• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar bir sorum olacak aranızda kaşıntı ve mantar olup fitil yada merhem kullananız var mı.ben 2 gündür doktora gidiyorum dünkü benim paniklememden oldu beta hcg me baktırdım ama sonuç negatif birde bende kaşıntıda vardı daha önceden krem vermişti doktor onu kullanıyımmı dedim dün doktora kullandım bu sefer içim rahat etmedi bu gün doktora yine gittim kültür aldı.sonuç 2 gün sonra ama benim adetimde yakın acaba ozamana kadar adet olmazsam adet bitimi hamile kalınabilinir mi doktora sormadım şimdi huzursuz oldum?bilgisi olan var mı bu konuyla ilgili...

arkadaşlar bir sorum olacak aranızda kaşıntı ve mantar olup fitil yada merhem kullananız var mı.ben 2 gündür doktora gidiyorum dünkü benim paniklememden oldu beta hcg me baktırdım ama sonuç negatif birde bende kaşıntıda vardı daha önceden krem vermişti doktor onu kullanıyımmı dedim dün doktora kullandım bu sefer içim rahat etmedi bu gün doktora yine gittim kültür aldı.sonuç 2 gün sonra ama benim adetimde yakın acaba ozamana kadar adet olmazsam adet bitimi hamile kalınabilinir mi doktora sormadım şimdi huzursuz oldum?bilgisi olan var mı bu konuyla ilgili...

merhaba 06EE ben hamilelilgimin 2.veya3. ayında fitil kullanmıştım. çok akınrtım oluyordu ama kaşıntı yoktu. bende yine su geliyo sandım çünkü su gibi şeffaf beyazdı. doktorda su degil mantar dedi. 2 kutu kullandım. 1er gün arayla. sonra geçti akıntım. gebelikte çok olur mantar dedi. krem vermedi bana. hamilelikten önce mantar olunca krem vermişti ama hamileyken vermedi. neden vermedi bilemiyorum canım.

merhaba 06EE ben hamilelilgimin 2.veya3. ayında fitil kullanmıştım. çok akınrtım oluyordu ama kaşıntı yoktu. bende yine su geliyo sandım çünkü su gibi şeffaf beyazdı. doktorda su degil mantar dedi. 2 kutu kullandım. 1er gün arayla. sonra geçti akıntım. gebelikte çok olur mantar dedi. krem vermedi bana. hamilelikten önce mantar olunca krem vermişti ama hamileyken vermedi. neden vermedi bilemiyorum canım.

aynı sekilde bende kullandım fitil.lal inde dediği gibi bendede kasıntı yoktu..sadece su..2 defa kullandım Çok üzgünüm çoook

Merhaba arkadaşlar ,

Bugün aklımda Redrose var kızlar ..Doğum tarihi yakındı galiba...3. annemiz aramızda olacak yakında inşallah...Naaptı acaba , umarım iyidir...Redrose cum eğer iyiysen , müsaitsen durumun hakkında bilgi ver bize ... İnşallah herşey yolundadır , sağlıcakla gelir bebeğin ve senin için de herşey yolunda gider...

Sevgiler...

Merhaba celencim günaydın bebişkon ve sen iyisiniz maşallah kaç yaşındasın ikinci bir bebek düşünüyormusun bebişkona bir kardeş mesala ben senin yerinde olsam 1 sene sonra hızla çalışmalara başlarım nasıl olsa iğne dozu ve gebelikte sorun yaşamıyorsun bizim tekrar tekrar ve yeniden umut ışığımız olursun:):):)

Bu konuda üzülürken hep seni aklıma geliyorsun 7 düşükten sonra pes etmemem harika uzun ve zorlu günlerin hediyesini aldın maşallah en güzel şekilde

lal ve celen sağolun ilginiz için yarın bakalım ne verecek doktor adetimde yakın,eğer antibiyotik verse adette kullansam adet bittikten sonra hamile kalmamda bir sakınca olabilir mi bilginiz var mı?doktora gitmeden sizin fikriniz öğrenmek istedim.tam hamileliği düşünmeye başladım bu rahatsızlığım çıktı neyse hayırlısı...

slm kızlar....nasılsınız bugun? ben baya bı yogunum...ama tek bı gun bıle cıkmıyo aklımdan bebıs fıkrı.ama olsun. hamıslerımız nasıl bakalım? Allah esırgesın bebıslerınızı. sıze sormak ıstedıgım bısey var: prof. dr. rıza madazlı ya gıden yada duyan varmı adını?

merhaba arkadaşlar,
öncelikle bebişlerini kucaklarına alan anneleri tebrik ediyorum ve kolaylıklar diliyorum..
hamile arkadaşlara sorunsuz bir hamilelik diliyorum, inş hep güzel haberler verirler...
ben de bir düşük yaşadım..paı homozigot ve factor V heterezigotum...hamileliğimden önce bu sorunlar biliniyordu ancak önlemleri almış olmamıza rağmen kısmet olmadı...doktorlarım düşükten sonra 6 ay izin vermemişlerdi gebeliğe. bu süre doldu. ben de bir an önce hamile kalmak istiyorum.. bu forumda kimler var hamileliği bekleyen? bi liste yapalım ne dersiniz? :)

selam kızlarhihoyyyt epeydir yazamadım 35 hafta 2 günlük olduk kızıma kavuşmamıza az kaldı :CüvCüv:biraz heyecan mutluluk ve tedirginlik var celen ve şen gibi herşey yolunda gider ihşallah sonrada darısı başınıza :Saruboceq: şencim folbiolle coraspine tekrar başlarsan bildirmeni rica ediyorum ,celencim sen doğum sorası hiç kullanmışmıydın bunları ve clexanı?sende yazarsan sevinirim.
sevgili sido ben mthfr 677t homozigot ve faktör 5leiden heterozigot olup 8 haftalık 2 düşükten sonra clexan 0,2 ,folbiol 5mg x2,coraspinle bu sağlıklı hamileliğime kavuştum.memorialdan perinatolog kadın doğumcu cihangir yılanlıoğlu doktorum bana coraspin 100 ve folbiol 5 mg ı hamile kalmadan, iğneyide keseyi görür görmez başlattı bir hafta kalana kadar kullanacağım,hamileliğimin başındada 4 ay gece yatarken progestan 2x1 yuttum.hamileliğimin başında doktorum bana iğneyi başlayınca birkaç doktorada danışmak amaçlı arkadaş tavsiyesiyle prof.rıza madazlı hocayada gittim bana iğneye gerek olmadığını düşüklerimin bu durumumdan kaynaklanmış olmaybileceğini söyledi oysa benim başka sorunum yoktu CADIARZUsonra forumu keşfettim ve şen sayesinde lütfü önderoğlu hocayı öğrendim ona mesajla sordum oda aynı tedaviyi önerince içim rahatladı. sana tavsiyem sende tek doktorla yetinme bizi konuda hakim doktor bulmak biraz zor umarım yardımcı olmuşumdur
herkese sevgiler arkadaşlar :emir_bebek::teytey:

selam kızlarhihoyyyt epeydir yazamadım 35 hafta 2 günlük olduk kızıma kavuşmamıza az kaldı :CüvCüv:biraz heyecan mutluluk ve tedirginlik var celen ve şen gibi herşey yolunda gider ihşallah sonrada darısı başınıza :Saruboceq: şencim folbiolle coraspine tekrar başlarsan bildirmeni rica ediyorum ,celencim sen doğum sorası hiç kullanmışmıydın bunları ve clexanı?sende yazarsan sevinirim.
sevgili sido ben mthfr 677t homozigot ve faktör 5leiden heterozigot olup 8 haftalık 2 düşükten sonra clexan 0,2 ,folbiol 5mg x2,coraspinle bu sağlıklı hamileliğime kavuştum.memorialdan perinatolog kadın doğumcu cihangir yılanlıoğlu doktorum bana coraspin 100 ve folbiol 5 mg ı hamile kalmadan, iğneyide keseyi görür görmez başlattı bir hafta kalana kadar kullanacağım,hamileliğimin başındada 4 ay gece yatarken progestan 2x1 yuttum.hamileliğimin başında doktorum bana iğneyi başlayınca birkaç doktorada danışmak amaçlı arkadaş tavsiyesiyle prof.rıza madazlı hocayada gittim bana iğneye gerek olmadığını düşüklerimin bu durumumdan kaynaklanmış olmaybileceğini söyledi oysa benim başka sorunum yoktu CADIARZUsonra forumu keşfettim ve şen sayesinde lütfü önderoğlu hocayı öğrendim ona mesajla sordum oda aynı tedaviyi önerince içim rahatladı. sana tavsiyem sende tek doktorla yetinme bizi konuda hakim doktor bulmak biraz zor umarım yardımcı olmuşumdur
herkese sevgiler arkadaşlar :emir_bebek::teytey:

canım oncelıkle mutlu sona yaklasmana cok sevındıgımı belırtmelıyım.acaba bende yasayacakmıyım bu gunlerı dıye dusunmeden edemıyorumkı...ama sızın gıbı umut ısıklarımız varken daha bı guclu olacagımıza emınım. tavsıyelerıne cok tesekkur edıyorum.ama ne bılıyım ıste rıza hocayı cok tavsıye ettıler.randevumuda aldım.gıdıcem bakalım.ne olcak? ? ınsallah oyle yada boyle kavusuruz mınık meleklerımıze.Allah sana kolay, sakın ve hayırlı dogumlar dılıyorum canım....haberlerını beklıyoruz

ya pekı lutfu hoca ankarada. ıstanbulda bızım durumumuzdakılere aspırınle dene oyle gel demek yerıne dırek heparın tedavısı uygulayan tavsıye edebılecegınız bı doktor yokmu kızlar??? ben kafayı yıcem yakında cunku...

