Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Melekcım,
Benım ultrasona göre 11+5 gun Crl 49mm
Canım doktora söyledim hatta romatolojıye gıdeyım dıye ısrar etdım ama ben kalbınede bakıyorum.Hersey cok güzel dedı.1-2 HAFTA SONRA DAHA NET GÖRÜLÜRMÜŞ BENI ONA GÖRE YÖNLENDIRECEK BAKALIM.Telas yapma dıyor.Nette okudugum kadarıyla ultrasonu ıyı olan kadın dogumcular kalpde bı sorun oldugunu anlarmıs.Hocanında ıyı dıye bılıyorum.

genetik doktorumuz iğneye cevap vermeyen kadınların kromozom yapılarında bozukluk olabilir dedi.biliyosun bende iğneye rağmen bebeğimi kaybetmiştim.yani hiç hayırlı haberler alamadım.

Melekcim
Evet canım kafasının üstünü falan ölctü.Boyunu falan ölctü.Ama ben heyecandan cok takıp edemıyorum ekrandakı degerlerı.Ya canım senın papp-a,nt neden düsük benımkı neden yüksek?

Canım , sonuçların iyi çıkacak Allahın izniyle ...Hiç kötü düşünme tatlımmm , 1 ay çabucacık geçer de için ferahlar inşaallah...
1-2 hafta sonra tekrar çağırdı mı ? Ne zaman gideceksin...Ben 24 kasım da ordayım...
Gerçekten ultrasonu iyi hocanın , gerek yok diyorsa gitme canım...

genetik doktorumuz iğneye cevap vermeyen kadınların kromozom yapılarında bozukluk olabilir dedi.biliyosun bende iğneye rağmen bebeğimi kaybetmiştim.yani hiç hayırlı haberler alamadım.

Tatlım , burada iğneye cevap vermeyen başka arkadaşlarımız da oldu...ama onların sonuçları iyi çıktı...

Melekcim
Evet canım kafasının üstünü falan ölctü.Boyunu falan ölctü.Ama ben heyecandan cok takıp edemıyorum ekrandakı degerlerı.Ya canım senın papp-a,nt neden düsük benımkı neden yüksek?

ne güzel heyecanlşar bunlar..allah tamamına erdirsin..kuvağına alıp koklamayı da nasib etsin inşallah..

Melekcim

Evet tatlım papp _ a değerlerimiz arasında bayağı fak var...
Papp-a gebelik ilerledikçe artan bir maddeymiş ama ...Yüksek olursa problem çıkmaz heralde...

****kızlar lütfen biri bana cevap yazsın kafam çok karıştı... 3 düşük yaptım tahlil ve tetkiklerimde bir sorun çıkmadı iki doktora gittim ikiside iğne heperin kullanmam gerektiğini söyledi. biri hamile kalmayı düşündüğün ay adetin 3. günü iğneye başlayacağız dedi. diğer doktorum ise adetin gecikince vurmaya başlayacağız dedi. şimdi biri hamile kalmadan önce diğeri sonra oluyor hangisi doğru siz nasıl kullanıyorsunuz dozu nasıl ayarlanıyor kan tahliline göre mi yoksa doktor kendi kafasına göre mi dozu ayarlıyor. teşekkürler.

melek dün girmedim ama gördüm fotonu çoooook tatlısın kız karnın o kadar büyüdümü senin.... çok yakışıyor hamilelik sana ....

melek dün girmedim ama gördüm fotonu çoooook tatlısın kız karnın o kadar büyüdümü senin.... çok yakışıyor hamilelik sana ....

Canımm , çok teşekkür ederim...O foto. yu , ocak ayında çektirmiştim canım...Önceki hamileliğimden yani , 7 aylıktı bebişim orada... mart ayında da karnımda kaybetmiştim canım oğlumu...Kıyıp ta silemedim o resmimi işte...

dilay o kadar endişelenme... gebeliği öğrenince başlasanda problem olmuyor... pıhtılaşma değerlerine göre veriliyor iğne... ve kilona göre...
ozpor nasıl bir genetik sorun olurmuşki ne ilgisi varmış anlamadım...
melekkk sen geçen kürtajdan 5 ay sonra hamile kaldığını söylemiştin doktorun nasıl izin verdi böyle...

gobetecim , nt değeri de 3 mm den fazla olursa problem oluyor...Senin değerin iyi canım...3 mm den yüksek olursa down sendromu riski artıyo ki senin sonuçların iyi çıkmıştı...Merak etme canım...

melekkk sen geçen kürtajdan 5 ay sonra hamile kaldığını söylemiştin doktorun nasıl izin verdi böyle...

Tatlım yaa , benim ki resmen doğumdu , ben sezeryan oldum...Lütfü bey en az 6 ay dedi...5 ay sonra hamile kaldım , hiç problem olmaz merak etme dedi...Bir cesaretle ben 4 ay sonra çalışmalara başlamıştım canım...

anladım canım olsun kalsın silme zaten... bu sefer 9 aylık fotonu ve birde kuzunun dışardan fotolarını görürüz inşallah...

yaaaa çok şaşırtıcı insan neye inanacağını şaşırıyor normalde sezeryandan sonra üç yıl ara derler :dilcikar:

inşallah dediğin gibidir canım..erken test negatif çıkınca biraz hayal kırıklığı oldu aslında ama..

bu arada ben dinamis için 130 tane okudum salat-ı tefriciye..
Ttalım , inşaallah gürürsün çift çizgiyi..Ne kadar rahat olursan , bebişin o kadar erke geliyor...
Allah dualarını kabul etsin canım , Allah hepimizin gönlüne göre versin...

anladım canım olsun kalsın silme zaten... bu sefer 9 aylık fotonu ve birde kuzunun dışardan fotolarını görürüz inşallah...
amin canım , ne güzel dua etmişsin...
yaaaa çok şaşırtıcı insan neye inanacağını şaşırıyor normalde sezeryandan sonra üç yıl ara derler :dilcikar:
Canım önceden iki sezeryan arası 3 yıl olacak deniyordu...
Şu anda iki sezeryan arası 1 yıl olur diyen doktorlar var...Yani sezeryandan 3 ay sonra hamile kalırsan , 9 ayda bebişini taşırsan , toplamda 1 yıl oluyor...Hesaplamayı böyle yapıyorlar...
Zaten benim doğumum 2009 mart ayıydı , şimdiki tahmini doğumum mayıs 2009 ...Lütfü bey 1 yılı 2,3 ay aşıyor...Bir problem olmaz dedi...Ben sana o yüzden 3 ay bekleme demiştim canımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…