Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Yeni ay yeni umut
25 ekim 1.GÜN 36.3
26 ekim 2.GÜN 36.2
27 ekim 3.GÜN 36.1
28 ekim 4.GÜN 36.1
29 ekim 5.GÜN 36.3
30 ekim 6.GÜN 36.5
31 ekim 7.GÜN -----
1 kasım 8.GÜN -----*****
2 kasım 9.GÜN 36.2
3 kasım 10.GÜN 36.1*****
4 kasım 11.GÜN 36.1*****
5 kasım 12.GÜN 36.0 ÇATLATMA ıĞNESı SAAT 3
6 kasım 13 GÜN 36.1*****
7 kasım 14.GÜN 36.3
8 kasım 15.GÜN 36.5*****
9 kasım 16.GÜN 36.6
10kasım 17.GÜN 36.6
11kasım 18.GÜN 36.5
12kasım 19.GÜN 36.6

yumurtladım ben çatlatma iğnesii de oldum ateşimi de ölçüyorum

4-5 gün sonra tahlil yap o zaman çıkar sonuç bence

selam kızlar bişii sormak istiyorum sizlere ben daha öncede yazmıştım 6 ekimde düşük yaptım ben daha doğrusu düşük başlamıştı ilk 10 gün kanla karışık lekeler olmuştu hep sonra kahve rengi lekelenmeler devam etti ara ara kanlı oldu gene ve şuan hala az az devam ediyor lekeler bazı gün olmuyor akıntı gibi bell belirsiz lekelenme oluyor bazende sanki ilk adet başladığında olurya az az kanla karışık kahve lekeler oluyor 1 ayı geçti ve hala devam ediyor kan değeri 10 gün önce 0 oldu nihayet ve dr antibiyotikte verdi sonrasında tedbir amaçlı sanırım ama bugün kasıklarımda da ağrı var ara ara yarın dr gidicem gerçi ama merak ettim benim gibi lekeleri kanaması uzun süren varmı oldumu sizlerde de

hayırlısıyla inşallah bebeğine kavuşursun canıma.s.
çatlatma iğnesinden sonra yumurtaların hareketlerinden dolayı olabiliri ama hamilede olabilirsin bende öle olmuştu hamile değilim galiba demiştim dr yumurtaların hepsi aynı zamanda çatlamamış olabilir hamile kaldıysanda ondan olabilir bazı bayanlar aynı belirtiyle gelior demişti

Son düzenleme:
sağol papatyam inşallah sende bebeğine kavuşursun tez zamanda
neden düşük yaptığın belli mi papatya

benimde 6-7 gün lekelenme oldu sadece.
sanırım sende biraz parça kalmıştır vücüt onu atana kadar kanama yapmıştır.
sen yapışıklık oldumu diye mutlaka doktora bir gözük bence.ben kontrol ettirmiştim çünkü.
nolur nolmaz.

sağol papatyam inşallah sende bebeğine kavuşursun tez zamanda
neden düşük yaptığın belli mi papatya

neden düşük yaptığım kesin değil canım 5.haftayı tamamlamadan düşük başladı ama bendede kan pıhtılaşması sorunu var sanırım gerçi teslerde çıkmıyor ama kızımdan önce 3 sonrada 1 düşük yaptım benim bide 14 yaşında kızım var ondan sonrada 1 düşüğüm olmuştu araştırmalarda çıkmıyor nedeni ama 14 aylık kızıma tedavi ile kavuştum 2.aşılamamda hamile kaldım ve düşük yaşamadan kızıma kavuştum allaha şükür ama 9 ay clexane iğne yedim crinone jel kullandım ayrıca ilk3 ay ve birçok sorun yaşadım hamileliğimde ama çok şükür atlattım sağ salim

dr sorun görünmüyor demişti haftada 2 kez görünüyordum 10 gün öncede muayenede sorun yok herşey iyi görünüyor dedi başka dr gidicem yarın bakalım o nediyecek
kan değeride zaten çok yavaş azaldı bende korkuyorum açıkçası

LİMBURG 1985
Tesekkür ederım canım.Bı erkek daha gelıyor ınsallah.Rabbım burdakı bütün arkadaslarada gönüllerıne göre nasip etsin ınsallah...

CELEN 35,
Canım evet bı ogluş daha kısmetse gelıyor teyzeleri...Kıyaslama yaptıgım zaman cok kafam karıstı.Herkesin sonucu ayrı cıkıyormus.Tehlıkelı bı durum olsa doktor söylerdi.Ben kendı kendımı üzüyorum.Haklısın hamılelıgın tadını cıkartmalıyım.Kimsenın sonucu kımseye benzemezmıs.

Kizlar sülaldan birde papatyasüreyyadan haber varmi cok merak ettim ikisinide.
Offf yaaa Allahim Insallah güzel haberlerle gelirler

senin icin hayirlisi olsun cnm hersey istedigin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…