Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

şen canım bi girdin maşallah güzel haberlerle içimizi rahatlattın yani.çok sağol.celende doğum yapmış.oh ne güzel içim rahatlıyor böyle okuyunca.inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebeişini birşey kalmamış artık.yakındaa seninde haberlerini alırız.içim bi hoş oldu şimdi rahatladım sankı böyle bizim dururmumuzda olan birilerinin sağlıklı gebelik geçirip doğum yaptığını duymak güzel.dediğin gibi herşey bebeişlerimiz için.

Ne güzel haberler yaaaa.çok sevindimm insanın yalnız olmadığını bilmesi çok güzel bide böyle olumlu haberler pozitif etkiliyor.Benimde kızım olacak ..........

meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benim sorunum üç düşük yaptım yapılan som testlerde mthfr homozigot c677 bide protein s düşük çıktı doktorum hamile jkalınca tedaviye başlicaz dedi iğne oucakmışım hergün karından benim le aynı şeyleri yaşayan varsalütfen bana yardımcı olsun daha ne gibi tadavi uygulanıyor hamile kaldıktan sonra tedaviye aşlanması doğrumu acaba

Merhaba buruk aramıza hoşgeldin.benimde 2 düşüğüm vardı şimdi hamileyim gebeliğimi öğrendiğim 4.haftadan buyana hergün iğne yapıyorum kendime şükürler olsun ki bugünlere geldim önceki sayfaları okuyabilirsen bukonuda birçok bilgi edinebilirsin.kesinlikle korkma doktorunu iyi seç ve güven bizlerde buralardayızzzzzz.kaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar merhaba. Ben üç ay önce yazmıştım. 2 düşük yaşadım. Doktor kan pıhtılaşması ve septum teşhisi koydu. 2,5 ay önce histeroskopi oldum.
Hamile kalınca aspirin ve iğne kullanacakmışım. Siteyi takip ediyorum. Akser'in mesajını görünce yazmak istedim. Akser aynı şehirde yaşıyoruz. Ben bir ilçedeyim. Hangi doktora gidiyorsun merak ettim. En azından yazışabilirsek sevinirim.
Etrafımda bu problemi yaşayan kimse yok. Paylaşımların benim için çok önemli. Cevap yazarsan sevinirim.

Çok içten yazmışsın canım teşekkür ederim, bu aralar kafam baya dağıldı işte evde çok yoğunum, sende bu ay baya rahatlamışsın umarım faydasını görürüsün ben böyle aylarda başarıya ulaşanı çok duydum,inşallah sende 20 sinde mutlu bir haber alırsın:CüvCüv: Kendine iyi bak a.s.

Merhaba eftelyasu;çok teşekkür ederim, sanada geçmiş olsun ve Allah bu bebeğini hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin inşalllah, canım benim pıhtılaşma sebebim sizinkilerden biraz farklı ve açıkçası düşüklerimin sebebininde bundan farklı bir neden olabilceğini düşünüyorum, bundan önce iki düşüğüm oldu,onların kalp atışlarını alamamıştık 7.8. haftalarda bu 6. haftada kendiliğinden düştü ve baştan düzensiz bir gebelikti zaten ayrıca ikincisinde 5. haftada bunda 4. haftada iğnelere başlamıştım ben. Allah hepimiz için herşeyin en hayırlısını versin inşallah, kendine iyi bak.a.s.

cok geçmiş olsun insan gerçekten cok üzülüyor.daha da yeni düşük yapmıssın.kendini cok yıpratmamaya calış önce kendi sağlığın bunu unutma.

iyi dileklerin için teşekkür ederim gelgit, a.s.üzülmemek elde değil ama gelecek bebeklerimiz için kendimizi çokda yıpratmamamız gerekiyor.kendine iyi bak

Merhaba calikuşu1978, çok teşekkür ederim , inşallah olumlu sonuçlanır aşılaman ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini, Kendine iyi bak.a.s.

Şencim çok teşekkür ederim , gerçektende öyle bu yaşadıklarımız insanı olgunlaştırıyor, en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde gelsin diyorum hep, üzmek ne kelime aksine bilgilerini paylaşman çok güzel, dr umda şu durumda genetik faktörünü göz önünde bulundurabilirz dedi, şu an aşılama önerebilirm ama yaşınız çok ileri olmadığı için biraz daha erteleyebiliriz dedi, zaman ne gösteriri bilmiyorum ama dediğğin gibi belkide en iyisi tüp bebek şansını denemek.
Maşallah diyim sana ne güzel bu günlere geldiniz inşallah çok yakın zamanda minik kızını kucağına alırsın, ne güzel bu kışı bebeğinle huzurlu bir şekilde evinde geçireceksin inşallah.Kendine iyi bak a.s.

merhaba arkadaşlar nasılsınız,
benim bir sorum olacak benim heterezigotum 11 haftalık gebeyim iğne ve ecopirin kullanıyorum bir şey kafama takıldı bebeğin zihinsel gelişimi için ceviz yemem balık yemem iyi oluyormuş ama bunların kanı pıhtılaştırdığını duymuştum acaba yemememiz mi gerekiyor yoksa arada yemekten bir şey olmazmı ne olur biglisi olan varsa detaylı olarak anlatırsa sevinirim hangi besinler Şen özellikle senden de bekliyorum
herkese iyi günler teşekkürler şimdiden

