Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CELEN cim kullandığın iğne ve ilaçların bebeğin üzerinde bir etkisi oldumu acaba gerçi maşallah resiminden sağlıklı bir bebek gözüküyor.
Benim kafamı karıştıran bu kan sulandırıcıların bebekde kalp problemleri yaratacağını duymuş olmam.
Birde bizim iğne tedavimiz erken doğum riskini azaltıyor mu?
Şimdiden ilgin için teşekkürler.
Bebeğin ve seni sevgiyle kucaklıyoruz......
inşallah hayırlı hberlerle gelirsin nazlıcım..bugün doktora gidiyorum umarım keseyi görürüz. 5+4 oldum. çok heycan yaptım
ya ne zaman gidsiceksin???ben meraktan catlıorum burda...hadi gittede ii haberlerle dön sende:CüvCüv:bu arada kızlar ben dr ye hala gitmedim randevu bile almadım.sanırım kotu birsey söylecek diye korkuyorum.bulantılarımda arttı 3 gunde.inşşallah 3 ayda biter bulantılarım.
CELEN cim kullandığın iğne ve ilaçların bebeğin üzerinde bir etkisi oldumu acaba gerçi maşallah resiminden sağlıklı bir bebek gözüküyor.
Benim kafamı karıştıran bu kan sulandırıcıların bebekde kalp problemleri yaratacağını duymuş olmam.
Birde bizim iğne tedavimiz erken doğum riskini azaltıyor mu?
Şimdiden ilgin için teşekkürler.
Bebeğin ve seni sevgiyle kucaklıyoruz......
nazlıcım naptın doktora gidecektin? kesecigi görmüşsündür inşallah. göremediyse üzülme 1hafta içinde görünecektir zaten
slm kızlar bu arada yenı hamıslerımızı tebrık eder saglıcakla dunyaya gelırler ınsallah...
Bugunlerde canım cok sıkkın bılırsınız belkı 3 dusuk yaptım ve yapılan tahlıllerde hersey normal cıktı saglıklı bı gebelık olana kadar deneyecekmısız ıcımdekı bu umutsuzluk kusku benı oldureceks yavas tukenıyorum hıc bebegım olmayacak gıbı gelıyo derdımı kımseye anlatamyorum......melegım gelde yuregıme karanlk dunyama ısık ol ne olur....rabbım yardım et bana ve benım gıbı olanlara insanların sorularından sıkıldım artık ...en ıyı sız anlarsınız beni ne olur dualarınızı eksık etmeyin olurmu...
Sevgili sido, mesajını yeni gördüm . O yüzden hemen yazamadım kusura bakma..canım... bende sureklı takıp edıyorum forumu.not alıyorum deyınce aklıma geldı.ben mthfr heterozıgotum.acaba benım gıbı heterozıgot olupta sadece aspırın kullanarak gebelıgını tamamlayan varmı bunu arastırıyorum.belkı notların arasında vardır.cunku gıttıgım doktorların hepsı aspırın yeter dedıde bana...eger varsa boyle heterozigot olup sadece aspırın kullanan ıgne yok yanı.yazabılırsen cok sevınecegım.sımdıden cok tesekkurler canım...
ben daha önce venöz sinüs trombozu diye bi rahatsızlık geçirmiştim.doğum kontrol hapından kaynaklanan beyine giden toplar damarlardan ikitanesinin tıkanmasına neden olan bi rahatsızlık ve beyin kanamasına ve felce neden olan kötü bişey.bunun sonucunda daha hiç doğum yapmamama rağmen kan pıhtılaşması sorunu kaldı bende.bunun hamilelikte sorun yaratacağını duymuştum ve çok korkuyordum.bugün test yaptım ve çift çizgi vardı.. hem çok mutlu oldum hemde korktum.. ilk bebeğim ve onu kaybetmek istemiyorum... umarım sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı Allah nasip eder.. herkese..[/QUO
doğum kontrol hapının böyle birşey yaptığını ilk kez duydum çok korktum bende evliliğimin ilk aylarında kullanmıştım sana çok geçmiş olsun inş sorunsuz bir hamilelik geçirirsin fakat dr un sana iğne vermeli kan pıhtılaşması sorunu olanlar için veriliyor zaten içini ferah tut stres yapma inş hiç bişey olmayacak
Sevgili sido, mesajını yeni gördüm . O yüzden hemen yazamadım kusura bakma..
Canım , benim takip ettiğim kadarıyla heterezigot olup da sadece aspirinle devam eden yok..Şimdi aklıma gelen Celen heterezigot ve sevimli kızından önce 5 kaybı olmuş , iğne kullanmadığı için ..Son gebeliğini iğneyle sağlıklı şekilde devam ettirdi çok şükür..Bence aspirin yeterli gelmeyecektir..Buradan heterezigot faktörlü arkadaşlara da seslenelim , tedavilerini paylaşsınlar..
Başka kafana takılan birşey olursa yaz..Yardımcı olmaya çalışırım..Sevgiler..
umut sevgim bence sevinmelisin bak ne güzel herşey normal çıkmış. bir sorunun yok sakın umutsuz olma. moralin ne kadar yüksek olursa her şey kadar yolunda gider. haklısın kolay şeyler yaşamıyoruz ama sağlıklı olduğunu ve bir bebeğinin olabileceğini bilmek bile seni umutlandırmalı.annesi iyi olsun ve kendini sağlam tutsunki bebeği ona çabuk kavuşsun. en kısa zamanda senden de güzel haberler alalım inşallah
Sevgili sido, mesajını yeni gördüm . O yüzden hemen yazamadım kusura bakma..
Canım , benim takip ettiğim kadarıyla heterezigot olup da sadece aspirinle devam eden yok..Şimdi aklıma gelen Celen heterezigot ve sevimli kızından önce 5 kaybı olmuş , iğne kullanmadığı için ..Son gebeliğini iğneyle sağlıklı şekilde devam ettirdi çok şükür..Bence aspirin yeterli gelmeyecektir..Buradan heterezigot faktörlü arkadaşlara da seslenelim , tedavilerini paylaşsınlar..
Başka kafana takılan birşey olursa yaz..Yardımcı olmaya çalışırım..Sevgiler..
Celencim düzeltiyorum tatlım ...Bence sen çok özel tebrikleri hakediyorsun... Bu kadar çok kaybına rağmen umudunu hiç yitirmemen , mücadele etmen inanılmaz ... Sabrının armağanı da muhteşem oldu..Tatlının tatlısı bir kızın oldu...Umarım kızınla , eşinle , sevdiklerinle daha da güzel mutluluklar seni bekliyordur...7:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama