Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cok sevindiim.:teytey:
ne güzel 3 tane güzel örnek var karsımızda.inşallah bizede nasip olur böyle güzellikler.allahım analı babalı buyutsun insallah.:lepi:gamyoncuiremsu

canım benimde 2.dşüğümden sonra 60 gune yakın kanamam geldi 55.gun memleketteydim dr ye gittik annemle parça kalmıs olabilir dedi ancak ultrasonda hiçbirşey cıkmadı.kendi dr me göründüm 1 hafta sonra normal dedi 2 ay hastanede yattın normal dusuk olmadı dedi anca rahım toparlıyor ama devam ederse gel demişti 1 hafta sonrs kesilince gerek kalmadı.sanırım rahmimiz vucudumuz yoruluyor iyice.kanamada bu yuzden oluyr.

celencim senin kullandıgın ilaç hamilelere uygun bi ilaçmı? bana verdigi ilacın gebelik katagorisi C. yani zararlı gebelere.

ah canım benmde ööleydi işte.halada ööle.ne buz ne su hiç bişi işe yaramıo.önce kabarıo sonra acaip kasınıo.evet gercektende gecmio.hamilelik hormonlarının azalınca gecer dedi doktor bakalım??canım bana gata nın alerji bölümündeki bi docent verdi bu ilacı.adını sana yine veriim.zyrtec
gebelik kategorisi B
suan emzirme dönemindeyim ve hala kullanabiliyorum..hamileyken günde 1 kez alıodum.almazsam delirtiyodu.şimdi 3 günde bir alıyorum.aldıktan sonra 2 gün rahat ettiriokaydirigubbakcemile5 bak git bi alerji doktoruna.sor su ilacı.cok cektim ben halada cekmekteyim.en gzl zamanların bu kasıntı illetiyle rezil olmasın...:teselli:

arkadaşlar çok hasta oldum(( ateşim 38 inmedi ilaç alıcam korkuyorum. zaten birsürü ilaç alıyorum. çok moralim bozuk daha çok erken haftalar hiç ilaç almak istemiyordum ama ateş düşmüyo çok kötüyüm

slm arkadaşlar

dediğim gibi daha önce anlattığımda biliyorsunuz iki kez bebeklerim karnımda ölmüştü bende testlere başlamak istedim bugün dr gittim ve 2. kürtaj olalı 1,5 ay oluyor ve kist oluşmuş doğum kontrok hapı verdi dıana 35 adı galiba ama bu ilaç iyileştirmez dedi daha önce pıhtı kalmıştı kürtajdan sonra onun için bi ilaç vermişti ama ben onu kullanamamıştım bulantı ve çarpıntı yapıyor du

acaba diyorum bitkisel olarak soğan suyu içsem bu kist erir mi?doğum kontrol hapıyla geçmezse ya hamile kalamazsam o yüzden

ayrıca hormon testi istedi neden kist oluştuğuna dair

yarında 9 eyüyl ünv. hast gidip kan pıhtılaşma testi yaptırıcam
genetik testte istedim fakat 3 düşükten önce yapılmıyor genetik dedi ayrıca erkeklerin %80 spermleri bozuk dedi inanmıyorum ya yani kan pıhtılaşma sorunu yoksa eğer sorun genetikse 3 . de ölmesinimi bekleyeceğim yaaa ne saçma

ama kan testini yaptırdıktan sonra ısrar edeceğim belki yaptırır yaptırmazsada özelde yaptırmak zorunda kalacağım benim için stresli günler başladı arkadaşlar dua edin kötü bişeyler çıkmasın

gelişmeleri tekrar paylaşırım

mrb arkadaşlar.ben de de heterezigot çıktı.ancak eşimdede var.yanı ıkımızde taşıyıcıyız.bu durumda olan var mı aranızda.eşlerden bırı heterezigot olunca tedavı oluyor sanırım ama eşlerın ıkısı de heterezigot olunca tedavı mümkün mü?bılen varsa lütfen bana yazabılır mı?çok ümitsizim.

celen35 sende de heterezigot var degıl mı?hamılelık öncesı folik plus içtın mı?içtıysen hamılelıkten ne kadar süre önce başladın ve gunde kaç tane içiyodun?cvp yazarsan sevınırım..

redrose tebrik ederim canım...ne güzel 3. bebişimiz de olmuş...Allah hep güzel günler göstersin, bahtını açık etsin bebişimizin... resimlerini bekliyoruz...

sido, merhaba..
benimde kürtajdan beri reglerim 2yada 3 gün sürüyor ve kahverenkte oluyor, sonrada 10-12 güne kadar lekelenmelerim devam ediyor.. sinan beyin hastasıyım ben de..arada sormaya çalıştım ama ilgilenmedi.. bu hafta randevum var yine soracağım.. umarım bu kez dinler beni.. ben de yapışıklık olmasından korkuyorum... bi açıklama yaparsa paylaşırım sizinle...

