ve pozitif bi hekimm.....yalnız eşimle bizim takıldığımız bir nokta oldu lütfü beyde... tüm soruları biz sorduk... zaten daha önce sinan beye gittiğimiz için zaten hemen her şeyi bilerek gittik... oda bizi dinledi... ama bizim söylediklerimiz haricinde en ufak bir cümle bile kurmadı.... hekimlik anlamında bizi ilk defa ona gitseydik tatmin etmeyecekti... çünkü ona göre pıhtılaşma türkiyede sokaktaki her 3 insandan 1 inde var.... ve bir çoğu bunun farkında bile olmadan sağlıklı doğum yapabiliyor.... ben 2 kere kayıp yaşadım... çok ısrar ettiğim için gebelik başlayınca fraxiparin 0.3 kullanabilirsin dedi... yani ona göre gerek yokta benim içim rahat olsun diye verdi iğneyi....buda bize pek güven verici gelmedi....
ücret konusuna gelince... ilk gidişinde 230 ytl veriyorsun.. sonraki gidişlerinde 200 alıyor... her muayeneye gittiğindede ücret ödüyorsun... yani oldukça pahalı ....sorularına cevap verebildimmi bilmiyorum ... sormak isteğin bişey olursa yine cevaplarım canım...
Sevgli Ecesem , paylaşımın için teşekkürler...selvihancım uzun zamandır siteye girmemiştim... hamile olduğunu geçmiş sayfalardan okudum ...tebrik ederim canım.... sorunsuz bir gebelik ve mis kokulu bir bebiş diliyorum sana... ben en son hatırlarsan senle görüştükten sonra hematolog yahya büyükaşık a gittim. homosistein değerim nerdeyse tabana inmişti ve diyeti bıraktım... şu anda hamile değilim... ama lütfü bey doktorumuz olmayacak ona karar verdik. hamile kalınca fraxiparin 0.3 ile başlayacağım... belli haftalarda yahya beye gidip bir test yaptırcam... orda çıkan sonuca göre yahya bey iğnenin dozonu ayarlayacak...en son bebeğimi 6 ay önce kaybettim ve bu sonuçlara ulaşabilmek için çok doktoro gittim ... şimdilik kendimi tatil, gezmek , yemek içmeye verdim.... bu yaşadıklarımı unutunca yeniden denicem bakalım... ama şimdilik bunu kaldırmaya ve yeniden aynı stresi yaşamaya gücüm yok.... güçten ziyade canımda istemiyo...
bu arada sen hangi doktoro gidiyosun...
slm smmm 06;
ben ilk sinan beyle başladım ...pıhtılaşma problemimi o bulmuştu. yapılan tahlilller sonucunda mthfr 1298 heterezigot ve homosistein değerim 9.7 çıktığı için metioninden sınırlı diyet vermişti..... tabi klasik folbiol , coraspin,ve beccozme -c .... yapan arkadaşlar bilir diyeti sadece sinan bey veriyor ve uygulaması çok zor... bizde eşimle araştırdık lütfü beyinde fikrini almaya karar verdik... kendisi son derece kibar , tam bir beyfendi... cihazları uzay üssü gibi... son derece güven verici bir tavrı var.. seni sonuna kadar dinliyor ....sorduğun her soruya sakince sen ikna oluncaya kadar cevap veriyor.. kısacası tecrübeli ve pozitif bi hekimm.....yalnız eşimle bizim takıldığımız bir nokta oldu lütfü beyde... tüm soruları biz sorduk... zaten daha önce sinan beye gittiğimiz için zaten hemen her şeyi bilerek gittik... oda bizi dinledi... ama bizim söylediklerimiz haricinde en ufak bir cümle bile kurmadı.... hekimlik anlamında bizi ilk defa ona gitseydik tatmin etmeyecekti... çünkü ona göre pıhtılaşma türkiyede sokaktaki her 3 insandan 1 inde var.... ve bir çoğu bunun farkında bile olmadan sağlıklı doğum yapabiliyor.... ben 2 kere kayıp yaşadım... çok ısrar ettiğim için gebelik başlayınca fraxiparin 0.3 kullanabilirsin dedi... yani ona göre gerek yokta benim içim rahat olsun diye verdi iğneyi....buda bize pek güven verici gelmedi....
ücret konusuna gelince... ilk gidişinde 230 ytl veriyorsun.. sonraki gidişlerinde 200 alıyor... her muayeneye gittiğindede ücret ödüyorsun... yani oldukça pahalı ....sorularına cevap verebildimmi bilmiyorum ... sormak isteğin bişey olursa yine cevaplarım canım...[/QUOTE
sevgili ecesem,
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim kafam çok karışık ben ilk defa gitcem sinan bey içinde ii diyorlar lütfü bey içinde ben çok şükür hiç düşük yaşamadım gerçi bebek düşünseydik muhtemelen düşük yaşıycaktım bana hematolog gebelikte iğne kullanmam gerekceğini söyledi lütfü beyin ne diyceğini bende merak ediyorum senin düşüğün varmıydı şu an hala lütfü beyemi gidiyosun gerçektende baya pahalıymış benim özel sigortam var inşallah orda geçerlidir inşalla hepimiz bir an önce bebeklerimizi kucağımıza alırız
sevgili edamecrin,arkadaşlar bende iki erken doğum yaptım bebeklerimi kaybettim
pıhtılaşama erkan doğuma da sebep oluyomu
20 ve 23. haftalarda doğum yaptım
teşhis nasıl konuluyor
bebekten önce neler yaptırmalıyım
slm kızlar uzun zamandır yoktum buralarda guzel seyler yazmak vardı ama olmadı yıne yılbasında bebegımle bırlıkte gırdık hamıleydım yaniiii. tamam dıyodum olacak bu sefer ama gordugum o ruya hep benı korkuttu.....ama yıne olmadı elımden gelen herseyı yaptım en ıyı dr gıttım olmadı cunku bı sebep yok ve bugun 4. melegımde ucup gıdecek ellerımden bu nasıl acı nasıl anlatılır mevlam yıne kısmet etmedı ıste olmayınca olmuyo yoruldum tukendım artık rabbım yardımcımız olsun......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?