Arkadaşlar 4.bebeğimde gitti.
canım gecmıs olsun uzu zamndır gıremıyodum nete ALLAH sabrını versın ınsallah bırgun bızde meleklerımızı kucagımıza alacagız umut ve sabırrr.........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar 4.bebeğimde gitti.
hadi cok şükür.inşallah bu kritik hafytalarıda sağsalim atlatırız..ne kadar olmus gelgitcim??kacıncı haftadaymıs bebiş??Şeniz
sevgili papatyasüreyya ve lal;ilgilerinize çok teşekkür ederim.arkadaşlar evet çok şükür bizde başardık. 16.12.2008'de oğluşumla kavuştuk.henüz tam toparlanamadık tabi ama iyiyiz yinede.darısı isteyen bekleyen herkesin başına inşallah.Allahım bu eşi benzeri olmayan duyguyu herkese yaşatır umarım.sevgiler hepinize öpüyoruz hepinizi....
Günaydın kızlar zaman zaman hepimizin kayıpları olduğu için sizlere birşey sormak istiyorum ben 02.12.008 tarihinde kürtaj oldum bugün 22 si hala kanamam devam ediyor çok fazla değil az adet miktarıyla aynı hatta zaman zaman daha da az ağrılı değil fakat akıntılı kanamam hala devam ediyor üç hafta oldu artık endişeleniyorum sizlerinde bu şekilde devam etmişmiydi acaba yanıtlarsanız çok sevinirim
celencim senin kullandıgın ilaç hamilelere uygun bi ilaçmı? bana verdigi ilacın gebelik katagorisi C. yani zararlı gebelere.
celencim öncelikle ilgin için teşekkür ederim. ya benimki farklı mıdır acaba anlamadım. sıcakta çok kaşınır diyorlar, kaşınan yerlere buz sür kaşıntıyı alır diyorlar. ama hiç bi işe yaramıyor. bende önce kabarıklıklar oluşuyor, onlar daha sonra kaşınıyor. galiba gebelik alerjisinde tam tersi olurmuş, kaşınan yer kabarırmış.. ya yeni bi cildiyeciye gittim, fexofen hap verdi antistaminik, ama 7gün kullanabilirsin sadece dedi. iyileştirmez seni dedi. tedavi uygulayamam dedi. ben anlayamıyorum yaa, daha 5 aylık hamileyim, 7 gün sonra nolacak yani doguruncada gecmezmiş tedavi edecekmişsenağlama yoruldum kaşınmaktan yaakafamçokkarıştı
celen35 sende de heterezigot var degıl mı?hamılelık öncesı folik plus içtın mı?içtıysen hamılelıkten ne kadar süre önce başladın ve gunde kaç tane içiyodun?cvp yazarsan sevınırım..
merhaba kahvelokum bende sinan beyin hastasıyım senin rahatsızlığın ne?benimde aynıları olmuştu olabilir demişti.ama sen yinede sor derim.birde neler kullanıyorsun ne zaman tekrara dene dedi cevaplarsan sevinirim.sevgiler...sido, merhaba..
benimde kürtajdan beri reglerim 2yada 3 gün sürüyor ve kahverenkte oluyor, sonrada 10-12 güne kadar lekelenmelerim devam ediyor.. sinan beyin hastasıyım ben de..arada sormaya çalıştım ama ilgilenmedi.. bu hafta randevum var yine soracağım.. umarım bu kez dinler beni.. ben de yapışıklık olmasından korkuyorum... bi açıklama yaparsa paylaşırım sizinle...
canım benim çok teşekkür ederim tabiki aklıma birşey gelirse yine sorarım bizibizden başka kim anlar neolur üzülme Allah a sığın bende 4yıldır uğraşıyorum iki kez kürtaj oldum çok yıprandım çok ağladım şimdi hamdı senalar olsun hamileyim ama kolay bir gebelik dönemi geçirmiyorum yinede bebeğim sağlıklı olsunda ben sıkıntı çekmeye razıyım diyorum,dualarımı bütün içtenliğimle yaptım kendime dua ederken Allah biliyor sizlerede ediyorum Rabbim inşallah kabul eder inanıyorum umudumu hiç kaybetmedim bizde sağlıkla kucağımıza alacağız bebeklerimizi.:1hug:
arkadaşlar çok hasta oldum(( ateşim 38 inmedi ilaç alıcam korkuyorum. zaten birsürü ilaç alıyorum. çok moralim bozuk daha çok erken haftalar hiç ilaç almak istemiyordum ama ateş düşmüyo çok kötüyüm
merhaba tuğçe hangi doktora gidiyorsun takibinde neler yapıldı?sende mthfr homozigotmusun?Allah tamamına erdirsin hamileliğini sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşaallah
nazlıcım geçmiş olsun. umarım düşmştr ateşin.bu tür durumlarda ılık duş al ve doktoruna danışmadan ateş düşürücü ilaç kullanmamaya çalış...öpüyorum