....................cuma duası...................
......bısmıllahırrahmanırrahım.........
Laılahe ıllallah cumanın sebebıyle,muhammedÜrresulullah gerek yÜzÜn gÖlgesıyle,dÜnya ve ahıret muradımı ver,melekler duasıyla.ya vedÜdÜm ente maksudum.kulhuvallahÜ ehad bınbır ısmınden medet, yetıŞ muhammed
kulhuvallahÜ ehad bınbır kere ya samed.cennet kapılarını aÇ,benım gÜnahımdan geÇ.benım gÜnahım var ıse,senın gıbı hakk'ım var.muhammed aleyhısselam gıbı dostum var.ılahı kabre vardıĞım gece lÜtfeyle yalnız kaldıĞım gece,bılmedıĞımı bıldır,kabrımı nur ıle doldur,kevser Şarabına kandır,ulu cemalını gÖster.estaĞfırullah ıstıĞfarın ben zayıf gÜnahkarım.ya celıl ya cabbar sen baĞıŞla gÜnahım.ya sattar,ılahı cennet cemalını gÖster bana,gece gÜndÜz yalvarırım sana,dÜnya ve ahıret muradımı ver bana.rabbım allah,fıkrım zıkrullah,kalbımde resulullah.evvelım allah,ahırım allah.laılahe ıllallah muhammedÜrresulullah.cuma gÜnÜmÜz var,ıslam dınımız var.muhammed gıbı Şahımız var.allah dedım dostum,99 ısmıne mÜhÜr vurdum ÜstÜne.estaĞfırullah ve etÜbÜ ıleyk.sırrım sÜbhanım allah,derdım dermanım allah.gafıl kuluna gam dÜŞmÜŞ yetıŞ ımdadımıza ya muhammed.kulhuvallahÜ ehad bınbır kere ya samed.keremler kanı muhammed.umarız senden Şefaat.laılahe ıllalahtır sÖzÜm,ıhlas-ı Şerıfte yÜzÜm,ayetel kÜrsı hakkı ıÇın sen kabul eyle sÖzÜm.bugÜn cuma gÜnÜdÜr,dınım ıslam dınıdır.dınım ıslam dını olduĞuna,yedı bının hıfzına mÜhÜrledım ÜstÜne.laılahe ıllallah ÜÇ muradım var: Allah bırı,cennet bırı,ırmak bırı.dıdarını aÇ cemalını gÖster. Ya resulullah, ya rabbena her halım malumdur sana.gece gÜndÜz yalvarırım ben sana,daıma muhtacım cemalını gÖster bana.cennetıne davet et.allahım kanaat,kabrımızde rahatlık,sırat ta selamet,tatlı canımız sana emanet.son nefesımızde selametler ıhsan eyle,kabır sualımızı ve dualarımızı asan eyle,cennetınle cemalını cÜmleyle beraber bana da nasıp eyle.laılahe ıllallah selalar duası ıÇın,muhammedÜrresullullah arŞ-ı ala gÖlgesı ıÇın,hastalara Şıfa,cÜmleyı hasretlerıne kavuŞtur,muratlarına erdır selalar duası ıÇın. Bır allah ısmın, ya resullullah, ya celıl etme sefıl.gÖnder delıl.ılahı ya rabbı,hacetımızı rahmet deryasına ulaŞtır,duaya aÇılan ellerı ıcabete erıŞtır.allahım senden baŞka kımsemız yoktur.laılahe ıllalah arŞ-ı alaya,muhammedÜrresulullah ŞÜkÜr mevlaya.ganı ya allah dualarımızın kabul olmasını ısterım.ya rabbı ya rabbena herhalım malumdur sana.ınayet eyle yÜzbın kere hamd ederım sana.cennetı ala da cemalını gÖster bıze.laılahe ıllalah gÜnahlarımızı af eyle.muhammedurresulullah makamımızı nur eyle.ılahı ya rabbım son nefesımde kendıme hakım olmadıĞım zaman bu duamı sana emanet ederım,erde geÇte,daĞda,taŞta sen yetıŞtır.ya muhammed selatÜ selaya yolladım mevla ya. Sen benım muradımı ver allahım gelecek cumaya.laılahe ıllallah kalbımızı karartma ,laılahe ıllallah rızkımızı azaltma,laılahe ıllallah kabrımızı daraltma,senden baŞka kapı aratma,laılahe ıllallah ımanla sabır,muhammedÜrresulullah azapsız kabır.allahım bızı af eyle,rızkımızı bol eyle,kabrımızı nur eyle.kabre gırdıĞım zaman sual meleklerını asan eyle.evvelım allah,ahırım allah,kalbımde beytullah.laılahe ıllallah muhammedÜrresulullah.eŞhedÜenla ılahe ıllallah ve eŞhedÜ enne muhammeden abdÜhÜ ve resulÜhÜ dıyerek Çene kapamak nasıp eyle ya rabbı.allahım Şeytanın Şerrınden,dÜŞmanın mekrınden,bılhassa nefsımızın Şerrınden,kabırdekı yılanlardan,Çıyanlardan,ÖlÜmÜn dehŞetınden,kabrın vahŞetınden,sıratın zulmetınden muhafaza eyle.ÖlÜmÜn hayırlısını,ÜÇ ayların bırısını,yasın ın yarısını okurken Ölmek nasıp eyle ya rabbım......el fatıha....meassalevat....
rabbim bebek isteyenlere tez vakitte sağlıklı bebişlerini nasip etsin rabbim... bebeği olanlarada hiçbir zaman oların acısını göstermesin bu mübarek gün duamız olsun