Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin insallah cnm :1hug:sağol seydamcım rabbim gönlümüze göre versin
allah iyilik versin en iyisini yapiyorsun zaten bebeklerimiz de istemez stresli bi anne degilmi :1hug:))seydamcım iyiyim takmamaya çalışıyorum bebek işini işe gidip geliyorum
LOVELI;NERGIS;NURAY;PRINCESS merhaba sizler nasilsinz?
LOVELI;NERGIS;NURAY;PRINCESS merhaba sizler nasilsinz?
calikusi cnm nasilsin? radarlara dikkat asiri var sanki bide yolkenarinda arbayla bekleyip cekiyorlar onlara rastladinmi?
evet bende sIKSIK girip bakiyorum merakta kaliyoruz böyle sen nasilsin cnm?
evet canim ya aynen bazen tvyi paylasamiyoz kocisle sen gidip kizlarla konussana ya diyo bana o bile alisti yaniiyiyim limburgcumm kociş gelecekte bi yandan masayı hazırlıyorum biyandan sizlere bakıyorummm ayy iyice ailemden biri oldunuzz 1 gün bakmasam özlüyorum sizi
amin canim inssallah hayirlisiyla kucakla yavrunuLİMBURG 1985
Tesekkür ederım canım.Bı erkek daha gelıyor ınsallah.Rabbım burdakı bütün arkadaslarada gönüllerıne göre nasip etsin ınsallah...
opuyorumnanaktansagol teyzesi uyuduu ama öperimm:1hug:
Elifcim gözün aydın, allah kalp atışlarını da duyuracaktır :Saruboceq:
Esracım allaha emanet olun sonuna kadar :Saruboceq:
Sülalcim inşallah herşey yolundadır, meraktayız.
Limburgcum canım ççoook öpüldün opuyorumnanaktan ne güzel gezmişsin kocişle oooh sefan olsun
Çalıkuşum muccckk opuyorumnanaktan
lidyaaaammmm , Dinamisscigim, gelinckik, LIMBURGcugummm, nergiscigim , nuray_dyn arkadaslar hepinizi öpüyorumm
Canııım ben de çok özlüyorum akşamları hep burdayım genelde aslında bebiiişş kaydirigubbakcemile5
yok bacım valla ne gün ne yumurta hiçbişe saymıyorum saldık çayıra mevlam kayıra
bende iyiym yanlizim oglum yatti esimde iste bende aski memnu ya bakiyorum biryandada gözüm burdaacanim iyiyim isten geldim yorgun yorgun oturuyom:çok üzgünüm: tek basima benim herifde gelir birazdan Allahdan dün bayagi bir yemek yapmistim bugün yapmama gerek yok sen nasilsin canim
Kesin bu gacilar askinin memnusuna bakiyo:roflol:
Benim kocis bana kisdi bakma böyle sapik dizilere diyo:mymeka: kimin eli kimin cebinde belli degil dedi kisdi bana evet kisdiii :çok üzgünüm: