• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ya sagolun cvp verdıgınız ıcın ıns oyledır canım valla 3 dusukten sonra tahlıll sonuclarını bekle falan aradan 6 ay gecti tahlıllerın hepsı normal cıktı daha bu ay denemeler basladık ıns hayırlısı olur rabbim hepimizin yuzunu guldursun ınsallah
NAZLIIIIIIIIIIII hamıssın kız hadı hayırlısı olsunn......

sevgili umut sevgim bende çalışmalara bu ay başladım.son düşüğümden sonra 5 ay geçti.inşallah bu ay hamile kalırız ve güzel haberleri bir birimize veririz.sevgilerle

Celenim ve redrosam
galiba hamileyim :uhm: dün gece gelmesi gerekiyordu bugün 32 Gün ve tik yok.:sm_confused:
Suan isteyim eve gidince hemen test alip yapacagim bu aksam sizlere haber veririm.
Hayirlisi ben canlarimŞeniz

çalıkuşu çok sevindim umarım seninle birlikte güzel haberler veririz.

Celenim ve redrosam
galiba hamileyim :uhm: dün gece gelmesi gerekiyordu bugün 32 Gün ve tik yok.:sm_confused:
Suan isteyim eve gidince hemen test alip yapacagim bu aksam sizlere haber veririm.
Hayirlisi ben canlarimŞeniz

sevgili çalıkuşu bak tam hemşo çıkktık.ben de kelkitliyim dünya küçük diye boşuna demiyorlar.bak şimdi sana kanım daha çok kaynadı.çok öptüm seni.güzel haberlerini bekliyorum.sevgilerle

sevgili şen nasılsın bebişin nasıl inşallah çok iyisinizdir.canım izin verirsen sana bir kaç sorum olacak .yanıtlayabilirsen çok sevinirim.canım benim ben bu ay çalışmalara başladım.fakat kafam karışık.nedenine gelince sinan hoca ve lütfü hocayı tekrar ziyaret ettim .sinan bey hamilelik oluşur oluşmaz derhal hiç beklemeden geleceksin fraxsiparin 0.3iğne vurulacaksın diyor.lütfü hoca regl günü geçicek daha sonra duruma bakıp karar vereceğiz diyor.iğne olup olmamaya sonra karar verecekmiş.ben zaten ikiside 5.5 haftalık iki düşük yaptım.kalp atışlarını bille duyamadan düştüler.ben kalp atışını nasıl beklicem .çok sıkıntılıyım.keşke tek bir dr.de kalsaydım.pinpirik yüzünden inşallah tekrar sorun yaşamam.şimdi hangisine uyacağım.zaten lütfü hocanın tedavisini uygulamaya başlmıştım.yani her gün 1 folbiol ve 100mg coraspirine içiyorum.şimdi ne yapmalıyım sence.senin deneyimlerinden faydalanmak istiyorum.yazarsan çok ama çok sevinirim.sevgilerle.

bu konuyla ilgili bütün arkadaşların yorumunu bekliyorum.ben de sadece mtfhr 1298 hetorozigot ve 677 t hetorozigot mutant var.lütfü bey nerdeyse diğer iki düşüğümün buna bile bağlı olamayacağını diyor.böyle olupta sağlıklı doğuranlar bile var mış.

Arkadaşlar ben hepinize birşey sormak istiyorum, günlük 0,4 'lük dozdan fazla iğne kullanan varmı ? Markalara göre yoğunluk değişiyor olabilir belki ama genel olarak en fazla bu kadar veriyorlar sanırım.

belizcim merhaba, ben günlük 0.6 lık kullandım. sabah 0.3, akşam 0.3 lük olmak üzere...ama genel olarak 0.4 lük kullandırıyorlar...birde benim pıhtılaşmaya sebep birden fazla faktörüm mevcut...o nedenle 0.6 lık kullandım...sevgiler...

şen sen hangi iğneyi kullanıyordun. hamileyim başlamam lazım ama çok kafam karışık clexan konusunda:çok üzgünüm:

canlarım, arada girip yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum ama fazla vakit ayıramıyorum artık...minik pelincik tüm zamanımı alıyor:ecrin_bebek: hepinizi öpüyorum...sevgilera.s.

canlarım, arada girip yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum ama fazla vakit ayıramıyorum artık...minik pelincik tüm zamanımı alıyor:ecrin_bebek: hepinizi öpüyorum...sevgilera.s.

sevgili şen nasılsın bebişin nasıl inşallah çok iyisinizdir.canım izin verirsen sana bir kaç sorum olacak .yanıtlayabilirsen çok sevinirim.canım benim ben bu ay çalışmalara başladım.fakat kafam karışık.nedenine gelince sinan hoca ve lütfü hocayı tekrar ziyaret ettim .sinan bey hamilelik oluşur oluşmaz derhal hiç beklemeden geleceksin fraxsiparin 0.3iğne vurulacaksın diyor.lütfü hoca regl günü geçicek daha sonra duruma bakıp karar vereceğiz diyor.iğne olup olmamaya sonra karar verecekmiş.ben zaten ikiside 5.5 haftalık iki düşük yaptım.kalp atışlarını bille duyamadan düştüler.ben kalp atışını nasıl beklicem .çok sıkıntılıyım.keşke tek bir dr.de kalsaydım.pinpirik yüzünden inşallah tekrar sorun yaşamam.şimdi hangisine uyacağım.zaten lütfü hocanın tedavisini uygulamaya başlmıştım.yani her gün 1 folbiol ve 100mg coraspirine içiyorum.şimdi ne yapmalıyım sence.senin deneyimlerinden faydalanmak istiyorum.yazarsan çok ama çok sevinirim.sevgilerle.

bu konuyla ilgili bütün arkadaşların yorumunu bekliyorum.ben de sadece mtfhr 1298 hetorozigot ve 677 t hetorozigot mutant var.lütfü bey nerdeyse diğer iki düşüğümün buna bile bağlı olamayacağını diyor.böyle olupta sağlıklı doğuranlar bile var mış.

sevgili şen inanki çok mutlu oldum.darısı hepimizin başına.umarım kızımız en kısa zamanda kendini toparlar.bende erken dogum ihtimalinden çok korkuyorum.sanırım sen igne ve coraspirini kesmemiştin.bu konuda bilgi verirsen sevinirim.ve nasıl bir anestezi uygulandı paylaşırsan sevinirim.uzun vadeli internette takılamıyorum sürekli istirahat etmem gerekiyor.28 haftalıgı bitirdik kısmetse bizde şubat ta dünyaya merhaba diyecegiz.dualarım sizlerle.hepinizi öpüyorum.saygılar.

arevcim, canım bu mesajına daha önce cevap yazıp yazmadığımı hatırlamıyorum...fırsat bulmuşken yazayım dedim...öncelikle çok teşekkürler, darısı tüm isteyenlerin başına olsun...nasıl bir mutluluk anlatamam...minik kızımız ve ben iyiyiz teyzesi...günden güne topluyor kendini çok şükür...hep erken doğum ihtimalinden korktum bende gebeliğim boyunca...ve birçok hikaye dinledim arkadaşlarımdan bu konuda...belkide fazla etkilendiğim için başıma geldi diyorum...ne olur sen fazla takılma bu konuya...iğne ve coraspini kesmemiştim tabii, hatta doğum yaptığıım gün ikisinide kullanmıştım ama operasyon sırasında bu konuda bir sorun yaşamadık çok şükür...anestezim genel oldu, bu hem benim isteğimdi, hem de lütfü bey genelden yanaydı...anestezi uzmanının epidural olabilir fikrine lütfü hoca karşı çıktı...canım az kalmış seninde allah tamamına erdirsin inşallah...istirahatıne devam et mutlaka...ben fazlasıyla hareketliydim ve enfeksiyon falan çıkmayınca sebep olarak fazla hareket bile olabilir erken doğum sebebi dendi...dualarım seninle:Saruboceq:...güzel haberlerini bekliycem...öpüyorum...sevgiler...a.s.

Kizlar demin test yaptim ve negativ cikti moralim cok bozuk.
Benim Adetim hic gecikmezdi ya busefer ne oldu anlamadim acaba kullandigim igne ve ilaclardan olabilirmi. Yarin zaten doktora gitmem lazim birde kana baktirayim ama sanmam cünkü bu testler adet gecikmesinin 1. gününde bile dogru oluyor cok üzgünümmmmmmmm bütün ümitlerim gitti.
senağlama

canim neden uzuluyorsun zaten beklenen birseydi bu degilmi ilk seferde tutmasi zor demistin onun icin hayal kirikligi yasamaman lazim burda bir arkadasada asilama yapildi onunda ilk seferdi ve tutmadi tabi ikinci sefer yapilacak asilama ama onun hic cocugu olmuyordu hicbir sorun olmamasina ragmen sevgili calikusu uzulme lutfen sabir et ve kafana takma hersey gonlunce olsun insallah sevgiler seninle olsun canim

kızlar hepinize teşekkür ederim inanın sizlerin sözleri moral oluyor bana. bugün gittim ben doktora rahim içi kalınlaşmış. gebelik belirtisi dedi.a.s ama daha çok erken oldıuğu için kese gözükmedi 15 gün sonra bakalım dedi. folbiol ve coraspin devam dedi. iğnelere başlayalım dedi. clexan ile ilgili bazı sorunlar olduğunu yazmıştı bazı arkadaşlar. bende geçen hamileliğimden kalan iğneler var dolapta. şu an kullanan varmı bu iğneyi doktorum kullan dedi ama insan pinpirikleniyor. celen sanırım sen de clexan vurulmuştun. kullanan arkadaşlar varmı şimdifisfisfis
evet canım ilk aylar kullandım.sonra bulamadık eczanelerden fraxiparine döndüm.clexane gelince eczanelere doktorum yine ona cevirdi.benm günlük dozum tek seferde 0,4lüktü..buarada neden kanda baktırmadı doktorun??

Kizlar demin test yaptim ve negativ cikti moralim cok bozuk.
Benim Adetim hic gecikmezdi ya busefer ne oldu anlamadim acaba kullandigim igne ve ilaclardan olabilirmi. Yarin zaten doktora gitmem lazim birde kana baktirayim ama sanmam cünkü bu testler adet gecikmesinin 1. gününde bile dogru oluyor cok üzgünümmmmmmmm bütün ümitlerim gitti.
senağlama

bitanem bu testleri sabah ilk idrarla yapıcaksın.hatta sabah kalkınca wc ye gir idrarından biraz akıt sonra geri kalanını temiz bir kaba yap.onunla dene bi kez daha testini.olmadı bide kanda baktır.hem olmazsada dünyanın sonu deil ya.maddi imkanınız el verdiği sürece yine denersiniz.bakarsın denemenize fırsat vemez minik bebiş.kendiliğinden geliverir:1hug:

selvihan seninle aynı yollardan geçiyoruz canım... bende hem sinan beye hem lütfü beye gidenlerdenim. ve kararımız lütfü beye devam etmek...sana söylediklerinin aynısını banada söyledi.... iğneye bile gerek olmadığını, sokaktaki her 3 kişiden birinin bizimle aynı problemi yaşadığını ama bunu bilmediklerini, hiçbir tedavi uygulamadanda çok rahat bebek sahibi olabileceğeimi ama madem 2 düşük yapmışım 3. gebeliğimi riske atmamak adına hamile kalınca iğne olmam gerektiğini söylemişti.....lütfü bey o kıadar sakin bir insanki onun bu sakin hali beni sinirlendiriyo bazen. sanki ortada abartılacak bir neden yokta ben gereksiz yere evham yapıyormuşum hissini uyandırmıştı. ve tüm soruları eşimle ben sormuştum. bizim sormadığımız hiçbir soruya bizleri aydınlatma adına cevap vermemişti....
..tahlil ve doktor telaşemiz bittikten sonra eşimle oturup bi karar verdik. izlediğimiz yol şu...
1- sinan beyin verdiği metioninden kısıtlı diyeti yapıyorum 2 aydır.
2- lütfü beyin verdiği 1 folbiol 5 mg, coraspin 100 ve becozmy -c yi hergün alıyorum,
3- hamile kalınca sinan beyin söylediği gibi fraxiparin 0,3 iğne olmaya başlıcam....
anladıkki bu işin sonu yok.. bizde doktorların anlattıklarından bizim kafamıza yatan ortalama bir tedavi şekli çizip yola lütfü beyle devam etme kararı aldık....

kızlar hepinize teşekkür ederim inanın sizlerin sözleri moral oluyor bana. bugün gittim ben doktora rahim içi kalınlaşmış. gebelik belirtisi dedi.a.s ama daha çok erken oldıuğu için kese gözükmedi 15 gün sonra bakalım dedi. folbiol ve coraspin devam dedi. iğnelere başlayalım dedi. clexan ile ilgili bazı sorunlar olduğunu yazmıştı bazı arkadaşlar. bende geçen hamileliğimden kalan iğneler var dolapta. şu an kullanan varmı bu iğneyi doktorum kullan dedi ama insan pinpirikleniyor. celen sanırım sen de clexan vurulmuştun. kullanan arkadaşlar varmı şimdifisfisfis

tebrik ediyorum nazlıcım, çok sevindim. allah tamamına erdirsin canım. ben 19 haftalıgım ve ilk günden beri clexan kullanıyorum. doktoruma sordum clexan konusunu. daha önceki sayfalara bakabilirsen orada doktorun tüm söyledilerini yazmıştım. kısaca şöyle dedi: clexan saflaştırıldı ama bunun hamilelere bi etkisi olmaz dedi. bi sorun olmazmış. iğnenin içinden bi kac maddeyi çıkartmışlar.
böyle işte, ben kullanıyorum nazlıcım. biz elimizden geleni yapıyoruz artık işimiz allaha kalmış.inşallah saglıklı bebişlerimizi alırız kucagımıza

Günaydın kızlar size test sonuçlarımı aldığımda ve biraz toparladığımda size yazacağımı söylemiştim 3. düşüğüm 0,4lük clexane,aspirine,folbiole,progestana,deltacortile rağmen aynı şekilde kalbi durdu bebeğim 7 haftalıkken size bi kan verdiğimi ve ankaraya gittiğini söylemiştim onun sonucunu aldım yine pıhtılaşma düzeyiyle alakalı bir test mthfr heterezigot olanlarda çıkmaması lazımda ama sizde var dedi o kadar iğneye rağmen bu düzeyin çıkması düşündüğümüzden çok fazla pıhtılaşma probleminiz dedi hematologla birlikte değerledireceğiz durumunuzu dedi ve aynı gün hemotolağa gittim oda evet bu sonuç düşündürücü 0,4 lük iğne yetmez dedi ya 0,8 lik yada 12 lik verecekmiş oda bir test istedi PA1 diye birşey sadece 6 aydır yapılıyor dedi yinede cebini verdi sorun olursa ara dedi ve ekledi belki özelde yaptırmamız gerekebilir diyordu ama sorun olmadı yapılacak fakültede 4 haftadan ancak çıkarmış onun sonucuna göra kesin olarak yazacak iğne dozunu bu sefer sorun olmayacak dedi ama bakalım hayırlısı tabi

tekrar tebrik ederim canım.Allahım sağlıcakla kucağına almasyıda nasip eder inşallah.herşeyin yolunda gitmesi dileğiyle sevgiler....

Back