Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım çok üzüldüm herşey bi hayır vardır inşallah bu son olur

celencim kanamam olmadı ki diyeyim ki doz fazla geldi, gelişme geriliği oldu yine yine kalbi durdu ve hala düşük yaşamıyorum kanamam başlamadı bekleyeceğim pazartesiye kadar ki bir öncekinde 0,4 lük vuruldum yine aynı olduğu için sonuç dozu yükseltelim dediler 0,8 lik vuruldum ama yok olmuyor malesef başka bir sorunum olduğunu düşünüyorum artık ankaraya gideceğim bide orayı deneyeceğim belki bişeyi kaçırıyorlar gözlerinden bilmiyorum

herkese iyi akşamlar diliyorum mutlu bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle herkesi öpüyorum :)
Papatyasüreyya :Saruboceq:

yok kanama olması için söylemedim zaten sülalcim.kanın fazla sulanmasıda bebeğin gelişiminin durmasına sebep.
peki coraspin almısmıydın?bunda ve diğerlerinde?

ya limburg üzüldüm şimdi.inşallah en kısa zamanda bırakırısn...

limburgggggg :mymeka: olmadı şimdi o zaman şimdi artık kendini motive edip bırakmaya çalış birdahaki bebişine kadar bırakmış ol...
insallah kizlar ya insallah kurtulurum sundan ah su iradem niye zayif benim ya
Arkadaşlar hepinize merhaba. Yarın doktora gidiyorum Keseyi görcez. Nolur dua edin bu sefer ellerim boş dönmüyeyim. Yalvarıyorum Allahıma.
insallah guzel haberlerle donersin canim
evet cnm haklisin insallah kullanmayacagim ALLAH nasip ederse birdahakine
canim ya bekledik bekledik bumudur yani RABBIMin bir bildigi vardir canim sen sabret insallah hepimiz birgun kavusacagiz yavrularimiza eskiden hamile kalinca hersey tamam sanirdim ama oyle olmuyormus bizimde nasibimiz boyleymis
canim cok sukr bebisinde birsey yokmus onemli olan o insallah drun da degistirir igne dozunu
sanada canım allaha emanet ol :Saruboceq:

celencim sen nasilsin cemrecik nasil oldu iyidir insallah

kizlar ya benim laptopta bir sorun var birkac gun tamire vercegim yokum yani beni ozleyin tamammi cok da konusmayin bak cok uzun oluyor sayfalar sonra opuyorum hepinizi

Sülalcim mesajını görünce hemen işyerinden bi girivereyim dedim.
canım...geçmiş olsun, dilerim bu son olsun.
ama bence de başka bir sorun var, hatta çoğumuzda muhtemelen kan pıht. dışında birşeyler var...ve maalesef tıp buna henüz yetemiyor....veya bize çoook iş düşüyor, ben inanıyorum ki bulacaksın..önemli olan inanç ve sabır arkadaşım...gülümsemeye devam, isyanla olmuyor....

çok öperim seni bitanem

limburgcum ben de 16dan beri içiyorum. bin kere sordum Osman Hocaya Lütfü Hocaya, direk sebep olamaz dediler...tabii hamiş kalana kadar....hamişken bırakıyorum ama doktorlar çook ama çoook ama çoook fazla zorlananlara eh hadi o zaman 3-4 OK diyorlar. tabii ki zarar vermiyor fikrini savunamam ama insanlara bu yüzden baskı yapılıp vicdan azabı çektirilmelerine de katılmıyorum. ayrıca ankaranın kirli havasında da kimbilir kaç mikrogram monoksit vs vs vardır, cep telefonları dalgaları çok mu masumdur tartışılır...ama tabii ki bilinçli zarara karşıyım....önce bebiş elbette.

yok kanama olması için söylemedim zaten sülalcim.kanın fazla sulanmasıda bebeğin gelişiminin durmasına sebep.
peki coraspin almısmıydın?bunda ve diğerlerinde?
hadi yaaa fazlasının zararlı olduğunu bilmiyordum :uhm:
kizlar ya benim laptopta bir sorun var birkac gun tamire vercegim yokum yani beni ozleyin tamammi cok da konusmayin bak cok uzun oluyor sayfalar sonra opuyorum hepinizi

yaaaaaaaa olmazkiiiii :dilcikar:

iyiyiiim tatlımmm allaha bin şükrolsun
çıkıyorum şimdi işten kocişle alışverişe sonra da eveeeeeee
mükellef bir sofra kurup çene çene çene çeneee muhabbeeett zemuszemus
öptüm geleveroş
öptüm kızlaarr

sülalcim bildiğim birşeyi paylaşmak istedim... yüksek doz folik asit kullanmak vücutta b12 ve çinko açığı doğuruyormuş bu nedenle yüksek doz folik kullanan bizler kesinlikle diğer iki vitamini almamız gerekiyor... bu senin bebeğinde etkilimi bilemem ama paylaşmak......

aa ben cinkoyu bilmiyordum B vitaminlerini bana doktor yazmisti ama cinkodan hic bahsetmedi
:uhm:
Tatliskom görüsürüz :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…