Canım , sonuçların iyi çıkacak Allahın izniyle ...Hiç kötü düşünme tatlımmm , 1 ay çabucacık geçer de için ferahlar inşaallah...melekcim ben lütfü hocaya gittim.benden ve eşimden kromozom analizi için kan vermemizi istedi.bizde hacet.verdik sonuçlar bir ay sonraya çıkacak ,eğer kromozomlar bozuk çıkarsa tedavisi yokmuş,anlıycan ümitlerim tükeniyo.
1-2 hafta sonra tekrar çağırdı mı ? Ne zaman gideceksin...Ben 24 kasım da ordayım...Melekcım,
Benım ultrasona göre 11+5 gun Crl 49mm
Canım doktora söyledim hatta romatolojıye gıdeyım dıye ısrar etdım ama ben kalbınede bakıyorum.Hersey cok güzel dedı.1-2 HAFTA SONRA DAHA NET GÖRÜLÜRMÜŞ BENI ONA GÖRE YÖNLENDIRECEK BAKALIM.Telas yapma dıyor.Nette okudugum kadarıyla ultrasonu ıyı olan kadın dogumcular kalpde bı sorun oldugunu anlarmıs.Hocanında ıyı dıye bılıyorum.
genetik doktorumuz iğneye cevap vermeyen kadınların kromozom yapılarında bozukluk olabilir dedi.biliyosun bende iğneye rağmen bebeğimi kaybetmiştim.yani hiç hayırlı haberler alamadım.
Melekcim
Evet canım kafasının üstünü falan ölctü.Boyunu falan ölctü.Ama ben heyecandan cok takıp edemıyorum ekrandakı degerlerı.Ya canım senın papp-a,nt neden düsük benımkı neden yüksek?
Melekcim
Evet canım kafasının üstünü falan ölctü.Boyunu falan ölctü.Ama ben heyecandan cok takıp edemıyorum ekrandakı degerlerı.Ya canım senın papp-a,nt neden düsük benımkı neden yüksek?
melek dün girmedim ama gördüm fotonu çoooook tatlısın kız karnın o kadar büyüdümü senin.... çok yakışıyor hamilelik sana ....
melekkk sen geçen kürtajdan 5 ay sonra hamile kaldığını söylemiştin doktorun nasıl izin verdi böyle...
Canımm , çok teşekkür ederim...O foto. yu , ocak ayında çektirmiştim canım...Önceki hamileliğimden yani , 7 aylıktı bebişim orada... mart ayında da karnımda kaybetmiştim canım oğlumu...Kıyıp ta silemedim o resmimi işte...
Tatlım yaa , benim ki resmen doğumdu , ben sezeryan oldum...Lütfü bey en az 6 ay dedi...5 ay sonra hamile kaldım , hiç problem olmaz merak etme dedi...Bir cesaretle ben 4 ay sonra çalışmalara başlamıştım canım...
Ttalım , inşaallah gürürsün çift çizgiyi..Ne kadar rahat olursan , bebişin o kadar erke geliyor...inşallah dediğin gibidir canım..erken test negatif çıkınca biraz hayal kırıklığı oldu aslında ama..
bu arada ben dinamis için 130 tane okudum salat-ı tefriciye..
ne güzel heyecanlşar bunlar..allah tamamına erdirsin..kuvağına alıp koklamayı da nasib etsin inşallah..
amin canım , ne güzel dua etmişsin...anladım canım olsun kalsın silme zaten... bu sefer 9 aylık fotonu ve birde kuzunun dışardan fotolarını görürüz inşallah...
Canım önceden iki sezeryan arası 3 yıl olacak deniyordu...yaaaa çok şaşırtıcı insan neye inanacağını şaşırıyor normalde sezeryandan sonra üç yıl ara derler :dilcikar: