ooff cok gecmiş olsun belizcim.allahım sabır versin sabrınında karsılığını versin....[/Q
Çok teşekkür ederim celencim, ,inşallah en çok ihtiyacım olan şey sabır zaten.
çok geçmiş olsun belizcim allah bir daha yaşatmasın inş
bende henüz 1,5 ay önce kaybettim ikinci bebeğimi fakat hastaneye gidip testlere başlayamıyorum ayaklarım gitmiyor çok korkuyorum ya kötü bişey çıkarsa diye
merhaba a.ssülal benim sadece mthfr homozigot değil amnioasit metabolizma bozukluğu ve düz kas antikoru oluduğunu söyledi doktorum ikinci sırada kanda pıhtılaşma etkiliymiş benim diğer sayfalarda yazdım hemen hemen aynı haftada su kesesi açılıyor.doz özellikle düşük kullanmam gerekliymiş yüksek doz kanamamı artırır demişti doktorum.inan seni çok iyi anlıyorum ne kadar çok doktora git okadar kafan karışır bizde ne yapacağımızı şaşırdıkkafamçokkarıştı canım.bende artık öncemi bilen doktoruma devam ediyorum. lütfü hocaya da email çektim.durumum anlattım doktorumun dediği dozlar uygulamı belirtti.banada doktorum 6 ay sonra kalabilirsin demişti.2 sene oldu,:Saruboceq:Allah yardımcımız olsun...a.s.Merak ettim canım iğne kullamana rağmen düşük sebebinin ne oldugunu söylediler neden 3/2 şansın var neye göre belirlendi çünkü biliyorsun bende iğne kullanmama rağmen düşük yaptım ve dozunun az olduğunu söylediler bu arada diğer tüm arakadaşlarada sormak isityorum iğne kullandığı halde düşük yapan oldumu ve ne gibi tedaviler uygulandı birde doktorlarınız düşükten ne kadar sonra tekrar gebelik önerdiler burda akrabalarım hep bir sene beklemem gerektiğini söylüyor doktorumsa üç ay şaşırdım kaldım
belizcim öncelikle çok gecmiş olsun üzüldümsenağlama, hepimiz bu acıları yaşadık inan,her birimizin birkaç tane cennet kuşu var seni en iyi bizler anlarız çok zor ama sabır gerekli inanıyorum ki:Saruboceq: gün gelip bizlerde yavrularımızı kucağımıza alacağız inşaallah.görüşmek üzere sevgilera.s.Arkadaşlar 4.bebeğimde gitti.
merhaba a.ssülal benim sadece mthfr homozigot değil amnioasit metabolizma bozukluğu ve düz kas antikoru oluduğunu söyledi doktorum ikinci sırada kanda pıhtılaşma etkiliymiş benim diğer sayfalarda yazdım hemen hemen aynı haftada su kesesi açılıyor.doz özellikle düşük kullanmam gerekliymiş yüksek doz kanamamı artırır demişti doktorum.inan seni çok iyi anlıyorum ne kadar çok doktora git okadar kafan karışır bizde ne yapacağımızı şaşırdıkkafamçokkarıştı canım.bende artık öncemi bilen doktoruma devam ediyorum. lütfü hocaya da email çektim.durumum anlattım doktorumun dediği dozlar uygulamı belirtti.banada doktorum 6 ay sonra kalabilirsin demişti.2 sene oldu,:Saruboceq:Allah yardımcımız olsun...a.s.
arkadaşlar dün gece çok çok hafif pembemsi bir leke geldi. panik oldum. yatıyorum şimdi. ağrım falan yok. kullandığımız iğnelerden kaynaklananilirmi acaba.
Arkadaşlar 4.bebeğimde gitti.
merhaba sido inan seni çok iyi anlıyorum ama öncelikle sakin olmalıyız vardır mutlaka sen istanbuldasın sanırım.şu an bende öyle ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bir yandan başka rahtsızlıklar çıktı yeniden denesem yine aynı şeyleri yaşarmıyım telaşı,korkusu bizi bizden başka kimsede anlamaz.seni ve diğer arkadaşları da korkutmak için demiyorum ama ben son düşüğüm de iğne kullandım biraz cesaretimde gitti sanırım.doktorum 3 de 2 şansın var diyor Allah hepimizin yardımcısı olsun bizim hamileliğimiz cidden riksli.neyse uzattım görüşmek üzere herşey gönlünce olsun...
canım bencede en dogrusunu yapıyosun.yat dınlen en guzelı.hatta rapor al calısma bı sure.zaten cogu gebelıkte lekelenme oluyo bılıyosunkı.ama bız herseyden cok korkuyoruz durumumuzdan dolayı belkıde fazla hassasız.onemlı bısıy oldugunu sanmam.a.ssen guzelce dınlen...kuzucukler allaha emanet annesı...
ayrıca gebelik başlar başlamaz iğneleri 4+0 da vurulunca bişey olur mu.birde aspirini nasıl içiyorsunuz.iğneyle birlikte aspirini gene günde bir 100mg içiyorsunuz.yoksa dozu azaltmak mı gerekiyor.ben şimdi sadece hetorozigotum günde bir 100mg aspirin kullanıyorum.hamile kalınca kaçlık içmek lazım.canlar cevap yazarsanız çok ama çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?