Sevgili çalıkuşu ;
Seni çok iyi anlıyorum... Ama böyle moralini bozman doğru değil...Burada bir sürü kayıptan , beklemeden sonra bebeğine kavuşan arkadaşlarımız var...Celen her kaybından sonra pes edip devam etmeseydi , moralini bozup vazgeçseydi mutlu sona ulaşabilir miydi sence ? Unutma , umudumuzu yitirmemiz , vazgeçmemiz demek , isteğimizden de vazgeçmek demektir...
Ben de bu ay hayal kırıklığına uğradım , ama inan daha az üzülmeyi başardım...Hepimiz sahip olduğumuz şeylere bakmayıp , sahip olamadıklarımıza konsantre olduğumuz için mutsuz oluyoruz...Allah bize bir sürü iyi şey vermişken onları görmezden gelip , sahip olamadığımız şeyler için isyan edemeyiz tabii ki , nankörlük olur...Bunları bilgelik taslamak için söylemiyorum çalıkuşu , sakın yanlış anlama , çünkü yazdıklarımı tabii ki ben de tam uygulayamıyorum...Bu tarz düşünmek beni rahatlatıyor , sana da iyi gelir diye düşündüm...
Etrafında dileğine rahatça kavuşan insanları gördüğün zamanki duygularını çok iyi anlıyorum...Biz en yakın arkadaşımla birlikte karar verdik çocuk yapmaya...Birbirimize destek oluruz , beraber büyütürüz diye...Şimdi onun bebeği 19 aylık oldu...Benden sonra düşünen arkadaşlarım da şimdi bebeklerini büyütüyorlar...Tabii ister istemez bir burukluk , özenti hissediyorsun.. Arkadaşım sağolsun bana çok özenli davranıyor , çok destek oluyor , hiç kırıcı olmadı .. Bebeğini de çok seviyorum , yeğenim gibi...Ben en çok eşim arkadaşımın bebeğiyle oynadığı , sevdiği zaman kötü oluyorum...İnşallah bize de kısmet olur bakalım...
Bir de şu sıralar herkes hamile kardeşim..Arkadaşların , eşin -dostun yetmezmiş gibi , bütün ünlülerin de doğuracağı tuttu...Biraz gazete okuyayım , tv seyredeyim diyorsun , bi bakıyorsun herkes ya hamile , ya yeni doğum yapmış...Trend oldu yani...Demet kutluay , Pınar Altuğ ,Şebnem Özinal , Güzide Duran hamile...Gülben ergen , ebru şallı , tuğba erbil , Sinem Güven sürekli bebekleriyle haberlerde , 2. çocuktan bahsediyorlar filan...Bekar olanlar da sürekli çocuk yapmak istediklerinden , bunun için evleneceklerinden bahsediyorlar...Magazin kültürüm nasıl kızlar fena değil di mi ?
Yani böyle bir ortamda çocuk yapma düşüncesinden nasıl uzaklaşabiliriz di mi yani ?
Şaka bir yana , annemin güzel bir duası var... Birşey istediği zaman Allah herkese versin , yanısıra da bize versin diye dua eder...Biz de herkes için iyilik dileyelim , yanısıra da bize inşallah...
İşte böyle sevgili çalıkuşu , yalnız olmadığını , seni anladığımızı bilmeni isterim...İnşallah hayırlısıyla biz de dileğimize kavuşuruz... Sevgiler....
arkadaşlar bişey sorcam progestan kullanıyorum bir süredir. inanılmaz şiştim gibi geliyor. Allahıma çok şükür lekelenmem durdu baya bir süredir. doktorum 3 e düşürdü ama ben iki gündür mide yanmasından ölüyorum. sabah akşam 1 tane alıyorum zaten izin aldım bir süre evdeydim sabahları kalkamadığım için ve birazda ilaç saati yüzünden 2 tane aldım. celencim ya şen siz kullanmışmıydınız ne kadar ve kaçıncı haftaya kadar. bu arada cumaya kontrolüm var biraz korkuyla birlikte çok heycanlıyım.
arkadaşlar bişey sorcam progestan kullanıyorum bir süredir. inanılmaz şiştim gibi geliyor. Allahıma çok şükür lekelenmem durdu baya bir süredir. doktorum 3 e düşürdü ama ben iki gündür mide yanmasından ölüyorum. sabah akşam 1 tane alıyorum zaten izin aldım bir süre evdeydim sabahları kalkamadığım için ve birazda ilaç saati yüzünden 2 tane aldım. celencim ya şen siz kullanmışmıydınız ne kadar ve kaçıncı haftaya kadar. bu arada cumaya kontrolüm var biraz korkuyla birlikte çok heycanlıyım.
Nazlicim bu progestan haplari mide yanmasi yaptigini daha önce kullanan bir arkadasimdan duymustum.
Benim önceki doktorumda bana Progestanim biraz düsük ciktigi icin önlem olarak Crinon vermisti yani alttan alinan fitil gibi bir ilacti. Bunun daha iyi oldugunu direk rahime gittigini ve haplarin bazi kisilerde mide yanmasi yaptigini söyledi.
Bende bir haftaya kadar bu ilaci kullandim bitti ve simdiye kadarda yani adet görene kadarda hapa basladim simdiki doktorum bunu yazdi bende en azinda bana igneleri yazdigi icin illada o pahali olan Crinonu yaz diye tutturmadim. Ben sadece bir hafta kullanmama ragmen bendede mide yanmasi zaman zaman oldu ben aksamlari 2 tane aliyordum.
Benim bildigim bu ilac 3 ayin sonuna kadar kullanilmasi gerekiyor cünkü ondan sonra bebek kendi kendine Progestanini ürettigi icin seninkine ihtiyaci kalmiyorkaydirigubbakcemile3
ben ilk haftalar her öğünde 2 kez kullandım.kanama kesilince kesti doktorum.sonra 13. haftafa yine kanamam oldu.bu sefer alttan fitil olarak kullandım.sabah-öğle-aksam 2 tane vaginadan.eğer şikayetin varsa nazlıcım doktoruna danısarak fitil olarak kullan.ağızdan almaya göre etkisi daha fazla..kanaman bitsede doktor ne kadar dediyse o kadar kullan.tüm bunlar gecicek inşallah:Saruboceq: sağsalim kavusucaksınız meleklere:teytey:
ya selvihandan hiç haber aldınızmı.???
merhaba arkadaşlar,daha once siteye cok girdim hepinizin sıkıntılarını , mutluluklarını okudum.ancak siteye ilk defa yazıyorum.
ben daha once üç defa düşük yaptım.en sonunda kanda pıhtılaşma denildi(heterezigot)daha sonra coraspirin ve fragmin ignesine başladım 1 ay içerisinde tekrar hamile kaldım ancak dün yeniden düşük yaptıgımı ögrendim.doktorum esim ve bana genetik test yaptırmamız gerektiğini söyledi.ögretmen oldugum için subat tatilinde ankarada(zekai tahir burak hastanesi) genetik testi yaptıracagım.bu konuda benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlardan , genetik testi konusunda bilgilerinizi ve durumum konusunda yorumlarınızı rica ediyorum.(şimdilik kardeşimin adresinden girmek zorunda kaldım ozlem_28)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?