Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günayyydınnnnnn kızlar bende dün hamile olduğumu öğrendim bugün doktoruma gideceğim saat 12:00 de randevum iğneler bakalımmmmm çok mutluyummmmm Allah hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah hepimizi:)
Kızlar teşekkürederim darısı isteyen herkesin başına gittim bugün doktora 0,4 lük clexan günde bir tane 1 tane aspirin iki sabah iki akşam progestan vajinadan fitil şeklinde, 1 adet decortil,1 adet folbiol,1 adet elevit yaaaaaaa bakalım hayırlısı olur inşallah biraz morale ihtiyacım var telaşlıyım malesef kasıklarımdada hafif bir ağrı var yardımlarınızı bkliyorum kızlar hiçbirinize okuduğum kadarıyla decortil verilmemiş onu merak ediyorum birde şu kasık ağrısını Allahtan hayırlısını diliyorum durmadan bu arada hiç korkma papatyasüreyya ben ilk olarak köbekten başladım ve hiç acımıyor herksei öpüyorum iyiki varsınız
12 haftalık olduk kıpır kıpırdı bebeğim yerim be onu
KIZLAAAAR. Size müjdeli bir haberim var..süprizzzzzHAMİLEYİMMM . :teytey:Duygularımı ve durumumu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Salı günü 1 günlük adet gecikmem oldu. Test yaptırdım ve haberi aldım. Nasıl sevindim anlatamam . Çünkü ilginç bir şekilde ben adet göreceğimi zannetmiştim. Adet tarihime 5-6 gün kala kahverengi lekelenmem oldu. Bir de beklediğim adet tarihimde lekelenme oldu. Ben de bunu adet olucam ya da yaklaştı diye yorumlamıştım. Hatta eşime hasta olduğumu söylemiştim.Meğer bahsettiğim lekelenme bebek yerleştiği sırada olan yerleşme ( implantasyon ) kanamasıymış. Doktorum da aynı şeyi söyledi . Yani çok umutlu değilken bu haberi almak nasıl bir duygu anlatamam.
Tabii ilk şaşkınlığı attıktan sonra bir telaş başladı.İğne konusu malum. Aynı gün hemen Lütfü Beyi aradım . Durumu anlattım. İğneye başlama konusunu görüştük. Lütfü bey hafta sonu başlayalım dedi. ( Yani 4+4-5 ken filan ) Ben hemen başlama konusunda ısrarcı oldum. Gecikirsem birşey olmasından endişe ediyorum önceki kayıplarım hep erken dönemdeydi dedim. O zaman yarın başla dedi ve dün itibariyle iğneye başladım. Progestan konusunu sordum . Gerek yok dedi vermedi. Kontrole gelmek istediğimi söyledim. 6. hafta gel , embriyoyu görmem lazım daha önce göremem dedi. Sağolsun bütün sorularımı cevapladı , endişelerimi gidermeye çalıştı.
Kızlar , iğne konusuna gelince dün akşam itibariyle 0,3 lük fraksiparinle başladım. Ayrıca günde 1 adet 100lük coraspin ve folik asit alıyorum. Lütfü bey folik asiti özellikle hatırlattı. Aspirine devam edeceğimi söyledi. 6. haftada iğnenin dozunu ayarlayacağını söyledi.
İğne olurken bayağı telaş yaşadım. Lütfü bey e göbekten mi olucam diye sordum. Şart değil koldan da yapabilirsin dedi. Gittiğimiz tıp merkezindeki hemşireye sorduk daha önce göbekten iğne yapıp yapmadığını . Yapmadığını öğrenince cesaret edemedik , koldan yaptırdık. Bu arada sizlere sormak istiyorum. İlk 12 hafta göbekten yapmak daha mı faydalı , benim gibi koldan yapan var mı ?
Bu arada bu sabah tekrar beta HCG baktırdım. Normal şekilde artıyor mu diye. Çok şükür artış normal. Salı günü 90 küsürdü , bugün 280 olmuş.
İşte böyle arkadaşlar , seviçli bir telaş içindeyim.. Allah sevincimi devam ettirsin , tamamına erdirsin diye dua ediyorum. İnşallah herşey yolunda gider. Ne olur siz de dua edin. Ben de buradan bekleyen tüm arkadaşlara Allah aynı duyguları tattırsın diyorum. İnşallah hayırlısıyla herkesin gönlüne göre olsun.
Bu arada Celencim tebrik ediyorum. Sevincini umut olsun diye paylaşman ne güzel. Allah anneli babalı büyütsün , hayırlı , sağlıklı ömürler versin şirin bebeğine . Darısı da inşallah başımıza olur.
Kızlar şimdilik bu kadar . Zaten bayağı uzun yazdım. İğneyi göbekten yapma konusunda fikirlerinizi bekliyorum.
Hepinize sevgiler..
Günayyydınnnnnn kızlar bende dün hamile olduğumu öğrendim bugün doktoruma gideceğim saat 12:00 de randevum iğneler bakalımmmmm çok mutluyummmmm Allah hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah hepimizi:)
hanımlar bi sorunum var. 13 hafltalık hamileyim ama çok akıntım var. ilk haftalarda olup gecer sanıyordum ama gecmiyor. doktorum olur öyle dedi ama ben cok korkuyorum.
ilk bebegimin 14 haftalıkken suyu gelmişti. 20 haftalıkken düşmüştü. yine suyum geliyor sanıyorum hemen wc ye koşuyorum.
sizce de normalmi akıntı olması?
cok şükür yaradanıma.çok şükür allahıma:Saruboceq: şükür ki bu günleri gördüm bu müjdeleri aldım.allahım önce size sonrada minik meleklerinize sağlık versin.rabbim dualarmızı kabul etti.okuyunca tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu.büyük mucize sizede uğradı allahım hayırlısıyal tamamlasın bu zorlu ama bi okadarda güzel süreci..
allahım isteyen herkesin kucağını doldursun..allah kimseyi bu yolda oyalamasın..
tekrar tekrar tebrikler bitanelerim:1hug:
buarada baska bööle güzel haber veren varmı bakamadım cok.malum artık bolca oturacak zamanım yok varsa onlarıda tebrik etmek kutlamak isterim..
şencim sen nasılsın?prensesim nasıl?aralık 12 miydi yanlısmı hatırlıyorum bitanem?allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin şen'im:1hug: