Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

mrb arkadaşlar... benim sorunum sizinle aynı olsa da kaynağı biraz faklı... bende paylaşmak ve deneyimlerinizden faydalanmak istedim...
öncelikle hamile kalmak için çabalayan herkese bol şanslar.. çabalarının karşılığını alıpta hamile kalanlara da allah kolaylık versin..
benimkalp kapağım 11 yıl önce değiştirildi ve mekanik takıldı.. dolayısı ile her gün düzenli olarak kan sulandırıcı ilaç almak zorundayım... kapağımın bozulmaması için... ilerde çocuk sahibi olmak istersem, kullandığım kan sulandırıcı bebeğin gelişimine zararlı ve bende clexan kullanmak zorundayım... ama çok endişeliyim bu konuda... hem kapağım bir zarar görmemesi gerekir, hemde bebeğimin.. allah korusun iğne yetersiz geldiğinde oluşabilecek bir pıhtı benim hayatıma mal olucak.. ama diğer yandan da çocuğumun olmasını çok istiyorum... 5 ay sonra düğünüm var, nişanlım ve ailesi durumu biliyorlar ve anlayışlı davranıyorlar bu konuda....

umarım herşey yolunda gider ve bende çocuk sahibi olabilirm...

sevgiler..

canım hoşgeldin geçmiş olsun ve tebrikler canım daha 5 ay sonra evleneceksin ve bir iki yıl sonra ancak bebiş düşüneceksin daha dur bakalım o zamana kadar neler değişecek yeni ilaçlar yeni yöntemler inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişlerini kucağına alırsın

hoşgeldin gulsuun..öncelikle seni tebrik ediyor ve mutluluğunun devamını diliyorum..allah tamamına erdirsin.ben ce simdiden bunları düşünüp huzurunu bozma..bu güzel günlerinin tadını çıkar..anlayışlı bir aileye gelin olman da senin başlı başına şansını gösteriyor zaten..herşey yolunda gidecektir..

teşekkür ederim canım, hoşbulduk..
bende düşünmemeye çalışıyorum. ama engel olamıyorum kendime... dediğin gibi aileler konusunda çok şanslıyım ve umarım hep böyle olurlar... çok teşekkür ederim desteğin için.. a.s.

canım hoşgeldin geçmiş olsun ve tebrikler canım daha 5 ay sonra evleneceksin ve bir iki yıl sonra ancak bebiş düşüneceksin daha dur bakalım o zamana kadar neler değişecek yeni ilaçlar yeni yöntemler inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişlerini kucağına alırsın

teş.ederim canım, hoşbulduk... evt daha zaman var ama.. nedense içimde bir karamsarlık var işte.... belkide çok ama çok fazla sağlık problemi yaşadığımdan kaynaklanıyordur.... umarım gün gelir ve bende burdan sizinle paylaşırım güzel haberlerimi...
çok teşekkür ederim desteğin için canım:)))

slm pıhtıdaşlarım uzun zamandır sizlere yazmıyorum..ama takip ediyorum hep,ravzacım,limburgcum,geleveracım çok geçmiş olsun..elifcim seninde gözün aydın rabbim sağlıklı bir şeklde kollarına almayı nasip etsin
kızlarr bugün ben test yaptım bu arada :lepi:sonuç POZİTİFFF ama şuan inanamıyorummm..Allahım neolur sağlıklı sıhhatli sonuna kadar gitmesini nasippp et.yalvarırım bana dua edin desteğinize çok ihtiyacım var..sizi seviyorum

canımm kırmızıları gördüm diye bir gittin pir gittin bu isyankarlığın işe yaradımı ne.hemen hamişş kaldınn bendemi gitsem napsammm:):)işin şakası bi tarafadaaa cokk sevindimm canımmm yaaa inşlah sağlıkla alacaksın bebişini kucağınaa allahıma emanetsinizzzzz

genetik doktorumuz iğneye cevap vermeyen kadınların kromozom yapılarında bozukluk olabilir dedi.biliyosun bende iğneye rağmen bebeğimi kaybetmiştim.yani hiç hayırlı haberler alamadım.

canımmm benimm karamsar özlemim iğneye cvp vermedin diyee illa kromozomlarında bozuklukmu olması gerekkk allah korusun yok öle bişi bak meleğiminde dediği gibi senin gbii bir cok ardaşımızda iğneye cvp vermedi ama kromozom testleride temizzz cıktıı inşlah seninde temiz canımm benimmmm

Canlarım hepinize merhaba. Ben az önce bi kan testi daha yaptırdım. Değerin 2 katına yükselmesi gerekiyormuş . 2000 lerde olması lazımmış. Doktorumda yarın keseyi görmek için çağrıyor ama ben de gitmek istemiyorum korkuyorum. Nolur dua edin kalp atışlarını duyayım bu mutluluğu sizinle paylaşayım.

