Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

LOVELI;NERGIS;NURAY;PRINCESS merhaba sizler nasilsinz?

teşekkürler...bişey sorucam bilginiz vardır sanırım..kan pıhtılaşması sorunu olanların hamilelik dönemlerinde günlük yaşantılarına normal olarak devam etmelerin de bir sakınca varmı..yoksa yatak istirahati mi gerekiyor..ilk bebeğim düşünce bana ikincide yatak istirahati vermişlerdi ama o zamanlar sebep bilinmiyordu..o düşükten sonra çıktı bendeki sorun araştırmalarda.

calikusi cnm nasilsin? radarlara dikkat asiri var sanki bide yolkenarinda arbayla bekleyip cekiyorlar onlara rastladinmi?

evet bende sIKSIK girip bakiyorum merakta kaliyoruz böyle sen nasilsin cnm?

canim iyiyim isten geldim yorgun yorgun oturuyom:çok üzgünüm: tek basima benim herifde gelir birazdan Allahdan dün bayagi bir yemek yapmistim bugün yapmama gerek yok sen nasilsin canim

Elifcim gözün aydın, allah kalp atışlarını da duyuracaktır :Saruboceq:

Esracım allaha emanet olun sonuna kadar :Saruboceq:

Sülalcim inşallah herşey yolundadır, meraktayız.

Limburgcum canım ççoook öpüldün opuyorumnanaktan ne güzel gezmişsin kocişle oooh sefan olsun

Çalıkuşum muccckk opuyorumnanaktan

Celencim çok geçmiş olsun, allah acil şifa versin kınalı kuzuma :Saruboceq: öperim mucccck muccckkkk Şeniz

Dinamissicm merhaba tatlım, bebişle sana da muccck opuyorumnanaktan

lidyaaaammmm , Dinamisscigim, gelinckik, LIMBURGcugummm, nergiscigim , nuray_dyn arkadaslar hepinizi öpüyorumm

iyiyim limburgcumm kociş gelecekte bi yandan masayı hazırlıyorum biyandan sizlere bakıyorummm ayy iyice ailemden biri oldunuzz 1 gün bakmasam özlüyorum sizi
evet canim ya aynen bazen tvyi paylasamiyoz kocisle sen gidip kizlarla konussana ya diyo bana o bile alisti yani
LİMBURG 1985
Tesekkür ederım canım.Bı erkek daha gelıyor ınsallah.Rabbım burdakı bütün arkadaslarada gönüllerıne göre nasip etsin ınsallah...
amin canim inssallah hayirlisiyla kucakla yavrunu
sagol teyzesi uyuduu ama öperimm:1hug:
opuyorumnanaktan

canim benim nerelerdesin ya ozluyorum eskisi gibi giremiorsun bizden gizli bisiyler karistirmiorsun dimi canim.evet valla cok iyi geldi gezmesi canim optum cok

Kesin bu gacilar askinin memnusuna bakiyo:roflol:
Benim kocis bana kisdi bakma böyle sapik dizilere diyo:mymeka: kimin eli kimin cebinde belli degil dedi kisdi bana evet kisdiii :çok üzgünüm:

Canııım ben de çok özlüyorum akşamları hep burdayım genelde aslında bebiiişş kaydirigubbakcemile5

yok bacım valla ne gün ne yumurta hiçbişe saymıyorum saldık çayıra mevlam kayıra

Çalıkuşu, Lidya, Limburg canlarım ben de sizi çokkk öpüyorum:1hug:

Akşamdan beri yazılanları okuyayım dedim, bugün iş yoğundu takip edememiştim, anca bitirdim valla..Ne çok yazılmış..

Ben de Sülali de papatyayı da merak ediyorum...
ınşallah iksi de güzel haberlerle gelirler.

Ben de yarın öğleden sonra gene doktordayım, malum suyumuz hep sınırda ya, doktorum kontrol altında olsun, haftaya da gel bi bakalım demişti...
Of kızlar yaaa bu su nasıl artacak bi anlasam...
Doktorum diyor ki, çok su iç, sigara içme yanında içtirme bunlar direk etken olmasa da etkiler...Ama zaten suyu çok içiyorum, sigara içmiyorum, yanımda da içilmiyor...
Bakalım allah beterinden saklasın inşalah bu da geçer ne diyeyim...

Neyse çok uzattım di mi, benden böyle işte..

Sizler nasılsınız, iyisiniz değil mi?

Canııım ben de çok özlüyorum akşamları hep burdayım genelde aslında bebiiişş kaydirigubbakcemile5

yok bacım valla ne gün ne yumurta hiçbişe saymıyorum saldık çayıra mevlam kayıra

En güzelini yapıyorsun canım benim, o kadar gün sayınca strese girer insan yaaa...Hem aşkla yapmak lazım bebişleri biraz da di mi matematikle değilvereliniortak

ben de memnunu aşkısını izlettirmiyorum kocişe :1closedeyes:
eşine katılıyorum çalıkuşum aaa ne o öyle kimin eli kimin cebinde :mymeka:

canim iyiyim isten geldim yorgun yorgun oturuyom:çok üzgünüm: tek basima benim herifde gelir birazdan Allahdan dün bayagi bir yemek yapmistim bugün yapmama gerek yok sen nasilsin canim
bende iyiym yanlizim oglum yatti esimde iste bende aski memnu ya bakiyorum biryandada gözüm burdaa

Kesin bu gacilar askinin memnusuna bakiyo:roflol:
Benim kocis bana kisdi bakma böyle sapik dizilere diyo:mymeka: kimin eli kimin cebinde belli degil dedi kisdi bana evet kisdiii :çok üzgünüm:

Canım valla eşin de haklı bence de...
Sapıklığından geçtim, izleyen arkadaşlara da saygısızlık yapmak istemem ama bana da çok saçma geliyor bu dallasvari diziler..

Ben de bu sezon sadece Bu Kalp Seni Unutur mu'yu takip etmeye çalışıyorum...Zaten akşamlarımızın böyle dizilerle ipotek altına alınmasına da karşıyım valla:))
O kadar diziyi takip ederek işlerini güçlerini yapıp yetiştirenleri de ayrıca tebrik etmek gerek ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…