Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonra görüşürüz..ben biraz evi toparliim.size kolay gelsin..
oyyyyyyy çenenize kuvvet kızlar bi akşam girmedim 23 sayfa ilerlemişsiniz...
celen allah cemreyi allah korusun kuzum yaaa hastalık ondan uzak olsun maşallah ona..
esraa herşey iyi olacak kuzu merak etme
ozpor pıssst kibariye neki kızzzz biz 50 yaşına kadar 4 tane doğururuz onun daha ikinci sanırım
elif süper maşallah değerin güzel yükselmiş inşallah hepppp böyle güzel devam eder.
sülalllll nerdesin kız gelde anlat bebişinin minicik kalbini anlat
dinamiss bende bukalpseni unuturmu ya bayılıyorum...aşkımemnuyu iki üç haftadır bende bıraktım sinirbozucu şeyler klava:
bide sigara işi neyi etkiliyor pıhtılaşmayımı normal hamileliğimi... ben sigara içen bir insan değilim ama hamileliğimde canım çok çekiyordu sigara o yüzden dayanamayıp günde bir tane içiyordum...
teşekkürler...bişey sorucam bilginiz vardır sanırım..kan pıhtılaşması sorunu olanların hamilelik dönemlerinde günlük yaşantılarına normal olarak devam etmelerin de bir sakınca varmı..yoksa yatak istirahati mi gerekiyor..ilk bebeğim düşünce bana ikincide yatak istirahati vermişlerdi ama o zamanlar sebep bilinmiyordu..o düşükten sonra çıktı bendeki sorun araştırmalarda.
şennnn pelinciği allah esirgesin hep mutlu ve huzurlu olsun kuzucuk
saol bitanem amin :Saruboceq:oyyyyyyy çenenize kuvvet kızlar bi akşam girmedim 23 sayfa ilerlemişsiniz...
celen allah cemreyi allah korusun kuzum yaaa hastalık ondan uzak olsun maşallah ona..
esraa herşey iyi olacak kuzu merak etme
ozpor pıssst kibariye neki kızzzz biz 50 yaşına kadar 4 tane doğururuz onun daha ikinci sanırım
elif süper maşallah değerin güzel yükselmiş inşallah hepppp böyle güzel devam eder.
sülalllll nerdesin kız gelde anlat bebişinin minicik kalbini anlat
dinamiss bende bukalpseni unuturmu ya bayılıyorum...aşkımemnuyu iki üç haftadır bende bıraktım sinirbozucu şeyler klava:
bide sigara işi neyi etkiliyor pıhtılaşmayımı normal hamileliğimi... ben sigara içen bir insan değilim ama hamileliğimde canım çok çekiyordu sigara o yüzden dayanamayıp günde bir tane içiyordum...
kıyamam eşin yok mu yanındaaa :teselli: ben hamileliğimin son 4 ayını eşimden ayrı gecirmiştim :çok üzgünüm: o istanbuldaydı ben izmirde :a015: ne kadar kendisine gıcık olsamda suara :dilcikar: allah basımdan/basımızdan eksik etmesin onları :Saruboceq: :dilcikar:kızlarrrrrrr kürtaj sonrası kanamam kesildi bugün... yaaaaaaaaa ben yeniden bebiş istiyorummmmm :kedi: ocak reglinden sonra yola devam etmek istiyorummmm yuppppppppyyyyyyyyyy
bu arada gülümsemelerden bu ifadeyi( :kedi: )msn ye kopyaladım dün kocişle yazışırken yolladım bunu :kedi: onunda gözleri dolmuş bana benzetmiş yani benim şımarıklıklarım şirinliklerime çok benzetmiş eveeeeettttt bu benmişim :kedi: :kedi:
saol bitanem amin :Saruboceq:
kıyamam eşin yok mu yanındaaa :teselli: ben hamileliğimin son 4 ayını eşimden ayrı gecirmiştim :çok üzgünüm: o istanbuldaydı ben izmirde :a015: ne kadar kendisine gıcık olsamda suara :dilcikar: allah basımdan/basımızdan eksik etmesin onları :Saruboceq: :dilcikar:
evet yokk kociş yanımda :1no2: ... sen niye kızdın kocişe ,amannnnn bazen sinir ediyorlar ama gerçekten allah başımızdan eksik etmesin onları bizi onlardan iyide kimse anlayamaz.. :asigim:
papatyaaaaaaacımmmmmm
sÜlalcİmmmm
hadİ herkes sİzİ beklİyor merakta koymayın bİzİ
tabİ esroŞum sende merakta bırakma bİzİ
HIMMMM.... yok canım kocişim dershane matematik öğretmeniydi ama bu sene memurluk atamasıyla gümrüğe atandı ağrıya atandı oranın şartlarıda kötü olduğu için tayinle uğraşıyor o yüzden ben gitmedim böyle ayrı gayrı bekliyoruz :asigim: senağlamagecemiz cmre hanımın yüzünden uykusuz gectide işte uykusuzlupun verdi gıcıklık şakkıdı
senin eşin polis veya askermi?görevdemi?
gelevaracım nasılsın canım güzelim,haklısın ya!biz 50 yaşına kadar dört tane bebek doğururuz vallah.ne diyeyim artık sanatçıları kıskanır oldum.eşimede diyorumki.ya!bunlar nekadar rahatlar diyorum.ayaklarında topuklu ayakkabılar.saatlerce çalışıyorlar hatta doğumlarına kadar.o kadar rahat hamilelik geçiriyorlar dünya umurlarında değil.vallah.topaç gibide bebeklerini dünyaya getiriyorlar.ben herhamileleiğimde.annem bana adım bile atırmıyor.elimden geleni yapıyorum .elde var sıfır.cıldırıcam ya!kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı