• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

beliz gecmis olsun canim. moralini bozma.
bak cennet kapisinda 4 bebek biraktin onlar seni almadan iceri girmiycek.
iyi tarafindan dusun canim gecmis olsun.
Allah bir daha bu aciyi yasatmasin hep ayni nakaratta donup duruyoruz.
hamile kal kac hafta, kalp atisi derken o leke. tekrar basa.
olsun canim morelini bozma

CELEN VE SEN evvela ikinizinde bebeklerini kutlarim.
ALLAH uzun omuler versin bebeklerinize ve size.
sormak istedigimde okudugumm kadariyla ikinizde progestan kullanmissiniz.
bunlarin acilimini yaparmisiniz. ne ise yariyor kac mglik gunde kac kez, ve kac aya kadar kullandiniz.
ilgilenirseniz cok sevinirim ben 4. yu yapmaya calisiyrum. bu kez
140 g lik aspegig 04 luk igne kullanicam ama yeticekmi diye cok bocaliyorum
bide folbiol kullandiginizi yazmissiniz bu ne ne ise yariyo.
lutfen; butun bildiklerinizi ve tecrube deneyimlerinizi bana aktarirmisiniz
ne yapmaliyim ne yapmamaliyim aslinda size msn adresimi versem
olurmu cevabinizi bekliyorum.

çok geçmiş olsun belizcim allah bir daha yaşatmasın inş

bende henüz 1,5 ay önce kaybettim ikinci bebeğimi fakat hastaneye gidip testlere başlayamıyorum ayaklarım gitmiyor çok korkuyorum ya kötü bişey çıkarsa diye

Teşekkür ederim, sanada geçmiş olsun , bence biran evvel başlamaya çalış, sebebini öğrenirsen belki daha umutlu olursun,

SEVGILI BELIZ bu hamileliginde kac mglik igne kullandin
kafani bozma canim iyi olur insallah bende yasadim bunlari cok zor seni anliyorum inan
ben 3. dusugumde herkezden, herseyden alakami kestim. kendi ailemi bile aramaz sormaz oldum.
cok yorucu ve zor bi surec bizimki. hele kaybetme korkusu kaybetmekle ayni hatta agir.
gecmis olsun. senden kotuleri dusun bak hic hamile kalamayanlar var.
bebegini gorupte kaybedenler var. bak

Merak ettim canım iğne kullamana rağmen düşük sebebinin ne oldugunu söylediler neden 3/2 şansın var neye göre belirlendi çünkü biliyorsun bende iğne kullanmama rağmen düşük yaptım ve dozunun az olduğunu söylediler bu arada diğer tüm arakadaşlarada sormak isityorum iğne kullandığı halde düşük yapan oldumu ve ne gibi tedaviler uygulandı birde doktorlarınız düşükten ne kadar sonra tekrar gebelik önerdiler burda akrabalarım hep bir sene beklemem gerektiğini söylüyor doktorumsa üç ay şaşırdım kaldım
merhaba a.ssülal benim sadece mthfr homozigot değil amnioasit metabolizma bozukluğu ve düz kas antikoru oluduğunu söyledi doktorum ikinci sırada kanda pıhtılaşma etkiliymiş benim diğer sayfalarda yazdım hemen hemen aynı haftada su kesesi açılıyor.doz özellikle düşük kullanmam gerekliymiş yüksek doz kanamamı artırır demişti doktorum.inan seni çok iyi anlıyorum ne kadar çok doktora git okadar kafan karışır bizde ne yapacağımızı şaşırdıkkafamçokkarıştı canım.bende artık öncemi bilen doktoruma devam ediyorum. lütfü hocaya da email çektim.durumum anlattım doktorumun dediği dozlar uygulamı belirtti.banada doktorum 6 ay sonra kalabilirsin demişti.2 sene oldu,:Saruboceq:Allah yardımcımız olsun...a.s.

