Canım burdayımm...Melek nereye kayboldun bacım? Senın crl kac?
amin canım , ne güzel dua etmişsin...
Canım önceden iki sezeryan arası 3 yıl olacak deniyordu...
Şu anda iki sezeryan arası 1 yıl olur diyen doktorlar var...Yani sezeryandan 3 ay sonra hamile kalırsan , 9 ayda bebişini taşırsan , toplamda 1 yıl oluyor...Hesaplamayı böyle yapıyorlar...
Zaten benim doğumum 2009 mart ayıydı , şimdiki tahmini doğumum mayıs 2009 ...Lütfü bey 1 yılı 2,3 ay aşıyor...Bir problem olmaz dedi...Ben sana o yüzden 3 ay bekleme demiştim canımm...
geleveracım ,şimdiki tahmini doğumum mayıs 2010 canım , yanlışlıkla 2009 yazmışım...
****kızlar lütfen biri bana cevap yazsın kafam çok karıştı... 3 düşük yaptım tahlil ve tetkiklerimde bir sorun çıkmadı iki doktora gittim ikiside iğne heperin kullanmam gerektiğini söyledi. biri hamile kalmayı düşündüğün ay adetin 3. günü iğneye başlayacağız dedi. diğer doktorum ise adetin gecikince vurmaya başlayacağız dedi. şimdi biri hamile kalmadan önce diğeri sonra oluyor hangisi doğru siz nasıl kullanıyorsunuz dozu nasıl ayarlanıyor kan tahliline göre mi yoksa doktor kendi kafasına göre mi dozu ayarlıyor. teşekkürler.
ayyyyyyyyy o mayıs ayını rabbim hayırlısıyla göstersin inşallah....
nası o yüzden üç ay bekleme demiştin hangi yüzden :uhm: bugün alıcılar kapalıda kusura bakma geç düşüyor böyle bende delikafadulden
slm pıhtıdaşlarım uzun zamandır sizlere yazmıyorum..ama takip ediyorum hep,ravzacım,limburgcum,geleveracım çok geçmiş olsun..elifcim seninde gözün aydın rabbim sağlıklı bir şeklde kollarına almayı nasip etsin
kızlarr bugün ben test yaptım bu arada :lepi:sonuç POZİTİFFF ama şuan inanamıyorummm..Allahım neolur sağlıklı sıhhatli sonuna kadar gitmesini nasippp et.yalvarırım bana dua edin desteğinize çok ihtiyacım var..sizi seviyorum
:) Yani canım ben sezeryandan 5 ay sonra hamile kalabiliyorsam ve lütfü bey bişey olmaz diyorsa , kürtajdan 2 ay sonra da sen hamile kalsan bişey olmaz heralde...Benim mantığım böyle söylüyor yani :) hadi hadi 2 ay iyidir :) 3 ayda neymişş...
Canım benim crl 56 mm...Melekcım,
Senın crl kac?Benım nt yüksek cıkınca telaslandım.Doktor ıkılı test sonucun ıyı demıstı.Bugün yıne sordum hocam ıkılı test telefonla ögrendım bıda bakarmısınız dedım baktı ıyı dedı.İnsallah ıyıdır bıtanem.Canım benı 4 hafta sonrasına cagırdı.Benım ıkılı testte dogum zamanı 30.04.2010 yazıyor
lalala laaaa lalala laaaaa ....lalalalalala laaa herkes hamile olsun
heryer çocukla dolsun
2010 pıhtıların senesi olsun
minik pıhtıcıklar birer birer gelsin
lalalalala laaaaa
Oluuuuurrr 1,5 da olur :)şaşkııııııınnnnnnn aceleci melekkkkkk.... nasullllll benide gaza getiriyor hadi pazarlığı bitirelim vereliniortak anlaşalımmmmmmm birbuçuğa bağlayalım :roflol: :roflol: :roflol:
Yok ayol şaka değil :) 3 ay fazlaaaaaaaa :)amannnnnnn kızlar biz melekle şakalaşıyoruz kürtaj olanlar bize bakmasınlarrrrrrrr