bizde seni öptükk cnmm byyyŞenizkızlar hepinizi öptüm biraz uzanayım tv karşısına missss mirmirmirmir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde seni öptükk cnmm byyyŞenizkızlar hepinizi öptüm biraz uzanayım tv karşısına missss mirmirmirmir
insalah yuzumuz guler canim sonundaCanııım ben de çok özlüyorum akşamları hep burdayım genelde aslında bebiiişş kaydirigubbakcemile5
yok bacım valla ne gün ne yumurta hiçbişe saymıyorum saldık çayıra mevlam kayıra
cnm cok saol iyiyiz cok sukur bende sizi optum DENIZ'imle birlikte insallah suyun iyi cikacak cnm sikma sakin kendini canim benimÇalıkuşu, Lidya, Limburg canlarım ben de sizi çokkk öpüyorum:1hug:
Akşamdan beri yazılanları okuyayım dedim, bugün iş yoğundu takip edememiştim, anca bitirdim valla..Ne çok yazılmış..
Ben de Sülali de papatyayı da merak ediyorum...
İnşallah iksi de güzel haberlerle gelirler.
Ben de yarın öğleden sonra gene doktordayım, malum suyumuz hep sınırda ya, doktorum kontrol altında olsun, haftaya da gel bi bakalım demişti...
Of kızlar yaaa bu su nasıl artacak bi anlasam...
Doktorum diyor ki, çok su iç, sigara içme yanında içtirme bunlar direk etken olmasa da etkiler...Ama zaten suyu çok içiyorum, sigara içmiyorum, yanımda da içilmiyor...
Bakalım allah beterinden saklasın inşalah bu da geçer ne diyeyim...
Neyse çok uzattım di mi, benden böyle işte..
Sizler nasılsınız, iyisiniz değil mi?
evet cnmlimburg suanki msndeki senmisin?
yoksa kapali bayanmi sensin?
olsun cnm sen kocisine bak once o daha onemliselam canım pardon görmedim..:kedi:kocişe yemek hazırlıyodum..yeni geldi işten.
Neyse kızlar ben çıkıyorum, saçlarım ıslak yazıyorum, gideyim de kurutayım artık, görüşürüz gene, öptüm hepinizi:)
valla aslında evet çalıkuşum şu an bende kurtalar bakıyorum kocişle
benim de gıkım çıkmoıyor amaaa aaaaa ne uyumlu hatunuz biz yaf kaydirigubbakcemile3
calikusu cnm hani msnde yoksun gelsene limburgla yazisiyozz
calikusu cnm hani msnde yoksun gelsene limburgla yazisiyozz
ayyyy kacirdim neyse olsun günler bizim rabbim saglik versin yine yazisiriz ins öptüm cnm benimm Şenizvalla öyle canikom ama bende bazen bakiyom kocisle kaydirigubbakcemile5
kiz biz yazistik sen nirdeydinnnn simdide kocis geldi yemegini koyacagim öptüm bayyy
ayyyyyyyyy kiz bi ordan bi burdan cok komigiz vallakafamçokkarıştıdelikafaduldencnm kocisi gelmis yemek koyuyodu doyursun o ona o lazim en basta :1hug:
gule gule cnmmmmmopuyorumnanaktankızlar hepinizi öptüm biraz uzanayım tv karşısına missss mirmirmirmir
sana da cnm gule guleopuyorumnanaktancalikusu1978, cigdem1680, lidya79, LIMBURG1985, seydam ..iyi akşamlar kısslar :)
ayyyy kacirdim neyse olsun günler bizim rabbim saglik versin yine yazisiriz ins öptüm cnm benimm Şeniz
ayyyyyyyyy kiz bi ordan bi burdan cok komigiz vallakafamçokkarıştıdelikafadulden
çalıkuşummmm bende seni çok öpüyorum tatlımm.lidyaaaammmm , Dinamisscigim, gelinckik, LIMBURGcugummm, nergiscigim , nuray_dyn arkadaslar hepinizi öpüyorumm
aman kocişleri ihmal etmeyin kızlar....Dinamiss+, lidya79+, nergis60+, nuray_dyn :teselli:
dinamiss inşallah dr iyi haberlerle gelceksin..senin gebeliğinde de diğer arkadaşların ki gibi hep kontroller sık oldu ama bin şükür her kontrol sonrası mutluyduk..malesef bizim gibi pıhtılı bayanların işi böle...herşeye rağmen güçlüyüz...Çalıkuşu, Lidya, Limburg canlarım ben de sizi çokkk öpüyorum:1hug:
Akşamdan beri yazılanları okuyayım dedim, bugün iş yoğundu takip edememiştim, anca bitirdim valla..Ne çok yazılmış..
Ben de Sülali de papatyayı da merak ediyorum...
İnşallah iksi de güzel haberlerle gelirler.
Ben de yarın öğleden sonra gene doktordayım, malum suyumuz hep sınırda ya, doktorum kontrol altında olsun, haftaya da gel bi bakalım demişti...
Of kızlar yaaa bu su nasıl artacak bi anlasam...
Doktorum diyor ki, çok su iç, sigara içme yanında içtirme bunlar direk etken olmasa da etkiler...Ama zaten suyu çok içiyorum, sigara içmiyorum, yanımda da içilmiyor...
Bakalım allah beterinden saklasın inşalah bu da geçer ne diyeyim...
Neyse çok uzattım di mi, benden böyle işte..
Sizler nasılsınız, iyisiniz değil mi?
esraben canım tebrik ederim çok sevindim inşallah sağlıkla hamiş kalırsın
gülsüncüm hoşgeldin canım inşallah düğününden sonra hamiş haberlerini alırız ve sağlıklı bir hamişlik geçirip bebeişine kavuşursun
emine nasılsın canım
benim sonuçlarım salı günü çıkacak
cumartesi günüde histeroskopi olcam:sinifsinif:
emine nasılsın canım
benim sonuçlarım salı günü çıkacak
cumartesi günüde histeroskopi olcam:sinifsinif:
inşallah sonuçların iyi çıkar... canım histeroskopiyi anestezili olacaksın değilmi?
İnşallah canım çok saol
Anestezi olmadan yapacak eğer rahimde perde varsa anestezi verip devam edecek
ama zarsa makasla kesecek onun içinde anestezi almamı istemedi doktorum
seçimi yine bana bıraktı bende istemedim sonuçda çok acılı bi işlem deilmiş
inşallah deildir yani:gitme:
sen nasılsın canım
merhaba büşracım hayırlı haberlerini bekliyor olacağım.bende kuş gibi oturuyorum.kac gündür kk gelemedim.bir miktar gecmişi okudum.daha doktorada gitmedim.zaman kaybediyorum diye yüreğim sıkılıyor ama benim adam gitmeye istekli değil.bıktı doktorlara gide gele.durum böyle işte sıkılmakla meşgulüm.