Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kizlar ben temizliye basliyorum yarin vaktim yok yapmaya en azindan bugün yapayim öptüm hepiniziiiiii

yine bi ben kaldım bi başıma ohhh herkesler kocişiyle gesmelere gidiyoooo kaydirigubbakcemile
bende kocişi kandırsam mı ne? Şeniz yapayımda kanar belki :kedi:
kimse yok ama hadi iyi geceler kıslar gezin eğlenin kurtlarınızı dökün :içelim:

SÜLAL canım gecmıs olsun dılerım bu yasadıgın son acı olur rabbım hakkımızda hayırlısını ve saglıklısını nasıp etsın.....

canım ben bir kez ikiz ve üç kez kalpleri pıt pıt atan harika keseleri olan herşeyi normal giden bebeklerimi kaybettim yani bu benim dördüncü kürtajım ne diyeyim 5. inşallah kucağımda olur

canım seni çok iyi anlıyorum benimde dördüncü bebek kaybedişim.herşey düzgün giderken birden kalpleri duruyor.artık bende eşimde ne yapacağımızı şaşaırdık allah sana ve eşine sabır versin.dediğin gibi daha zamanı var bebeklerimizin gelmelerinin.bizim bebeklerde nazlılar ne yapalım.allah sanada,banada burdaki tüm arkadaşlarımıza en kısa zamanda kucağımıza almmızı nasip eder...

ya çalıkuşum neden ölüyo bu bebekler ya!ablamdan örnek vereyim.50 kilo.2 tane çocuğu var.ve iki çocuğunda da hiç doktora gitmedi.sadece cinsiyetini öğrenmek için gitti.bide doğuma gitti.ve dünyalar güzeli çocukları var.acaba biz çok sakındığımız içinmi böyle oluyo ya!anlamadım gitti.ne dediyseler yaptık,iğnemi,vitaminlerimi,dahası fazlasını bile yaptık.sonuç hep aynı.daha yapılması gereken ne canım ya!ama ben bi karar aldım.iğne bile kullanmıycam sadece coraspin içicem.bakalım ne olacak?

selam kıslar..geçmişe baktım.moralim bozuldu..

sülal ciğim..söylenebilecekler öyle anlamsız kalıyorki..bunun tesellisi olmaz biliyorum..rabbim sana sabır versin..bu yaşadığın son acı olur inşallah..ama tekrar hamile kalmadan önce tekrar araştırma yaptır bence de ..mutlaka bişey var ve bulamıyorlar..

Canım benimm , geldiiiimmmm :))
Ohhhh kanaman durmuş geleveracımmm , adetten sonra hemen çalışmalara başlıyosun baakkk , aralık sonu filannn...Allahım inşaallah her şey yolunda gider de bir daha problem yaşamadan bebişini kucağına alırsın...

Canım çabuk elini tutki oğluşuna kızımı vereyimm :) Aradaki yaş farkı çok açılmasınn :)

Arkadaşlar hepinize merhaba. Yarın doktora gidiyorum Keseyi görcez. Nolur dua edin bu sefer ellerim boş dönmüyeyim. Yalvarıyorum Allahıma.
Canım inşaallah duyarsınız kalp atışlarını ve sonuna kadar da her şey yolubda gider inşaallahççç

Tatlım çok üzüldüm Bu son olur inşaallah...

melek 76 sen nasılsın canım? hamilelik nasıl gidiyo.

Tatlım iyiyim , sağol...Hamilelik şimdilik iyi gidiyor.Bugün bebişimi görmek için bir polikliniğe gittim , her şey yolundaynış...24 kasımdada kendi doktoruma randevum var...
Sen nasılsın canım ?

canım benimde gebeliklerimde aynı şey oluyor. 3 gebeliğimde de kalpleri atmaya başlıyor 7-8 . haftada birden bire duruyor. doktorun ne tavsiye etti. bir sonraki gebeliği düşündüğünde ne yapman gerekiyormuş. benim hiç bir neden bulunamadı da...

sülal en kısa zamanda anne olacağına inanıyorum senin ve diğer tüm arkadaşların
çok istediğimiz zaman isteklerimize mutlaka kavuşuruz bunu aklınızdan çıkarmayın lütfen
birde inanır mısınız bilmiyorum ama ümmüsübyan diye bir olay var,annem şu sıralar benim için onun araştırmasına girmiş durumda,bende duymuştum,araştırdımda ama bu duayı bana yazabilecek ya da okuyabilecek kimseyi bulamamıştık
pek çok kişi sürekli bebek kayıplarından sonra bu dua ile bebeklerine kavuşmuş

_merhaba arkadaşlar.ben 11 haftalık hamileyim.fraksipalin 0.4 kullanıyorum.bugün prospektüsünü okudum,aklıma takıldı.gebeler kullanmamalıdır diyo.kadın doğum uzmanım ve hemotoloji uzmanı bebeğe zararlı diil dedi ama yine de huzursuz oldum.burda bi çok arkadaş kullandı diye biliyorum.bi zararı olmaz di mi?bana yardımcı olursanız sevinirim.

sülal cnm senağlamaduyduguma inanamiyorum gercekten niye böyle oluyor hep hevesimiz kursagimizdami kalacak rabbim yardimcin olsun cnm benimmsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

deniizcim o duayı hoca kağıda yazıcak sende üzerinde muska olarak tasıycaksın.kimi hoca doğumdan sonra bebek tasıycak dio 7 sene.kimi hoada bebek emzirmeden kesilesiye kadar dio.maalesf okunacak bir dua deil.ama hamilelikte bolb ol ayetel kürsi felak ve nas surelerini okursun aklında olsun canım opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun gelincik.bende hamileliğimde bu iğneden kullandım.çok şükür sağlıklı bir bebeğim var.

merhaba cnm bebegin hayirla gelir insallah cnm bende 5 düsük yasadim ama henüz hic igne kullanmadim kullanan arkadaslar var sana yardimci olacaklardir

rabbim vermek istedikten sonra digerleri bos kaliyor cnm baskalariyla durumumuzu kiyaslayinca akil almaz bi hal aliyor en iyisi birazda bos vermek heralde öptüm cnmm seni

cok güzel bi dua cnm paylastigin icin sagol rabbim gönlümüze göre versin insalla bende muhakkak cuma günleri cuma süresini okurumm allah kabul etsin ins:Saruboceq:

cnm antikor testi icin kan aliniyor bende yaptirdim sonucu geldi bisey cikmadi allaha sükür zaten antikor bildigim kadariyla vücudunun bebegi bi nedenden dolayi disari atmasi anlamina geliyormus bu kürtajdan veya bi dogumdan sonra görülebiliyormus vücut kendini böyle bi olusuma sokabilirmis doktorumun dedigi kromozon testi esinle senden kan aliniyor bakiliyor bende de esimdede sükür bisey cikmadi rahim filmi cektirecekmissin akannehircnm allahim yardimcin olsun :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…