Günaydın kızlar size test sonuçlarımı aldığımda ve biraz toparladığımda size yazacağımı söylemiştim 3. düşüğüm 0,4lük clexane,aspirine,folbiole,progestana,deltacortile rağmen aynı şekilde kalbi durdu bebeğim 7 haftalıkken size bi kan verdiğimi ve ankaraya gittiğini söylemiştim onun sonucunu aldım yine pıhtılaşma düzeyiyle alakalı bir test mthfr heterezigot olanlarda çıkmaması lazımda ama sizde var dedi o kadar iğneye rağmen bu düzeyin çıkması düşündüğümüzden çok fazla pıhtılaşma probleminiz dedi hematologla birlikte değerledireceğiz durumunuzu dedi ve aynı gün hemotolağa gittim oda evet bu sonuç düşündürücü 0,4 lük iğne yetmez dedi ya 0,8 lik yada 12 lik verecekmiş oda bir test istedi PA1 diye birşey sadece 6 aydır yapılıyor dedi yinede cebini verdi sorun olursa ara dedi ve ekledi belki özelde yaptırmamız gerekebilir diyordu ama sorun olmadı yapılacak fakültede 4 haftadan ancak çıkarmış onun sonucuna göra kesin olarak yazacak iğne dozunu bu sefer sorun olmayacak dedi ama bakalım hayırlısı tabi