İnşallah canım çok saol
Anestezi olmadan yapacak eğer rahimde perde varsa anestezi verip devam edecek
ama zarsa makasla kesecek onun içinde anestezi almamı istemedi doktorum
seçimi yine bana bıraktı bende istemedim sonuçda çok acılı bi işlem deilmiş
inşallah deildir yani:gitme:
sen nasılsın canım
inşallah öledir.. bende yarın üniv gidecem rahim filmi için randevu almaya ama ben hafif şekilde uyutulmak istiyorum.çünkü korkuyorum.eğer dr kabul ederse olacam kafamçokkarıştı
Canım ya konuş ikna etmeye çalış böyle belirsizlik çok daha kötü
Ben uzun bi zaman çocuk istemiyorum ama belirsizlikte istemiyorum
Bütün testlerimi yaptırayım ne varsa iyi yada kötü öğreneyim diyorum
Belirsizlik beni çıldırtıyor çünkü
canım sen yinede bi bebe aspirini ve folic asit iç istersen bunların hiç bir zararı yokmuş.pıhtılaşman varsada yoksada içebilirmişin... ama bu arada da ikna etmeye çalış...ah dinliyor mu beni.gebelik öncesi 3 ay aspirin kullanmam gerekirse bak zaman geçiyor diyorum ama adam tınnnn.büşra sana hangi testler yapıdı.yazda benimkilerle karşılaştıralım.
büşra , nergis allah yardımcınız olsun .ama doktor hiçbir ihtimali gözardı etmeyelim rahim filimide cekelim dedi ama bende cok korkuyorum.
büşra , nergis allah yardımcınız olsun .ama doktor hiçbir ihtimali gözardı etmeyelim rahim filimide cekelim dedi ama bende cok korkuyorum.
saol canım
bence korkulacak bişey deil çok korkuyorsanda anestezi ile yaptır ama mutlaka yaptır canım
bu arada daha bana test yapılmadı sadece bebeğin genetik testi yapılıyor kromozonlarına bakılıyor histeroskopiden sonra eşimle benim kromozom testlerimizi isteyecek doktor
canım sen yinede bi bebe aspirini ve folic asit iç istersen bunların hiç bir zararı yokmuş.pıhtılaşman varsada yoksada içebilirmişin... ama bu arada da ikna etmeye çalış...
camiiiin canım ben lütfü hocaya mail attım. durumumu anlattım. rahim filmi falan demedi ama burdaki ünivdeki dr rahimde anomalilerde de düşük oluyo dedi.aklıma takılmasın bunuda yaptırayım dedim.
tam bir anastezi istemiyorum dormicum diye bir iğne yapılıyo damardan ve bayıltılıyor...kısa süreli baygınlık gibi bişey sanırım dr bunu önerecem ... korkudan ne hale geldim ya 3 aydır ertedimmmafoldumben
saol canım
bence korkulacak bişey deil çok korkuyorsanda anestezi ile yaptır ama mutlaka yaptır canım
bu arada daha bana test yapılmadı sadece bebeğin genetik testi yapılıyor kromozonlarına bakılıyor histeroskopiden sonra eşimle benim kromozom testlerimizi isteyecek doktor
teşekkürler...bişey sorucam bilginiz vardır sanırım..kan pıhtılaşması sorunu olanların hamilelik dönemlerinde günlük yaşantılarına normal olarak devam etmelerin de bir sakınca varmı..yoksa yatak istirahati mi gerekiyor..ilk bebeğim düşünce bana ikincide yatak istirahati vermişlerdi ama o zamanlar sebep bilinmiyordu..o düşükten sonra çıktı bendeki sorun araştırmalarda.
neden düşük yaptığım kesin değil canım 5.haftayı tamamlamadan düşük başladı ama bendede kan pıhtılaşması sorunu var sanırım gerçi teslerde çıkmıyor ama kızımdan önce 3 sonrada 1 düşük yaptım benim bide 14 yaşında kızım var ondan sonrada 1 düşüğüm olmuştu araştırmalarda çıkmıyor nedeni ama 14 aylık kızıma tedavi ile kavuştum 2.aşılamamda hamile kaldım ve düşük yaşamadan kızıma kavuştum allaha şükür ama 9 ay clexane iğne yedim crinone jel kullandım ayrıca ilk3 ay ve birçok sorun yaşadım hamileliğimde ama çok şükür atlattım sağ salim
dr sorun görünmüyor demişti haftada 2 kez görünüyordum 10 gün öncede muayenede sorun yok herşey iyi görünüyor dedi başka dr gidicem yarın bakalım o nediyecek
kan değeride zaten çok yavaş azaldı bende korkuyorum açıkçası
kızlarr benimm aç danam kocişim geldii hepücünüzü öptümmm iyi akşamlarrrrrrr
gulsuunnn günaydın sende çalışıyorsun herhalde
günaydın canım... evtt bende çalışıyorum...allahtan cumaa:))))):dance:
canım pıhtılaşma var ise hareketli olmak daha mantıklı.tabii kanaman yok ise.çünkü hareket etmek dolaşım sistemini hızlandırır.yani yatmak pek iyi sayılmaz.ama çok ta yorulmamak gerek.
nuraycım günaydın geçmişi okuyorsun herhalde