- 22 Temmuz 2009
- 1.377
- 5
Kesin bu gacilar askinin memnusuna bakiyo:roflol:
Benim kocis bana kisdi bakma böyle sapik dizilere diyo:mymeka: kimin eli kimin cebinde belli degil dedi kisdi bana evet kisdiii :çok üzgünüm:
benimkide evde olsa oda sIKILIYOR hemen bende bakmiyorum ozaman tv ona ait oluyor buyrunnnnnnnnnneyapalimmm idare ediyoruzKesin bu gacilar askinin memnusuna bakiyo:roflol:
Benim kocis bana kisdi bakma böyle sapik dizilere diyo:mymeka: kimin eli kimin cebinde belli degil dedi kisdi bana evet kisdiii :çok üzgünüm:
limburg suanki msndeki senmisin?evet hakli kiz kocisin oyle bir dizi ama bakiyoz iste yinede
Dinamiiscim canımsın artacak o su tez zamanda göreceksin bak, ancak artıyordur....içtiğin sular işe yarar hiç yaramaz olur mu tatlım..belki anca etki ediyordur sen canını sıkma bitanem :teselli:
Ayy di mi ama Dinamisscim aşkla yapayım ben bu sıpayı kikiiiki
Hem o strese girmeye cidden niyetim yok canikom yaf doğru dedin a.s
sen dikkat ediyorsun cnm gerisi rabbime kalmis korktugunla sinamasin rabbim seniÇalıkuşu, Lidya, Limburg canlarım ben de sizi çokkk öpüyorum:1hug:
Akşamdan beri yazılanları okuyayım dedim, bugün iş yoğundu takip edememiştim, anca bitirdim valla..Ne çok yazılmış..
Ben de Sülali de papatyayı da merak ediyorum...
İnşallah iksi de güzel haberlerle gelirler.
Ben de yarın öğleden sonra gene doktordayım, malum suyumuz hep sınırda ya, doktorum kontrol altında olsun, haftaya da gel bi bakalım demişti...
Of kızlar yaaa bu su nasıl artacak bi anlasam...
Doktorum diyor ki, çok su iç, sigara içme yanında içtirme bunlar direk etken olmasa da etkiler...Ama zaten suyu çok içiyorum, sigara içmiyorum, yanımda da içilmiyor...
Bakalım allah beterinden saklasın inşalah bu da geçer ne diyeyim...
Neyse çok uzattım di mi, benden böyle işte..
Sizler nasılsınız, iyisiniz değil mi?
Dinamiss+, lidya79+, nergis60+, nuray_dyn :teselli:
ahh bende tam sana yaziyordum evet dün öyle oldu olsun iyiyim cnm allaha sükür oglumda iyi 1. sinifa gidiyor gelincede dersleriyle debellesiyoruz iste kafamçokkarıştısimdi uyudu yordu beniiSeydam cım dün selam vermişsin ama ben çıkmışım o esnada, sabah gördüm o zaman da sen yoktun.
Nasılsın canım, tatlı oğluşun nasıl? İyisiniz umarım:)
Kesin bu gacilar askinin memnusuna bakiyo:roflol:
:umursamaz::umursamaz: biran kocis konusuyo sandim sırnaşık şeyben de memnunu aşkısını izlettirmiyorum kocişe :1closedeyes:
eşine katılıyorum çalıkuşum aaa ne o öyle kimin eli kimin cebinde :mymeka:
Ay yerim ben onu uyudu demek canim benimbende iyiym yanlizim oglum yatti esimde iste bende aski memnu ya bakiyorum biryandada gözüm burdaa
Canım valla eşin de haklı bence de...
Sapıklığından geçtim, izleyen arkadaşlara da saygısızlık yapmak istemem ama bana da çok saçma geliyor bu dallasvari diziler..
Ben de bu sezon sadece Bu Kalp Seni Unutur mu'yu takip etmeye çalışıyorum...Zaten akşamlarımızın böyle dizilerle ipotek altına alınmasına da karşıyım valla:))
O kadar diziyi takip ederek işlerini güçlerini yapıp yetiştirenleri de ayrıca tebrik etmek gerek ama:)
Kiz bende msndeyim sen nerdesinlimburg suanki msndeki senmisin?
yoksa kapali bayanmi sensin?
benim herifim kurtlar vadisi izlediği için bende diğer odada aşkı memnu-pc arası takılıyorum..kurtlar vadisinden daha eğlenceli-tatlicadiarzu-
cok dogru söylemis cnm eskiler biliyor da bizim kafamiz o anda almyorbende güya oglumu kreste yaptiriyorlar dersini diye oraya verdim yinede ilgi istiyor tekrar yapiyoruzSeydam cım öncelikle amin diyeyim tatlım, allhım hiçbirimizi korktuğu ile sınamasın elbetteki...
Biliyor musun benim rahmetli dedemin bir lafı vardı, ara ara aklıma geliyor derdi ki " Allah kul çekecek kadar vermesin, o verdi mi kul herşeyi çeker"
Ne kadar doğruymuş, o yaşımda anlamıyodum tabii...
Oğlun da 1. sınıfta demek , allah kolaylık versin benim de yeğenim var o da bu sene 1. sınıfta, ne çektirdi alışana kadar annesine.. Sıpa sürekli çok yoruldum ödev yapmicam diyordu ama allahtan artık alıştı da zorluk çıkarmadna yapıyor...
Çocuklara da zor gerçi, tüm dünyaları oyunken birden ders işi çıkınca alışamıyorlar bi anda galiba..
İnşallah senin oğluşun da eğitim hayatı boyunca hep başarılı olur tatlım :)
valla aslında evet çalıkuşum şu an bende kurtalar bakıyorum kocişle
benim de gıkım çıkmoıyor amaaa aaaaa ne uyumlu hatunuz biz yaf kaydirigubbakcemile3