Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selam kızlar...
bugün üniversiteye gittim.rahim filmi için randevu aldım. anesteziye ikna edemedim dr.:gitme: salı günü sabah 7:30 da anestezisiz yapılacak.
bu arada protein c ve s yapılmamış bana düzen lab. gittim yarın onları verecem.
sizlere bir sorum var: kromozom testi ve antikor testi ile ilgili neler biliyosunuz canlarım benimle paylaşırmısınız?????

nergiscim allah kolaylık versin canım..
antikor testini yaptırmadım ama kromozom testi yaptırdım eşimde bende yaptırdık .... özelde yaptırırsan bir haftada çıkıyor ama üniversite hastanelerinde 15 günden erken çıkmıyor... hatta benimki ilk araştırmada sonuç vermemişti 15 gün daha istediler yani bir ayda çıkmıştı...
inşallah sorun çıkmaz...

allah kavustursun canım :Saruboceq:

nergiscim eğer rahim ffilmi iiçin genel anestesi istedysen bildiğim kadarıyla onda anestezi yapılmıoyr.cunku cekim anında derin nefes almanı istiyorlarmış :sm_confused:

celen senin bu kızı lokum yaaa valla tam yemelik... allah nazarlardan korusun bi insan bu kadarda cilveli olmazkiiiiiiiii maşşşşalllahhhhhh

herkese slmlar olsun.(gülüşüm27) iyimisin canım bende kocişle daha yeni kahvaltıdan kalktık.şimdi de gezmeye gitcez.ama pazartesi günü eşimin izni bitiyor.anlıycan son demlerimizi yaşıyoruz...

canım yaaaaaaaa ben geldim sen gitmişsin neyse gez gez bakım kocanla biraz moralin düzelsin hem hastaydın ne zmandır iyi gelir sana kaydirigubbakcemile3

melekkkkkkk nerdesin canım yaaaa gelde bana gaz verrrrrrrrr..... benim oğlum olursa senin kıza talibim çok yaş farkı olmaz önemli değil.... çünkü köyün en güzel kızının kızı ne güzel bişi olur herhalde... allahın emriyle talip oldum şimdiden....

allah kavustursun canım :Saruboceq:

nergiscim eğer rahim ffilmi iiçin genel anestesi istedysen bildiğim kadarıyla onda anestezi yapılmıoyr.cunku cekim anında derin nefes almanı istiyorlarmış :sm_confused:
inşallah kolay olur ya ne olur bana dua edin....

canım senin sonuçların nasıl çıktı sanırım bir problem çıkmamışdı...
bana anlatılan şu: kromozomlarda bir bozukluk varsa onun tedavisi yokmuş.bu doğrumu?

oh be ne guzel iste benim geleverammmmmmmmmm
kizlar bana kizarsiniz diye soyleyemiordum ben alesef 14 YASINDAN beri sigara kullaniom cok denedim dra falan gittim olmadi birakamadim hamisligimdede olmadine kadar cok istedigim yavrum gelmisken ben onu ne kadar beklerken ona zarar gelsin istemem ama napayim olmuyordu bende gunde 3 tane falan iciordum dinamisscim sen ne nasil becerebildin
cok guzel bir dua bende de var COK SUKUR BU GUN LERIMIZE HERKESI CUMASI MUBAREK OLSUN
HADI INSALLAH AGRISIZ ACISIZ
arzu kız bn msnden sana mesaj bırakıyorum sen burdasın naniknanik

CANIM NASILSIN KUSURA BAKMA KOCIS CUMAYA YETISCEK CIKMAM LAZIM BIRAZDAN GELIRIM OPTUM

nergiscim benim genetik sorunum çıktı eşimin çıkmadı... çakan sonucum şu inv9 (p11 q13) diye birşey... ama birsürü genetikçiye ve kadın doğumcuya sordum aynı sorun eşimdede olsaymış bizim bebeğimiz hep düşermiş ama yalnız bende olduğu için bir sorun olmuyor yeryüzünde milyonlarca insanda var ve hepsinin bebeği var dedi genetikci bana... veee lütfü hocada dediki "bu sonuca göre en kötü ihtimalle senin gibi bir çocuğun olur" kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canım paylaştığın için.

limburgggggg :mymeka: olmadı şimdi o zaman şimdi artık kendini motive edip bırakmaya çalış birdahaki bebişine kadar bırakmış ol...

Arkadaşlar hepinize merhaba. Yarın doktora gidiyorum Keseyi görcez. Nolur dua edin bu sefer ellerim boş dönmüyeyim. Yalvarıyorum Allahıma.

Arkadaşlar hepinize merhaba. Yarın doktora gidiyorum Keseyi görcez. Nolur dua edin bu sefer ellerim boş dönmüyeyim. Yalvarıyorum Allahıma.

Canım bugün gideceksin diye biliyordum bende sende haber bekliyordum hayırlısıyla duyacaksın pıt pıtları hatta öyle hızlı çarpıyor olacak ki ''anneciğim seni bırakmayacağım'' der gibi...

saol canım biligler için..bakalım bu sefer gittiğim dr.ne diyecek..ama bunun için önce hamile kalmam lazım:kedi:

amin canım.dualarımız seninle..ama ben duyacağına inanıyorum..bizleri habersiz bırakma..a.s.

sülalden hala haber yok galiba.umarım kötü birşey yoktur:Saruboceq:

kizlar homozigotunuz geldi ben folic plus tan gunde 3 tane içilmesi gerekirken ben 4 tane iciyrum kızlar, bir yerde okudum mthfr a1298c homozigot muyant olanların folik asiti daha yuksek dozda almalı gerekiyormus.. siz nasil yapiyorsunuz??? ???

Canım valla hiç özel birşey yapmadım..
Hamile olduğumu öğrendiğim gün hiç unutmuyorum eşimle doktordan çıktık, yemeğe gittik, arkasından bir sigara içtim ve artık içmeyeceğim, ona zarar veremem dedim.
Ve o günden beri de hiç içmedim, hatta yanımda da içirmedim.
Çünkü yanında içilen sigaranın dumanı bile etkiliyor bebişlerimizi.
Ama açıkçası bu kadar ara bile vermiş olsam, doğum ve emzirme dönemi bitince ne yaparım bilmiyorum..Çünkü ben de yaklaşık 11-12 yıldır sigara içiyordum, arada aklıma da geliyor ama beni bebişim engelliyor.
Umarım doğunca da engellemeye devam eder beni:)

Sen de mutlaka bir daha hamile kalınca bırak canım benim, hatta öncesinden bıraksan vücut daha iyi hazırlar kendini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…