Allah Sabır versin canım ne diyeceğimi bilemiyorum
umudunu yitirme burda hepimiz bu acının ne demek olduğunu biliyoruz
ama sakın aklına kötü düşünceler getirip umudunu kaybetme
inş. hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alacağız.senağlama[/QUOTE
Teşekkür ederim canım , umudumu kaybetsemde deniycem inşallah sonuna kadar, inşallah çok yıpranmadan kavuşuruz.
belizcim çok geçmiş olsun.çok zor haklısın.dediğin gibi yaşayan biliyor. Allah bir daha acı yaşatmasın hiçbirimize.en kısa zamanda sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına
Günaydın belizcim biliyorum söylenecek hiçbirşey yok benden senden 2 hafta önce kaybettim bebeğimi kalp atışı duyulmuşken tam sekiz haftalık olmuşken kalbi durdu yine üstelik ben düşükte yaşamıyorummuayene gittim kalbi durdu dediler nerden baksan bi üç dört gün olmuş kalbi duralı çünkü gelişimi 7 hafta 3 günde kalmış o gün beni kürtaj etmediler iğneler dolayısıyla bekle dediler bende 4 gün daha bekledim ölmüş bebeğim karnımda ne en ufak bir ağrı ne sancı ne kanama hiçbir belirti yok düşük bile yapamıyorum yani merak ettiğim sen düşükmü yaptın yoksa benim gibi kalbi durdu ve hiç belirti vermedimi ve doktorların ne dedi iğne vurulduğun halde sonuç bu olmasına rağmen cevaplarsan sevinirim canım çok geçmiş olsun
çok gecmıs olsun belızcım Allah en yakın zamanda hayırlısıyla kucagına almayı nasıp eder ıns
bnde ıkı sefer yasadım ne dmek oldugunu çok ıyı bılıyorum sıze umut olsun dıye söluyorum
suan 33 haftalık hamıleyım hergun ıgne oluyorum bebegım ıcın ömur boyuda olmaya razıyım ıns sızlerde bu gunlere gelırsınız hayırlısıyla bebışlerımızı kucaklarımıza alırz
Bezicim canım özürdilerim seni yormak istemiyorum ama bana aynı gün bir kan vermeme iistediğini söyledi doktor anti faktör xa diye bi test yapılması için ve kan ankaraya gitti geldi pıhtılaşma düzeyimin fazla olduğunu söylediler öyle bir test yapıldımı canım sana belki seninde iğne dozun düşüktür birde senin değerin neydi pıhtılaşma değerin ve bu bağışıklıklı ilgili sorunun nasıl anlaşılmıştı yazarsan uygun olduğunda sevinirim artık kafam karıştı iyice belki bi faydamız dokunur birbirimize
Arkadaşlar 4.bebeğimde gitti.
İpekcim , iyi yapmışsın afiyet olsun canım...
Sen de benim gibi bekleyenler kulübünde misin ? Ne zamandır deniyorsun ? Nasıl gidiyor ? Ara sıra yazsana...
Sevgiler , selamlar...
güneş5 ne güzel sona gelmişsindarısı bizlere olur inşaallah bazen bende o haftalara gelecekmiyim diye hayal kuruyorum.. bende mthfr homozigotum 3 düşük yaşadım son gebeliğim 20 haftalıktı senağlamasana doktorun progestanı vermiş benim doktorum kulanmamı istemiyor benim inan kafam iyice karıştı acaba hamile kalınca bende kullansam mı diye düşünüyorum benim hamileliğimde lekelenmelerim olmuştu.yalnış hatırlamıyorsam şen kullanmış doktorundan habersiz.folbiolu günde 2 kere mi aldın? birde sadece yatarken mi progestan 2 defa aldın? banada 0,3 frexaparin vermişti doktorum son düşüğümde kullandım.güzel haberlerini bekliyoruz .ne kadar güzel bebeklerimiz çoğalıyor darısı bize olur inşaallah...a.s.
belizcim ne diyecegimi bilemiyorum canım çok geçmiş olsun, allah sabır versin ve birdaha yaşatmasın inşallah..
sevgili 06EE tabiki sende bu haftalara geleceksin bu sitedeki çok kişi bu aşamalardan geçti malesef ama sonuç hepimiz için iyi olacak yeterki moralimizi yüksek tutalım:Saruboceq: progestanı düşük tehlikesi olan bizim gibilere ayrıca tüp bebektede hemen başlıyorlar (bir arkadaşıma vermişlerdi) 3-4 ay kllanabilen sakıncası olmayan koruyucu bir ilaç ama her doktor dedimya farklı düşünüyor.ben 4ay gece 2 tane yuttum,folbiolude mthfr homozigot olduğumdan halen daha 5 mglıktan sabah 1 akşm 1 şeklinde kullanıyorum.sevgiler
belizcim çok üzgünüm senağlama allah bir daha göstermesin allah sonrakine ömür versin sakın umudunu kaybetme yanındayız :teselli:
belızcım acını ıcımde hıssettım ta Rabbım bızede bagıslayacak yavrularımızı sana sabır dılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?