- 26 Haziran 2008
- 1.186
- 1
- 46
canım ben bir kez ikiz ve üç kez kalpleri pıt pıt atan harika keseleri olan herşeyi normal giden bebeklerimi kaybettim yani bu benim dördüncü kürtajım ne diyeyim 5. inşallah kucağımda olur
melekkkkkkk nerdesin canım yaaaa gelde bana gaz verrrrrrrrr..... benim oğlum olursa senin kıza talibim çok yaş farkı olmaz önemli değil.... çünkü köyün en güzel kızının kızı ne güzel bişi olur herhalde... allahın emriyle talip oldum şimdiden....
Canım inşaallah duyarsınız kalp atışlarını ve sonuna kadar da her şey yolubda gider inşaallahçççArkadaşlar hepinize merhaba. Yarın doktora gidiyorum Keseyi görcez. Nolur dua edin bu sefer ellerim boş dönmüyeyim. Yalvarıyorum Allahıma.
Tatlım çok üzüldümkızlar malesef kalp atışını alamadık daha doğrusu kalp atışı olmuş bir gün kadar daha büyümüş embiryo sonra yine kalbi durmuş pazartesi veya salı hangi gün daha iyi hissedersem kürtaj olmak için gideceğim bakalım hayırlısı
melek 76 sen nasılsın canım? hamilelik nasıl gidiyo.
canım seni çok iyi anlıyorum benimde dördüncü bebek kaybedişim.herşey düzgün giderken birden kalpleri duruyor.artık bende eşimde ne yapacağımızı şaşaırdık allah sana ve eşine sabır versin.dediğin gibi daha zamanı var bebeklerimizin gelmelerinin.bizim bebeklerde nazlılar ne yapalım.allah sanada,banada burdaki tüm arkadaşlarımıza en kısa zamanda kucağımıza almmızı nasip eder...
sülal cnm senağlamaduyduguma inanamiyorum gercekten niye böyle oluyor hep hevesimiz kursagimizdami kalacak rabbim yardimcin olsun cnm benimmsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamakızlar malesef kalp atışını alamadık daha doğrusu kalp atışı olmuş bir gün kadar daha büyümüş embiryo sonra yine kalbi durmuş pazartesi veya salı hangi gün daha iyi hissedersem kürtaj olmak için gideceğim bakalım hayırlısı
deniizcim o duayı hoca kağıda yazıcak sende üzerinde muska olarak tasıycaksın.kimi hoca doğumdan sonra bebek tasıycak dio 7 sene.kimi hoada bebek emzirmeden kesilesiye kadar dio.maalesf okunacak bir dua deil.ama hamilelikte bolb ol ayetel kürsi felak ve nas surelerini okursun aklında olsun canım opuyorumnanaktansülal en kısa zamanda anne olacağına inanıyorum senin ve diğer tüm arkadaşların
çok istediğimiz zaman isteklerimize mutlaka kavuşuruz bunu aklınızdan çıkarmayın lütfen
birde inanır mısınız bilmiyorum ama ümmüsübyan diye bir olay var,annem şu sıralar benim için onun araştırmasına girmiş durumda,bende duymuştum,araştırdımda ama bu duayı bana yazabilecek ya da okuyabilecek kimseyi bulamamıştık
pek çok kişi sürekli bebek kayıplarından sonra bu dua ile bebeklerine kavuşmuş
_merhaba arkadaşlar.ben 11 haftalık hamileyim.fraksipalin 0.4 kullanıyorum.bugün prospektüsünü okudum,aklıma takıldı.gebeler kullanmamalıdır diyo.kadın doğum uzmanım ve hemotoloji uzmanı bebeğe zararlı diil dedi ama yine de huzursuz oldum.burda bi çok arkadaş kullandı diye biliyorum.bi zararı olmaz di mi?bana yardımcı olursanız sevinirim.
görüsürüz cnm seni özlüycemm öptümm:1hug:kizlar ya benim laptopta bir sorun var birkac gun tamire vercegim yokum yani beni ozleyin tamammi cok da konusmayin bak cok uzun oluyor sayfalar sonra opuyorum hepinizi
merhaba cnm bebegin hayirla gelir insallah cnm bende 5 düsük yasadim ama henüz hic igne kullanmadim kullanan arkadaslar var sana yardimci olacaklardir_merhaba arkadaşlar.ben 11 haftalık hamileyim.fraksipalin 0.4 kullanıyorum.bugün prospektüsünü okudum,aklıma takıldı.gebeler kullanmamalıdır diyo.kadın doğum uzmanım ve hemotoloji uzmanı bebeğe zararlı diil dedi ama yine de huzursuz oldum.burda bi çok arkadaş kullandı diye biliyorum.bi zararı olmaz di mi?bana yardımcı olursanız sevinirim.
