Belizcim , çok üzgünüm , söyleyecek söz bulamıyorum..Çok geçmiş olsun ve sana birşey olmasın...
Şu dönem bütün teselli sözleri faydasız biliyorum ama , son kaybımda sizlerin iyi dilekleri , telkinleri bana iyi gelmişti....
Şimdi öncelikle bu durumu fiziksel olarak en az zarar verecek şekilde atlatmaya çalış belizcim..Önceliğin bu olsun...Önce bedensel olarak toparlanmalısın ..Umarım rahmin tahliyesi sorunsuz şekilde olur , enfeksiyon kapmamak için tedbirli ol , kendine dikkat et...İlaçlarını düzenli al ve bitir , doktorunun önerilerine uy...Ara ara doktor kontrol kontrolünde olmalısın..
Sonrasında , bedensel olarak iyileştikten sonra kafanı toparlamaya çalış , moralini yükseltmeye çalış..Her zaman bizler de yanındayız bunu unutma...Şu dönem moral bozukluğuyla kendini ihmal etme , sağlığını düşün...
Belizcim , kaybının bağışıklıkla ilgili bir sorundan olduğunu yazmıştın...Ben daha önce de yazmıştım... Bu tür bağışıklık sorunu ile ilgili kayıplarda yapılan bir iğne varmış..Bu uygulama en iyi Ege Tıp Fakültesinde yapılıyormuş , bir araştır derim ben...Ben bir televizyon programında dinlemiştim.. Bilgi veren doktor iğneden sonra gebelik kaybı olmadığını söylüyordu. ..Senelerdir çocuk özlemi çekenler bu iğneden sonra bebeklerine sağlıklı bir şekilde kavuşmuşlar...
Belizcim gebe kalmadan önce lütfen ayrıntılı bir araştırma yap...Ben de bir taraftan araştırayım , öğrendiklerimi sana yazarım..
Ben sorununun tedavi edileceğine ve bebeğine kavuşacağına yürekten inanıyorum...Öncelikle bir an önce sağlığına kavuşmanı , moralinin düzelmesini ve hayırlısıyla bebeğine kavuşmanı , bugünleri unutmanı diliyorum...
Yapabileceğimiz birşey olursa lütfen iste...Kendine iyi bak belizcim , çok geçmiş olsun tekrar...