• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

umudum umudunuz olsub canlarım.minik prensesim CEMRE kızım 08.10.08 sabahı dünyaya merhaba dedi.bu yolda ne kadar cok uğras verdiğinizi ne kadar cok dua ettiğinizi cok ii biliorum ve sizleri anlıyorum.oluyormus be kızlar.sonunda bizimde kucağımız doluyormus.inanmaktan allaha yalvarmaktan vazgecmeyin.önce allah sonra iğneler diyorum hep ben.
36. haftada iğne ve coraspin kesildi 38. haftada bebeğim doğdu.meğer asıl evhamlar ozaman baslıyormus:) cok şükür yaradanıma.ben yasadım allahım sizlerede tatdırsın bu duyguyu.cok öptüm sizleri...

Çok çok tebrik ederim allahım hayırlı uzun ömürler versin inşallah,, çok tatlı bir bebek maşallah, en kısa zamanda bizlerde bu mutluluğu yaşarız inşallah.

celen tebrik ederim seniia.s.
Allah analı babalı büyütsün inş....
Heyecanın mutluluğun satırlardan taşmış ne mutlu...
Hepimiz senin adına çok sevindik...
Darısı da başımıza inşşşş....
:emir_bebek::emir_bebek:

inşallah arkadaslar inşallah.allahım tez zamanda doldursun önce göbüşleri sonra kucakları..bende umutsuzdum bu yola cıktığımda.annelik o kadar uzaktıki.kendimi kuru ağaç gibi hissediyor hamile haberi almak istemiyordum.sonra karsıma umut dolu umut verici insanlar olaylar cıktı.bendendi hepside.benm gibiydi.tek tek akıl verdiler bana.ısık tuttular yoluma.yani anlatmak istediğim basarıya ulastıktan sonra hadi bana eyvallah demektense sizlere ısık tutabilmek...umarım kızımda sizin ışığınız olur:)

celencim,
güzel haberlerine çok sevindim. öyle duygulandımki gözlerim doldu inan. böyle güzel haberler umudumuz oluyor. umarım darısı en kısa zamanda diğer hamile arkadaşlara ve benim gibi hamileliği bekleyen bizlere olur.
ben bu ay aşılama deneyemedim bayram tatiline denk geliyordu doktora gitmem gereken tarihler ve bu ayda kendiliğinden olmadı. artık kendiliğinden olacak umudum kalmadı zaten. önümüzdeki ay için deneyeceğim aşılamayı.

slm gelgit,
canım bende senin gibi mthfr homozigotum. bu konuyla ilgili isim yapmış iki profesörde bana önceden iğneleri önermediler. şu an için günde yarım folbiol, 1bemiks ve 1 coraspirin içiyorum. yaklaşık 10 aydır hamile kalmayı bekliyorum ve olmadı. bende önümüzdeki ay için aşılama deneyeceğim. inşallah güzel haberler verebilirim artık.

Gelgitcim , ben MTHFR de homozigotum. Şu an günde 1 adet folbiol ve 100 lük 1 adet coraspin alıyorum. Çoğu arkadaşımıza aynı şey önerilmiş.

Bir de gene doktorunun yurtdışında olduğunu yazmışsın. Hemen her yazında doktorunun yurtdışında olduğunu belirtiyorsun. Bizim gibi gebeliği riskli gebelik olarak değerlendirilen kişiler için doktoruyla her an irtibatta olabilmek çok önemli. O yüzden doktor seçimi konusunda biraz düşün istersen. Tabii takdir senin. Bulunduğun yerde güvenerek gidebileceğin doktor var mı bilemiyorum ..Nacizane önerim.

Kendine iyi bak..

canım yurt dısında değil sehir dısında.yazın cıkması cok normaldi ama kısın cıkması iyi olmadı.benn burda kimseyi tanımıyorum yani.gurbetteyim.sorduklarımda hiç olumlu yanıt alamadım doktor konusunda.zaten bu 3.doktorum.yani bundan memnun kaldım ama bu doktor kadar iyi birisini bulsam hiç düşünmeden değişttiririm tabi sık sık seyehat etmeyecek.ama malesef bilmiyorum.doktorum burda olmasada acil bir durumda telefon edebiliyorum ve beni başka bir doktora yonlendiriyor.gerçi inşallah öyle acil durumlarla karsılaşmayız hiçbirimiz.sağol canım.eşimlede böyle giderse bırakmayı konustuk doktoru ama başka iyi bilmiyorum ki..:sm_confused:

umudum umudunuz olsub canlarım.minik prensesim CEMRE kızım 08.10.08 sabahı dünyaya merhaba dedi.bu yolda ne kadar cok uğras verdiğinizi ne kadar cok dua ettiğinizi cok ii biliorum ve sizleri anlıyorum.oluyormus be kızlar.sonunda bizimde kucağımız doluyormus.inanmaktan allaha yalvarmaktan vazgecmeyin.önce allah sonra iğneler diyorum hep ben.
36. haftada iğne ve coraspin kesildi 38. haftada bebeğim doğdu.meğer asıl evhamlar ozaman baslıyormus:) cok şükür yaradanıma.ben yasadım allahım sizlerede tatdırsın bu duyguyu.cok öptüm sizleri...

