• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

mrb canım bende bu sebepten ve kromozom bozuklugu yuzunden 4tane dusuk yasadım.tedavı gordum genetık arastırma yapıldıktan sonra tupbebek yaptık suan 11+5gunluk hamısım.hergun clexan o4luk ıgne ve bebek aspırını kullanıyorum.hıc uzulme ve canını sıkma emınım senınde cok guzel bır melegın olucak.allah yardımcımız olsun.doktorunla bu konu uzerınde ıyıce konus.tahlıllerını ıhmal etme.hatta ben normal yolla hamıle kalmak ıcın bekledım ve ıgnelerı onden kullandım.ama esımle aramızda kromozom uyusmazlıgı oldugu ıcın bebek ozurlu olmasın dıe tup yaptırdık.ıyı sanslar

canım bende clexan 0.4 lük vuruluyorum.ve bende önceden iğnelere başladım.hep merak ettim neden erken verdi diye.sizlerden gebe kalındığını öğrendikten sonra tabi.ama bende sadece kan pıhtılaşması var anlamadım doğrusu bilgin varmı bu konuda varsa bilgilendirirsen sevinirim.

teşekkürler arkadaşlar ben çok kasıyorum kendimi hemşirelere rahatım ama eşime gelince kasıyorum kendimi ne yapsam bilmiyorum yardımcı olun lütfennnn

arkadaslar bendede kan pihtilasmai var 3 tane dusuk yaptim. morel olarak iyi degilim. 2004 yilinda evlendim artik bebek istiyorum. son 3 aydir korunmuyorum ama hamile kalamiyorum. korkuyorum ya olmaz diye. hamile kalmak icin hangi gunleri tercih ettiniz. bide hangi pozisyonlar. Yuce Rabbim hepimize yardim etsin bizi o guzel duygudan mahrum etmesin. benimle evlenen arkadaslarimin cocuklari oldu benim hala yok beklemekten yoruldum inanin. ne olur banada dua edin muminin mumine duasi gecermis .

teşekkürler arkadaşlar ben çok kasıyorum kendimi hemşirelere rahatım ama eşime gelince kasıyorum kendimi ne yapsam bilmiyorum yardımcı olun lütfennnn

mrb eftelyasu. bende aynen senin gibydim. igneyi görünce aklımı oynatacak gibi oluyordum. ancak cok kotü bi düşük yasadım ve allah tekrar bebek verdi. 10 haftalık hamileyim.

ben onca sıkıntıdan sonra bebek sahibi olmak istiyorsam eşiminde igne yapmayı ögrenmesi gerek diye düşündüm. ilk günden beri eşime yaptırıyorum. tabi ilk zamanlar eczacı bi arkadasımızın eşliginde yapıyordu, onun sayesinde iyice ögrendi sayılır.

sende korkma, zaten hemşireye vursanda yine de morarıyo. bence bu sorumlulugu ikiniz almalısınız. karnın büyümeden igneyi ögrensin bence. yinede sen bilirsin. görüsürüz :1rolleyes:

mrb lal82 moralin için sağol
dün eşim vurdu biraz aştım galiba biraz daha rahatlarsam zamanla iyi olacak, bende 9 haftalık gebeyim inşallah sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız tüm çabamız bunun için görüşürüz

kızlar bir şey sormam gerekiyor.
dün akşam yoldan geldim.uyuyakalmışım.
gece 12 de vurduğumuz iğneyi 5 de vurdum sabaha karşı.
çok kötüyüm.
bebeğime bir şey olmuşmudur diye çok kafama taktım.

kızlar bir şey sormam gerekiyor.
dün akşam yoldan geldim.uyuyakalmışım.
gece 12 de vurduğumuz iğneyi 5 de vurdum sabaha karşı.
çok kötüyüm.
bebeğime bir şey olmuşmudur diye çok kafama taktım.

merhaba.neden gece yarısı vuruyorsun iğneyi.birşey olmamıştır sanırım.

bence olmamıştır çünkü doktorum saatlerin pek önemi yok demişti içini rahat tut
inşallah canım..o kadar rahatsızımki anlatamam..
doktoruma ulaşamadım yanındaki sekreteri aradım o sorup beni arıycak geldiğinde..

merhaba.neden gece yarısı vuruyorsun iğneyi.birşey olmamıştır sanırım.

merhaba balım..
benim eşim vuruyor iğnemi.
eşimde işi gereği bazen çok geç saatlerde gelebiliyor.o sebepten.