güneş5 ne güzel sona gelmişsin:nazar: darısı bizlere olur inşaallah bazen bende o haftalara gelecekmiyim diye hayal kuruyorum.. bende mthfr homozigotum 3 düşük yaşadım son gebeliğim 20 haftalıktı senağlamasana doktorun progestanı vermiş benim doktorum kulanmamı istemiyor benim inan kafam iyice karıştı acaba hamile kalınca bende kullansam mı diye düşünüyorum benim hamileliğimde lekelenmelerim olmuştu.yalnış hatırlamıyorsam şen kullanmış doktorundan habersiz.folbiolu günde 2 kere mi aldın? birde sadece yatarken mi progestan 2 defa aldın? banada 0,3 frexaparin vermişti doktorum son düşüğümde kullandım.güzel haberlerini bekliyoruz .ne kadar güzel bebeklerimiz:emir_bebek: çoğalıyor:nazar: darısı bize olur inşaallah...a.s.

merhaba sido inan seni çok iyi anlıyorum ama öncelikle sakin olmalıyız vardır mutlaka sen istanbuldasın sanırım.şu an bende öyle ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bir yandan başka rahtsızlıklar çıktı yeniden denesem yine aynı şeyleri yaşarmıyım telaşı,korkusu bizi bizden başka kimsede anlamaz.seni ve diğer arkadaşları da korkutmak için demiyorum ama ben son düşüğüm de iğne kullandım biraz cesaretimde gitti sanırım.doktorum 3 de 2 şansın var diyor Allah hepimizin yardımcısı olsun bizim hamileliğimiz cidden riksli.neyse uzattım görüşmek üzere herşey gönlünce olsun...

merhaba sido inan seni çok iyi anlıyorum ama öncelikle sakin olmalıyız vardır mutlaka sen istanbuldasın sanırım.şu an bende öyle ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bir yandan başka rahtsızlıklar çıktı yeniden denesem yine aynı şeyleri yaşarmıyım telaşı,korkusu bizi bizden başka kimsede anlamaz.seni ve diğer arkadaşları da korkutmak için demiyorum ama ben son düşüğüm de iğne kullandım biraz cesaretimde gitti sanırım.doktorum 3 de 2 şansın var diyor Allah hepimizin yardımcısı olsun bizim hamileliğimiz cidden riksli.neyse uzattım görüşmek üzere herşey gönlünce olsun...

Merak ettim canım iğne kullamana rağmen düşük sebebinin ne oldugunu söylediler neden 3/2 şansın var neye göre belirlendi çünkü biliyorsun bende iğne kullanmama rağmen düşük yaptım ve dozunun az olduğunu söylediler bu arada diğer tüm arakadaşlarada sormak isityorum iğne kullandığı halde düşük yapan oldumu ve ne gibi tedaviler uygulandı birde doktorlarınız düşükten ne kadar sonra tekrar gebelik önerdiler burda akrabalarım hep bir sene beklemem gerektiğini söylüyor doktorumsa üç ay şaşırdım kaldım

Arkadaşlar 4.bebeğimde gitti.

Ben bu haberlere çoook üzülüyorum..İnanın kendim yaşamış kadar....Neden bu bebekler yaşayamıyor..Neden her türlü önlem alındığı halde tutunamıyor....Bu kadar sık kayıp yaşamak insanın sabrını ve dirayetini mi sınıyor...Mutlu eden haberler kadar...üzücü haberler de alıyoruz...Allahıma duacıyım....şans mı...kader mi...bilemiyorum ama...tüm tedbirleri alıp allahımıza dua etmekten başka elden ne gelir...Herkesin şansı kaderi açık yüzünde tebessüm olsun inşallah..

Beliz...allah dilerim gelecekte de bebek hasreti değil bebek kokusu yaşatır sana ve her birimize...

Arkadaşlar 4.bebeğimde gitti.

Allah Sabır versin canım ne diyeceğimi bilemiyorum
umudunu yitirme burda hepimiz bu acının ne demek olduğunu biliyoruz
ama sakın aklına kötü düşünceler getirip umudunu kaybetme
inş. hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alacağız.senağlama

Ben bu haberlere çoook üzülüyorum..İnanın kendim yaşamış kadar....Neden bu bebekler yaşayamıyor..Neden her türlü önlem alındığı halde tutunamıyor....Bu kadar sık kayıp yaşamak insanın sabrını ve dirayetini mi sınıyor...Mutlu eden haberler kadar...üzücü haberler de alıyoruz...Allahıma duacıyım....şans mı...kader mi...bilemiyorum ama...tüm tedbirleri alıp allahımıza dua etmekten başka elden ne gelir...Herkesin şansı kaderi açık yüzünde tebessüm olsun inşallah..

Beliz...allah dilerim gelecekte de bebek hasreti değil bebek kokusu yaşatır sana ve her birimize...

Çok teşekkür ederim canım, ben çok dr değiştirdim hepsi birşey söyledi.Birinin söylediğini diğeri tamamen hiçe saydı . Sonuç.... hala ortaya çıkarılamamış bir sebep ve yıpranmış ben. Allah hiçbirimize yaşatmasın inşallah bir daha, çok zor ancak yaşayan biliyor..

Back