• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sevgili lalcim ilgin icin tesekkurler canim herhangi bir sorun yok cok sukur usg de birsey cikmadi insallah sonuna kadarda cikmaz umarim herkesin hamileligide sorunsuz gecer sevgiler

merhaba kızlar gebe olduğunuzu öğrenince kaçıncı haftada başladınız iğnelere.birde 4.haftadan önce başlayan var mı.ya da bu iğneleri neden farklı farklı haftalarda başlatıyorlar.kafam çok karışıyor.çünkü ben 2 düşüğümde de daha 5.haftadan ilerisini göremedim.o yüzden hamile kalırsam ne yapacağımı bil miyorum.lütfen bu konuda bilgisi olanlar cevap yazarsa sevinirim.sevgiler

merhaba selvihan canim benimde dusuklerim senin gibi 5. haftalarda oldu bu yuzden cok siki takib ediyordum gebe kalip kalmadigimi ve ben 2 haftalikken ogrendim gebeligimi ve hemen 0.4 ignelere basladik ancak ben sadece igne kullaniyorum aspirin filan yok ve cok sukur sorunsuz bir sekilde (paniklemelerimin disinda )16 haftanin icindeyim :nazar: :nazar: :nazar: darisi herkesin basina optum :1hug:

ıstanbulda bızım durumumuzdakı gebelerı ıgne tedavısıyle takıp eeden doktor ısmı beklıyorum kızlar...sagolun

ya canım ınan nasıl karısık kafam.prof.dr rıza madazlıdan randevu alınca cok rahatlamıstım ama oda heparıne pek gerek gormuyomus galıba .yıne bozuldu moralım. ya kızlar yokmu ıstanbulda bızım durumumuzdakılerı ıgneyle tedavı eden bı prof??? lutfen bılgısı olan varsa benımle paylassın...:1no2:

canım eşimin bi arkadasının eşi 15 haftalık hamileymiş.oda bizim gibi cok kayıp vermiş.en son gataya gitmişler.orda rüştü mü ne öööle bi doktor varmıs.o iğne vermiş.üsteli bayanın bizim gibi kan pıhtılasması bile cıkmamıs.sebepsiz yani..istersen bi arastır...

sevgili gelgitciğim yanlış hatırlamıyorsam sen 4.haftada hemen başlamıştın.canım benim hamileliğin nasıl gidiyor.inşallah allah sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik devam ettirir.sevgilerle

evet canım 4.haftamdam öğrendiğim gun başladım.aslında dr bana gebelikten öncede vermişti sorduğumda bana yararı olduğunu zararı olmadığını söylemişti ancak ben bıraktım stres yaptığım için.hamileliğimi öğrendiğim gunde iğnelere başladım ben sabah aspirin akşam üzeride iğnemi yapıyorum.

merhaba kızlar dun dr ye gittim cok sükür keseyıde gördük kalp atışlarınıda.hersey yolunda suanda ancak 2.düşüğüm 12. haftasında düştüğü için korkularım hep var.inşallah sorunsuz bir gebelik geçiririz.celen ve sen gibi bebişlerimizi elimize alırız.allaıhım isteyen ve bekleyenlerin kucağını boş bırakmasın.AMİN.

merhaba kızlar dun dr ye gittim cok sükür keseyıde gördük kalp atışlarınıda.hersey yolunda suanda ancak 2.düşüğüm 12. haftasında düştüğü için korkularım hep var.inşallah sorunsuz bir gebelik geçiririz.celen ve sen gibi bebişlerimizi elimize alırız.allaıhım isteyen ve bekleyenlerin kucağını boş bırakmasın.AMİN.

hadi cok şükür.inşallah bu kritik hafytalarıda sağsalim atlatırız..ne kadar olmus gelgitcim??kacıncı haftadaymıs bebiş??Şeniz

canım eşimin bi arkadasının eşi 15 haftalık hamileymiş.oda bizim gibi cok kayıp vermiş.en son gataya gitmişler.orda rüştü mü ne öööle bi doktor varmıs.o iğne vermiş.üsteli bayanın bizim gibi kan pıhtılasması bile cıkmamıs.sebepsiz yani..istersen bi arastır...

canım benım cemremız buyuyo galıba yavas yavas annesı:ecrin_bebek: doktor adı ıcın cok saol.bıraz baktım nette ama sadece gataya baglı sanırım.rüştü ergür yazıyodu cunku.eger gorursenız muayenehanesı varmı dıye sorabılırsen cok sevınırım.cunku gataya bız gıdemıyoruz bıldıgım kadarıyla.ancak asker yakınları gıdebılıyo dımı.muayenehanesı varsa gıderım ama.cok tesekkurler sımdıden.gercekten cok saol

ay canım nasıl sevındım bak sımdı ya....allah ınsallah herseyı tam yolunda goturecek.ınsallah alıcaksın melegını kucagına.bak ne guzelm mınık kalbınıde gormussun allaha sukur. ıgnen hangısıydı canım.dozu ne? kendıne ve bebısıne cok ıyı bak canımkaydirigubbakcemile3

kızlar sankı derdım azmıs gıbı bıseyı daha taktım sımdı kafama.ya benım adetlerımde hafıf hafıf azalmalar olmustu.ve sonunda 3 4 gun kadar hep kahverengı akıntı oluyodu.bu kez mıktar olarak belırgın bı sekılde azaldı.doktoruma soyledım bı hormon tahlılı yapalım dedı.sadece prolaktın bırazcık yuksek cıktı o kadar.ama benım aklıma enfeksıyon yapısıklık tıanıklık gıbı seyler gelıyo aman allah korusun.aranızda adet azlıgı yasayan oldumu hıc.ne bılıyım acaba strestenmı oldu? yada bı problemmı var acaba ne dersınız varmı boyle bı adet azalması yasayan hıc?

canım benım cemremız buyuyo galıba yavas yavas annesı:ecrin_bebek: doktor adı ıcın cok saol.bıraz baktım nette ama sadece gataya baglı sanırım.rüştü ergür yazıyodu cunku.eger gorursenız muayenehanesı varmı dıye sorabılırsen cok sevınırım.cunku gataya bız gıdemıyoruz bıldıgım kadarıyla.ancak asker yakınları gıdebılıyo dımı.muayenehanesı varsa gıderım ama.cok tesekkurler sımdıden.gercekten cok saol

yok artık sivillerde gidebilio..ama muyanesi varmı sordururm eşime a.s.

kızlar sankı derdım azmıs gıbı bıseyı daha taktım sımdı kafama.ya benım adetlerımde hafıf hafıf azalmalar olmustu.ve sonunda 3 4 gun kadar hep kahverengı akıntı oluyodu.bu kez mıktar olarak belırgın bı sekılde azaldı.doktoruma soyledım bı hormon tahlılı yapalım dedı.sadece prolaktın bırazcık yuksek cıktı o kadar.ama benım aklıma enfeksıyon yapısıklık tıanıklık gıbı seyler gelıyo aman allah korusun.aranızda adet azlıgı yasayan oldumu hıc.ne bılıyım acaba strestenmı oldu? yada bı problemmı var acaba ne dersınız varmı boyle bı adet azalması yasayan hıc?

bebek isterken insanın kafasına takmadığı şey kalmıyor öyle değil mi..bu bebek işi insanı daha da evhamlı yapıyor..Benim kürtaj olalı 6 ay oldu..o gün bugündür eskiye nazaran adet günüm ve kanama miktarım azaldı..dediğin gibi kahverengi akıntı gibi oluyor son anlarda.. eskiden 4-5 gün sürerken şimdi 2 günün sonunda 3.gün azalıyor...yani aynı dertten müzdaribiz..dr.ma sorduğumda çok önemsemedi..dedim ki düzenli geliyor ama kanama süresi ve günü az...şu bebeği elimize alıncaya kadar dertler btmiyor..tabi sonrası da..

bebek isterken insanın kafasına takmadığı şey kalmıyor öyle değil mi..bu bebek işi insanı daha da evhamlı yapıyor..Benim kürtaj olalı 6 ay oldu..o gün bugündür eskiye nazaran adet günüm ve kanama miktarım azaldı..dediğin gibi kahverengi akıntı gibi oluyor son anlarda.. eskiden 4-5 gün sürerken şimdi 2 günün sonunda 3.gün azalıyor...yani aynı dertten müzdaribiz..dr.ma sorduğumda çok önemsemedi..dedim ki düzenli geliyor ama kanama süresi ve günü az...şu bebeği elimize alıncaya kadar dertler btmiyor..tabi sonrası da..

