• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba canlarım,
öncelikle hepinize mutlu yıllar...umarım yeni yılda herşey gönlünüzce olur, tüm dilekleriniz gerçekleşir inşallah...

redrose cum, canım benim çok geciktim ama ancak fırsat buldum inan...oğluşunu güle güle büyüt, gözün aydın, bahtı açık olsun...öpüyorum miniğini ve seni...sevgiler...

sevgili arkadaşlarım, umarım hepiniz iyisinizdir ve herşey yolundadır...okuyamadım önceki yazdıklarınızı henüz....fırsat bulamadım...inşallah bu arada olumsuz bir durum yaşayanınız olmamıştır...inşallah yeni yılla birlikte hep güzel haberlerinzi alırız buradan...
bebişim ve ben iyiyiz çokkkk şükür...pelincik biraz gazlı bir bebek, o nedenle bir parça sıkıntı yaşıyoruz ve her geçen gün değişiyor daha fazla ilgi istiyor...o nedenle çok merak etmeme rağmen zaman ayıramıyorum sizlere...ama hep aklımdasınız inanın:1hug:...dua edin kuzucuğuma da gaz problemimiz hallolsun bir an evvel:Saruboceq:
hepinizi öpüyorum....sevgiyle kalınnna.s.

sevgili mumamu, teşekkür etmekte geç kaldım ama ancak fırsat bulabildim...bebişim için aldığın cici çok güzel, çok teşekkür ederiz teyzesi zevkle giyicez inşallah...
bu arada nasıl gidiyo, herşey yolundadır umarım, iğne sorununu hallettin mi?
sevgiler....

redrose cum, geçmiş olsun bebişine...inşallah şimdi daha iyidir, geçmiştir sarılığınız...acil şifalar diliyorum...

Redrosacim canim gözün aydin.
Allah bebisine uzun saglikli ömür versin canim.:ecrin_bebek:
Darisida Insallah bizim gibi bekleyenlere olur.

Nisaa canim cok cok gecmis olsun.
Allahtan Sabir dilemekten baska bir sey gelmiyor malesef elimizden.
Mevlam Insallah tez vakitte bizimde muradimizi verir.

Kizlar ben bugün biraz hüzünlüyüm.

Adet gördüm malesef. Ümidim birdahaki aya kaldi. Hayirlisiyla Insallah birdahaki Aya hamile kalirim martin birinde 31 yasina giricem. Kendimi cok yasli hissediyorum.
Günden güne gücümün azaldigini ümidimin azaldigini hissediyorum arkadaslar.
senağlama Bugün arkadasimin bebegini görmeye gidecegim gecen hafta dünyaya geldi.
Allahim bana sabir versin.
Nisandada kiz kardesim dogum yapacak benden 5 yas falan kücük ve evlendigi gece hamile kaldi. Anneme babama ilk torunu o verecek.
Hem teyzos olacagim diye cok seviniyorum hemde kendi adima cok üzülüyorum.
Cok agir bir yükün altina girmis gibiyim.
Bazen Istemeden bile Isyan ediyorum sonra pisman olup agliyorum.
Dün Aksam haberleri izledigimde Filistindeki ölen Insanlari görünce. Allahim beni bagisla bende kendimi cok caresiz saniyordum diye göz yaslarimi tutamadim.
Kizlar Inanin benim icin cocuk okadarda önemli degil, tabiki olsa cok güzel olur ama bütün hayatin anlami degil yani belki onsuzda yasamayi ögrenebilirim.
Benim tek problemim ve derdim esim.
Kendi kendime diyorum, benim yüzümden oda baba olmayi tadamayacak diye, halbuki onda sorun yok. Benim ondan bu hakki almam, iste bu yikiyor beni.
Simdilik esim böyle düsünmüyor ama ilerde ne olur bilmiyorum.
Offf kafanizi agrittim kusura bakmayin ama icimi sizden baskasina dökemiyorum senağlama

Sevgili çalıkuşu ;

Seni çok iyi anlıyorum... Ama böyle moralini bozman doğru değil...Burada bir sürü kayıptan , beklemeden sonra bebeğine kavuşan arkadaşlarımız var...Celen her kaybından sonra pes edip devam etmeseydi , moralini bozup vazgeçseydi mutlu sona ulaşabilir miydi sence ? Unutma , umudumuzu yitirmemiz , vazgeçmemiz demek , isteğimizden de vazgeçmek demektir...

