iyiyim cnm ben sen nasilsin almanyaya geldigin dogrumu banada gelsene beklerim):1hug:ooowwww kıyamam sana beeennnnn :teselli: yılbasında allah nasip ederse berline gelmeyi planlıyoruz nihayet yeşil pasaportlarımızı aldık zemuszemus ozaman gelir yaparım ben sana Şeniz hiç olmadı sen gel ben bakarım sana delikafadulden
seydam nasılsın?
Gözünaydin cnm negüzel hamilesin insallah yüzün güler saglikla gecer hamileligin )slm pıhtıdaşlarım uzun zamandır sizlere yazmıyorum..ama takip ediyorum hep,ravzacım,limburgcum,geleveracım çok geçmiş olsun..elifcim seninde gözün aydın rabbim sağlıklı bir şeklde kollarına almayı nasip etsin
kızlarr bugün ben test yaptım bu arada :lepi:sonuç POZıTıFFF ama şuan inanamıyorummm..Allahım neolur sağlıklı sıhhatli sonuna kadar gitmesini nasippp et.yalvarırım bana dua edin desteğinize çok ihtiyacım var..sizi seviyorum
melekcim ben lütfü hocaya gittim.benden ve eşimden kromozom analizi için kan vermemizi istedi.bizde hacet.verdik sonuçlar bir ay sonraya çıkacak ,eğer kromozomlar bozuk çıkarsa tedavisi yokmuş,anlıycan ümitlerim tükeniyo.
neden hemen karamsarliga kapiliyorsun :mymekazporum ya daha bisey belli degilki cnm canin iyi SIKILMIS senin kesin buralarada ugramaz oldun face dede yoksun zaten kaydirigubbakcemilegenetik doktorumuz iğneye cevap vermeyen kadınların kromozom yapılarında bozukluk olabilir dedi.biliyosun bende iğneye rağmen bebeğimi kaybetmiştim.yani hiç hayırlı haberler alamadım.
cnm bende bebegimi kaybetmeseydim mayis annesiydim bende rabbimin takdiri ne yapalim :a015:geleveracım ,şimdiki tahmini doğumum mayıs 2010 canım , yanlışlıkla 2009 yazmışım...