Arkadaşlar 4.bebeğimde gitti.
belizcim öncelikle çok gecmiş olsun üzüldümsenağlama, hepimiz bu acıları yaşadık inan,her birimizin birkaç tane cennet kuşu var seni en iyi bizler anlarız çok zor ama sabır gerekli inanıyorum ki:Saruboceq: gün gelip bizlerde yavrularımızı kucağımıza alacağız inşaallah.görüşmek üzere sevgilera.s.

arkadaşlar dün gece çok çok hafif pembemsi bir leke geldi. panik oldum. yatıyorum şimdi. ağrım falan yok. kullandığımız iğnelerden kaynaklananilirmi acaba.

merhaba a.ssülal benim sadece mthfr homozigot değil amnioasit metabolizma bozukluğu ve düz kas antikoru oluduğunu söyledi doktorum ikinci sırada kanda pıhtılaşma etkiliymiş benim diğer sayfalarda yazdım hemen hemen aynı haftada su kesesi açılıyor.doz özellikle düşük kullanmam gerekliymiş yüksek doz kanamamı artırır demişti doktorum.inan seni çok iyi anlıyorum ne kadar çok doktora git okadar kafan karışır bizde ne yapacağımızı şaşırdıkkafamçokkarıştı canım.bende artık öncemi bilen doktoruma devam ediyorum. lütfü hocaya da email çektim.durumum anlattım doktorumun dediği dozlar uygulamı belirtti.banada doktorum 6 ay sonra kalabilirsin demişti.2 sene oldu,:Saruboceq:Allah yardımcımız olsun...a.s.

canım nasılsın tedavin nasıl gidiyor , ben seni takipediyorum yazdıklarını okuyorum bende de kan pıhtılaşması var sana birşey soracağım sende çıkan düz kas problemi ve diğer bağışıklık sisteminle ilgili olan sorunun hangi tahlillerle anlaşıldı pıhtılaşma tahlillerinde bu sorunlar varsa çıkarmı?cevaplarsan sevinirim. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin,yaşadığın sıkıntılar acılar son sıkıntıların olsun hep mutlu ol,sevgiler:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

belizcim cook gecmis olsun inan cok uzuldum senağlamane desek bos biliyorum bu kaybetme korkusunu ben hergece ruyamda yasiyorum ve butun bu aciyla yasiyorum bu kabus ne zaman bitecek bizde gebeligimizi diger gebeler gibi huzurla mutlulukla gecirecegiz bilmiyorum rabbime hergun dua ediyorum yavrumu koru diye :ecrin_bebek:hic kolay degil ama ne olur uzulme kaderimizde ne varsa onu yasariz biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi allaha kalmis tekrar cok gecmis olsun hersey gonlunce olsun sevgiyle kal :a015:

arkadaşlar dün gece çok çok hafif pembemsi bir leke geldi. panik oldum. yatıyorum şimdi. ağrım falan yok. kullandığımız iğnelerden kaynaklananilirmi acaba.

canım bencede en dogrusunu yapıyosun.yat dınlen en guzelı.hatta rapor al calısma bı sure.zaten cogu gebelıkte lekelenme oluyo bılıyosunkı.ama bız herseyden cok korkuyoruz durumumuzdan dolayı belkıde fazla hassasız.onemlı bısıy oldugunu sanmam.a.ssen guzelce dınlen...kuzucukler allaha emanet annesı...

Arkadaşlar 4.bebeğimde gitti.

ayyy solıcek bısey olmuyokı hıc.kelımeler gelıp gelıp gerıye gıdıyo.arkadasım sabırlı ol.allah vrıyo allah alıyo.herkesın sınavı baska oluyo.bızımkıde bu.ama ınanıyorumkı bu mucadelelerden sonra mukafatlandıracak bızı.lutfen hıc kopma bu ınancta ve umudunu yıtırme sakın....