Ben de bu ay hayal kırıklığına uğradım , ama inan daha az üzülmeyi başardım...Hepimiz sahip olduğumuz şeylere bakmayıp , sahip olamadıklarımıza konsantre olduğumuz için mutsuz oluyoruz...Allah bize bir sürü iyi şey vermişken onları görmezden gelip , sahip olamadığımız şeyler için isyan edemeyiz tabii ki , nankörlük olur...Bunları bilgelik taslamak için söylemiyorum çalıkuşu , sakın yanlış anlama , çünkü yazdıklarımı tabii ki ben de tam uygulayamıyorum...Bu tarz düşünmek beni rahatlatıyor , sana da iyi gelir diye düşündüm...

Etrafında dileğine rahatça kavuşan insanları gördüğün zamanki duygularını çok iyi anlıyorum...Biz en yakın arkadaşımla birlikte karar verdik çocuk yapmaya...Birbirimize destek oluruz , beraber büyütürüz diye...Şimdi onun bebeği 19 aylık oldu...Benden sonra düşünen arkadaşlarım da şimdi bebeklerini büyütüyorlar...Tabii ister istemez bir burukluk , özenti hissediyorsun.. Arkadaşım sağolsun bana çok özenli davranıyor , çok destek oluyor , hiç kırıcı olmadı .. Bebeğini de çok seviyorum , yeğenim gibi...Ben en çok eşim arkadaşımın bebeğiyle oynadığı , sevdiği zaman kötü oluyorum...İnşallah bize de kısmet olur bakalım...

Bir de şu sıralar herkes hamile kardeşim..Arkadaşların , eşin -dostun yetmezmiş gibi , bütün ünlülerin de doğuracağı tuttu...Biraz gazete okuyayım , tv seyredeyim diyorsun , bi bakıyorsun herkes ya hamile , ya yeni doğum yapmış...Trend oldu yani...Demet kutluay , Pınar Altuğ ,Şebnem Özinal , Güzide Duran hamile...Gülben ergen , ebru şallı , tuğba erbil , Sinem Güven sürekli bebekleriyle haberlerde , 2. çocuktan bahsediyorlar filan...Bekar olanlar da sürekli çocuk yapmak istediklerinden , bunun için evleneceklerinden bahsediyorlar...Magazin kültürüm nasıl kızlar fena değil di mi ?

Yani böyle bir ortamda çocuk yapma düşüncesinden nasıl uzaklaşabiliriz di mi yani ?

Şaka bir yana , annemin güzel bir duası var... Birşey istediği zaman Allah herkese versin , yanısıra da bize versin diye dua eder...Biz de herkes için iyilik dileyelim , yanısıra da bize inşallah...

İşte böyle sevgili çalıkuşu , yalnız olmadığını , seni anladığımızı bilmeni isterim...İnşallah hayırlısıyla biz de dileğimize kavuşuruz... Sevgiler....

Sevgili çalıkuşu ;

Seni çok iyi anlıyorum... Ama böyle moralini bozman doğru değil...Burada bir sürü kayıptan , beklemeden sonra bebeğine kavuşan arkadaşlarımız var...Celen her kaybından sonra pes edip devam etmeseydi , moralini bozup vazgeçseydi mutlu sona ulaşabilir miydi sence ? Unutma , umudumuzu yitirmemiz , vazgeçmemiz demek , isteğimizden de vazgeçmek demektir...

Ben de bu ay hayal kırıklığına uğradım , ama inan daha az üzülmeyi başardım...Hepimiz sahip olduğumuz şeylere bakmayıp , sahip olamadıklarımıza konsantre olduğumuz için mutsuz oluyoruz...Allah bize bir sürü iyi şey vermişken onları görmezden gelip , sahip olamadığımız şeyler için isyan edemeyiz tabii ki , nankörlük olur...Bunları bilgelik taslamak için söylemiyorum çalıkuşu , sakın yanlış anlama , çünkü yazdıklarımı tabii ki ben de tam uygulayamıyorum...Bu tarz düşünmek beni rahatlatıyor , sana da iyi gelir diye düşündüm...

Etrafında dileğine rahatça kavuşan insanları gördüğün zamanki duygularını çok iyi anlıyorum...Biz en yakın arkadaşımla birlikte karar verdik çocuk yapmaya...Birbirimize destek oluruz , beraber büyütürüz diye...Şimdi onun bebeği 19 aylık oldu...Benden sonra düşünen arkadaşlarım da şimdi bebeklerini büyütüyorlar...Tabii ister istemez bir burukluk , özenti hissediyorsun.. Arkadaşım sağolsun bana çok özenli davranıyor , çok destek oluyor , hiç kırıcı olmadı .. Bebeğini de çok seviyorum , yeğenim gibi...Ben en çok eşim arkadaşımın bebeğiyle oynadığı , sevdiği zaman kötü oluyorum...İnşallah bize de kısmet olur bakalım...

