umudum umudunuz olsub canlarım.minik prensesim CEMRE kızım 08.10.08 sabahı dünyaya merhaba dedi.bu yolda ne kadar cok uğras verdiğinizi ne kadar cok dua ettiğinizi cok ii biliorum ve sizleri anlıyorum.oluyormus be kızlar.sonunda bizimde kucağımız doluyormus.inanmaktan allaha yalvarmaktan vazgecmeyin.önce allah sonra iğneler diyorum hep ben.
36. haftada iğne ve coraspin kesildi 38. haftada bebeğim doğdu.meğer asıl evhamlar ozaman baslıyormus:) cok şükür yaradanıma.ben yasadım allahım sizlerede tatdırsın bu duyguyu.cok öptüm sizleri...
Gelgitcim , ben MTHFR de homozigotum. Şu an günde 1 adet folbiol ve 100 lük 1 adet coraspin alıyorum. Çoğu arkadaşımıza aynı şey önerilmiş.
Bir de gene doktorunun yurtdışında olduğunu yazmışsın. Hemen her yazında doktorunun yurtdışında olduğunu belirtiyorsun. Bizim gibi gebeliği riskli gebelik olarak değerlendirilen kişiler için doktoruyla her an irtibatta olabilmek çok önemli. O yüzden doktor seçimi konusunda biraz düşün istersen. Tabii takdir senin. Bulunduğun yerde güvenerek gidebileceğin doktor var mı bilemiyorum ..Nacizane önerim.
Kendine iyi bak..
umudum umudunuz olsub canlarım.minik prensesim CEMRE kızım 08.10.08 sabahı dünyaya merhaba dedi.bu yolda ne kadar cok uğras verdiğinizi ne kadar cok dua ettiğinizi cok ii biliorum ve sizleri anlıyorum.oluyormus be kızlar.sonunda bizimde kucağımız doluyormus.inanmaktan allaha yalvarmaktan vazgecmeyin.önce allah sonra iğneler diyorum hep ben.
36. haftada iğne ve coraspin kesildi 38. haftada bebeğim doğdu.meğer asıl evhamlar ozaman baslıyormus:) cok şükür yaradanıma.ben yasadım allahım sizlerede tatdırsın bu duyguyu.cok öptüm sizleri...
slm gelgit,
canım bende senin gibi mthfr homozigotum. bu konuyla ilgili isim yapmış iki profesörde bana önceden iğneleri önermediler. şu an için günde yarım folbiol, 1bemiks ve 1 coraspirin içiyorum. yaklaşık 10 aydır hamile kalmayı bekliyorum ve olmadı. bende önümüzdeki ay için aşılama deneyeceğim. inşallah güzel haberler verebilirim artık.
çok teşekkürler akser valla ne yapacağımı bilemiyorum senin doktorum kadın doğumcumu yoksa hemetelojimi beni kadın doğum hemotolojiye gönderdi acaba herkese mi öyle yapıyorlar yoksa ben mi öyleyim sadece bu arada ben üniversite hastanesine gidiyorumMerhaba buruk aramıza hoşgeldin.benimde 2 düşüğüm vardı şimdi hamileyim gebeliğimi öğrendiğim 4.haftadan buyana hergün iğne yapıyorum kendime şükürler olsun ki bugünlere geldim önceki sayfaları okuyabilirsen bukonuda birçok bilgi edinebilirsin.kesinlikle korkma doktorunu iyi seç ve güven bizlerde buralardayızzzzzz.kaydirigubbakcemile5
çok teşekkürler akser valla ne yapacağımı bilemiyorum senin doktorum kadın doğumcumu yoksa hemetelojimi beni kadın doğum hemotolojiye gönderdi acaba herkese mi öyle yapıyorlar yoksa ben mi öyleyim sadece bu arada ben üniversite hastanesine gidiyorum
clexane mı kullanmıştın? bende ki mutasyon homozigot. ve doktor clexane kullanmam gerektiğini söylüyor. ilk defa senden duyuyorum fazla sulandırdığını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?