Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Melek nereye kayboldun bacım? Senın crl kac?
Canım burdayımm...
benim 11+0 da ultrasona göre 12+2 çıktım...crl 56 mm çıkmıştı...Boyu uzun demişti lütfü bey haftasına göre...Zaten ikili testin sonucuna not düşmüşler , 9 gün bebek daha büyük görünüyor diye...ya erken döllenme yada babası gibi uzun boylu benim bebişim...

geleveracım ,şimdiki tahmini doğumum mayıs 2010 canım , yanlışlıkla 2009 yazmışım...

ayyyyyyyyy o mayıs ayını rabbim hayırlısıyla göstersin inşallah....
nası o yüzden üç ay bekleme demiştin hangi yüzden :uhm: bugün alıcılar kapalıda kusura bakma geç düşüyor böyle bende delikafadulden

Canım ben bebişimin klap atışını duyunca iğneye başladım...
iğnenin dozunuda , pıhtılaşma değerime göre verdiler...mthfr heterozigotum , 56 kiloyum ve 0,3 ml fraxaparine kullanıyorum...

Melekcım,
Senın crl kac?Benım nt yüksek cıkınca telaslandım.Doktor ıkılı test sonucun ıyı demıstı.Bugün yıne sordum hocam ıkılı test telefonla ögrendım bıda bakarmısınız dedım baktı ıyı dedı.ınsallah ıyıdır bıtanem.Canım benı 4 hafta sonrasına cagırdı.Benım ıkılı testte dogum zamanı 30.04.2010 yazıyor

lalalalalala laaa herkes hamile olsun
heryer çocukla dolsun
2010 pıhtıların senesi olsun
minik pıhtıcıklar birer birer gelsin
lalalalala laaaaa

:) Yani canım ben sezeryandan 5 ay sonra hamile kalabiliyorsam ve lütfü bey bişey olmaz diyorsa , kürtajdan 2 ay sonra da sen hamile kalsan bişey olmaz heralde...Benim mantığım böyle söylüyor yani :) hadi hadi 2 ay iyidir :) 3 ayda neymişş...

Dilay 8,
Canım bende kalp atısları basladıktan sonra vurmaya basladım.Doktor adetın gecıkır gecıkmez gelmeyı bekleme 0,2 clexan vurmaya basla demıstı.Bıldıgım kadarıyla cogu doktor adet gecıkınce,kese görününce ıgne vurulmayı önerıyor.Ama sen doktoruna güven.

gözün aydın... sağlıkla inş..

şaşkııııııınnnnnnn aceleci melekkkkkk.... nasullllll benide gaza getiriyor hadi pazarlığı bitirelim vereliniortak anlaşalımmmmmmm birbuçuğa bağlayalım :roflol: :roflol: :roflol:

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:11 Kasım)
(celen35)............. CEMRE'MıZ .... 1 yaşındaaaa..........Rabbim sağlıklı, güzel bir ömür versin.. maşallah...
(şen)................... Pelinsu.............11 aylık (maaşallah)
(yaren76)..............Ecesu ..............8 aylık (maaşallah)
(lal82)...................Ege..................6 aylık (17nisan dogumlu) (maaşallah)
(Marguerite)..........Azat..................5 aylık (maaşallah)
güneş5.................Selin ................5 aylık (maşallah)
gelgit)...................Yağız............... 3 aylık (27 temmuz doğumlu) (maşallah)
nazlı03..................Efe...................2 aylık (maaşallah)
seybay................... ???
29selvihan.............ıpek selin..........2 aylık (20 ağustos doğumlu) (maşallah)
ecesem................Bora .................2 aylık (10 eylül)
sido .....................Doruk ...............2 aylık (11 eylül)
eserizmir...............Poyraz .............1 aylık (15 Eylül)
meryemmeryem.....Hakan ............. 1 aylık (25 eylül)
çiçeklara...............Ecrin Naz...........1 aylık (8 Ekim)
funda1980.............Efe Berk.............3 haftalık (20 Ekim)
bkale (bahar).........Doğa ................ 2 haftalık (27 Ekim)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
sılaya...........................40 haftalık (erkek) (sılayadan haber var mı?)
papatyasüreyya............37 haftalık (kız) (12 Kasım'da doğuma gidiyor..dualarınızı eksik etmeyin)
smmm06.....................33 haftalık (erkek)
Dinamiss.....................25 haftalık (kız)
umutsevgim.[sibel]........23 haftalık (kız)
nilüfersahh....................22 haftalık (erkek)
kardelen86....................19 haftalık
simge...........................19 haftalık (kız)
aslgkh..........................18 haftalık
gulsummm....................17 haftalık
_beray_........................16 haftalık
göbete..........................15 haftalık (erkek)
umutluyuz ....................15 haftalık
gülay30.........................14 haftalık
melek76........................14 haftalık ( çookk çalıştı, başardı.. sizlerde örnek olsun hanımlar..!!!)
hatice0666.....................13 haftalık
kelebek01......................12 haftalık (kalp atışları duyuldu )
Cherry76........................10 haftalık
hummu85.......................10 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
sülal................................7 haftalık
elifim...............................4 haftalık
esraben...........................4 haftalık

Canım benim crl 56 mm...
nt değerini ben araştırdım , 3mm den fazla olunca problem olabiliyormuş...Hiç endişelenme canım...Zaten erkek bebeklede nt değeri daha yüksek çıkıyormuş...
Benim tahmini doğum tarihime de 9 mayıs yazıyor...ama benim ki sezeryan olacağı için mayıs başında olur inşaallah...

lalalalalala laaa herkes hamile olsun
heryer çocukla dolsun
2010 pıhtıların senesi olsun
minik pıhtıcıklar birer birer gelsin
lalalalala laaaaa
lalala laaaa lalala laaaaa ....
şaşkııııııınnnnnnn aceleci melekkkkkk.... nasullllll benide gaza getiriyor hadi pazarlığı bitirelim vereliniortak anlaşalımmmmmmm birbuçuğa bağlayalım :roflol: :roflol: :roflol:
Oluuuuurrr 1,5 da olur :)

amannnnnnn kızlar biz melekle şakalaşıyoruz kürtaj olanlar bize bakmasınlarrrrrrrr
Yok ayol şaka değil :) 3 ay fazlaaaaaaaa :)

merhaba kızlar esracım hamileymişsin tebrikler canım inşallah sağlıkla dünyaya gelecek
darısı başımıza
burada hamileleri görünce içim açılıyor valla maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…