merhaba sido inan seni çok iyi anlıyorum ama öncelikle sakin olmalıyız vardır mutlaka sen istanbuldasın sanırım.şu an bende öyle ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bir yandan başka rahtsızlıklar çıktı yeniden denesem yine aynı şeyleri yaşarmıyım telaşı,korkusu bizi bizden başka kimsede anlamaz.seni ve diğer arkadaşları da korkutmak için demiyorum ama ben son düşüğüm de iğne kullandım biraz cesaretimde gitti sanırım.doktorum 3 de 2 şansın var diyor Allah hepimizin yardımcısı olsun bizim hamileliğimiz cidden riksli.neyse uzattım görüşmek üzere herşey gönlünce olsun...

ya canım ınan nasıl karısık kafam.prof.dr rıza madazlıdan randevu alınca cok rahatlamıstım ama oda heparıne pek gerek gormuyomus galıba .yıne bozuldu moralım. ya kızlar yokmu ıstanbulda bızım durumumuzdakılerı ıgneyle tedavı eden bı prof??? lutfen bılgısı olan varsa benımle paylassın...:1no2:

ıstanbulda bızım durumumuzdakı gebelerı ıgne tedavısıyle takıp eeden doktor ısmı beklıyorum kızlar...sagolun

canım bencede en dogrusunu yapıyosun.yat dınlen en guzelı.hatta rapor al calısma bı sure.zaten cogu gebelıkte lekelenme oluyo bılıyosunkı.ama bız herseyden cok korkuyoruz durumumuzdan dolayı belkıde fazla hassasız.onemlı bısıy oldugunu sanmam.a.ssen guzelce dınlen...kuzucukler allaha emanet annesı...

teşekkür ederim iyi dileklerin için.haklısın bizim durumumuz özel olunca insan daha çok panikliyo. şimdi progestana başlıyorum. Allaha emanet bebeklerimiz:nazar:

merhaba kızlar gebe olduğunuzu öğrenince kaçıncı haftada başladınız iğnelere.birde 4.haftadan önce başlayan var mı.ya da bu iğneleri neden farklı farklı haftalarda başlatıyorlar.kafam çok karışıyor.çünkü ben 2 düşüğümde de daha 5.haftadan ilerisini göremedim.o yüzden hamile kalırsam ne yapacağımı bil miyorum.lütfen bu konuda bilgisi olanlar cevap yazarsa sevinirim.sevgiler

ayrıca gebelik başlar başlamaz iğneleri 4+0 da vurulunca bişey olur mu.birde aspirini nasıl içiyorsunuz.iğneyle birlikte aspirini gene günde bir 100mg içiyorsunuz.yoksa dozu azaltmak mı gerekiyor.ben şimdi sadece hetorozigotum günde bir 100mg aspirin kullanıyorum.hamile kalınca kaçlık içmek lazım.canlar cevap yazarsanız çok ama çok sevinirim.

sevgili gelgitciğim yanlış hatırlamıyorsam sen 4.haftada hemen başlamıştın.canım benim hamileliğin nasıl gidiyor.inşallah allah sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik devam ettirir.sevgilerle

ayrıca gebelik başlar başlamaz iğneleri 4+0 da vurulunca bişey olur mu.birde aspirini nasıl içiyorsunuz.iğneyle birlikte aspirini gene günde bir 100mg içiyorsunuz.yoksa dozu azaltmak mı gerekiyor.ben şimdi sadece hetorozigotum günde bir 100mg aspirin kullanıyorum.hamile kalınca kaçlık içmek lazım.canlar cevap yazarsanız çok ama çok sevinirim.

canım benım bı heyecan kapladı ıcımı..yoksa suphelerın mı var...ayyyy hadı ınsallah yadelikafadulden

dayanamadım doktora gittim şimdi geldik eve. bebeğimi ve kalp atışını gördüm. Allaha çok şükür çok rahatladım. kanama falanda gözükmedi sadece çok az lekelenmem var şimdi yatıcam. progestanı nasıl kullandınız arkadaşlar ağızdan mı yoksa fitil gibimi.

Back