merhaba kızlar gebe olduğunuzu öğrenince kaçıncı haftada başladınız iğnelere.birde 4.haftadan önce başlayan var mı.ya da bu iğneleri neden farklı farklı haftalarda başlatıyorlar.kafam çok karışıyor.çünkü ben 2 düşüğümde de daha 5.haftadan ilerisini göremedim.o yüzden hamile kalırsam ne yapacağımı bil miyorum.lütfen bu konuda bilgisi olanlar cevap yazarsa sevinirim.sevgiler
ıstanbulda bızım durumumuzdakı gebelerı ıgne tedavısıyle takıp eeden doktor ısmı beklıyorum kızlar...sagolun
ya canım ınan nasıl karısık kafam.prof.dr rıza madazlıdan randevu alınca cok rahatlamıstım ama oda heparıne pek gerek gormuyomus galıba .yıne bozuldu moralım. ya kızlar yokmu ıstanbulda bızım durumumuzdakılerı ıgneyle tedavı eden bı prof??? lutfen bılgısı olan varsa benımle paylassın...:1no2:
sevgili gelgitciğim yanlış hatırlamıyorsam sen 4.haftada hemen başlamıştın.canım benim hamileliğin nasıl gidiyor.inşallah allah sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik devam ettirir.sevgilerle
merhaba kızlar dun dr ye gittim cok sükür keseyıde gördük kalp atışlarınıda.hersey yolunda suanda ancak 2.düşüğüm 12. haftasında düştüğü için korkularım hep var.inşallah sorunsuz bir gebelik geçiririz.celen ve sen gibi bebişlerimizi elimize alırız.allaıhım isteyen ve bekleyenlerin kucağını boş bırakmasın.AMİN.
canım eşimin bi arkadasının eşi 15 haftalık hamileymiş.oda bizim gibi cok kayıp vermiş.en son gataya gitmişler.orda rüştü mü ne öööle bi doktor varmıs.o iğne vermiş.üsteli bayanın bizim gibi kan pıhtılasması bile cıkmamıs.sebepsiz yani..istersen bi arastır...
merhaba kızlar dun dr ye gittim cok sükür keseyıde gördük kalp atışlarınıda.hersey yolunda suanda ancak 2.düşüğüm 12. haftasında düştüğü için korkularım hep var.inşallah sorunsuz bir gebelik geçiririz.celen ve sen gibi bebişlerimizi elimize alırız.allaıhım isteyen ve bekleyenlerin kucağını boş bırakmasın.AMİN.
canım benım cemremız buyuyo galıba yavas yavas annesı:ecrin_bebek: doktor adı ıcın cok saol.bıraz baktım nette ama sadece gataya baglı sanırım.rüştü ergür yazıyodu cunku.eger gorursenız muayenehanesı varmı dıye sorabılırsen cok sevınırım.cunku gataya bız gıdemıyoruz bıldıgım kadarıyla.ancak asker yakınları gıdebılıyo dımı.muayenehanesı varsa gıderım ama.cok tesekkurler sımdıden.gercekten cok saol
kızlar sankı derdım azmıs gıbı bıseyı daha taktım sımdı kafama.ya benım adetlerımde hafıf hafıf azalmalar olmustu.ve sonunda 3 4 gun kadar hep kahverengı akıntı oluyodu.bu kez mıktar olarak belırgın bı sekılde azaldı.doktoruma soyledım bı hormon tahlılı yapalım dedı.sadece prolaktın bırazcık yuksek cıktı o kadar.ama benım aklıma enfeksıyon yapısıklık tıanıklık gıbı seyler gelıyo aman allah korusun.aranızda adet azlıgı yasayan oldumu hıc.ne bılıyım acaba strestenmı oldu? yada bı problemmı var acaba ne dersınız varmı boyle bı adet azalması yasayan hıc?
bebek isterken insanın kafasına takmadığı şey kalmıyor öyle değil mi..bu bebek işi insanı daha da evhamlı yapıyor..Benim kürtaj olalı 6 ay oldu..o gün bugündür eskiye nazaran adet günüm ve kanama miktarım azaldı..dediğin gibi kahverengi akıntı gibi oluyor son anlarda.. eskiden 4-5 gün sürerken şimdi 2 günün sonunda 3.gün azalıyor...yani aynı dertten müzdaribiz..dr.ma sorduğumda çok önemsemedi..dedim ki düzenli geliyor ama kanama süresi ve günü az...şu bebeği elimize alıncaya kadar dertler btmiyor..tabi sonrası da..
celen ve sen
arkadaslar ıkınızde progestan ve folbıol kullanmıssınız
bu ne ve nıcın kullandınız
doktordan habersız kullandım demıssın celen
zararı yokmu lutfen bı acıklama yapın bend e almak ıstıyorum
cevabınızı yazarsanız sevınırım
kızlar sankı derdım azmıs gıbı bıseyı daha taktım sımdı kafama.ya benım adetlerımde hafıf hafıf azalmalar olmustu.ve sonunda 3 4 gun kadar hep kahverengı akıntı oluyodu.bu kez mıktar olarak belırgın bı sekılde azaldı.doktoruma soyledım bı hormon tahlılı yapalım dedı.sadece prolaktın bırazcık yuksek cıktı o kadar.ama benım aklıma enfeksıyon yapısıklık tıanıklık gıbı seyler gelıyo aman allah korusun.aranızda adet azlıgı yasayan oldumu hıc.ne bılıyım acaba strestenmı oldu? yada bı problemmı var acaba ne dersınız varmı boyle bı adet azalması yasayan hıc?
merhaba sido canim benimde adetlerim cok azdi nerdeyse yok gibiydi 1.5 2 gun kadardi ama ben hic aklima gelmedigi icin doktora sormadim insallah dogumdan sonra allah nasip ederse soracagim belki dogumdan sonra duzelir cunku hormon tahlilleri yapildi ama hersey normal neyse sebebini ogrenirsen ve bizimlede paylasirsan cok sevinirim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?