valla haklısın canımya.galıba en sonunda stresten bunyemızın dengesını bozucaz o olucak.ben doktorumla goruscem yarı.dıger haftada profa gıdıcem.eger ıkısıde olumlu seyler soylerse yıne.ıgne gereksız falan derse artık rahat tutcam kafamı.sonucta vardır elbet bı bıldıklerı dımı.hem sukoda heterozıgottu ve ıgnesız hamılelık gecırdı.bı arkadasımızda mthfr 677 homozıgot oldugunu tesadufen ogrenmıstı ama sorunsuz gebelıklerle 2 cocucgu olmustu dımı.demekkı kader bırazda.eger yıne gerek yok ıgneye derlerse bı kez denıcem.kendımı doktorlara deıl allaha emanet ederek denıcem.o ol derse olur zaten.ınsallah saglıklı bebısler verır bızede artık...sende rahatlamaya calıs bıraz..

sevgili beliz;kaybın için çok üzüldüm.Allah sabır versin ve birdaha yaşatmasın inşallah canım.

sevgili papatyasüreyya ve lal;ilgilerinize çok teşekkür ederim.arkadaşlar evet çok şükür bizde başardık. 16.12.2008'de oğluşumla kavuştuk.henüz tam toparlanamadık tabi ama iyiyiz yinede.darısı isteyen bekleyen herkesin başına inşallah.Allahım bu eşi benzeri olmayan duyguyu herkese yaşatır umarım.sevgiler hepinize öpüyoruz hepinizi....

celen ve sen
arkadaslar ıkınızde progestan ve folbıol kullanmıssınız
bu ne ve nıcın kullandınız
doktordan habersız kullandım demıssın celen
zararı yokmu lutfen bı acıklama yapın bend e almak ıstıyorum
cevabınızı yazarsanız sevınırım

celen ve sen
arkadaslar ıkınızde progestan ve folbıol kullanmıssınız
bu ne ve nıcın kullandınız
doktordan habersız kullandım demıssın celen
zararı yokmu lutfen bı acıklama yapın bend e almak ıstıyorum
cevabınızı yazarsanız sevınırım

progestan düşük hapı.okada cok kayıp yasadımki artık nhangi ilacı nezaman alıcamı öörendim.hamile olduğumu öörendikten 5 dk sonra hmen bi progestan yuvarladım(evde vardı da)folbiol dediğiniz nedir bilmiyorum.folik asitin ticari adımı acaba.eğer oysaa gebeliği düşünen her kadının hamile kalmadan önce kullanması gerekio zaten.bebeğin omur gelişimine katkısı olan tek sey di yanlıs hatırlamıyorsam.

merhaba sido canim benimde adetlerim cok azdi nerdeyse yok gibiydi 1.5 2 gun kadardi ama ben hic aklima gelmedigi icin doktora sormadim insallah dogumdan sonra allah nasip ederse soracagim belki dogumdan sonra duzelir cunku hormon tahlilleri yapildi ama hersey normal neyse sebebini ogrenirsen ve bizimlede paylasirsan cok sevinirim a.s.

merhaba sido canim benimde adetlerim cok azdi nerdeyse yok gibiydi 1.5 2 gun kadardi ama ben hic aklima gelmedigi icin doktora sormadim insallah dogumdan sonra allah nasip ederse soracagim belki dogumdan sonra duzelir cunku hormon tahlilleri yapildi ama hersey normal neyse sebebini ogrenirsen ve bizimlede paylasirsan cok sevinirim a.s.

canım su an ıcın bılemiyorum sebebını ama ogrenırsem yazıcam mutlaka.ben benımkının hormon tahlıllerımdekı prolaktın yukseklıgınden oldugunu sanıyorum.ama tabıkı oda stresten yukseldı.o kadar bocaladımkı ıgne aspırın doktor vs...sonuc hormonlarım kendını sasmıs durumda...canım nasıl gıdıyo gebelıgın? bebıs ve sen nasılsınız? ıgne kaclık kullanıyosun canım? ben galıba aspırınle denıcem bı kez.ınsallah hersey yolunda gıder.opuyorum senı

canimmm cok tebrik ederim ya inan cok mutlu oldum demek oglunla kavustun en sonunda ne kadar guzel inan cok heyecanlandim :sm_cool: allah anali babali buyutsun insallah darisi benim gibi bekleyen herkese hayirlisiyla bebisi ve seni cok opuyom kucak dolusu sevgiler her ikinizede :1hug:

Back