Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

teşekkür ederin celen35.. hoşbulduk.. .. dediğin gibi.. umarım bundan sonra herşey güzel olur..:)))
sevgiler..

canımm ben evde oturup hayatta çizim yapamamki ben gerberciyim yani büyük çizim bilsayrının olması gerek ayrıcaa daha gerekli olan bir sürü malzeme var ben bunları alıpp çizim yaparsam bana bayağı bi tuzluya mal olurrrr o yüzden şimdilik oturuyorumm canımm bakalımmm kafama takarsam başka bişiler bakarımmm

hımmm anladım canım bende mesleğimden o kadar alakasız bir şehirde yaşıyor ve çalışıyorum kiii.... eğer çalışmak istiyorsan hiç durma kendine göre yine seni mutlu edebilecek başka şeyler bul taa kiii kendi mesleğini yapana kadar en azından oyalanmış olursun hoş ben iş yerinde bile sıkılıyorum ama delikafadulden

teşekkür ederin celen35.. hoşbulduk.. .. dediğin gibi.. umarım bundan sonra herşey güzel olur..:)))
sevgiler..

canım aramıza hoşgeldin.yazdıklarını okudum da üzüldüm.evlenince herşey yolunda gider.sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın.tekrar hoşgeldin canım.zemuszemus

kızlar bilg.açık şimdi biraz ev süpüreyim.benim koca ortalığı berbat etmiş,ooooffffffffffff arada sırada dönerim size.

canım aramıza hoşgeldin.yazdıklarını okudum da üzüldüm.evlenince herşey yolunda gider.sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın.tekrar hoşgeldin canım.zemuszemus

hoşbulduk canım.. güzel dileklerin için teşekkür ederim..
ama sen de kendini çok yıpratma. kendini üzdüğün, stres yaptığın sürece sağlığını kaybedersin... beklediğin gün muhakkak gelicektir... lütfen biraz daha sabret canıma.s.

canımsın ya!inanın benim doktora gittiğimden ne annemin nede ablalarımın haberi var.çünkü çok üzülüyorlar.herşeyimi sizinle paylaşıyorum.sayenizde moral buluyorum.ben dördüncü bebeği kaybettiğimde soluğu burda aldım.eşime eğer bu bebeğimi de kaybedersem artık dayanamam demiştim.ama sayenizde bana verdiğniz moral sayesinde kürtaj olalı 5o gün olacak.zaman durmaksızın geçiyo.hatta lüfü bey, 3 ayı doldurmana azkalmış,tekrar denemeye devam dedi.inanın zaman geçiyo.ama herseferinde benden birçok şeyi alıp gidiyo..

Canım bu rütin bir test sıkma canını bir şey çıkmayacak allahın izniyle , rahat ol sen. hadi bakalım sen şimdi dinamiss için biraz dua oku, rahatla, ok mi canım benimmmmmmmmmmm. :).

herkese merhaba
yeni gelenlere hoşgeldiniz
doğuma gidenlere hayırlı doğumlar
hasta olanlara acil şifalar
biz de bugün 8 haftamızı bitirdik teyzeleri,kalp atışlarını 6+6 da duymuştum,cumartesi kontrolümüz var

kızlar ınsallah ıkınızde hayırlı haberlerle donersınız
canım merhaba hosgeldın oncelıkle daha cok zaman sımddıden sıkma kendını olur ınsallah

masallah sıze ınsallah kucagına almak nasıp olur

bilmiyorum canımm bakıcamm dahada olmazsa bende mesleğimden alakasız bir işe bakarımmm şu kışı bi geçirimm şimdiden planlarım bütün kışı doldurdu yazaa kaldı artıkkk

maşallah size canım allahım kucağına almayı nasip etsin inşlahhh:Saruboceq:

PAPATYA SÜREYYA hayırlı dogumlar canım rabbım bebeısın saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsalllah ısteyen herkesede bu guzel duyguyu yasatsın ınsalllahhhh........

inşlh 9 ayı sağlıklı bişekilde tamamlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…