Bir de şu sıralar herkes hamile kardeşim..Arkadaşların , eşin -dostun yetmezmiş gibi , bütün ünlülerin de doğuracağı tuttu...Biraz gazete okuyayım , tv seyredeyim diyorsun , bi bakıyorsun herkes ya hamile , ya yeni doğum yapmış...Trend oldu yani...Demet kutluay , Pınar Altuğ ,Şebnem Özinal , Güzide Duran hamile...Gülben ergen , ebru şallı , tuğba erbil , Sinem Güven sürekli bebekleriyle haberlerde , 2. çocuktan bahsediyorlar filan...Bekar olanlar da sürekli çocuk yapmak istediklerinden , bunun için evleneceklerinden bahsediyorlar...Magazin kültürüm nasıl kızlar fena değil di mi ?

Yani böyle bir ortamda çocuk yapma düşüncesinden nasıl uzaklaşabiliriz di mi yani ?

Şaka bir yana , annemin güzel bir duası var... Birşey istediği zaman Allah herkese versin , yanısıra da bize versin diye dua eder...Biz de herkes için iyilik dileyelim , yanısıra da bize inşallah...

İşte böyle sevgili çalıkuşu , yalnız olmadığını , seni anladığımızı bilmeni isterim...İnşallah hayırlısıyla biz de dileğimize kavuşuruz... Sevgiler....

benim de yaşadıklarım ,hissetiklerim ancak bu kadar güzel anlatılırdı

merhaba arkadaşlar,daha once siteye cok girdim hepinizin sıkıntılarını , mutluluklarını okudum.ancak siteye ilk defa yazıyorum.
ben daha once üç defa düşük yaptım.en sonunda kanda pıhtılaşma denildi(heterezigot)daha sonra coraspirin ve fragmin ignesine başladım 1 ay içerisinde tekrar hamile kaldım ancak dün yeniden düşük yaptıgımı ögrendim.doktorum esim ve bana genetik test yaptırmamız gerektiğini söyledi.ögretmen oldugum için subat tatilinde ankarada(zekai tahir burak hastanesi) genetik testi yaptıracagım.bu konuda benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlardan , genetik testi konusunda bilgilerinizi ve durumum konusunda yorumlarınızı rica ediyorum.(şimdilik kardeşimin adresinden girmek zorunda kaldım ozlem_28)

hissettiklerini çocuğu olmayanlar genelde hissediyor çünkü içimizde hep çocuk özlemi var ama senin de dediğin gibi hayatının odağına çocuğum olsunu koymamalısın her bizim hayır sandıklarımız bazen şer ,şer sandıklarımızda bazen hayır olabilir
lütfen üzülme allahım sanada ve bizlerede en uygun zamanda bir emanet gönderecektir bu dünyada çocuklar bizlere bir emanet var diye sevinmemeli yok diye üzülmemeliyiz değil mi

arkadaşlarının ya da kardeşinin bebeğini görüp üzülme tabi için burkulur ama şu anda bizim için allahın bizlere sunduğu bu kadar

ben hiç üzülmüyorum sadece allah banada verir inş diyorum sağlıklı sıhhatli bir evlat ama olmazsada evlatlık alabiliriz değilmi onlarda melek yani illa çocuk sevgimizi bastırmak zorunda değiliz evlad edindiğimiz çocuklarada en iyi şekilde bakıp büyütürüz kaydirigubbakcemile5

diyeceğim o ki allah daha beterinden korusun allahım başka dert vermesin sağlığımız yerinde olsunda hayat nasıl olsa sürprizlerle dolu değilmi arkadaşlarŞeniz

arkadaşlar bişey sorcam progestan kullanıyorum bir süredir. inanılmaz şiştim gibi geliyor. Allahıma çok şükür lekelenmem durdu baya bir süredir. doktorum 3 e düşürdü ama ben iki gündür mide yanmasından ölüyorum. sabah akşam 1 tane alıyorum zaten izin aldım bir süre evdeydim sabahları kalkamadığım için ve birazda ilaç saati yüzünden 2 tane aldım. celencim ya şen siz kullanmışmıydınız ne kadar ve kaçıncı haftaya kadar. bu arada cumaya kontrolüm var biraz korkuyla birlikte çok heycanlıyım.

Sevgili Papatyasüreyya Sonuyok ve diger tüm arkadaslarim
beni anladiginiz icin cok tesekkür ederim.
Aslinda güclüyümdür ama her insan gibi bende bazen karamsar düsünüp ümidimi kaybediyorum.
Henüz daha iki aydan beri deniyorum yani henüz üzülmek icin cok erken ama iste dört düsükten sonra sinirlerimin iyice yiprandigini hissediyorum. Kendime hep su soruyu soruyorum ya 5. bebekte düserse.
Aslinda icimde ümit var cünkü ben bu ignelere güveniyorum ve igneler ile ilk defa deneyecegim ama ignelere ragmen yine düsük yapan arkadaslarimi okuyunca ümidim yine kiriliyor.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.

arkadaşlar bişey sorcam progestan kullanıyorum bir süredir. inanılmaz şiştim gibi geliyor. Allahıma çok şükür lekelenmem durdu baya bir süredir. doktorum 3 e düşürdü ama ben iki gündür mide yanmasından ölüyorum. sabah akşam 1 tane alıyorum zaten izin aldım bir süre evdeydim sabahları kalkamadığım için ve birazda ilaç saati yüzünden 2 tane aldım. celencim ya şen siz kullanmışmıydınız ne kadar ve kaçıncı haftaya kadar. bu arada cumaya kontrolüm var biraz korkuyla birlikte çok heycanlıyım.

Nazlicim bu progestan haplari mide yanmasi yaptigini daha önce kullanan bir arkadasimdan duymustum.
Benim önceki doktorumda bana Progestanim biraz düsük ciktigi icin önlem olarak Crinon vermisti yani alttan alinan fitil gibi bir ilacti. Bunun daha iyi oldugunu direk rahime gittigini ve haplarin bazi kisilerde mide yanmasi yaptigini söyledi.
Bende bir haftaya kadar bu ilaci kullandim bitti ve simdiye kadarda yani adet görene kadarda hapa basladim simdiki doktorum bunu yazdi bende en azinda bana igneleri yazdigi icin illada o pahali olan Crinonu yaz diye tutturmadim. Ben sadece bir hafta kullanmama ragmen bendede mide yanmasi zaman zaman oldu ben aksamlari 2 tane aliyordum.
Benim bildigim bu ilac 3 ayin sonuna kadar kullanilmasi gerekiyor cünkü ondan sonra bebek kendi kendine Progestanini ürettigi icin seninkine ihtiyaci kalmiyorkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar sizlerle paylaşacağım bir şey var ben prof ibrahim saraçoğlunun tarif ettiği kuru soğan kürünü uyguluyorum 8 gündür çünkü son gittiğimde dr a kist oluşmuş dedi son kürtajım çok sorunlu olduğu için adetim biraz gecikmişti dr bana diana 35 verdi ama bunun faydası yok eritmez dedi ama başka verebileceğim bir şey yok dedi ben de bu kuru soğan kürünü yapmaya karar verdim
bu kürün 5. gününde adetime 9 gün kala (ki düzenlidir hep adetlerim) adet görmeye başladım ama son iki gündür kasıklarımda yanma var acaba kist erimişmişmidir çok merak ediyorum bu ay sonun da da dr gidicem kontrole aranızda bu kürü yapan varmı acaba merak ettim arkadaşlar

ben ilk haftalar her öğünde 2 kez kullandım.kanama kesilince kesti doktorum.sonra 13. haftafa yine kanamam oldu.bu sefer alttan fitil olarak kullandım.sabah-öğle-aksam 2 tane vaginadan.eğer şikayetin varsa nazlıcım doktoruna danısarak fitil olarak kullan.ağızdan almaya göre etkisi daha fazla..kanaman bitsede doktor ne kadar dediyse o kadar kullan.tüm bunlar gecicek inşallah:Saruboceq: sağsalim kavusucaksınız meleklere:teytey:
ya selvihandan hiç haber aldınızmı.???

Nazlicim bu progestan haplari mide yanmasi yaptigini daha önce kullanan bir arkadasimdan duymustum.
Benim önceki doktorumda bana Progestanim biraz düsük ciktigi icin önlem olarak Crinon vermisti yani alttan alinan fitil gibi bir ilacti. Bunun daha iyi oldugunu direk rahime gittigini ve haplarin bazi kisilerde mide yanmasi yaptigini söyledi.
Bende bir haftaya kadar bu ilaci kullandim bitti ve simdiye kadarda yani adet görene kadarda hapa basladim simdiki doktorum bunu yazdi bende en azinda bana igneleri yazdigi icin illada o pahali olan Crinonu yaz diye tutturmadim. Ben sadece bir hafta kullanmama ragmen bendede mide yanmasi zaman zaman oldu ben aksamlari 2 tane aliyordum.
Benim bildigim bu ilac 3 ayin sonuna kadar kullanilmasi gerekiyor cünkü ondan sonra bebek kendi kendine Progestanini ürettigi icin seninkine ihtiyaci kalmiyorkaydirigubbakcemile3

canım sağol cevap için. ben artık uyuyamaz durumdayım yanmadan sanki yediklerim sırtımda duruyor. ama şikayetçi değilim yeterki bebeğime kavuşayım 9 ay uyumasam da olur.şimdi sabah akşam 1 tane alıyorum valla kafaya göre azaltmış gibi oldum ama ilk bebeğimimde çok kanamam vardı alttan alıyorusm fitil gibi sanki onu ne zaman koysam deli gibi kanamam oluyordu. tabi belki onunla alakalı değildir. ama işte psikolojik bizim durum. bana doktorum 9. haftaya kadar devam dedi bakalım yarın ne dicek. bırak derse bırakcam ama ondan da korkuyorum. Allah hepimize yardım etsin sağlıkla alalım inşallah bebişlerimizi kucağımıza. senin yazdıklarını sürekli takip ediyorum aslında inşallah Allah sana da en kısa zmanda sağlıkla geçireceğin bir hamilelik ve bebek versin. sanırım bu işlerde moral çok önemli. çok zor haklısın ama inanmak ve morali yüksek tutmak çok önemli bana doktorum her konuştuğumda önce olumlu düşün diyor. umarım en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız.:1rolleyes:

ben ilk haftalar her öğünde 2 kez kullandım.kanama kesilince kesti doktorum.sonra 13. haftafa yine kanamam oldu.bu sefer alttan fitil olarak kullandım.sabah-öğle-aksam 2 tane vaginadan.eğer şikayetin varsa nazlıcım doktoruna danısarak fitil olarak kullan.ağızdan almaya göre etkisi daha fazla..kanaman bitsede doktor ne kadar dediyse o kadar kullan.tüm bunlar gecicek inşallah:Saruboceq: sağsalim kavusucaksınız meleklere:teytey:
ya selvihandan hiç haber aldınızmı.???

celencim kanamam kesildi şükür. ama tabi ilerleyen dönemlerde olmaz umarım. yarın sorarım doktora. ona göre alırım. haklısın kafaya göre almamak lazım. coraspin de alıyoruz ya mide yanmasını iki ilaç birlikte tetikliyor sanırım. ama biraz öncede dediğim gibi şikayet etmiyorum. Allahım bebeğimi korusun yeter. ben katlanrım. valla celen çok sağol doğumdan sonra hem sen hem şen bizi yalnız bırakmadınız.doktordan önce size danışır oldukhihoyyyt .
selvihandan hiç haber yok bende merak ediyorum aslında

merhaba arkadaşlar,daha once siteye cok girdim hepinizin sıkıntılarını , mutluluklarını okudum.ancak siteye ilk defa yazıyorum.
ben daha once üç defa düşük yaptım.en sonunda kanda pıhtılaşma denildi(heterezigot)daha sonra coraspirin ve fragmin ignesine başladım 1 ay içerisinde tekrar hamile kaldım ancak dün yeniden düşük yaptıgımı ögrendim.doktorum esim ve bana genetik test yaptırmamız gerektiğini söyledi.ögretmen oldugum için subat tatilinde ankarada(zekai tahir burak hastanesi) genetik testi yaptıracagım.bu konuda benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlardan , genetik testi konusunda bilgilerinizi ve durumum konusunda yorumlarınızı rica ediyorum.(şimdilik kardeşimin adresinden girmek zorunda kaldım ozlem_28)

slm canım bende zekai tahir burak hastanesindetakip oluyorum. geçen sene genetik tahlili yaptırdım. o dönemde genetik tahlil sonucu için 2 ay falan beklemek gerekiyordu hastanede.ama genetik doktorumuz bizi bekletmemek için dışarıya sevk etti özel bir labratuvarda tahlil olduk ek ücrette ödememiştik. sen hangi ilden geleceksin bilemiyorum ama istersen hastanenin genetik bölümünü ara ve bilgi al.randevulu çalışıyor hastane.belkide bulunduğun yerde bile verebilirsin okul tatilini beklemeden çok geçmiş olsun canım. bende heterezigotum.

Back