sevgili papatyasüreyya ve lal;ilgilerinize çok teşekkür ederim.arkadaşlar evet çok şükür bizde başardık. 16.12.2008'de oğluşumla kavuştuk.henüz tam toparlanamadık tabi ama iyiyiz yinede.darısı isteyen bekleyen herkesin başına inşallah.Allahım bu eşi benzeri olmayan duyguyu herkese yaşatır umarım.sevgiler hepinize öpüyoruz hepinizi....
canım su an ıcın bılemiyorum sebebını ama ogrenırsem yazıcam mutlaka.ben benımkının hormon tahlıllerımdekı prolaktın yukseklıgınden oldugunu sanıyorum.ama tabıkı oda stresten yukseldı.o kadar bocaladımkı ıgne aspırın doktor vs...sonuc hormonlarım kendını sasmıs durumda...canım nasıl gıdıyo gebelıgın? bebıs ve sen nasılsınız? ıgne kaclık kullanıyosun canım? ben galıba aspırınle denıcem bı kez.ınsallah hersey yolunda gıder.opuyorum senı
sevgili beliz;kaybın için çok üzüldüm.Allah sabır versin ve birdaha yaşatmasın inşallah canım.
canım nasılsın tedavin nasıl gidiyor , ben seni takipediyorum yazdıklarını okuyorum bende de kan pıhtılaşması var sana birşey soracağım sende çıkan düz kas problemi ve diğer bağışıklık sisteminle ilgili olan sorunun hangi tahlillerle anlaşıldı pıhtılaşma tahlillerinde bu sorunlar varsa çıkarmı?cevaplarsan sevinirim. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin,yaşadığın sıkıntılar acılar son sıkıntıların olsun hep mutlu ol,sevgiler
beliz kaybına çok üzüldüm... bunun son olması dileğim... allahım güç versin...
ayyy solıcek bısey olmuyokı hıc.kelımeler gelıp gelıp gerıye gıdıyo.arkadasım sabırlı ol.allah vrıyo allah alıyo.herkesın sınavı baska oluyo.bızımkıde bu.ama ınanıyorumkı bu mucadelelerden sonra mukafatlandıracak bızı.lutfen hıc kopma bu ınancta ve umudunu yıtırme sakın....[/QUOT
Çok teşekkür edrim sidocum, bende buna inanıyorum gerçekten , inşallah bizde hayırlısıyla kavuşacağız ,inşallah...Sevgiler...
belizcim öncelikle çok gecmiş olsun üzüldümsenağlama, hepimiz bu acıları yaşadık inan,her birimizin birkaç tane cennet kuşu var seni en iyi bizler anlarız çok zor ama sabır gerekli inanıyorum ki:Saruboceq: gün gelip bizlerde yavrularımızı kucağımıza alacağız inşaallah.görüşmek üzere sevgilera.s.
belizcim cook gecmis olsun inan cok uzuldum senağlamane desek bos biliyorum bu kaybetme korkusunu ben hergece ruyamda yasiyorum ve butun bu aciyla yasiyorum bu kabus ne zaman bitecek bizde gebeligimizi diger gebeler gibi huzurla mutlulukla gecirecegiz bilmiyorum rabbime hergun dua ediyorum yavrumu koru diye :ecrin_bebek:hic kolay degil ama ne olur uzulme kaderimizde ne varsa onu yasariz biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi allaha kalmis tekrar cok gecmis olsun hersey gonlunce olsun sevgiyle kal :a015:
SEVGILI BELIZ bu hamileliginde kac mglik igne kullandin
kafani bozma canim iyi olur insallah bende yasadim bunlari cok zor seni anliyorum inan
ben 3. dusugumde herkezden, herseyden alakami kestim. kendi ailemi bile aramaz sormaz oldum.
cok yorucu ve zor bi surec bizimki. hele kaybetme korkusu kaybetmekle ayni hatta agir.
