belizcim, canım benim çok merak etmiştim seni ama yaşadığın süreçten haberdar olduğumdan kötü bir haber duymaktan korktuğumdan soramadım senin yazmanı bekledim...malesef sonuç üzücü olmuş..canım herşey allahtan tabii, herşeyin hayırlısını dilemeyi öğrendik yaşadıklarımız sonucunda...yine hayırlısını dilemekten başka elimizden birşey gelmiyor malesef...çok geçmiş olsun...allah sağlıklısından hayırlısından nasip etsin inşallah...
bir-iki ay dinlen yeter, çok beklemene gerek yok bence...tabii yine doktorun yönlendirecektir seni ama...bhcg yükselmediği içindi bildiğim kadarıyla ve büyük değildi fazla onun için fazla bekleme...tekrar dene olmazsa aşılama yerine
tüp bebek mi denesenki sankki bhcgnin yterli yükselmemesi kromozom anomalisini getiriyor insanın aklına, yinede sebep hakkında doktorun ne düşünüyor bilmiyorum ama...eğer kromozom anomalisi ise tüp bebek öncesi pgt yapıp sağlıklı embriyoyu naklediyorlar ya hani emeklerinin boşa gitmemesi açısından acaba aşılama yerine bunu mu tercih etsen ki naçizane fikrim tabii...tam durumu bilmiyorum, seni üzecek bişi söylemiyorumdur inşallah...
en az senin kadar üzgünüm canım ama umutsuzluk yok bizler güçlü anneler olucaz inşallah...dualarım seninle...bundan sonra güzel haberlerini almak dileğiyle...bizleri habersiz bırakma...öpüyorum...