Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sana da günaydın nuray_dyn..

gulus27; bende yıllarca c.tesileri de çalıştım ve gerçekten zor bir durum.. insan kendine ve çevresindekilere zaman ayıramıyor... allah yardımcın olsun valla canım...

oyyyyyyy çenenize kuvvet kızlar bi akşam girmedim 23 sayfa ilerlemişsiniz...
celen allah cemreyi allah korusun kuzum yaaa hastalık ondan uzak olsun maşallah ona..
esraa herşey iyi olacak kuzu merak etme
ozpor pıssst kibariye neki kızzzz biz 50 yaşına kadar 4 tane doğururuz onun daha ikinci sanırım
elif süper maşallah değerin güzel yükselmiş inşallah hepppp böyle güzel devam eder.
sülalllll nerdesin kız gelde anlat bebişinin minicik kalbini anlat :nazar:
dinamiss bende bukalpseni unuturmu ya bayılıyorum...aşkımemnuyu iki üç haftadır bende bıraktım sinirbozucu şeyler :eek:klava:
bide sigara işi neyi etkiliyor pıhtılaşmayımı normal hamileliğimi... ben sigara içen bir insan değilim ama hamileliğimde canım çok çekiyordu sigara o yüzden dayanamayıp günde bir tane içiyordum...

kızlarrrrrrr kürtaj sonrası kanamam kesildi bugün... yaaaaaaaaa ben yeniden bebiş istiyorummmmm :kedi: ocak reglinden sonra yola devam etmek istiyorummmm yuppppppppyyyyyyyyyy

bu arada gülümsemelerden bu ifadeyi( :kedi: )msn ye kopyaladım dün kocişle yazışırken yolladım bunu :kedi: onunda gözleri dolmuş bana benzetmiş yani benim şımarıklıklarım şirinliklerime çok benzetmiş eveeeeettttt bu benmişim :kedi: :kedi:

celen allah cemreyi allah korusun kuzum yaaa hastalık ondan uzak olsun maşallah ona..
ozpor pıssst kibariye neki kızzzz biz 50 yaşına kadar 4 tane doğururuz onun daha ikinci sanırım
elif süper maşallah değerin güzel yükselmiş inşallah hepppp böyle güzel devam eder.
dinamiss bende bukalpseni unuturmu ya bayılıyorum...aşkımemnuyu iki üç haftadır bende bıraktım sinirbozucu şeyler :eek:klava:
bide sigara işi neyi etkiliyor pıhtılaşmayımı normal hamileliğimi... ben sigara içen bir insan değilim ama hamileliğimde canım çok çekiyordu sigara o yüzden dayanamayıp günde bir tane içiyordum...

Canım bildiğim kadarı ile pıhtılaşmayı etkiliyor sigara..Bu konuda doktorum bana kesinlikle kullanma demişti, bir de benim canımın içi babacığımda da pıhtılaşma var, hatta beyne giden kılcal damarlarda sorun olmuştu babamda..O zaman gittiğimiz doktor babam için, diğer damarların tıkanması aspirin kullanımı ile önlenebilir ama eğer sigara kullanmış olsaydı aspirin de işe yarar mıydı bilemiyorum demişti..

Gelevera bu arada ben yıllardır tiryaki olduğum halde bebişimi öğrenir öğrenmez bıraktım sigarayı..Sen bir de normalde içmiyormuşsun sakın sakın canım çekiyor falan deyip de içme güzelim yaa, bir tanesi bile çok zararlıdır hem sana hem bebişe...Tamam mı fıstığım içme bir daha, sonra alışırsın bırakması zor olur..
Bak ben 5,5 aydır içmiyorum ama hala unutamadım..

teşekkürler...bişey sorucam bilginiz vardır sanırım..kan pıhtılaşması sorunu olanların hamilelik dönemlerinde günlük yaşantılarına normal olarak devam etmelerin de bir sakınca varmı..yoksa yatak istirahati mi gerekiyor..ilk bebeğim düşünce bana ikincide yatak istirahati vermişlerdi ama o zamanlar sebep bilinmiyordu..o düşükten sonra çıktı bendeki sorun araştırmalarda.

merhaba, herhangi bir kanama lekelenme durumu yoksa normal yaşamına devam ediyorsun, yatak istirahatine gerek yok aksine kanın iyi dolaşması için hareketli olman gerekiyor, sadece kanama durumunda yatak istirahati veriliyor ama o da geçici bir süre...

sülal i ve papatyasüreyya yı çokkk merak ediyorum ben arkadaşlar, inşallah hayırlı haberlerini alırız tez vakitte...
bu arada kimsede paptyasüreyyanın tlf nu filan yok mu? olan varsa banada özelden gönderebilir mi lütfen...

güzel bir gün geçirmenizi diliyor hepinizi öpüyorum...

sülal gelmemiş mi yaaaaa :KK43:(
hadi papatyacım hemen giremez miniğğiyle koklasoyordur bari sülal geleydi :KK43:( merak ettiğimizi bilmiolar sanki!!

buarada tünaydın herkese :KK43:

saol bitanem amin :Saruboceq:

kızlarrrrrrr kürtaj sonrası kanamam kesildi bugün... yaaaaaaaaa ben yeniden bebiş istiyorummmmm :kedi: ocak reglinden sonra yola devam etmek istiyorummmm yuppppppppyyyyyyyyyy

bu arada gülümsemelerden bu ifadeyi( :kedi: )msn ye kopyaladım dün kocişle yazışırken yolladım bunu :kedi: onunda gözleri dolmuş bana benzetmiş yani benim şımarıklıklarım şirinliklerime çok benzetmiş eveeeeettttt bu benmişim :kedi: :kedi:
kıyamam eşin yok mu yanındaaa :teselli: ben hamileliğimin son 4 ayını eşimden ayrı gecirmiştim :çok üzgünüm: o istanbuldaydı ben izmirde :a015: ne kadar kendisine gıcık olsamda suara :dilcikar: allah basımdan/basımızdan eksik etmesin onları :Saruboceq: :dilcikar:

herkese slmlar olsun.(gülüşüm27) iyimisin canım bende kocişle daha yeni kahvaltıdan kalktık.şimdi de gezmeye gitcez.ama pazartesi günü eşimin izni bitiyor.anlıycan son demlerimizi yaşıyoruz...

saol bitanem amin :Saruboceq:

kıyamam eşin yok mu yanındaaa :teselli: ben hamileliğimin son 4 ayını eşimden ayrı gecirmiştim :çok üzgünüm: o istanbuldaydı ben izmirde :a015: ne kadar kendisine gıcık olsamda suara :dilcikar: allah basımdan/basımızdan eksik etmesin onları :Saruboceq: :dilcikar:

evet yokk kociş yanımda :1no2: ... sen niye kızdın kocişe ,amannnnn bazen sinir ediyorlar ama gerçekten allah başımızdan eksik etmesin onları bizi onlardan iyide kimse anlayamaz.. :asigim:

papatyaaaaaaacımmmmmm
sÜlalcımmmm
hadı herkes sızı beklıyor merakta koymayın bızı
tabı esroŞum sende merakta bırakma bızı

....................cuma duası...................
......bısmıllahırrahmanırrahım.........

Laılahe ıllallah cumanın sebebıyle,muhammedÜrresulullah gerek yÜzÜn gÖlgesıyle,dÜnya ve ahıret muradımı ver,melekler duasıyla.ya vedÜdÜm ente maksudum.kulhuvallahÜ ehad bınbır ısmınden medet, yetıŞ muhammed
kulhuvallahÜ ehad bınbır kere ya samed.cennet kapılarını aÇ,benım gÜnahımdan geÇ.benım gÜnahım var ıse,senın gıbı hakk'ım var.muhammed aleyhısselam gıbı dostum var.ılahı kabre vardıĞım gece lÜtfeyle yalnız kaldıĞım gece,bılmedıĞımı bıldır,kabrımı nur ıle doldur,kevser Şarabına kandır,ulu cemalını gÖster.estaĞfırullah ıstıĞfarın ben zayıf gÜnahkarım.ya celıl ya cabbar sen baĞıŞla gÜnahım.ya sattar,ılahı cennet cemalını gÖster bana,gece gÜndÜz yalvarırım sana,dÜnya ve ahıret muradımı ver bana.rabbım allah,fıkrım zıkrullah,kalbımde resulullah.evvelım allah,ahırım allah.laılahe ıllallah muhammedÜrresulullah.cuma gÜnÜmÜz var,ıslam dınımız var.muhammed gıbı Şahımız var.allah dedım dostum,99 ısmıne mÜhÜr vurdum ÜstÜne.estaĞfırullah ve etÜbÜ ıleyk.sırrım sÜbhanım allah,derdım dermanım allah.gafıl kuluna gam dÜŞmÜŞ yetıŞ ımdadımıza ya muhammed.kulhuvallahÜ ehad bınbır kere ya samed.keremler kanı muhammed.umarız senden Şefaat.laılahe ıllalahtır sÖzÜm,ıhlas-ı Şerıfte yÜzÜm,ayetel kÜrsı hakkı ıÇın sen kabul eyle sÖzÜm.bugÜn cuma gÜnÜdÜr,dınım ıslam dınıdır.dınım ıslam dını olduĞuna,yedı bının hıfzına mÜhÜrledım ÜstÜne.laılahe ıllallah ÜÇ muradım var: Allah bırı,cennet bırı,ırmak bırı.dıdarını aÇ cemalını gÖster. Ya resulullah, ya rabbena her halım malumdur sana.gece gÜndÜz yalvarırım ben sana,daıma muhtacım cemalını gÖster bana.cennetıne davet et.allahım kanaat,kabrımızde rahatlık,sırat ta selamet,tatlı canımız sana emanet.son nefesımızde selametler ıhsan eyle,kabır sualımızı ve dualarımızı asan eyle,cennetınle cemalını cÜmleyle beraber bana da nasıp eyle.laılahe ıllallah selalar duası ıÇın,muhammedÜrresullullah arŞ-ı ala gÖlgesı ıÇın,hastalara Şıfa,cÜmleyı hasretlerıne kavuŞtur,muratlarına erdır selalar duası ıÇın. Bır allah ısmın, ya resullullah, ya celıl etme sefıl.gÖnder delıl.ılahı ya rabbı,hacetımızı rahmet deryasına ulaŞtır,duaya aÇılan ellerı ıcabete erıŞtır.allahım senden baŞka kımsemız yoktur.laılahe ıllalah arŞ-ı alaya,muhammedÜrresulullah ŞÜkÜr mevlaya.ganı ya allah dualarımızın kabul olmasını ısterım.ya rabbı ya rabbena herhalım malumdur sana.ınayet eyle yÜzbın kere hamd ederım sana.cennetı ala da cemalını gÖster bıze.laılahe ıllalah gÜnahlarımızı af eyle.muhammedurresulullah makamımızı nur eyle.ılahı ya rabbım son nefesımde kendıme hakım olmadıĞım zaman bu duamı sana emanet ederım,erde geÇte,daĞda,taŞta sen yetıŞtır.ya muhammed selatÜ selaya yolladım mevla ya. Sen benım muradımı ver allahım gelecek cumaya.laılahe ıllallah kalbımızı karartma ,laılahe ıllallah rızkımızı azaltma,laılahe ıllallah kabrımızı daraltma,senden baŞka kapı aratma,laılahe ıllallah ımanla sabır,muhammedÜrresulullah azapsız kabır.allahım bızı af eyle,rızkımızı bol eyle,kabrımızı nur eyle.kabre gırdıĞım zaman sual meleklerını asan eyle.evvelım allah,ahırım allah,kalbımde beytullah.laılahe ıllallah muhammedÜrresulullah.eŞhedÜenla ılahe ıllallah ve eŞhedÜ enne muhammeden abdÜhÜ ve resulÜhÜ dıyerek Çene kapamak nasıp eyle ya rabbı.allahım Şeytanın Şerrınden,dÜŞmanın mekrınden,bılhassa nefsımızın Şerrınden,kabırdekı yılanlardan,Çıyanlardan,ÖlÜmÜn dehŞetınden,kabrın vahŞetınden,sıratın zulmetınden muhafaza eyle.ÖlÜmÜn hayırlısını,ÜÇ ayların bırısını,yasın ın yarısını okurken Ölmek nasıp eyle ya rabbım......el fatıha....meassalevat....