gecmis olsun. senden kotuleri dusun bak hic hamile kalamayanlar var.
bebegini gorupte kaybedenler var. bak
sevgili papatyasüreyya ve lal;ilgilerinize çok teşekkür ederim.arkadaşlar evet çok şükür bizde başardık. 16.12.2008'de oğluşumla kavuştuk.henüz tam toparlanamadık tabi ama iyiyiz yinede.darısı isteyen bekleyen herkesin başına inşallah.Allahım bu eşi benzeri olmayan duyguyu herkese yaşatır umarım.sevgiler hepinize öpüyoruz hepinizi....
Günaydın kızlar zaman zaman hepimizin kayıpları olduğu için sizlere birşey sormak istiyorum ben 02.12.008 tarihinde kürtaj oldum bugün 22 si hala kanamam devam ediyor çok fazla değil az adet miktarıyla aynı hatta zaman zaman daha da az ağrılı değil fakat akıntılı kanamam hala devam ediyor üç hafta oldu artık endişeleniyorum sizlerinde bu şekilde devam etmişmiydi acaba yanıtlarsanız çok sevinirim
merhaba tuğçe8 öncelikle içtenlikle yaptığın duan için teşekkürler gözlerim doldu inan.bizim tedavi malum aspirin folbiol hamile kalınca iğne bakalım hayırlısıyla hamile olunca iğnelere başlarız bizde inşaallah.yalnış olmasın diye o kabarık ansiklopedik olan dosyamı yanıma aldım doktorumun bana yaptırdığı testleri yazıyorum şimdi;
anti-phospholipid lgM
anti-phospholipid lgG
anti-ds-DNA
anti nükleer antikor
anti parietal antikor
anti düzkas antikor
ENA,
diğer testler pıhtılaşmayla ilgili onları yazmadım benim düz kas antikoru öncekinde pozitif çıkmıştı en sonkinde negatif doktorum bu kaslar çizgi şeklindedir hamile kalınca tekrar bakılacak ama büyük ihtamel sönmüştür çünkü aspirin kullanıyorsun dedi.en kısa zamanda bizde bebeklerimizi kucaklarımıza alınrız inşaallah başka sorun olursa sorabilirsin elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.sevgiler..a.s.
gözümüz aydın olsuuuunnn:teytey: cok şükür bir melek daha dünyaya gözlerini actı,bir kucağı daha ısıttı.redrosecum allanhım analı babalı buyutsun acılarını göstermesin.onu sizden sizi ondan ayırmasın..rabbim minik oğlumuzu gördüğümüz görmediğimiz butun kötülüklerden korusun:Saruboceq: en kısa zamandada butun canlarımın göbüşünü doldursun:Saruboceq:sevgili papatyasüreyya ve lal;ilgilerinize çok teşekkür ederim.arkadaşlar evet çok şükür bizde başardık. 16.12.2008'de oğluşumla kavuştuk.henüz tam toparlanamadık tabi ama iyiyiz yinede.darısı isteyen bekleyen herkesin başına inşallah.Allahım bu eşi benzeri olmayan duyguyu herkese yaşatır umarım.sevgiler hepinize öpüyoruz hepinizi....
merhaba sülal, bana ilaçla suni sancıyla düşük yaptırmışlardı. düşükkten sonra usg de bakınca plasentanın bi parçasının rahimde kaldıgını gördü kürtaj yaptı. kürtajdan sonra da 10gün kanaman olur sonra azalır dedi. ama eger içerde pıhtı varsa, o pıhtıyı atana kadar kanama devam eder demişti. (benim öyle bii sorunum olmadı. ama ara ara lekeler geldi. ) belki seninki öyle bi durumdur. çok kan kaybetmeden bi doktoruna görün bence. tekrar geçmiş olsun sülalcim
anladım canım acaba tam benim adet olduğum dönem bu aralar adet görüyor olabilirmiyim acaba hiç ara vermeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?