iyiyim cnm ben sen nasilsin almanyaya geldigin dogrumu banada gelsene beklerimooowwww kıyamam sana beeennnnn :teselli: yılbasında allah nasip ederse berline gelmeyi planlıyoruz nihayet yeşil pasaportlarımızı aldık zemuszemus ozaman gelir yaparım ben sana Şeniz hiç olmadı sen gel ben bakarım sana delikafadulden
seydam nasılsın?
Gözünaydin cnm negüzel hamilesin insallah yüzün güler saglikla gecer hamileliginslm pıhtıdaşlarım uzun zamandır sizlere yazmıyorum..ama takip ediyorum hep,ravzacım,limburgcum,geleveracım çok geçmiş olsun..elifcim seninde gözün aydın rabbim sağlıklı bir şeklde kollarına almayı nasip etsin
kızlarr bugün ben test yaptım bu arada :lepi:sonuç POZıTıFFF ama şuan inanamıyorummm..Allahım neolur sağlıklı sıhhatli sonuna kadar gitmesini nasippp et.yalvarırım bana dua edin desteğinize çok ihtiyacım var..sizi seviyorum
melekcim ben lütfü hocaya gittim.benden ve eşimden kromozom analizi için kan vermemizi istedi.bizde hacet.verdik sonuçlar bir ay sonraya çıkacak ,eğer kromozomlar bozuk çıkarsa tedavisi yokmuş,anlıycan ümitlerim tükeniyo.
neden hemen karamsarliga kapiliyorsun :mymekagenetik doktorumuz iğneye cevap vermeyen kadınların kromozom yapılarında bozukluk olabilir dedi.biliyosun bende iğneye rağmen bebeğimi kaybetmiştim.yani hiç hayırlı haberler alamadım.
cnm bende bebegimi kaybetmeseydim mayis annesiydim bende rabbimin takdiri ne yapalim :a015:geleveracım ,şimdiki tahmini doğumum mayıs 2010 canım , yanlışlıkla 2009 yazmışım...
evet cnm su iiiii ler basimiza cok dert acack))))
bizede gelin delikafadulden mutlaka bekliyommmmmooowwww kıyamam sana beeennnnn :teselli: yılbasında allah nasip ederse berline gelmeyi planlıyoruz nihayet yeşil pasaportlarımızı aldık zemuszemus ozaman gelir yaparım ben sana Şeniz hiç olmadı sen gel ben bakarım sana delikafadulden
seydam nasılsın?
Canim gözün aydinslm pıhtıdaşlarım uzun zamandır sizlere yazmıyorum..ama takip ediyorum hep,ravzacım,limburgcum,geleveracım çok geçmiş olsun..elifcim seninde gözün aydın rabbim sağlıklı bir şeklde kollarına almayı nasip etsin
kızlarr bugün ben test yaptım bu arada :lepi:sonuç POZİTİFFF ama şuan inanamıyorummm..Allahım neolur sağlıklı sıhhatli sonuna kadar gitmesini nasippp et.yalvarırım bana dua edin desteğinize çok ihtiyacım var..sizi seviyorum
delikafaduldendelikafadulden koy mutlakaCanım branşım matematik...
Canı , sen gelince de resmi koyarım tabiki...
Toplantılar seni yormasın yaaa...Sen bol bol dinlen...
canımmm meleğim teşekkür ederim,ne kadar temiz kalplisin özporuda beni de bildin valla..çok korkuyorum ama bol bol dua:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:tatlımmmmmmm , çok sevindimmmmmmm , hep aklımdaydın biliyormusunn.Biraz önce seni topikte görünce hamile olduğunu düşündümm , yanılmamışımm , oleeeyyyyyyy...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmmm
Haydi arkadaşlar halayaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
inş canım çok sağol dileklerin için..testi döllenmeden emin olduğum ilişkiden sonra yapmıştım ,döllenmeden sonra 3 gün içinde çıkıyor yazıyordu..inş sende bu ay güzel haberler verirsin bizeçok sevindim senin adına kaydirigubbakcemile5 umarım sağlıklı sıhatli alırsın bebeğini kucağına..sen daha önce erken testlerden yapmışsın negatif çıkmış galiba..kaçoncı günde yapmıştın o testi..ben de yaptım negatif çıktı ama adetime 8 gün falan var daha...acaba hala bir umut varmı:kedi:
göbetemm aminnnnn sende allaha emanet olESRABEN,
Canım gözünaydınnnnnnnnnnnnnnn. :) Rabbım saglıkla sıhhatle tamamına erdırsın ınsallah.Darısı olmayan herkese....
sağol bitanemopuyorumnanaktanesracım tebrikler opuyorumnanaktan zemuszemus
inş darısı en yakın zamanda başına canım..alkis bu arada ellerini sağlık listeye eklemişsin,içim bir hoş oldu..inş hep o listede kalırım:Saruboceq:gözün aydın... sağlıkla inş..
