Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bir sorum olacak aranızda kaşıntı ve mantar olup fitil yada merhem kullananız var mı.ben 2 gündür doktora gidiyorum dünkü benim paniklememden oldu beta hcg me baktırdım ama sonuç negatif birde bende kaşıntıda vardı daha önceden krem vermişti doktor onu kullanıyımmı dedim dün doktora kullandım bu sefer içim rahat etmedi bu gün doktora yine gittim kültür aldı.sonuç 2 gün sonra ama benim adetimde yakın acaba ozamana kadar adet olmazsam adet bitimi hamile kalınabilinir mi doktora sormadım şimdi huzursuz oldum?bilgisi olan var mı bu konuyla ilgili...
merhaba 06EE ben hamilelilgimin 2.veya3. ayında fitil kullanmıştım. çok akınrtım oluyordu ama kaşıntı yoktu. bende yine su geliyo sandım çünkü su gibi şeffaf beyazdı. doktorda su degil mantar dedi. 2 kutu kullandım. 1er gün arayla. sonra geçti akıntım. gebelikte çok olur mantar dedi. krem vermedi bana. hamilelikten önce mantar olunca krem vermişti ama hamileyken vermedi. neden vermedi bilemiyorum canım.
selam kızlarhihoyyyt epeydir yazamadım 35 hafta 2 günlük olduk kızıma kavuşmamıza az kaldı :CüvCüv:biraz heyecan mutluluk ve tedirginlik var celen ve şen gibi herşey yolunda gider ihşallah sonrada darısı başınıza :Saruboceq: şencim folbiolle coraspine tekrar başlarsan bildirmeni rica ediyorum ,celencim sen doğum sorası hiç kullanmışmıydın bunları ve clexanı?sende yazarsan sevinirim.
sevgili sido ben mthfr 677t homozigot ve faktör 5leiden heterozigot olup 8 haftalık 2 düşükten sonra clexan 0,2 ,folbiol 5mg x2,coraspinle bu sağlıklı hamileliğime kavuştum.memorialdan perinatolog kadın doğumcu cihangir yılanlıoğlu doktorum bana coraspin 100 ve folbiol 5 mg ı hamile kalmadan, iğneyide keseyi görür görmez başlattı bir hafta kalana kadar kullanacağım,hamileliğimin başındada 4 ay gece yatarken progestan 2x1 yuttum.hamileliğimin başında doktorum bana iğneyi başlayınca birkaç doktorada danışmak amaçlı arkadaş tavsiyesiyle prof.rıza madazlı hocayada gittim bana iğneye gerek olmadığını düşüklerimin bu durumumdan kaynaklanmış olmaybileceğini söyledi oysa benim başka sorunum yoktu CADIARZUsonra forumu keşfettim ve şen sayesinde lütfü önderoğlu hocayı öğrendim ona mesajla sordum oda aynı tedaviyi önerince içim rahatladı. sana tavsiyem sende tek doktorla yetinme bizi konuda hakim doktor bulmak biraz zor umarım yardımcı olmuşumdur
herkese sevgiler arkadaşlar :teytey:
merhaba sido inan seni çok iyi anlıyorum ama öncelikle sakin olmalıyız vardır mutlaka sen istanbuldasın sanırım.şu an bende öyle ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bir yandan başka rahtsızlıklar çıktı yeniden denesem yine aynı şeyleri yaşarmıyım telaşı,korkusu bizi bizden başka kimsede anlamaz.seni ve diğer arkadaşları da korkutmak için demiyorum ama ben son düşüğüm de iğne kullandım biraz cesaretimde gitti sanırım.doktorum 3 de 2 şansın var diyor Allah hepimizin yardımcısı olsun bizim hamileliğimiz cidden riksli.neyse uzattım görüşmek üzere herşey gönlünce olsun...
Arkadaşlar 4.bebeğimde gitti.
Arkadaşlar 4.bebeğimde gitti.
Ben bu haberlere çoook üzülüyorum..İnanın kendim yaşamış kadar....Neden bu bebekler yaşayamıyor..Neden her türlü önlem alındığı halde tutunamıyor....Bu kadar sık kayıp yaşamak insanın sabrını ve dirayetini mi sınıyor...Mutlu eden haberler kadar...üzücü haberler de alıyoruz...Allahıma duacıyım....şans mı...kader mi...bilemiyorum ama...tüm tedbirleri alıp allahımıza dua etmekten başka elden ne gelir...Herkesin şansı kaderi açık yüzünde tebessüm olsun inşallah..
Beliz...allah dilerim gelecekte de bebek hasreti değil bebek kokusu yaşatır sana ve her birimize...