canımm benim inşlah duyacaksın kalp atışlarınııı endişelenme tamm dr.un dedğini yap bi git bakalımm ben senin için dua edicem kaçta gidicektinn hastaneyeee

günaydın kızlar bugün 14:00 da randevum var 10:30 gibi çıkacağım inşallah miniğimin kalp atışlarını duyacağım, koşa koşa yetiştirmeye geleceğim sizlere duanızı esirgemeyin bizden sizleri öpüyorum çok çok

hiiiihhh sakın koşmaaaaaa bizler geç duysakta olurrrr annesiii yeterki siz iyi olunnnnnn

bak gördün mü herşey yolunda alkisalkisalkis

gülüşcüm sen napiosun canımmmmm

Canlarım hepinize merhaba. Ben az önce bi kan testi daha yaptırdım. Değerin 2 katına yükselmesi gerekiyormuş . 2000 lerde olması lazımmış. Doktorumda yarın keseyi görmek için çağrıyor ama ben de gitmek istemiyorum korkuyorum. Nolur dua edin kalp atışlarını duyayım bu mutluluğu sizinle paylaşayım.

canım ben sana demiştim hamilesindir diye,hayırlı uğurlu olsun.allah sonuna kadar yanınızda olsun seni ve bebeğini korusun.kendine çok dikkat et canım.mutlaka riskli gebelik doktorlarına git.elinden gelen herşeyi yap..

günaydın tatlım dün yazdıklarına üzüldüm vallahi bu kadar karamsar olma bitanem yaaaaa :teselli:

dört yıllık evliyim canım inan artık çok yoruldum.gerildim.psikolojim bozuldu.üç gündür hasta yatıyorum.bugün biraz iyiyim.allahtan ümit kesilmez bunun da bilincindeyim.ama bilmiyorum.artık biyerde tıkandım.sinirlerim boşaldı.ağlama krizlerine girdim.neden böyle oldu.bilmiyorum.ama şimdi kendimi toparladım daha iyiyim canım.

esraben,tebrik ediyorum canım,Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,öpüyorum.
Nuraycım 130 duanı yazdım,teşekkür ederimm.

slm pıhtıdaşlarım uzun zamandır sizlere yazmıyorum..ama takip ediyorum hep,ravzacım,limburgcum,geleveracım çok geçmiş olsun..elifcim seninde gözün aydın rabbim sağlıklı bir şeklde kollarına almayı nasip etsin
kızlarr bugün ben test yaptım bu arada :lepi:sonuç POZİTİFFF ama şuan inanamıyorummm..Allahım neolur sağlıklı sıhhatli sonuna kadar gitmesini nasippp et.yalvarırım bana dua edin desteğinize çok ihtiyacım var..sizi seviyorum

celen,aslıhan,smmmo6,şen gülüş hepiniz nasılsınnız arkadaşlar...

Canım ben iyiyim de asıs sen nasılsın. Bende burada üni. de kromozom testi yaptırmıştım,bir şey çıkmamaıştı ki inşallah sende de çıkmayacak. Ama asıl demek istediğim testi yapan prof. eğer bir sorun çıkarsa dahi,bu testle sorunun ne olduğunu öğrenicez ve çözümleyeceğiz.Bu şekilde nedensiz düşük yapmayacaksın,tüm önlemleri alacağız demişti. Yani ta bi ki gelnler kromozomlar değiştirilemez,ama bozukluğun neden olduğu hasar tespit edilince gerekli tedaviyle hasar önlenebilir o nedenle lütfen rahat ol. Sen elinden geleni yaptın,Allah yardım edicek..............

Kızlar öncelikler geçmişi okuyorum,dua varsa kaçırmayayım diye, o nedenle hemen slm veremiyorum,kusura bakmayın,herkese merhabalarrrrrrrrrrrrrrrrr,güzel bir gün diliyorummmmmmmmm.

ne yapayım zeynom işteyim sıkılıyorum burda hava kapalı offsss
sende ne var ne yok

benimde kahvaltı fln yapmak canım istemediii 2 tane poğaca aldım elimee pc başında yiyorummm canımmm napim yalnızım sıkılıyorummm
ben çalışmak istiyorum ama mesleğimi icra edemiyorum burdaa iş seceneği hiç yokkkk

özlemcimmtest sonuçlarını aldığında bu haline güleceksin inannn çünkü kendini yıpratttığın yanına kar kalacakkk

dört yıllık evliyim canım inan artık çok yoruldum.gerildim.psikolojim bozuldu.üç gündür hasta yatıyorum.bugün biraz iyiyim.allahtan ümit kesilmez bunun da bilincindeyim.ama bilmiyorum.artık biyerde tıkandım.sinirlerim boşaldı.ağlama krizlerine girdim.neden böyle oldu.bilmiyorum.ama şimdi kendimi toparladım daha iyiyim canım.

canııımmm biliyorum tahmin edebiliyorum ağlaman iyi olmuş aslında içini boşaltmışsın toparlanmışsın bazen hiçbirşeyin çözümü yok diye düşünüyoruz ama bir yerden bir ışık doğuyor yeniden yeniden içimiz umutla doluyor umudunu yitirme yine diyorum herşey çok güzel olacak güzel sonuçlar alacaksın tahlillerinden ve sonra sana uygun tedaviye başlayıp meleğinin sağlıkla gelmesini bekleyeceğiz :1hug:

tünaydın herkese opuyorumnanaktan
bugun papatyacığımın doğumu var.allah ağsalim kucağına almayı nasip etsin.allaha emanet olsun ikiside :Saruboceq:
sülalcim bugun kontrolun vardı sanırım inşallah ii haberlerle geliceksin dualarım sizinle :Saruboceq:

insallah celenim sen cemreyi benim icin bi isirsana cok tatli masallah ben bayilirim isirmaya ama aglatmam tadina bakarim sadececokacimcoookyerim ben onuu
yerimseniben
bugun biraz hasta oldu cemrecik teyzesi.ateşlendi.iileşsin ööle ısır :ecrin_bebek:
ya bende isterim banada gel lutfennnnnn
opuyorumnanaktan
cok sevindim elifcim..inşalah yarında güel haberlerle mutlu ediceksin bizleri :Saruboceq:
günaydın kızlar bugün 14:00 da randevum var 10:30 gibi çıkacağım inşallah miniğimin kalp atışlarını duyacağım, koşa koşa yetiştirmeye geleceğim sizlere duanızı esirgemeyin bizden sizleri öpüyorum çok çok
:Saruboceq:
teşekkür ederim canım, hoşbulduk..
bende düşünmemeye çalışıyorum. ama engel olamıyorum kendime... dediğin gibi aileler konusunda çok şanslıyım ve umarım hep böyle olurlar... çok teşekkür ederim desteğin için.. a.s.
canım hoşgeldin cok gecmiş olsun..eminim cok zor günler gecirdin :çok üzgünüm: inşallah bundn sonra hersey istediğin gibi olur :Saruboceq:
celen,aslıhan,smmmo6,şen gülüş hepiniz nasılsınnız arkadaşlar...

özlemcim nasılsın?nasıl oldun :çok üzgünüm:

Canım ben iyiyim de asıs sen nasılsın. Bende burada üni. de kromozom testi yaptırmıştım,bir şey çıkmamaıştı ki inşallah sende de çıkmayacak. Ama asıl demek istediğim testi yapan prof. eğer bir sorun çıkarsa dahi,bu testle sorunun ne olduğunu öğrenicez ve çözümleyeceğiz.Bu şekilde nedensiz düşük yapmayacaksın,tüm önlemleri alacağız demişti. Yani ta bi ki gelnler kromozomlar değiştirilemez,ama bozukluğun neden olduğu hasar tespit edilince gerekli tedaviyle hasar önlenebilir o nedenle lütfen rahat ol. Sen elinden geleni yaptın,Allah yardım edicek..............

tşkederim canım,inşlh dediğin gibi olur.aslında beni daha çok geren lütfü hocanın rahimimden aldığı o sıvı patolojiye gönderildi.rahimağzı kanseri için araştırılıyo.hiç bu yokken bide bu çıktı başıma.aslında almasını istemedim.neden gerekli gördü bunu da bilmiyorum.sende bu hastalık var diye almadım dedi.zaten her kadının senede birkere bu testi yaptırması gerekli dedi.ama yinede korkuyorum.onun sonucuda bir hafta sonra çıkacak.bi rahatsızlığım yok ama insan sonuç çıkana kadar tedirgin olyo işte.

benimde kahvaltı fln yapmak canım istemediii 2 tane poğaca aldım elimee pc başında yiyorummm canımmm napim yalnızım sıkılıyorummm
ben çalışmak istiyorum ama mesleğimi icra edemiyorum burdaa iş seceneği hiç yokkkk

özlemcimmtest sonuçlarını aldığında bu haline güleceksin inannn çünkü kendini yıpratttığın yanına kar kalacakkk

bugünde ne var anlamadım fisfisfis canım işin konusunda çok fazla bilgim yok :sm_confused: ama çizimlerini İstanbula yada başka yerlere göndersen homeofis olarak çalışamaz mısın yani evden çizimleri yapıp göndererek :uhm:

tünaydın herkese opuyorumnanaktan
bugun papatyacığımın doğumu var.allah ağsalim kucağına almayı nasip etsin.allaha emanet olsun ikiside :Saruboceq:
sülalcim bugun kontrolun vardı sanırım inşallah ii haberlerle geliceksin dualarım sizinle :Saruboceq:

yerimseniben
bugun biraz hasta oldu cemrecik teyzesi.ateşlendi.iileşsin ööle ısır :ecrin_bebek:

opuyorumnanaktan

cok sevindim elifcim..inşalah yarında güel haberlerle mutlu ediceksin bizleri :Saruboceq:

:Saruboceq:

canım hoşgeldin cok gecmiş olsun..eminim cok zor günler gecirdin :çok üzgünüm: inşallah bundn sonra hersey istediğin gibi olur :Saruboceq:

özlemcim nasılsın?nasıl oldun :çok üzgünüm:

sayeniz debiraz daha iyiyim canım...

X