....................cuma duası...................
......bİsmİllahİrrahmanİrrahİm.........
Laİlahe İllallah cumanın sebebİyle,muhammedÜrresulullah gerek yÜzÜn gÖlgesİyle,dÜnya ve ahİret muradımı ver,melekler duasıyla.ya vedÜdÜm ente maksudum.kulhuvallahÜ ehad bİnbİr İsmİnden medet, yetİŞ muhammed
kulhuvallahÜ ehad bİnbİr kere ya samed.cennet kapılarını aÇ,benİm gÜnahımdan geÇ.benİm gÜnahım var İse,senİn gİbİ hakk'ım var.muhammed aleyhİsselam gİbİ dostum var.İlahİ kabre vardıĞım gece lÜtfeyle yalnız kaldıĞım gece,bİlmedİĞİmİ bİldİr,kabrİmİ nur İle doldur,kevser Şarabına kandır,ulu cemalİnİ gÖster.estaĞfİrullah İstİĞfarın ben zayıf gÜnahkarım.ya celİl ya cabbar sen baĞıŞla gÜnahım.ya sattar,İlahİ cennet cemalİnİ gÖster bana,gece gÜndÜz yalvarırım sana,dÜnya ve ahİret muradımı ver bana.rabbİm allah,fİkrİm zİkrullah,kalbİmde resulullah.evvelİm allah,ahİrİm allah.laİlahe İllallah muhammedÜrresulullah.cuma gÜnÜmÜz var,İslam dİnİmİz var.muhammed gİbİ Şahımız var.allah dedİm dostum,99 İsmİne mÜhÜr vurdum ÜstÜne.estaĞfİrullah ve etÜbÜ İleyk.sırrım sÜbhanım allah,derdİm dermanım allah.gafİl kuluna gam dÜŞmÜŞ yetİŞ İmdadımıza ya muhammed.kulhuvallahÜ ehad bİnbİr kere ya samed.keremler kanİ muhammed.umarız senden Şefaat.laİlahe İllalahtır sÖzÜm,İhlas-ı Şerİfte yÜzÜm,ayetel kÜrsİ hakkı İÇİn sen kabul eyle sÖzÜm.bugÜn cuma gÜnÜdÜr,dİnİm İslam dİnİdİr.dİnİm İslam dİnİ olduĞuna,yedİ bİnİn hıfzına mÜhÜrledİm ÜstÜne.laİlahe İllallah ÜÇ muradım var: Allah bİrİ,cennet bİrİ,ırmak bİrİ.dİdarını aÇ cemalİnİ gÖster. Ya resulullah, ya rabbena her halİm malumdur sana.gece gÜndÜz yalvarırım ben sana,daİma muhtacım cemalİnİ gÖster bana.cennetİne davet et.allahım kanaat,kabrİmİzde rahatlık,sırat ta selamet,tatlı canımız sana emanet.son nefesİmİzde selametler İhsan eyle,kabİr sualİmİzİ ve dualarımızı asan eyle,cennetİnle cemalİnİ cÜmleyle beraber bana da nasİp eyle.laİlahe İllallah selalar duası İÇİn,muhammedÜrresullullah arŞ-ı ala gÖlgesİ İÇİn,hastalara Şİfa,cÜmleyİ hasretlerİne kavuŞtur,muratlarına erdİr selalar duası İÇİn. Bİr allah İsmİn, ya resullullah, ya celİl etme sefİl.gÖnder delİl.İlahİ ya rabbİ,hacetİmİzİ rahmet deryasına ulaŞtır,duaya aÇılan ellerİ İcabete erİŞtİr.allahım senden baŞka kİmsemİz yoktur.laİlahe İllalah arŞ-ı alaya,muhammedÜrresulullah ŞÜkÜr mevlaya.ganİ ya allah dualarımızın kabul olmasını İsterİm.ya rabbİ ya rabbena herhalİm malumdur sana.İnayet eyle yÜzbİn kere hamd ederİm sana.cennetİ ala da cemalİnİ gÖster bİze.laİlahe İllalah gÜnahlarımızı af eyle.muhammedurresulullah makamımızı nur eyle.İlahİ ya rabbİm son nefesİmde kendİme hakİm olmadıĞım zaman bu duamı sana emanet ederİm,erde geÇte,daĞda,taŞta sen yetİŞtİr.ya muhammed selatÜ selaya yolladım mevla ya. Sen benİm muradımı ver allahım gelecek cumaya.laİlahe İllallah kalbİmİzİ karartma ,laİlahe İllallah rızkımızı azaltma,laİlahe İllallah kabrİmİzİ daraltma,senden baŞka kapı aratma,laİlahe İllallah İmanla sabır,muhammedÜrresulullah azapsız kabİr.allahım bİzİ af eyle,rızkımızı bol eyle,kabrİmİzİ nur eyle.kabre gİrdİĞİm zaman sual meleklerİnİ asan eyle.evvelİm allah,ahİrİm allah,kalbİmde beytullah.laİlahe İllallah muhammedÜrresulullah.eŞhedÜenla İlahe İllallah ve eŞhedÜ enne muhammeden abdÜhÜ ve resulÜhÜ dİyerek Çene kapamak nasİp eyle ya rabbİ.allahım Şeytanın Şerrİnden,dÜŞmanın mekrİnden,bİlhassa nefsİmİzİn Şerrİnden,kabİrdekİ yılanlardan,Çİyanlardan,ÖlÜmÜn dehŞetİnden,kabrİn vahŞetİnden,sıratın zulmetİnden muhafaza eyle.ÖlÜmÜn hayırlısını,ÜÇ ayların bİrİsİnİ,yasİn İn yarısını okurken Ölmek nasİp eyle ya rabbİm......el fatİha....meassalevat....
rabbim bebek isteyenlere tez vakitte sağlıklı bebişlerini nasip etsin rabbim... bebeği olanlarada hiçbir zaman oların acısını göstermesin bu mübarek gün duamız olsun