celencim canım benim ya.ne buyuk bir mutluluk seninki.allah bağışlasın.güzrl bir bebek .inşallah bizlerede böyle güzel bir bebek nasip eder Allahım.mutluluğun en güzeli sende şimdi.çok tebrik ediyorum.

slm gelgit,
canım bende senin gibi mthfr homozigotum. bu konuyla ilgili isim yapmış iki profesörde bana önceden iğneleri önermediler. şu an için günde yarım folbiol, 1bemiks ve 1 coraspirin içiyorum. yaklaşık 10 aydır hamile kalmayı bekliyorum ve olmadı. bende önümüzdeki ay için aşılama deneyeceğim. inşallah güzel haberler verebilirim artık.

bana doktorum bu iğnelerin sana zararı olmaz yararı olur dedi canım ama cuma gunu gideceğim ve soracağım.tekrar içim rahatlasın.bazı doktorlarla görüştüm tesadüfen memlekete gittiğimde denk geldi onlarda önceden iğneye gerek olmadığını söylemişti gebelik öncesi.bende hazirandan u yana korunmuyıorum.ama aşılama için kendimi hazır hissetmiyorum.senin kadar cesaretli değilim balki.bilmiyorum.herşeyden korkar oldum.daha doğrusu tiksindim o aletlerden.napalım hayırlısı olsun.

:delphin:
Merhaba buruk aramıza hoşgeldin.benimde 2 düşüğüm vardı şimdi hamileyim gebeliğimi öğrendiğim 4.haftadan buyana hergün iğne yapıyorum kendime şükürler olsun ki bugünlere geldim önceki sayfaları okuyabilirsen bukonuda birçok bilgi edinebilirsin.kesinlikle korkma doktorunu iyi seç ve güven bizlerde buralardayızzzzzz.kaydirigubbakcemile5
çok teşekkürler akser valla ne yapacağımı bilemiyorum senin doktorum kadın doğumcumu yoksa hemetelojimi beni kadın doğum hemotolojiye gönderdi acaba herkese mi öyle yapıyorlar yoksa ben mi öyleyim sadece bu arada ben üniversite hastanesine gidiyorum

Celenciğim, allah analı babalı büyütsün, Çok zor günler geçirdin, yılmadın şimdi sonunda kavuştun bebeğine. Bütün sıkıntılarını unutmuşsundur. Kızın çok güzel. Bizim yerimizede öp, allah bütün isteyenlere versin.

arkadaşlar mrb,
nasılsınız biz iyiyz bugün kontrolüm vardı ikili testim haftaya çıkacakmış sonucu . kan ve idrar tahlil yaptı dr suyu az mı içiyorsun dedi suyu fazla içmemi söyledi. birde artık folbiol kuallanmana gerek yok dedi , sizlerin doktorları folbiol için neler demişti normalde folbiola ihtiyacımız yokmuki.

:delphin:
çok teşekkürler akser valla ne yapacağımı bilemiyorum senin doktorum kadın doğumcumu yoksa hemetelojimi beni kadın doğum hemotolojiye gönderdi acaba herkese mi öyle yapıyorlar yoksa ben mi öyleyim sadece bu arada ben üniversite hastanesine gidiyorum

Benim de doktorum ünv.hast.kadındoğum da prof. Ben hemotoloji ye hiç gitmedim.

Şuan 20. haftadayım ve hala karnımdan iğne yapıyorum acaba bir zararı varmı ki yani iğnenin ucu bebişe gelmiyodur dimi kontrolume daha 4 hafta var.Cevaplarsanız sevinirim.

clexane mı kullanmıştın? bende ki mutasyon homozigot. ve doktor clexane kullanmam gerektiğini söylüyor. ilk defa senden duyuyorum fazla sulandırdığını.

SEVGİLİ CELEN;senin adına çok sevindim tebrik ederim çok güzel bir kızın var artık.Allahım miniğini kötülüklerden korusun hayırlı bir ömür versin inşallah.umarım bizde burdan böyle güzel haberler verebiliriz.sevgiler canım..

clexane mı kullanmıştın? bende ki mutasyon homozigot. ve doktor clexane kullanmam gerektiğini söylüyor. ilk defa senden duyuyorum fazla sulandırdığını.

bende clexan kullanıyordumm.ama hamiş kalmayınca bırktım doktorlada cumaya randevum var yani yrın.bebe aspirini çiyorum.ama bu iğneler bildiğim kadarıyla içeriği aynı yani işlevi aynı sadece isimleri değişik.eczanedi adam öyle demişti bana.

arkadaşlar merhaba,ben hamileliğimin 30.haftasında olduğumu sanıyordum ama dün doktora gittiğimde 2 haftalık bir gerilik olabileceğini söyledi bacak boyunu ölçtükten sonra kilosu 1273 gram çıktı.bu normal sanıyorum ama ister istemez endişeleniyorum.gelişim geriliğini ölçmek aslında kolay değilmiş ve bütün ölçümlerinin birlikte az olması gerekiyormuş karar verebilmek için ama insan tedirgin oluyor doğal olarak.bu konuda bilgisi veya çevreden filan duyumları olan varsa fikir verebilirmisiniz rica etsem.sevgiler...

Back