Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

iyiyim cnm ben sen nasilsin almanyaya geldigin dogrumu banada gelsene beklerim):1hug:
Gözünaydin cnm negüzel hamilesin insallah yüzün güler saglikla gecer hamileligin )

genetik doktorumuz iğneye cevap vermeyen kadınların kromozom yapılarında bozukluk olabilir dedi.biliyosun bende iğneye rağmen bebeğimi kaybetmiştim.yani hiç hayırlı haberler alamadım.
neden hemen karamsarliga kapiliyorsun :mymekazporum ya daha bisey belli degilki cnm canin iyi SIKILMIS senin kesin buralarada ugramaz oldun face dede yoksun zaten kaydirigubbakcemile
geleveracım ,şimdiki tahmini doğumum mayıs 2010 canım , yanlışlıkla 2009 yazmışım...
cnm bende bebegimi kaybetmeseydim mayis annesiydim bende rabbimin takdiri ne yapalim :a015:

evet cnm su iiiii ler basimiza cok dert acack ))))

kaydirigubbakcemile3

bizede gelin delikafadulden mutlaka bekliyommmmm
opuyorumnanaktan

Canim gözün aydin
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Canım branşım matematik...

Canı , sen gelince de resmi koyarım tabiki...
Toplantılar seni yormasın yaaa...Sen bol bol dinlen...
delikafaduldendelikafadulden koy mutlaka
yoruyo :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

canımmm meleğim teşekkür ederim,ne kadar temiz kalplisin özporuda beni de bildin valla..çok korkuyorum ama bol bol dua

inş canım çok sağol dileklerin için..testi döllenmeden emin olduğum ilişkiden sonra yapmıştım ,döllenmeden sonra 3 gün içinde çıkıyor yazıyordu..inş sende bu ay güzel haberler verirsin bize
ESRABEN,
Canım gözünaydınnnnnnnnnnnnnnn. :) Rabbım saglıkla sıhhatle tamamına erdırsın ınsallah.Darısı olmayan herkese....
göbetemm aminnnnn sende allaha emanet ol

esracım tebrikler opuyorumnanaktan zemuszemus
sağol bitanemopuyorumnanaktan
gözün aydın... sağlıkla inş..
inş darısı en yakın zamanda başına canım..alkis bu arada ellerini sağlık listeye eklemişsin,içim bir hoş oldu..inş hep o listede kalırım:Saruboceq:

merhaba kızlar esracım hamileymişsin tebrikler canım inşallah sağlıkla dünyaya gelecek
darısı başımıza
burada hamileleri görünce içim açılıyor valla maşallah
sağol canım,inş darısı başına (en yakın zamanda)

inş canım teşekkürleropuyorumnanaktan

esraben tebrikler tatlımmm sonuna kadar sağlıkla gidersin allahın izniyle :Saruboceq:
aminnnnnnn opuyorumnanaktanAllah yarı yolda bırakmasın inş..darısı başına
inş bizde senden ikiz üçüz beşiz haberleri beklioz inş delikafadulden

kızlar yarın lütfü hocadan randevu alcam inş..bakalım keseyi kalp atışlarını sonra ellerini ayaklarını görmeyi bu sefer rabbim nasip etsin..lütfü bey kaçlık iğne tavsiye edecek bakalım..en erken ne zaman randevu verir acaba ??çok korku ve endişe var aynı zamanda umuttzemuszemus

ayy cok sevindim yaaa zemuszemus tbrk ediyorum esracım.rabbim hayırlısıyla zamanında kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
Melekcım,
Bu arada ultrason göruntusu verdı cok seker eller falan mınıcık moral oldu.Hocanın yanınan gelınce mutlu oluyorum.Bebegım yanılmıyorsam boyu 15 cm dedi
aman da aman paşaların paşasımı geliyormuuusss opuyorumnanaktan
gobete cim benden sana tavsiye kimseyle kıyaslama bebeğinin gelişimini.sizin crl niz farklı bi baskasının farklı olur.ve moralin bozulur.zaten doğduktan sonra bu htaya bol bol düşüceksin o yuzden hamilieğin bırakta rahat gecsin yerimseniben
iyiyim cnm ben sen nasilsin almanyaya geldigin dogrumu banada gelsene beklerim):1hug:

:
kısmet olursa yılbasına orda olmak istiyoruz seydam.yakınsak görüşürük tabi bacım :lepi:

allaha emanet de sen..rabbim korusun biz koruyamayız..esracım coraspin aldınmı?folik asit falan?

celenim sen berline geliyorsun galiba ben nürnberg tarafindayim baya bi var arasi ama bu tarafa da gezmeye gelirsen seve seve agirlarim seni cnm a.s.

celenim sen berline geliyorsun galiba ben nürnberg tarafindayim baya bi var arasi ama bu tarafa da gezmeye gelirsen seve seve agirlarim seni cnm a.s.

canım yaa cok saol seydam cım opuyorumnanaktan
ben gelemzsem sen gel istanbula oğlusunla gezeriz delikafadulden

canım yaa cok saol seydam cım opuyorumnanaktan
ben gelemzsem sen gel istanbula oğlusunla gezeriz delikafadulden
benim izinlerim ancak 2 senede bir oluyor:gitme: cnm bu yaz ordaydim kismet neden olmasin insallah cokda güzel olurhihoyyythihoyyythihoyyyt:1rolleyes:

benim izinlerim ancak 2 senede bir oluyor:gitme: cnm bu yaz ordaydim kismet neden olmasin insallah cokda güzel olurhihoyyythihoyyythihoyyyt:1rolleyes:

allah sağlık versinde görüşürüz mutlaka Şeniz deidmya ben gelemezsem sen/ sen gelemzsen ben gelirim :lepi:

insallah celenim sen cemreyi benim icin bi isirsana cok tatli masallah ben bayilirim isirmaya ama aglatmam tadina bakarim sadececokacimcoookyerim ben onuu

celencim iyi geceler cnm sabah 6.30 ayaktayim cocugun okulu varya yatsam iyi olucak öptüm cnm allaha emanet ola.s.

canim yaaa ne guzel tebrik ederim insallah RABBIM sonuna erdirsin

oh beeeee son gunlerde kara bulutlar dagildi ne guzel bol gunesli gunler geldi oh oh artik herkesden guzel haberler gelsin insallahhhhhhhhh
MELEKCİM,
Kız ne kadar temız kalplısın valla erkek dedı.Ikılı teste hcdg degerım 77,PAPP-A 3067 ,NT 2,6 ;NB VAR Bunlar yazılı tatlım
bir oglusumuz daha geliryor canim gozun aydin
oh ohhh masallah size canim
lalalalalala laaa herkes hamile olsun
heryer çocukla dolsun
2010 pıhtıların senesi olsun
minik pıhtıcıklar birer birer gelsin
lalalalala laaaaa
aminnnnnnnnnn insallahhhhhh ne guzel yazmissin canim
şaşkııııııınnnnnnn aceleci melekkkkkk.... nasullllll benide gaza getiriyor hadi pazarlığı bitirelim vereliniortak anlaşalımmmmmmm birbuçuğa bağlayalım :roflol: :roflol: :roflol:
hahhhh soyle neymis o 3 aymis pehhhh bekle dur bosuna gecsin zaman
allah sağlık versinde görüşürüz mutlaka Şeniz deidmya ben gelemezsem sen/ sen gelemzsen ben gelirim :lepi:

ya bende isterim banada gel lutfennnnnn

caliskusum seydamim saolun gittik yaptik alisverisimizi bide ceza yedik 50 lik yolda 68 le gitmisiz ne bilem biz otobanttan ciktik bi baktik polisleriniz durdurdular bizi:dilcikar:amaan neyse bol bol gezdik kocisle ayiptir solemesi 250euro harcamisiz oh be iyi geldi para harcamasi tesekkur ederim ikinizede

esraben;
canım çok çok tebrik ederim hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: hihoyyyt darısı hepimizin başına hayırlısıyla inşallah
osporcum canım;
yapma böyle canım benim ama bu kadar kendini üzme eminim tüm sonuçların normal çıkacaktır belkide daha yüksek dozajda iğne kullanman gerekiyordu ya sağlıklı insanlar bile hiç sebep yokken düşük yapabiliyor bu yüzden endişelenmek boşuna üzülmek yok tamam mı lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…