sağol canım,inş darısı başına (en yakın zamanda)merhaba kızlar esracım hamileymişsin tebrikler canım inşallah sağlıkla dünyaya gelecek
darısı başımıza
burada hamileleri görünce içim açılıyor valla maşallah
inş canım teşekkürleropuyorumnanaktaniyiyim cnm ben sen nasilsin almanyaya geldigin dogrumu banada gelsene beklerim):1hug:
Gözünaydin cnm negüzel hamilesin insallah yüzün güler saglikla gecer hamileligin)
neden hemen karamsarliga kapiliyorsun :mymekazporum ya daha bisey belli degilki cnm canin iyi SIKILMIS senin kesin buralarada ugramaz oldun face dede yoksun zaten kaydirigubbakcemile
cnm bende bebegimi kaybetmeseydim mayis annesiydim bende rabbimin takdiri ne yapalim :a015:
aminnnnnnn opuyorumnanaktanAllah yarı yolda bırakmasın inş..darısı başınaesraben tebrikler tatlımmm sonuna kadar sağlıkla gidersin allahın izniyle :Saruboceq:
inş bizde senden ikiz üçüz beşiz haberleri beklioz inş delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
bizede gelin delikafadulden mutlaka bekliyommmmm
opuyorumnanaktan
Canim gözün aydin
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
delikafaduldendelikafadulden koy mutlaka
yoruyo :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
dinamiss cnm nasilsin?Çok çok tebrikler Esraben, inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
ayy cok sevindim yaaa zemuszemus tbrk ediyorum esracım.rabbim hayırlısıyla zamanında kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:slm pıhtıdaşlarım uzun zamandır sizlere yazmıyorum..ama takip ediyorum hep,ravzacım,limburgcum,geleveracım çok geçmiş olsun..elifcim seninde gözün aydın rabbim sağlıklı bir şeklde kollarına almayı nasip etsin
kızlarr bugün ben test yaptım bu arada :lepi:sonuç POZİTİFFF ama şuan inanamıyorummm..Allahım neolur sağlıklı sıhhatli sonuna kadar gitmesini nasippp et.yalvarırım bana dua edin desteğinize çok ihtiyacım var..sizi seviyorum
aman da aman paşaların paşasımı geliyormuuusss opuyorumnanaktanMelekcım,
Bu arada ultrason göruntusu verdı cok seker eller falan mınıcık moral oldu.Hocanın yanınan gelınce mutlu oluyorum.Bebegım yanılmıyorsam boyu 15 cm dedi
kısmet olursa yılbasına orda olmak istiyoruz seydam.yakınsak görüşürük tabi bacım :lepi:iyiyim cnm ben sen nasilsin almanyaya geldigin dogrumu banada gelsene beklerim):1hug:
:
kızlar yarın lütfü hocadan randevu alcam inş..bakalım keseyi kalp atışlarını sonra ellerini ayaklarını görmeyi bu sefer rabbim nasip etsin..lütfü bey kaçlık iğne tavsiye edecek bakalım..en erken ne zaman randevu verir acaba ??çok korku ve endişe var aynı zamanda umuttzemuszemus
celenim sen berline geliyorsun galiba ben nürnberg tarafindayim baya bi var arasi ama bu tarafa da gezmeye gelirsen seve seve agirlarim seni cnm a.s.
benim izinlerim ancak 2 senede bir oluyor:gitme: cnm bu yaz ordaydim kismet neden olmasin insallah cokda güzel olurhihoyyythihoyyythihoyyyt:1rolleyes:canım yaa cok saol seydam cım opuyorumnanaktan
ben gelemzsem sen gel istanbula oğlusunla gezeriz delikafadulden
benim izinlerim ancak 2 senede bir oluyor:gitme: cnm bu yaz ordaydim kismet neden olmasin insallah cokda güzel olurhihoyyythihoyyythihoyyyt:1rolleyes:
canim yaaa ne guzel tebrik ederim insallah RABBIM sonuna erdirsinslm pıhtıdaşlarım uzun zamandır sizlere yazmıyorum..ama takip ediyorum hep,ravzacım,limburgcum,geleveracım çok geçmiş olsun..elifcim seninde gözün aydın rabbim sağlıklı bir şeklde kollarına almayı nasip etsin
bir oglusumuz daha geliryor canim gozun aydinMELEKCİM,
Kız ne kadar temız kalplısın valla erkek dedı.Ikılı teste hcdg degerım 77,PAPP-A 3067 ,NT 2,6 ;NB VAR Bunlar yazılı tatlım
oh ohhh masallah size canimCanım burdayımm...
benim 11+0 da ultrasona göre 12+2 çıktım...crl 56 mm çıkmıştı...Boyu uzun demişti lütfü bey haftasına göre...Zaten ikili testin sonucuna not düşmüşler , 9 gün bebek daha büyük görünüyor diye...ya erken döllenme yada babası gibi uzun boylu benim bebişim...
aminnnnnnnnnn insallahhhhhh ne guzel yazmissin canimlalalalalala laaa herkes hamile olsun
heryer çocukla dolsun
2010 pıhtıların senesi olsun
minik pıhtıcıklar birer birer gelsin
lalalalala laaaaa
hahhhh soyle neymis o 3 aymis pehhhh bekle dur bosuna gecsin zamanşaşkııııııınnnnnnn aceleci melekkkkkk.... nasullllll benide gaza getiriyor hadi pazarlığı bitirelim vereliniortak anlaşalımmmmmmm birbuçuğa bağlayalım :roflol: :roflol: :roflol:
allah sağlık versinde görüşürüz mutlaka Şeniz deidmya ben gelemezsem sen/ sen gelemzsen ben gelirim :lepi: