Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Dinamiiscim canımsın artacak o su tez zamanda göreceksin bak, ancak artıyordur....içtiğin sular işe yarar hiç yaramaz olur mu tatlım..belki anca etki ediyordur sen canını sıkma bitanem :teselli:
Ayy di mi ama Dinamisscim aşkla yapayım ben bu sıpayı kikiiiki
Hem o strese girmeye cidden niyetim yok canikom yaf doğru dedin a.s

Kesin bu gacilar askinin memnusuna bakiyo:roflol:
Benim kocis bana kisdi bakma böyle sapik dizilere diyo:mymeka: kimin eli kimin cebinde belli degil dedi kisdi bana evet kisdiii :çok üzgünüm:
benimkide evde olsa oda sIKILIYOR hemen bende bakmiyorum ozaman tv ona ait oluyor buyrunnnnnnnnnneyapalimmm idare ediyoruz

Tabii ki de Lidyacım, aşkla yap, aşkla ve aşkınla birlikte de büyüdüğünü gör inşallah :)

Seydam cım dün selam vermişsin ama ben çıkmışım o esnada, sabah gördüm o zaman da sen yoktun.
Nasılsın canım, tatlı oğluşun nasıl? ıyisiniz umarım:)

sen dikkat ediyorsun cnm gerisi rabbime kalmis korktugunla sinamasin rabbim seni

Seydam cım dün selam vermişsin ama ben çıkmışım o esnada, sabah gördüm o zaman da sen yoktun.
Nasılsın canım, tatlı oğluşun nasıl? İyisiniz umarım:)
ahh bende tam sana yaziyordum evet dün öyle oldu olsun iyiyim cnm allaha sükür oglumda iyi 1. sinifa gidiyor gelincede dersleriyle debellesiyoruz iste kafamçokkarıştısimdi uyudu yordu benii

Kesin bu gacilar askinin memnusuna bakiyo:roflol:
Benim kocis bana kisdi bakma böyle sapik dizilere diyo:mymeka: kimin eli kimin cebinde belli degil dedi kisdi bana evet kisdiii :çok üzgünüm:

benim herifim kurtlar vadisi izlediği için bende diğer odada aşkı memnu-pc arası takılıyorum..kurtlar vadisinden daha eğlenceli-tatlicadiarzu-

ben de memnunu aşkısını izlettirmiyorum kocişe :1closedeyes:
eşine katılıyorum çalıkuşum aaa ne o öyle kimin eli kimin cebinde :mymeka:
:umursamaz::umursamaz: biran kocis konusuyo sandim sırnaşık şey

bende iyiym yanlizim oglum yatti esimde iste bende aski memnu ya bakiyorum biryandada gözüm burdaa
Ay yerim ben onu uyudu demek canim benim

:umursamaz::umursamaz::umursamaz:

limburg suanki msndeki senmisin?
yoksa kapali bayanmi sensin?
Kiz bende msndeyim sen nerdesin

Seydam cım öncelikle amin diyeyim tatlım, allhım hiçbirimizi korktuğu ile sınamasın elbetteki...
Biliyor musun benim rahmetli dedemin bir lafı vardı, ara ara aklıma geliyor derdi ki " Allah kul çekecek kadar vermesin, o verdi mi kul herşeyi çeker"
Ne kadar doğruymuş, o yaşımda anlamıyodum tabii...

Oğlun da 1. sınıfta demek , allah kolaylık versin benim de yeğenim var o da bu sene 1. sınıfta, ne çektirdi alışana kadar annesine.. Sıpa sürekli çok yoruldum ödev yapmicam diyordu ama allahtan artık alıştı da zorluk çıkarmadna yapıyor...
Çocuklara da zor gerçi, tüm dünyaları oyunken birden ders işi çıkınca alışamıyorlar bi anda galiba..

ınşallah senin oğluşun da eğitim hayatı boyunca hep başarılı olur tatlım :)

Neyse kızlar ben çıkıyorum, saçlarım ıslak yazıyorum, gideyim de kurutayım artık, görüşürüz gene, öptüm hepinizi:)

cok dogru söylemis cnm eskiler biliyor da bizim kafamiz o anda almyorbende güya oglumu kreste yaptiriyorlar dersini diye oraya verdim yinede ilgi istiyor tekrar yapiyoruz

valla aslında evet çalıkuşum şu an bende kurtalar bakıyorum kocişle
benim de gıkım çıkmoıyor amaaa aaaaa ne uyumlu hatunuz biz yaf kaydirigubbakcemile3

valla aslında evet çalıkuşum şu an bende kurtalar bakıyorum kocişle
benim de gıkım çıkmoıyor amaaa aaaaa ne uyumlu hatunuz biz yaf kaydirigubbakcemile3

:uhm:kendini öyle kaptırıyo ki diziye benim kocis..yanında olup olmadığımın bile farkında değilkaydirigubbakcemile3reklam aralarında çey istiyo sadecekafamçokkarıştı.başka boyuta geçiyo sankilmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…