arkadaşlar günlük 1 saat yol gidip 1 de geliyorum benim durumumda olan varmı çok tedirginim bir şey olurmu acaba doktor 20 günlük rapor veriyor heyet raporu 45 günmüş ama benim gittiğim hastane veremiyormuş heyet raporu alan varmı lütfen yardımmmm
canım ben 30 günlük heyet raporu aldım.ama benim bulantılarım çok şiddetliydi işe gidecek durumda değildim.ayrıca 10+10 günde kullandım rapor.doktorun ne dedi 1 saatlik yol meselesine.canım birde otobüsten indi binde şeklindemi yoksa sadece bir otobüstemi 1 saat gidiyorsun.allah yardımcımız olsun bebişlerimiz allaha emanet
Arkadaşlar doktor senin rahmin kalp şeklinde dedi, tedirgin oldum
Sevgili eftelyasu , kalp şeklinde rahim bi rahim anomalisi. Bende de tespit edildi. Tam kalp gibi olmasa da girinti şeklinde benimkide . Ayrıntılı bakmak için rahim filmi istemişti doktorum. Düzeltmeden hamilelik önermemişti . Histereskopiyle o kalp oyuntusu gibi yer var ya orası kesilerek rahme üçgen şekli veriliyor.teşekkürler lal82,
ultrasyonda bebeğe bakarken söyledi , bende internetten biraz baktım düşük yapma olasılığı fazla imiş kalp şeklinde iken , o yüzden biraz tedirgin oldum ama sağol içim biraz rahatladı
Merhaba arkadaşlar ;
Allah hamile arkadaşların endişelerini gidersin , sağlık ve güç versin diliyorum..
Bir süredir yazmayan arkadaşlarımız var . Merak ettim. .
Şencim , doğum hazırlıklarına yavaştan başladın herhalde. Ne güzel , ne mutlu..Darısı da başımıza. Allah hep böyle sevinçli telaşlar nasip etsin..Napıyosun , nasılsın , yazsana..
Celencim sen hepten telaşlısındır herhalde. Çünkü doğum tarihin yakın diye hatırlıyorum. Bizi okuyorsan , iyi haberlerini yaz..
Belizcim , sen nasılsın ? Sağlığın ve moralin nasıl. Umarım iyisindir. Yazarsan dertleşiriz..
Ayşe 0607 sen ne yaptın ? Aşılama konusunda karar verdin mi ? Nasılsın , haber bekliyoruz.
Çiçeği burnunda , taze hamilelerimiz ipek , mumamu ..diğer arkadaşlar . Sizler de yazın haberlerinizi .
Herkesin hep en güzel haberlerini almak dileğiyle , sevgiler...
Belizcim çok geçmiş olsun . Çok üzüldüm , ama sen üzgün olursan daha da üzülürüm. Benim de ilk düşüğüm Kurban Bayramının 2. günü olmuştu. İlk gün herkese müjdeli haberi duyurmuştuk. 2. gün bayram bize de , ailelerimize de zehir olmuştu. Allah bir daha aynı üzüntüleri yaşatmasın diyorum , hiçbirimize. .. Daha yaşın da çok genç , her türlü üzüntünü geride bırakmaya çalış, çünkü hiç faydası yok zararı var. Herşey gönlünce olur inşallah.Merhaba canım, ben sana yazmıştım geçen hafta ama gönderemedim sitenin aksiliklerinden dolayı, bayramdan iki gün önce düştü bebeğim, moralim çok kötü değildi ozamana kadar ama bayramda birsürü bebekle karşılaştım onları gördükçe canım çok yandı ama şimdi toparladım biraz hayırlısı böyleymiş diyorum,şimdi birde yüksek lisansa falan başladım,çok yoğunum kafam dağıldı biraz. Doktor iki ay süre verdi yeni bebek için ama ben bir ay yeter diye düşünüyorum. Zaten eğer birdakide bu şekilde sonuçlanırsa aşılama düşünürüz herhalde ondan sonrası için. Sen nasılsın canım , bu ayki sonucunu almaya ne kadar var? İnşallah bu ay (hayırlısıyla ) mutlu haberler alırsına.s.
tek otobüsle gidip geliyorum, doktor kanaman yok ben nasıl vereyim sana dedi, kendi doktorum veremiyormuş zaten en fazla 20 veririm demişti, devlet hastanesine gittik. doktor zor olduğunu beni anladığını söyledi , bana yıllık izin kullan dedi, yazın kullandım diyince heyet raporu veririken bir mazaret belirtmem gerekiyor bana sıkıntı olur veremem dedi, kanaman yok dedi. Bilmiyorumki hayırlısı bakalım bebeğime zararı olmadığını bilsem içim rahat olurda, kiminle konuşsam işe gitme 3 ayı atlat biraz dinlen diyor benimde psikolojim etkileniyor
a.sEFTELYASU seninle aynı haftadayıız galiba bende 9 haftalıkım.nasıl geçiyor senin.benim berbat.aşırı istifra ediyorum.sende varmı bulantı falan 3 kilo verdim.vücudum ne yesem kabul etmiyor.su bile içemiyorum.ev devamlı kokuyor geliyo bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?