Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canııım ben de çok özlüyorum akşamları hep burdayım genelde aslında bebiiişş kaydirigubbakcemile5

yok bacım valla ne gün ne yumurta hiçbişe saymıyorum saldık çayıra mevlam kayıra :eek:
insalah yuzumuz guler canim sonunda
Çalıkuşu, Lidya, Limburg canlarım ben de sizi çokkk öpüyorum:1hug:

Akşamdan beri yazılanları okuyayım dedim, bugün iş yoğundu takip edememiştim, anca bitirdim valla..Ne çok yazılmış..

Ben de Sülali de papatyayı da merak ediyorum...
İnşallah iksi de güzel haberlerle gelirler.

Ben de yarın öğleden sonra gene doktordayım, malum suyumuz hep sınırda ya, doktorum kontrol altında olsun, haftaya da gel bi bakalım demişti...
Of kızlar yaaa bu su nasıl artacak bi anlasam...
Doktorum diyor ki, çok su iç, sigara içme yanında içtirme bunlar direk etken olmasa da etkiler...Ama zaten suyu çok içiyorum, sigara içmiyorum, yanımda da içilmiyor...
Bakalım allah beterinden saklasın inşalah bu da geçer ne diyeyim...

Neyse çok uzattım di mi, benden böyle işte..

Sizler nasılsınız, iyisiniz değil mi?
cnm cok saol iyiyiz cok sukur bende sizi optum DENIZ'imle birlikte insallah suyun iyi cikacak cnm sikma sakin kendini canim benim
limburg suanki msndeki senmisin?
yoksa kapali bayanmi sensin?
evet cnm
selam canım pardon görmedim..:kedi:kocişe yemek hazırlıyodum..yeni geldi işten.
olsun cnm sen kocisine bak once o daha onemli
Neyse kızlar ben çıkıyorum, saçlarım ıslak yazıyorum, gideyim de kurutayım artık, görüşürüz gene, öptüm hepinizi:)

gule gule cnm

valla aslında evet çalıkuşum şu an bende kurtalar bakıyorum kocişle
benim de gıkım çıkmoıyor amaaa aaaaa ne uyumlu hatunuz biz yaf kaydirigubbakcemile3

valla öyle canikom ama bende bazen bakiyom kocisle kaydirigubbakcemile5
calikusu cnm hani msnde yoksun gelsene limburgla yazisiyozz

kiz biz yazistik sen nirdeydinnnn simdide kocis geldi yemegini koyacagim öptüm bayyy

kizlar iyi aksamlar bende kocisi cok ihmal ettim adamcagiza bi cay koyayim bari optum hepiniziopuyorumnanaktan

lidyaaaammmm , Dinamisscigim, gelinckik, LIMBURGcugummm, nergiscigim , nuray_dyn arkadaslar hepinizi öpüyorumm
çalıkuşummmm bende seni çok öpüyorum tatlımm.
Dinamiss+, lidya79+, nergis60+, nuray_dyn :teselli:
aman kocişleri ihmal etmeyin kızlar....
Çalıkuşu, Lidya, Limburg canlarım ben de sizi çokkk öpüyorum:1hug:

Akşamdan beri yazılanları okuyayım dedim, bugün iş yoğundu takip edememiştim, anca bitirdim valla..Ne çok yazılmış..

Ben de Sülali de papatyayı da merak ediyorum...
İnşallah iksi de güzel haberlerle gelirler.

Ben de yarın öğleden sonra gene doktordayım, malum suyumuz hep sınırda ya, doktorum kontrol altında olsun, haftaya da gel bi bakalım demişti...
Of kızlar yaaa bu su nasıl artacak bi anlasam...
Doktorum diyor ki, çok su iç, sigara içme yanında içtirme bunlar direk etken olmasa da etkiler...Ama zaten suyu çok içiyorum, sigara içmiyorum, yanımda da içilmiyor...
Bakalım allah beterinden saklasın inşalah bu da geçer ne diyeyim...

Neyse çok uzattım di mi, benden böyle işte..

Sizler nasılsınız, iyisiniz değil mi?
dinamiss inşallah dr iyi haberlerle gelceksin..senin gebeliğinde de diğer arkadaşların ki gibi hep kontroller sık oldu ama bin şükür her kontrol sonrası mutluyduk..malesef bizim gibi pıhtılı bayanların işi böle...herşeye rağmen güçlüyüz...
:lepi:

esraben canım tebrik ederim çok sevindim inşallah sağlıkla hamiş kalırsın
gülsüncüm hoşgeldin canım inşallah düğününden sonra hamiş haberlerini alırız ve sağlıklı bir hamişlik geçirip bebeişine kavuşursun

baharçelik; teşekkür ederim canım.. inş. o günleri görürüz hep beraber:)))

emine nasılsın canım
benim sonuçlarım salı günü çıkacak
cumartesi günüde histeroskopi olcam:sinifsinif:

emine nasılsın canım
benim sonuçlarım salı günü çıkacak
cumartesi günüde histeroskopi olcam:sinifsinif:

merhaba büşracım hayırlı haberlerini bekliyor olacağım.bende kuş gibi oturuyorum.kac gündür kk gelemedim.bir miktar gecmişi okudum.daha doktorada gitmedim.zaman kaybediyorum diye yüreğim sıkılıyor ama benim adam gitmeye istekli değil.bıktı doktorlara gide gele.durum böyle işte sıkılmakla meşgulüm.

inşallah sonuçların iyi çıkar... canım histeroskopiyi anestezili olacaksın değilmi?

İnşallah canım çok saol
Anestezi olmadan yapacak eğer rahimde perde varsa anestezi verip devam edecek
ama zarsa makasla kesecek onun içinde anestezi almamı istemedi doktorum
seçimi yine bana bıraktı bende istemedim sonuçda çok acılı bi işlem deilmiş
inşallah deildir yani:gitme:
sen nasılsın canım

İnşallah canım çok saol
Anestezi olmadan yapacak eğer rahimde perde varsa anestezi verip devam edecek
ama zarsa makasla kesecek onun içinde anestezi almamı istemedi doktorum
seçimi yine bana bıraktı bende istemedim sonuçda çok acılı bi işlem deilmiş
inşallah deildir yani:gitme:
sen nasılsın canım

canım sen rahim filimi cekildin mi

merhaba büşracım hayırlı haberlerini bekliyor olacağım.bende kuş gibi oturuyorum.kac gündür kk gelemedim.bir miktar gecmişi okudum.daha doktorada gitmedim.zaman kaybediyorum diye yüreğim sıkılıyor ama benim adam gitmeye istekli değil.bıktı doktorlara gide gele.durum böyle işte sıkılmakla meşgulüm.

Canım ya konuş ikna etmeye çalış böyle belirsizlik çok daha kötü
Ben uzun bi zaman çocuk istemiyorum ama belirsizlikte istemiyorum
Bütün testlerimi yaptırayım ne varsa iyi yada kötü öğreneyim diyorum
Belirsizlik beni çıldırtıyor çünkü

X