Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kkızlar ben hareketin değil hareketsizliğin kötu olduğunu sanıyorum bizim gibi olanların.yani kendimizi yormadan kan dolaşımı hareketli olması iyiymiş sanırım.

canım ben 30 günlük heyet raporu aldım.ama benim bulantılarım çok şiddetliydi işe gidecek durumda değildim.ayrıca 10+10 günde kullandım rapor.doktorun ne dedi 1 saatlik yol meselesine.canım birde otobüsten indi binde şeklindemi yoksa sadece bir otobüstemi 1 saat gidiyorsun.allah yardımcımız olsun bebişlerimiz allaha emanet

tek otobüsle gidip geliyorum, doktor kanaman yok ben nasıl vereyim sana dedi, kendi doktorum veremiyormuş zaten en fazla 20 veririm demişti, devlet hastanesine gittik. doktor zor olduğunu beni anladığını söyledi , bana yıllık izin kullan dedi, yazın kullandım diyince heyet raporu veririken bir mazaret belirtmem gerekiyor bana sıkıntı olur veremem dedi, kanaman yok dedi. Bilmiyorumki hayırlısı bakalım bebeğime zararı olmadığını bilsem içim rahat olurda, kiminle konuşsam işe gitme 3 ayı atlat biraz dinlen diyor benimde psikolojim etkileniyor

Arkadaşlar doktor senin rahmin kalp şeklinde dedi, tedirgin oldum

mrb eftelyacım. doktor nasıl anladı kalp seklinde oldunu? rahim filmiyle anlasılıyor diye biliyorum ben.
benim kuzenimin eşininde kalp seklindde rahmi, şimdi 2. cocuga hamile. saglıklı cocuk doguruyor ama gününden erken dogum yapılıyor sezeryanla.
normalde sezeryanla 38. haftada dogum yapılıyor ama onun bikac hafta önce dogum yaptırmak zorunda kalıyorlar. ve böylece saglıklı cocuk doguruyor .
içini ferah tut eftelyacım. herseyin caresi var artık

kızlar bugun bir diyetislenle telefonda görüştüm su metionin diyeti hakkında.arastıcak iyice benim için.doktorlarımda görüşürüz dedi.zaten sanırım bu ayda hamiş değilim doktor gel demşti hamiş olamazsan ekime kadar süre vermişti ekimdeyız ve hamiş değilim hala.iğneleride önce vermişti bana onlarıda istemeyeceğim aşılama falan derse onuda istemeyeceğim.olmazsa 2 ay erteleyeceğim su bebiş olayını.napalım nasip değilmi.vaktı zmanı varmış.haftaya metionin diyeti hakkında bilgileri alırım herhalde o zaman sizede yazarım.hem 2 ay boyuncada kilo veririm belki 6 kilo vermem gerek cunku.

Merhaba arkadaşlar ;

Allah hamile arkadaşların endişelerini gidersin , sağlık ve güç versin diliyorum..

Bir süredir yazmayan arkadaşlarımız var . Merak ettim. .

Şencim , doğum hazırlıklarına yavaştan başladın herhalde. Ne güzel , ne mutlu..Darısı da başımıza. Allah hep böyle sevinçli telaşlar nasip etsin..Napıyosun , nasılsın , yazsana..

Celencim sen hepten telaşlısındır herhalde. Çünkü doğum tarihin yakın diye hatırlıyorum. Bizi okuyorsan , iyi haberlerini yaz..

Belizcim , sen nasılsın ? Sağlığın ve moralin nasıl. Umarım iyisindir. Yazarsan dertleşiriz..

Ayşe 0607 sen ne yaptın ? Aşılama konusunda karar verdin mi ? Nasılsın , haber bekliyoruz.

Çiçeği burnunda , taze hamilelerimiz ipek , mumamu ..diğer arkadaşlar . Sizler de yazın haberlerinizi .

Herkesin hep en güzel haberlerini almak dileğiyle , sevgiler...

teşekkürler lal82,
ultrasyonda bebeğe bakarken söyledi , bende internetten biraz baktım düşük yapma olasılığı fazla imiş kalp şeklinde iken , o yüzden biraz tedirgin oldum ama sağol içim biraz rahatladı

Sevgili eftelyasu , kalp şeklinde rahim bi rahim anomalisi. Bende de tespit edildi. Tam kalp gibi olmasa da girinti şeklinde benimkide . Ayrıntılı bakmak için rahim filmi istemişti doktorum. Düzeltmeden hamilelik önermemişti . Histereskopiyle o kalp oyuntusu gibi yer var ya orası kesilerek rahme üçgen şekli veriliyor.

Bebek uygun yere yerleştikten sonra bir sorun teşkil etmiyor. İçini ferah tut. Bak lal de iyi örnekler vermiş.

Hayırlı hamilelikler , sevgiler..

Merhaba canım, ben sana yazmıştım geçen hafta ama gönderemedim sitenin aksiliklerinden dolayı, bayramdan iki gün önce düştü bebeğim, moralim çok kötü değildi ozamana kadar ama bayramda birsürü bebekle karşılaştım onları gördükçe canım çok yandı ama şimdi toparladım biraz hayırlısı böyleymiş diyorum,şimdi birde yüksek lisansa falan başladım,çok yoğunum kafam dağıldı biraz. Doktor iki ay süre verdi yeni bebek için ama ben bir ay yeter diye düşünüyorum. Zaten eğer birdakide bu şekilde sonuçlanırsa aşılama düşünürüz herhalde ondan sonrası için. Sen nasılsın canım , bu ayki sonucunu almaya ne kadar var? İnşallah bu ay (hayırlısıyla ) mutlu haberler alırsına.s.

Belizcim çok geçmiş olsun . Çok üzüldüm , ama sen üzgün olursan daha da üzülürüm. Benim de ilk düşüğüm Kurban Bayramının 2. günü olmuştu. İlk gün herkese müjdeli haberi duyurmuştuk. 2. gün bayram bize de , ailelerimize de zehir olmuştu. Allah bir daha aynı üzüntüleri yaşatmasın diyorum , hiçbirimize. .. Daha yaşın da çok genç , her türlü üzüntünü geride bırakmaya çalış, çünkü hiç faydası yok zararı var. Herşey gönlünce olur inşallah.

Artık tıbbi anlamda herşeyi yaptığımıza göre , dualarımızın kabul olmasını beklemekten başka yapacak şey yok sanırım.

Bu sürecin sıkıntılı olduğunu bilirsin , ben de aynı durumdayım. Bu ay mümkün olduğu kadar kafamı dağıtmaya çalıştım. Spor yaptım , kitap okudum . Sinemada bile neşeli filmleri tercih etmeye çalıştım. Ben yüksek lisansımı yarıda bırakmıştım. Öğrenci affıyla ilgili yasayı bekliyorum , çıkarsa başvurup devam etmeyi düşünüyorum. Sen de başlamışsın ne güzel ..Bize iyi gelebilir diye düşünüyorum..

Bu arada bu aybeklediğim adet tarihim 20 Ekim. Sen sorunca cep telefonumun takviminden bakıp yazdım. Önceki aylarda sorulduğu an kaç gün olduğunu söyleyebilirdim. Bu ay biraz gelişme var bende galiba , en azından gün saymıyorum. Tabii olumsuz olursa gene üzüleceğim ama hayırlısı.

Böyle işte Belizcim , karşılıklı dertleştik. Güzel dileklerin için teşekkürler. Hani bir söz vardır ya , ben de aynı dileklerin 10 katını senin için diliyorum...Sevgiler , selamlar..

beliz 79 , geçmiş olsun
hayırlısı üzülme diyeceğim ama insanın elinde değil biliyorum bende iki kez yaşadığım için çok iyi biliyorum inan acını paylaşıyorum benimde içim cız etti, moralini yüksek tutman iyi olur kafanı dağıtacak şeyler bulman iyi olmuş bebek konusunda korunma istemiyorsan ama bence 3 ay kendine müsade et bünyen biraz toplansın ki gelecek bebişin için inşallah daha iyi olur, bu senin kaçıncı düşüğün iğne kullanıyormuydun sende , ben heterozigot mutasyon var 6 haftada öğrendim iğne ye başladık şu an 10 haftada seninki nasıl oldu kaç haftalıktı senin için bir mahsuru yoksa paylaşırmısın
tekrar geçmiş olsun, sevgiler

cok geçmiş olsun insan gerçekten cok üzülüyor.daha da yeni düşük yapmıssın.kendini cok yıpratmamaya calış önce kendi sağlığın bunu unutma.

Arkadaslar hepinize Merhaba,
Belizcim sanada cok gecmis olsun canim, Insallah birdahaki hamileleginde hayirlisiyla saglikli bir bebek nasip eder Allah.
Hepimiz bu duygulari cok iyi biliriz bende 4 tane bebek kaybettim. 1 Ay sonra doktorum bana asilama yapacak ve eger hamile kalirsam ignelere baslayacagim Insallah hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip eder Mevlam.
Arkadaslar ben celeni cok Merak ediyorum Dogumu baya yaklasti galiba.
Coktan beri yazmiyor.
Sen Arkadasiminda sesi cikmiyor.
Kizlar okuyorsaniz cevap yazin biz sizlerden moral buluyorduk.

merhaba arkadaşlar, arada girip yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama eskisi kadar yazamıyorum bu ara...malum okullar açıldı çalışmaya başladım, yazın tatilken daha fazla zaman ayırabiliyordum, şimdi okuldan arta kalan zamanda bol bol dinlenmeye çalışıyorum, eee biraz ağırlaştık artık biraz kızımın teyzoşları...31. haftamıza girdik çok şükür darısı tüm kalbimle başınıza olsun inşallah...iğneleri bulma konusunda bu ay biraz sıkıntı yaşadık ama onun dışında herşey yolunda çok şükür...öpüyoruz hepinizi...sevgiler...

celeni merak eden arkadaşlar için güzel haberlerim var...celenin geçtiğimiz hafta çarşamba günü şeker kızı dünyaya geldi çok şükür...epidural sezeryanla gayet sağlıklı, kendi deyimiyle pamuk kadar beyaz kızı doğdu nihayet...böylece pıhtılaşma bölümüne yazmaya başladığımdan beri ilk bebeğimiz dünyaya gelmiş oldu...darısı hepimizin başına olsun inşallah...büyük umut oldu benim için, doğuma iki hafta kala bıraktırdı doktoru iğne ve aspirini, çok endişeliydi bu süreçte ama sağlıkla kavuştu kuzucuğuna...38.haftanın bittiği gün yapıldı sezeryanı..banada doktorum aynı şeyleri söyledi, merak edenler için yazdım...minik kızının adı cemre...sağlıkla büyümesi dileğiyle...

belizcim, canım benim çok merak etmiştim seni ama yaşadığın süreçten haberdar olduğumdan kötü bir haber duymaktan korktuğumdan soramadım senin yazmanı bekledim...malesef sonuç üzücü olmuş..canım herşey allahtan tabii, herşeyin hayırlısını dilemeyi öğrendik yaşadıklarımız sonucunda...yine hayırlısını dilemekten başka elimizden birşey gelmiyor malesef...çok geçmiş olsun...allah sağlıklısından hayırlısından nasip etsin inşallah...
bir-iki ay dinlen yeter, çok beklemene gerek yok bence...tabii yine doktorun yönlendirecektir seni ama...bhcg yükselmediği içindi bildiğim kadarıyla ve büyük değildi fazla onun için fazla bekleme...tekrar dene olmazsa aşılama yerine tüp bebek mi denesenki sankki bhcgnin yterli yükselmemesi kromozom anomalisini getiriyor insanın aklına, yinede sebep hakkında doktorun ne düşünüyor bilmiyorum ama...eğer kromozom anomalisi ise tüp bebek öncesi pgt yapıp sağlıklı embriyoyu naklediyorlar ya hani emeklerinin boşa gitmemesi açısından acaba aşılama yerine bunu mu tercih etsen ki naçizane fikrim tabii...tam durumu bilmiyorum, seni üzecek bişi söylemiyorumdur inşallah...
en az senin kadar üzgünüm canım ama umutsuzluk yok bizler güçlü anneler olucaz inşallah...dualarım seninle...bundan sonra güzel haberlerini almak dileğiyle...bizleri habersiz bırakma...öpüyorum...