rabbim vermek istedikten sonra digerleri bos kaliyor cnm baskalariyla durumumuzu kiyaslayinca akil almaz bi hal aliyor en iyisi birazda bos vermek heralde öptüm cnmm seniya çalıkuşum neden ölüyo bu bebekler ya!ablamdan örnek vereyim.50 kilo.2 tane çocuğu var.ve iki çocuğunda da hiç doktora gitmedi.sadece cinsiyetini öğrenmek için gitti.bide doğuma gitti.ve dünyalar güzeli çocukları var.acaba biz çok sakındığımız içinmi böyle oluyo ya!anlamadım gitti.ne dediyseler yaptık,iğnemi,vitaminlerimi,dahası fazlasını bile yaptık.sonuç hep aynı.daha yapılması gereken ne canım ya!ama ben bi karar aldım.iğne bile kullanmıycam sadece coraspin içicem.bakalım ne olacak?
kolay gelsin cnm calisan biri icin zor tabii birikiyorr isler allah kolaylik versinkizlar ben temizliye basliyorum yarin vaktim yok yapmaya en azindan bugün yapayim öptüm hepiniziiiiii
cok güzel bi dua cnm paylastigin icin sagol rabbim gönlümüze göre versin insalla bende muhakkak cuma günleri cuma süresini okurumm allah kabul etsin ins:Saruboceq:....................cuma duası...................
......bİsmİllahİrrahmanİrrahİm.........
Laİlahe İllallah cumanın sebebİyle,muhammedÜrresulullah gerek yÜzÜn gÖlgesİyle,dÜnya ve ahİret muradımı ver,melekler duasıyla.ya vedÜdÜm ente maksudum.kulhuvallahÜ ehad bİnbİr İsmİnden medet, yetİŞ muhammed
kulhuvallahÜ ehad bİnbİr kere ya samed.cennet kapılarını aÇ,benİm gÜnahımdan geÇ.benİm gÜnahım var İse,senİn gİbİ hakk'ım var.muhammed aleyhİsselam gİbİ dostum var.İlahİ kabre vardıĞım gece lÜtfeyle yalnız kaldıĞım gece,bİlmedİĞİmİ bİldİr,kabrİmİ nur İle doldur,kevser Şarabına kandır,ulu cemalİnİ gÖster.estaĞfİrullah İstİĞfarın ben zayıf gÜnahkarım.ya celİl ya cabbar sen baĞıŞla gÜnahım.ya sattar,İlahİ cennet cemalİnİ gÖster bana,gece gÜndÜz yalvarırım sana,dÜnya ve ahİret muradımı ver bana.rabbİm allah,fİkrİm zİkrullah,kalbİmde resulullah.evvelİm allah,ahİrİm allah.laİlahe İllallah muhammedÜrresulullah.cuma gÜnÜmÜz var,İslam dİnİmİz var.muhammed gİbİ Şahımız var.allah dedİm dostum,99 İsmİne mÜhÜr vurdum ÜstÜne.estaĞfİrullah ve etÜbÜ İleyk.sırrım sÜbhanım allah,derdİm dermanım allah.gafİl kuluna gam dÜŞmÜŞ yetİŞ İmdadımıza ya muhammed.kulhuvallahÜ ehad bİnbİr kere ya samed.keremler kanİ muhammed.umarız senden Şefaat.laİlahe İllalahtır sÖzÜm,İhlas-ı Şerİfte yÜzÜm,ayetel kÜrsİ hakkı İÇİn sen kabul eyle sÖzÜm.bugÜn cuma gÜnÜdÜr,dİnİm İslam dİnİdİr.dİnİm İslam dİnİ olduĞuna,yedİ bİnİn hıfzına mÜhÜrledİm ÜstÜne.laİlahe İllallah ÜÇ muradım var: Allah bİrİ,cennet bİrİ,ırmak bİrİ.dİdarını aÇ cemalİnİ gÖster. Ya resulullah, ya rabbena her halİm malumdur sana.gece gÜndÜz yalvarırım ben sana,daİma muhtacım cemalİnİ gÖster bana.cennetİne davet et.allahım kanaat,kabrİmİzde rahatlık,sırat ta selamet,tatlı canımız sana emanet.son nefesİmİzde selametler İhsan eyle,kabİr sualİmİzİ ve dualarımızı asan eyle,cennetİnle cemalİnİ cÜmleyle beraber bana da nasİp eyle.laİlahe İllallah selalar duası İÇİn,muhammedÜrresullullah arŞ-ı ala gÖlgesİ İÇİn,hastalara Şİfa,cÜmleyİ hasretlerİne kavuŞtur,muratlarına erdİr selalar duası İÇİn. Bİr allah İsmİn, ya resullullah, ya celİl etme sefİl.gÖnder delİl.İlahİ ya rabbİ,hacetİmİzİ rahmet deryasına ulaŞtır,duaya aÇılan ellerİ İcabete erİŞtİr.allahım senden baŞka kİmsemİz yoktur.laİlahe İllalah arŞ-ı alaya,muhammedÜrresulullah ŞÜkÜr mevlaya.ganİ ya allah dualarımızın kabul olmasını İsterİm.ya rabbİ ya rabbena herhalİm malumdur sana.İnayet eyle yÜzbİn kere hamd ederİm sana.cennetİ ala da cemalİnİ gÖster bİze.laİlahe İllalah gÜnahlarımızı af eyle.muhammedurresulullah makamımızı nur eyle.İlahİ ya rabbİm son nefesİmde kendİme hakİm olmadıĞım zaman bu duamı sana emanet ederİm,erde geÇte,daĞda,taŞta sen yetİŞtİr.ya muhammed selatÜ selaya yolladım mevla ya. Sen benİm muradımı ver allahım gelecek cumaya.laİlahe İllallah kalbİmİzİ karartma ,laİlahe İllallah rızkımızı azaltma,laİlahe İllallah kabrİmİzİ daraltma,senden baŞka kapı aratma,laİlahe İllallah İmanla sabır,muhammedÜrresulullah azapsız kabİr.allahım bİzİ af eyle,rızkımızı bol eyle,kabrİmİzİ nur eyle.kabre gİrdİĞİm zaman sual meleklerİnİ asan eyle.evvelİm allah,ahİrİm allah,kalbİmde beytullah.laİlahe İllallah muhammedÜrresulullah.eŞhedÜenla İlahe İllallah ve eŞhedÜ enne muhammeden abdÜhÜ ve resulÜhÜ dİyerek Çene kapamak nasİp eyle ya rabbİ.allahım Şeytanın Şerrİnden,dÜŞmanın mekrİnden,bİlhassa nefsİmİzİn Şerrİnden,kabİrdekİ yılanlardan,Çİyanlardan,ÖlÜmÜn dehŞetİnden,kabrİn vahŞetİnden,sıratın zulmetİnden muhafaza eyle.ÖlÜmÜn hayırlısını,ÜÇ ayların bİrİsİnİ,yasİn İn yarısını okurken Ölmek nasİp eyle ya rabbİm......el fatİha....meassalevat....
rabbim bebek isteyenlere tez vakitte sağlıklı bebişlerini nasip etsin rabbim... bebeği olanlarada hiçbir zaman oların acısını göstermesin bu mübarek gün duamız olsun
cnm antikor testi icin kan aliniyor bende yaptirdim sonucu geldi bisey cikmadi allaha sükür zaten antikor bildigim kadariyla vücudunun bebegi bi nedenden dolayi disari atmasi anlamina geliyormus bu kürtajdan veya bi dogumdan sonra görülebiliyormus vücut kendini böyle bi olusuma sokabilirmis doktorumun dedigi kromozon testi esinle senden kan aliniyor bakiliyor bende de esimdede sükür bisey cikmadi rahim filmi cektirecekmissin akannehircnm allahim yardimcin olsun :bbo:selam kızlar...
bugün üniversiteye gittim.rahim filmi için randevu aldım. anesteziye ikna edemedim dr.:gitme: salı günü sabah 7:30 da anestezisiz yapılacak.
bu arada protein c ve s yapılmamış bana düzen lab. gittim yarın onları verecem.
sizlere bir sorum var: kromozom testi ve antikor testi ile ilgili neler biliyosunuz canlarım benimle paylaşırmısınız?????