canım bende 3. gebeliğimde 0,4 lük clexane,folbiol 5mg,aspirin100mg,deltacortil5mgve progestan kullandım 3x2 yani baya fazla ama olmadı işte bebeğimin kalbinin durduğu gün gün hemen antifaktör xa diye bir kan testi yapıldı bana ve pıhtılaşma düzeyim o gün sabah iğne vurulmuş olamama rağmen çok fazla çıktı ki benim sorunum sadece mthfr heterezigottu sen iğne kullanmasam bile olur demişlerdi düşün yani şimdi ise 0,8 veya 0,12 lik iğnelerden bahsediyorlar ve aynı gün birde pa1 testi vermiştim onun sonucunu henüz almadım sana herhangi bir test yapıldımı acaba seninkide iğnenin dozu konusunda olabilirmi asıl bundan sonrası önemli benim için tedaviye rağmen bebeğine kavuşamamış dördüncü arkadaş oldun sitede sen artık bizim durumumuzdakiler için yeni bir dönem başlıyor bence doktorumda öyle söylemişti son düşüğümde sık kürtaj etkiliyormuş pıhtılaşma düzeyimizi her bir dahaki seferinde bir öncekinden kötü oluyoruz yani gittiğim muayenehanede ben iğneye rağmen başaramamış 4. hastası olduğumu ve şimdi de bu sorunla karşılaştıklarını ve hiç telaşlanmamam gerektiğini mutlaka olacağını sadece biraz daha zor olacağını benim kendimi sağlam tutmamı istediğini söylemişti sende hemen silkelen kendin için şimdiden sonra ne yapabilirsin onu araştır canım ve lütfen bizide haberdar et mutlaka başaracağız allahın izniyle bundan sonrakini kucağıma alacağım ve bunlar kötü bir kabus olarak geride kalacak bu arada merak ettiğim kaç haftalıktı ve düşükmü yaptın yoksa kalbimi durdu senin meleğininde yeniden geçmiş olsun kendine dikkat et lütfen önemli olan sensin senin iyi olman sen olmazsan oda olamaz unutmaa.s.