papatyasüreyyacım, iyiyim canım çok sağol...başladık hazırlıklara, hatta büyük bir bölümünü tamamladık sayılır..inşallah darısı hepinizin başına olur da hazırlıklar hakkında yardımcı olduğum zamanları da yaşatır allah bize...tüm kalbimle diliyorum bunu...zaman azaldı hem keyifli hem endişeli bir bekleyiş ama hazırlık kısmı çok keyifli gerçekten, rabbim hepinize yaşatsın...odası, cicileri hazır kızımın, bir benim hastane çantam kaldı hazzırlanacak onu da izne ayrılınca hazırlarım artık diyorum...tabii bunlar keyifli olanlar...diğer taraftan kalbura döndüm iğnelerden biliyorsun sabah akşam benim iğneler...heryerim mosmor oldu iğne yapacak yer bulamıyor zavallı eşim, bazen iğneyi batırıyor ama o kadar doymuş ki yapılan yerler, ilaç gitmiyor oradan çıkarıp başka yere batırmak zorunda kalıyoruz, yürürken kol ve bacaklarım zonkluyor resmen, amaaaaaa kızımın minik tekmeleriyle bütün acılarım son buluyor...hiç isyan etmiyorum hiç...bazen iğne yaılırken şakır şakır yaşlar iniyor gözümden yine de eşime hiç acımadı diyorum...yaniii, hem çok zor hem çok keyifli, tezatlar içinde bir süreç...herşeye değer...
bayram öncesi bir de iğne bulma krizi yaşadık, 3 gün yüksek doz kullanmak zorunda kaldım malesef...halen çözülmüş değil sorun ama eczacım 4 koldan araştırıyor sağolsun 10 günlük bulduk şimdi onu kullanıyorum ama piyasada yok iğnemiz....birde bununla uğraşıyoruz...
doktorumuz 5 aralık dedi sezeryan tarihimizi...hayırlısıyla tamamına erer inşallah...dualarınızı eksik etmeyin nolur....
canım benden haberler bu kadar şimdilik...uzun uzun hepsini birden yazdım...öpüyorum seni...

sevgili eftelyasu, canım çok endişeli görüyorum seni...bende hergün servisle gidiyorum okula 40-45 dk. sürüyor...banada herkes 3 ayı atlat izin al gitme filan dedi, üstelik ben 5. haftamda kanamada geçirdim ama hafta sonuna denk gelmişti doktorum cumrtesi-pazar iki gün dinlen geçerse yatak istirahati yok dedi, iki gün yattım geçince öyle rapor izin filan kullanmadım...tabii yol şartların nedir bilmiyorum, çok kötüyse heyetle uğraşma, al 20 gün rapor dinlen evde ama çok hareketsiz kalma, bizler için hiç iyi değil sürekli yatmak biliyosun...heyet raporu için birçok doktorun onayı gerekiyor çok kolay değil gerçekten bir sebebe ihtiyaçları var...biraz sakin olmaya çalış canım ya aynı endişeleri yaşadık bizlerde tabii hala da yaşıyorum, seni anlıyorum ama sürekli stres bebişin için çok zararlı aman ha...sevgiler

sevgili mumamu, 12. haftaya kadar bende bişi yiyememiştim, öyle kusmam filan yoktu ama bulantılarım oluyordu ara ara ve kesinlikle yemek yiyemiyordum 2-3 kilo vermiştim, doktorum bunun hiç sorun olmayacağını 3 aydan sonra kendiliğimden kilo almaya başlayacağımı ve yemeğe başlayacağımı söylemişti ve aynen dediği gibi oldu, merak etme ve zaten bebek her halukarda besleniyor ilk 3 ay, doktorum kemiğinden iliğinden alıyor senin o hiç merak etme demişti gerçektende gelişimi normal ilerledi çok şükür bir sıkıntı olmadı kilo vermem..su içmeye çalış yalnız onu ihmal etme bana öyle demişti doktorum su iç yeter demişti...sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…