merhaba arkadaşlar.bşy sorcam bu kan pıhtılaşması doğum şeklini etkiliyomu acaba? birinden duymuştum sezeryan oluyo diyede.kafama takıldı.bilgisi olan varmı

Saruboceq
doktorundan haber gelince bizide bilgilendirirmisin

canım dün görüştük.sorun olmaz dedi..
ama genede çok aksatma yani 5-6 saat gecikmeyi fazla tekrarlama dedi.
gel istersençok teşekkür ederim bakalım bebeğe rahatla sen dedi.
yok bir şey olmaz diyorsanız gelmicem dedim.:a.s.:

a.sEFTELYASU seninle aynı haftadayıız galiba bende 9 haftalıkım.nasıl geçiyor senin.benim berbat.aşırı istifra ediyorum.sende varmı bulantı falan 3 kilo verdim.vücudum ne yesem kabul etmiyor.su bile içemiyorum.ev devamlı kokuyor geliyo bana.

selam arkadaşlar;
ben daha önce yazmıştım test sonuçlarımı

MTHFR C677T ve MTHFR A1298C genlerinde heterezigot mutasyon saptanmıştır
HPA-1 a/b geninde homozigot mutasyon saptanmıştır
PAI-1 4G/5G genotipi ve ACE Ins/Del genotipi saptanmıştır.
APO E alleli 3/3 bulunmuştur.

yani hem homozigot hem heterezigotum. bu ayki denemelerimiz sonuçsuz kaldı
adetimden 1 hafta geçti ama test negatif çıktı.

ben size başka birşey sormak istiyorum. bu sonuçlarla ben hamile kaldığım zaman çalışmaya devam edebilirmiyim. sürekli yatmam gerekmez dimi

işim masa başı. biri bana anlatabilirmii

Bendede MTHFR A1298C homozigot mutant çıktı.Şimdi bişey sorcam yardımcı olursanız çok sevap işlersiniz.Ben 2 tüp bebek tedavisi yaşadım fakat sonuç olmsuz.Bunun üzerine genetik inceleme yaptırtık ve kan pıhtılaşması sorunu çıktı.Şimdi pıhtılaşma tedavisiyle beraber aşılama mı yaptırsam yoksa tüp bebekmi?Ne dersiniz arkadaşlar.kafam karışık...

a.sEFTELYASU seninle aynı haftadayıız galiba bende 9 haftalıkım.nasıl geçiyor senin.benim berbat.aşırı istifra ediyorum.sende varmı bulantı falan 3 kilo verdim.vücudum ne yesem kabul etmiyor.su bile içemiyorum.ev devamlı kokuyor geliyo bana.
benimde midem bulanıyor ama çok fazla istifrar etmiyorum ama tiksinti bende de var ben birde işe gidiyorum 1 saat gidiş birde geliş 2 saat çok zor oluyor korkuyorum aslında bebeğime bir şey olmasından

merhaba arkadaşlar.bşy sorcam bu kan pıhtılaşması doğum şeklini etkiliyomu acaba? birinden duymuştum sezeryan oluyo diyede.kafama takıldı.bilgisi olan varmı

Bende öyle duydum biçok kişiyede sordum sezeryan tercih ediliyomuş ama benim doktorum herhangi bi sorun olmadığı sürece normalde olabilir dedi inş bende normal düşünüyorum...

arkadaşlar günlük 1 saat yol gidip 1 de geliyorum benim durumumda olan varmı çok tedirginim bir şey olurmu acaba doktor 20 günlük rapor veriyor heyet raporu 45 günmüş ama benim gittiğim hastane veremiyormuş heyet raporu alan varmı lütfen yardımmmm

arkadaşlar günlük 1 saat yol gidip 1 de geliyorum benim durumumda olan varmı çok tedirginim bir şey olurmu acaba doktor 20 günlük rapor veriyor heyet raporu 45 günmüş ama benim gittiğim hastane veremiyormuş heyet raporu alan varmı lütfen yardımmmm

EFTELYACIM bende 45-50 dk.kadar gidiyorum bir o kadarda geliyorum hergün.üstelik köy yolu dağın tepesinde okulum.28. haftadayız 3 gün izin kullandım sadece şiddetli grip olmuştum şimdilik bişey olmadı çok şükür inşallahta olmaz.inşallah isteyen herkes sağlıcakla kavuşur bebeğine.sen herşeyi çok problem ediyorsun buda olumsuz etkiler bence senide bebeğinide.gerekli tedirginlikler dışında lütfen rahatlamaya çalış biraz.sevgiler...

Back