celen35 sende de heterezigot var degıl mı?hamılelık öncesı folik plus içtın mı?içtıysen hamılelıkten ne kadar süre önce başladın ve gunde kaç tane içiyodun?cvp yazarsan sevınırım..

ewet canım bende mthfr 677t heterezigotum.folik asiti ocak ayındda kullanmaya basladım.şubat ayında hamile kaldım.gğnde iki tane sabah aksam alıodum.hmile kalınca günde 3 yaptı doktorum.3.ayda bıraktırdı.a.s.

merhaba kahvelokum bende sinan beyin hastasıyım senin rahatsızlığın ne?benimde aynıları olmuştu olabilir demişti.ama sen yinede sor derim.birde neler kullanıyorsun ne zaman tekrara dene dedi cevaplarsan sevinirim.sevgiler...

merhaba tuğçe hangi doktora gidiyorsun takibinde neler yapıldı?sende mthfr homozigotmusun?Allah tamamına erdirsin hamileliğini sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşaallah

merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak ama cevaplarsanız sevinirim.artık iyice panik oldum.şu an ben adetim ve antibiyotik kullanıyorum 100 mg lık adetimin bitimine kadar bitecek sizce adetten sonraki günlerde hamile kalsam antibiyotiğin bir zararı olurmu?aslında olmaz daha 20 gün felan sonra öğrenilir hamilelilik olsa ama gel gör ben evhamlandım yinede size sormak istedim.birde doktor fitil vermişti adet bitimi kullancam birşey olurmu acaba?antibiyotik sinüzit için bu arada kullanıyorum.şimdiden teşekkürler...

nazlıcım geçmiş olsun. umarım düşmştr ateşin.bu tür durumlarda ılık duş al ve doktoruna danışmadan ateş düşürücü ilaç kullanmamaya çalış...öpüyorum

merhaba tuğçe hangi doktora gidiyorsun takibinde neler yapıldı?sende mthfr homozigotmusun?Allah tamamına erdirsin hamileliğini sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşaallah

canım merhaba,son kürtajdan 5 ay sonra tahlilerim yapıldı yapılana kadarda korundum sonra faktör5 heterozigot ve RT PCR ile kalitif gen mutasyonu çıktı bide protein C resitansı yüksek çıktı hamd ı senalar olsun hamile kalınca doktorum 4.haftada fraxiprine 0,3 başlattı ve yarım aspirin kullanıyorum takibimi prof.dr. onur karabacak yapıyor.teşekkürler inşallah Allah yokluğunu göstermesin isteyen herkesede bu duyguyu yaşatsın.:1hug:

nazlıcım geçmiş olsun. umarım düşmştr ateşin.bu tür durumlarda ılık duş al ve doktoruna danışmadan ateş düşürücü ilaç kullanmamaya çalış...öpüyorum

sağol şencim. şimdi kalkabildim biraz ayağa. akşam düşmeyince doktorumu aradım ateş bebeğe zarar verir düşürmek lazım dedi. sadece 1 tane parol aldım. Allahtan düştü. şimdi de yok. ılık duş aldım ve yatıyorum. umarım bir zararı olmaz. almamak için direndim ama 39 a doğru çıkmaya başlayınca mecburen aldım. coraspinde alıyoruz ya. artık aldığım her ilaçtan korkar oldum. hatta şencim sana bişey sorcam sen folbiol mu kullandın. baya yüksek doz ya folbiol. acaba folik asite mi geçsem diye düşündüm.kusura bakma yine sorulara boğdum seni:çok üzgünüm:

merhaba nazlıcım, ateşinin düşmesine sevindim. canım folbiolde folik asit zaten ve evet dozu yüksek ama mthfr sorunu olanlar yüksek doz kullanmalı zaten biliyorsun...birde folik plus var dozu folbiolden daha az...eğer folbiol kullanırsan günde 1 alıyorsun ama folik plusa geçersen günde 3 defa birer tane alıyorsun....yani 3 tane folik plus= 1 folbiol...
ben gebelik öncesi ve gebeliğim boyunca günde 1 tane folbiol kullandım...bazı hekimler gebeliğin 3. ayında kesiyorlar folik asiti, hatta celeninde kesilmişti 3 aydan sonra...ama bizim gibi mthfr sorunu olanlarda gebelik boyunca devam etmek gerekiyor folik asite...bence sen folbiole devam et...folik plusa geçersende günde 3 defa birer almazsan yetersiz gelebilir doz ona dikkat et ve tabii doktoruna danış...folik asit eksik alındığında allah korusun bebişlerde ciddi hasarlar meydana gelebiliyor unutma...sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…