Merhaba humbili bende seninle aynı şeyleri yaşamıştım.Aslında yalnız değilsin çok kişide var bu durum bende siteyi takip etmeye başlayınca fark ettim.Ben prof babür kaleli ye gidiyorum ve memnunum sanada tavsiye ederim.Sanırım genetik testlerin yapılmıştır.Sen hangi doktor a gidiyorsun?

merhaba eftelyasu, canım ceviz ve balıkta bulunan omega 3 gerçekten bebeklerin beyin gelişimi için çok önemli ama malesef pıhtılaşmaya sebep olan metionin de içeriyor bu nedenle bizim durumumuzdakilere önerilmiyor bunun yerine yeşil yapraklı sebzeler özellikle de semiz otu (omega 3 açısından çok zengin) tüketmemizin daha uygun olacağı söyleniyor.ben gebeliğimin başlangıcında doktorumun önerisiyle diyetisyene gitmiştim, senin gibi çok endişeliydim çünkü ben homozigot olduğumdan bebeğin gelişimi açısından birçok şey yasaktı malesef...ancak diyetisyen benim gibi birçok hastası olduğunu ve hiçbir gelişim problemi olmadan bebeklerine kavuştuklarını söyledi...bir de beyin gelişimi gebeliğin 5. ayından bebek 5 yaşına gelene kadar devam eden bir süreç yani bebeğin sağlıklı doğması önemli şu an bizler için, sonra bebeğin 5 yaşına gelene kadar bol bol ceviz balık yedirirsin nasılsa...tabii bir de şu var ki; sen heterozigot olduğundan çok titizlikle dikkat etmen gerekmiyor ceviz balık olayına çok abartmadan yiyebilirsin günde bir ceviz, 3 fındık haftada bir balık mesela...
ama ban kendi adıma açıkcası ne zaman pıhtılaşmaya sebep olduğu söylenen yiyeceklerden canım istese bebeğim geldi aklıma, frenledim kendimi ama arada küçücük minik lokmalar halinde kaçamaklar da yapmadım değil ama 6-7 aydan sonra yaptım bu kaçamakları...bu aylara kadar titizlikle dikkat etmeye çalıştım...bence bebeğin doğunca bol bol sende yersin onada yedirirsin, şimdilik azıcık dikkat et istersen...önceki sayfalarda ayrıntılı olarak konuşmuştuk arkadaşlarla dikkat etmemeiz gereken yiyecekleri...bir göz at istersen, hatta ben kendi metioninden kısıtlı diyet listemi vermiştim burada, ama hangi sayfada bilmiyorum şimdi, vaktin olunca bi karıştır önceki sayfaları istersen...
sevgiler...
sevgiler

çok teşekkür ederim geçmiş sayfalara biraz baktım ismi çok geçiyor ama hangi yiyecekler bulamadım biraz daha araştırayım teşekkürler

Ben Prof. Mehmet Emin Soysal'a gidiyorum. Genetik testler yaıldı. MTHFR A1298C Polimorfizm heterozigot çıktı. Doktorum bunun çok önemli olmadığını söyledi. Bir de anti- kardiolipin testi olumsuz çıktı. Ben bunun için sana iğneyi önereceğim dedi. Yani ben anti- kardiolipin sebebiyle iğne kullanacakmışım. Yanıtın için yeşekkür ederim. Her gün siteye girip hem bilgi alıyorum hem de iyi haberler duyarsam seviniyorum. Bebeğin şimdi kaç haftalık? İğneyi göbekten mi yapıyorsun? Koldan da yapıldığını duymuştum.

mrb sen, iyi olddugunu duyduguma sevindim, tabi okullar acıldı artık yogunsun. celene cok sevindim. epidural yazmıssın ama iğnenin prospektusunde epidural ve spinalin cok büyük riskleri var diyor, yani clexanı kullananlar için. bu konu hakkında bilgin varsa paylasırmısın?
ben 3aylık hamileyim su an göbegimden yapıyoruz igneyi, peki bebek buyuyüp hareketlenince nasıl olacak? sen göbegine yapmayı ne zaman bıraktın?
bi de folik asiti, diger hamileler gibi, bizlerde 3 aydan sonra bırakıyormuyuz? yüksek doz folik gerekiyor ya bize ondan sordum.
yanıtlarsan cok sevinirim. insallah allahım sana ve bizlere de celen gibi saglıklı dogumlar nasip eder. a.s.

Mehmet Emin Bey de iyi bir doktor giden arkadaşlarım olmuştu.Ben iğnemi göbekten yapıyorum koldanda yapılıyormuş ama doktorum göbeğinden yapacaksın demişti.Şimdi biz 19.haftamızın içindeyiz.Umarım en kısa sürede seninde hamile haberlerini alırız canım.:lepi:

İnşallah canım şimdi tedavideyim birkaç ay sonra istiyoruz. Bu hafta sonu kontrol var. sizleri de bilgilendiririm. Dilerim hamileliğin güzel geçer ve bebeğini kucağına alırsın.

arkadaşlar iki gündür midemde aferdersiniz bir ekşime var ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz sabahları oluyor

slm hanımlar
grip oluyorum ne yapmam gerek c vitamini almaya çalışıyorum ama gün gün ilerliyor bu günde öksürmeye başladım.doktora gidip ilaçmı almam gerek ama ilaç konusunda da endilelerim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…