slm pıhtıdaşlarım uzun zamandır sizlere yazmıyorum..ama takip ediyorum hep,ravzacım,limburgcum,geleveracım çok geçmiş olsun..elifcim seninde gözün aydın rabbim sağlıklı bir şeklde kollarına almayı nasip etsin
kızlarr bugün ben test yaptım bu arada :lepi:sonuç POZİTİFFF ama şuan inanamıyorummm..Allahım neolur sağlıklı sıhhatli sonuna kadar gitmesini nasippp et.yalvarırım bana dua edin desteğinize çok ihtiyacım var..sizi seviyorum
slm pıhtıdaşlarım uzun zamandır sizlere yazmıyorum..ama takip ediyorum hep,ravzacım,limburgcum,geleveracım çok geçmiş olsun..elifcim seninde gözün aydın rabbim sağlıklı bir şeklde kollarına almayı nasip etsin
kızlarr bugün ben test yaptım bu arada :lepi:sonuç POZİTİFFF ama şuan inanamıyorummm..Allahım neolur sağlıklı sıhhatli sonuna kadar gitmesini nasippp et.yalvarırım bana dua edin desteğinize çok ihtiyacım var..sizi seviyorum
çok sevindim senin adına kaydirigubbakcemile5 umarım sağlıklı sıhatli alırsın bebeğini kucağına..sen daha önce erken testlerden yapmışsın negatif çıkmış galiba..kaçoncı günde yapmıştın o testi..ben de yaptım negatif çıktı ama adetime 8 gün falan var daha...acaba hala bir umut varmı:kedi:
Canım adetine 8 gün varsa bence bir umut var...Bebiş , döllenmeden sonra 7-10 gün arasında rahime anca tutunuyor...Rahime tutundukktan sonra beta hcg salgılanmaya başlıyor...
Canım branşım matematik...melek ne öğretmenisin canım.
Ayy canım yaaa , bir ara çıktığını gördüm , aktif değildin , bende çıktım...Yoksa çıkarmıydım hiçç...melek valla sen burdasın diye ben de gitmedim. nere gittin anammm
Hakketen canım yaaa...Dün seni çok aradım valla , bir ara keşke tel.in olsaydı diye aklımdan geçirdim...Neyseki imdadıma seydam yetişti :)ohh ii olmus beni beklemezsen bööle olur hıh :dilcikar:
Canım , söz seni gördüğümde koyarım resmi tekrar...Nasıl olsa silmeyi öğrendim :) Kimse alıntı yapmazsa problem olmuyo zaten canımcım...AY BENDE ISTERIM AMA COK ZOR SILMISSINIZ EGER OGRENDIYSEN BEN SILMESINI BEN VARKENDE KOYARMISIN CANIM
hihoyyytmelekcim doğumgünümü kutladığın için çok teşekkür ederim canım. bende seninkini takvimime not aldım:)))))
Canı , sen gelince de resmi koyarım tabiki...:umursamaz::dilcikar: ben görmedim alacaginiz olsun. Ben yokken koyarsiniz resimleri.
Dün o toplanti senin bu benim derken eve ölü gibi zor gittim.
MELEKCİM,
Kız ne kadar temız kalplısın valla erkek dedı.Ikılı teste hcdg degerım 77,PAPP-A 3067 ,NT 2,6 ;NB VAR Bunlar yazılı tatlım
Canım , her şeyin yolunda olmasına çok sevindim...Demek folbiolede devamMELEKCİM,
Canım selam arada gırıp okuyorum ama mıde bulantılarımdan cok fazla gıremıyorum.Maasallah kalabalıklastı valla yazılanları okuyup yetıstıremıyorum.Ben bugün gıtdım.Bebegın durumu Allahıma sükürler ıyıymıs.Lütfü hoca hersey yolunda dedı.Coraspırın,folbıol,ıgneye aynı doz devam dedı.İlave elevıt vıtamın verdı.Benım bügun 15+3 deyım.Pazartesi 3'lü test ıcın kan vercem.Hoca düzende mı hacettepede yaptırmak ıstersın dedı.Bende hocam farkedermı dedım.Farketmez deyınce hacettepede yaptırayım dedım.Sonuclarıda hemsire hocaya fakslıyormus.Bız muayenesını arayıp sonucu ögrenecekmısız.Orada gülderen hemşire var ona kagıt yazdı onun yanına gıdecem.Bu arada ıkılı test sonucumu almaya gıdınce düzene 3'lü test sordum 67 tl dedıler.Acaba düzende mı yaptırsaydım dıye düsündüm.Fakat hocayada bı kere hacettepe demıs bulundum.
Ayyy , yerin ben onun miniş elleriniiii :)))Boyuda maşaallah iyiymiş...Melekcım,
Bu arada ultrason göruntusu verdı cok seker eller falan mınıcık moral oldu.Hocanın yanınan gelınce mutlu oluyorum.Bebegım yanılmıyorsam boyu 15 cm dedi
Canım benim sonuçlarım 11+0 için :MELEKCİM,
Kız ne kadar temız kalplısın valla erkek dedı.Ikılı teste hcdg degerım 77,PAPP-A 3067 ,NT 2,6 ;NB VAR Bunlar yazılı tatlım
Tamam canım , 24 kasım da bakarım ben ne yazdığına , paylaşırım...Melek 76
Canım bu arada hoca 3'lü test ıcın bı kagıt yazdı dedım ya orda sunlar yazıyo USG(BPD: 30 MM) 15 5/7hf Senınkınde bunlar kac yazacak bakalım.
Melekcım
İgneler cok yaramıs.Kan akısı falan ıyı dedı.Kalbıne falan baktı hersey ıyı sız merak etmeyın ben takıp edıyorum dedı.