kızlar malesef kalp atışını alamadık daha doğrusu kalp atışı olmuş bir gün kadar daha büyümüş embiryo sonra yine kalbi durmuş pazartesi veya salı hangi gün daha iyi hissedersem kürtaj olmak için gideceğim bakalım hayırlısı
kızlar malesef kalp atışını alamadık daha doğrusu kalp atışı olmuş bir gün kadar daha büyümüş embiryo sonra yine kalbi durmuş pazartesi veya salı hangi gün daha iyi hissedersem kürtaj olmak için gideceğim bakalım hayırlısı
Canim Insallah sizisiz agrisiz atlatirsin:teselli:.selam kızlar...
bugün üniversiteye gittim.rahim filmi için randevu aldım. anesteziye ikna edemedim dr.:gitme: salı günü sabah 7:30 da anestezisiz yapılacak.
bu arada protein c ve s yapılmamış bana düzen lab. gittim yarın onları verecem.
sizlere bir sorum var: kromozom testi ve antikor testi ile ilgili neler biliyosunuz canlarım benimle paylaşırmısınız?????
Arkadaşlar hepinize merhaba. Yarın doktora gidiyorum Keseyi görcez. Nolur dua edin bu sefer ellerim boş dönmüyeyim. Yalvarıyorum Allahıma.
Sülal canim gecmis olsun.kızlar malesef kalp atışını alamadık daha doğrusu kalp atışı olmuş bir gün kadar daha büyümüş embiryo sonra yine kalbi durmuş pazartesi veya salı hangi gün daha iyi hissedersem kürtaj olmak için gideceğim bakalım hayırlısı
selam kızlar...
bugün üniversiteye gittim.rahim filmi için randevu aldım. anesteziye ikna edemedim dr.:gitme: salı günü sabah 7:30 da anestezisiz yapılacak.
bu arada protein c ve s yapılmamış bana düzen lab. gittim yarın onları verecem.
sizlere bir sorum var: kromozom testi ve antikor testi ile ilgili neler biliyosunuz canlarım benimle paylaşırmısınız?????
bitanem ne desem :çok üzgünüm: allaha dua etmekten baska birsey gelmiyor elden :çok üzgünüm:kızlar malesef kalp atışını alamadık daha doğrusu kalp atışı olmuş bir gün kadar daha büyümüş embiryo sonra yine kalbi durmuş pazartesi veya salı hangi gün daha iyi hissedersem kürtaj olmak için gideceğim bakalım hayırlısı
sülalcim sadece heterezigot biri için yüksek bir doz olabilrmi acaba 0,8 lik iğne.bilmiyorum kızlar herkes için herşeyin hayırlı bir vakti var sanırım artık bu pıhtılaşmayla ilgili bir sorun değil buna inanıyorum ben heterezigotum ama 0,8 lik iğne vuruldum ötesi yok artık, sitede bir iki kişiden biriyim bu kadar yüksek doz vurulan ve hala gelişme geriliği kalp atımı durma sorunu yaşıyorum bence başka bir sorunum var keşfedilemedi bilmiyorum kürtaj sonrası dinlenince ankaraya gideceğim kesinlikle belki birşey kaçırıyorlar gözlerinden kalbi atan miniklerimi hep kaybediyorum tüm tedbirlere rağmen demekki daha fazlası lazım daha daha fazlası gidip bulmalıyım allah hepimize güç kuvvet versin üzülmeyin bu arada ben çok metinim Allah büyük mutla ki bir zamanı var bir nedeni var rabbim tez vakitte buldursun inşallah. Bu arada inşallah papatyasüreyya bebeşine kavuşmuştur. Dinamis sen hamilesin minikin üzülebilir sana yasak üzülmek. Bu arada celen defelarca beni sormuşsun kuşum sende öyle mesajını aldım ve diğer tüm arkideşlerim hepinize çoooook teşekkürederim desteklerinizden ötürü herkesi çooook seviyorum ben gülümsüyorum herşeye rağmen sizde öyle yapın :):)
gecmiş olsun canım lütfen dikat et kendine.daha gecen haftalarda düşmüştün sakarlıklar için biraz erken deilmi :teselli: allaha emanet olun.cem beye mi gittin yazdırmak için?kızlar ben dün düştüm bugün ağrım oldu doktora gittim çok şükür birşey yok,,,,,ama kendi doktorum iğnemin 045 yerini 035lik kullanmamı istemişti fakat bu iğneyi kendi doktoruma yazdıramıyorum özelde olduğu için,,,,mecburen başka bir doktora gittim ve iğnemin dozunu değiştirmedi çok sinir oldum moralim bozuldu sağlığı neden önemsemiyor bu doktorlar neden kafalarına göre doz yazabiliyorlar mademki 045lik dozu değiştirmicem git parayla al diyebiliyorsun neden 045liğin bana uygun olduğunu ispat etmek için pıhtılaşma veya vb test yaptırmıyorsunnnnnn deliricem yaa bebeğime birşey olsa allah korusun bunun hesabını kim verecek insan hayatı bu kadar ucuz mu
Sülal canim gecmis olsun.
Bencede kan pihtilasmasindan degildir, mutlaka baska bir nedeni vardir.
Cok yüksek doz kullandin zaten bitanem. Hatirliyormusunuz suko diye bir arkadasimizin ayni sorunlari oldugu halde igeneye ragmen bebegini düsürdü ve sonra sadece aspirinle dogum yapti.
Mevlam verecegi zamani biliyor bitanem. Metin olmana sevindim, elimizden zaten birsey gelmiyo giden gidiyo biz onlari pamuklara sarsaktan olmayinca olmuyo.
Herseyi oluruna birakmal lazim. Senin yanindayiz canim.:teselli: