Canlarım hepinize merhaba. Ben az önce bi kan testi daha yaptırdım. Değerin 2 katına yükselmesi gerekiyormuş . 2000 lerde olması lazımmış. Doktorumda yarın keseyi görmek için çağrıyor ama ben de gitmek istemiyorum korkuyorum. Nolur dua edin kalp atışlarını duyayım bu mutluluğu sizinle paylaşayım.
günaydın kızlar bugün 14:00 da randevum var 10:30 gibi çıkacağım inşallah miniğimin kalp atışlarını duyacağım, koşa koşa yetiştirmeye geleceğim sizlere duanızı esirgemeyin bizden sizleri öpüyorum çok çok
dinamiss cnm nasilsin?
günaydın kızlar bugün 14:00 da randevum var 10:30 gibi çıkacağım inşallah miniğimin kalp atışlarını duyacağım, koşa koşa yetiştirmeye geleceğim sizlere duanızı esirgemeyin bizden sizleri öpüyorum çok çok
Sülal serndemi yarın duycam. Benimde muhtemelen yarın duymam lazım. Ama bana erken gibi geliyor. Doktorum hayır yarın gel diyor. Gulus bir den pıt pıt diyince nasıl bir heyecan oldu bende ya inanamassın. Evet duyacağıma bende inanıyorum. Meleğim bu sefer beni bırakmadı biliyorum . Yaşıyor o inanıyorum.
Sülal serndemi yarın duycam. Benimde muhtemelen yarın duymam lazım. Ama bana erken gibi geliyor. Doktorum hayır yarın gel diyor. Gulus bir den pıt pıt diyince nasıl bir heyecan oldu bende ya inanamassın. Evet duyacağıma bende inanıyorum. Meleğim bu sefer beni bırakmadı biliyorum . Yaşıyor o inanıyorum.
dinamiss canım nasılsın
Sağol canım iyiyim ben, sen nasılsın?
amin canım..hayırlısı artık..girdik bu yola amacımnıza ulaşana kadar çalışmalara devam:kedi:Ttalım , inşaallah gürürsün çift çizgiyi..Ne kadar rahat olursan , bebişin o kadar erke geliyor...
Allah dualarını kabul etsin canım , Allah hepimizin gönlüne göre versin...
allah tamamına erdirsin canım...kucağına almanın mutluluğunu da yaşatsın..Sagol canım darısı sana ınsallah.gercekten bu duygular anlatılmaz yasanırmış.Bende daha yenı anlıyorum.
lalalalalala laaa herkes hamile olsun
heryer çocukla dolsun
2010 pıhtıların senesi olsun
minik pıhtıcıklar birer birer gelsin
lalalalala laaaaa
içini rahat tut git ve pıtpıtları duy ok..bak o heyecan ne muthiş bir şey..ve gelip bize müjdeyi ver..:hulya:Canlarım hepinize merhaba. Ben az önce bi kan testi daha yaptırdım. Değerin 2 katına yükselmesi gerekiyormuş . 2000 lerde olması lazımmış. Doktorumda yarın keseyi görmek için çağrıyor ama ben de gitmek istemiyorum korkuyorum. Nolur dua edin kalp atışlarını duyayım bu mutluluğu sizinle paylaşayım.