rabbim bebek isteyenlere tez vakitte sağlıklı bebişlerini nasip etsin rabbim... bebeği olanlarada hiçbir zaman oların acısını göstermesin bu mübarek gün duamız olsun

evet yokk kociş yanımda :1no2: ... sen niye kızdın kocişe ,amannnnn bazen sinir ediyorlar ama gerçekten allah başımızdan eksik etmesin onları bizi onlardan iyide kimse anlayamaz.. :asigim:

gecemiz cmre hanımın yüzünden uykusuz gectide işte uykusuzlupun verdi gıcıklık şakkıdı
senin eşin polis veya askermi?görevdemi?

papatyaaaaaaacımmmmmm
sÜlalcİmmmm
hadİ herkes sİzİ beklİyor merakta koymayın bİzİ
tabİ esroŞum sende merakta bırakma bİzİ

gelevaracım nasılsın canım güzelim,haklısın ya!biz 50 yaşına kadar dört tane bebek doğururuz vallah.ne diyeyim artık sanatçıları kıskanır oldum.eşimede diyorumki.ya!bunlar nekadar rahatlar diyorum.ayaklarında topuklu ayakkabılar.saatlerce çalışıyorlar hatta doğumlarına kadar.o kadar rahat hamilelik geçiriyorlar dünya umurlarında değil.vallah.topaç gibide bebeklerini dünyaya getiriyorlar.ben herhamileleiğimde.annem bana adım bile atırmıyor.elimden geleni yapıyorum .elde var sıfır.cıldırıcam ya!kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

gecemiz cmre hanımın yüzünden uykusuz gectide işte uykusuzlupun verdi gıcıklık şakkıdı
senin eşin polis veya askermi?görevdemi?
HIMMMM.... yok canım kocişim dershane matematik öğretmeniydi ama bu sene memurluk atamasıyla gümrüğe atandı ağrıya atandı oranın şartlarıda kötü olduğu için tayinle uğraşıyor o yüzden ben gitmedim böyle ayrı gayrı bekliyoruz :asigim: senağlama
gelevaracım nasılsın canım güzelim,haklısın ya!biz 50 yaşına kadar dört tane bebek doğururuz vallah.ne diyeyim artık sanatçıları kıskanır oldum.eşimede diyorumki.ya!bunlar nekadar rahatlar diyorum.ayaklarında topuklu ayakkabılar.saatlerce çalışıyorlar hatta doğumlarına kadar.o kadar rahat hamilelik geçiriyorlar dünya umurlarında değil.vallah.topaç gibide bebeklerini dünyaya getiriyorlar.ben herhamileleiğimde.annem bana adım bile atırmıyor.elimden geleni yapıyorum .elde var sıfır.cıldırıcam ya!kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

sositososito ohhhhhh yaparız valla yeterki rabbim nasip etsin bizede... he yaa onların dünya umurlarında değil ondan herşey kolay oluyor onlar için :tomato:

X