Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım bende özelden cvp yazmaya çalıştım ama sanırım başarılı olamadım.Tabi ki katıl canım çok memnun olurum,evet okunabiiyormuş dua olduğu için,hadi bakalım,sendende 3 haneli rakamlar bekliyorum.:).

Birde diyorum ya hayal kırıklığına uğrarsam. Çünkü 3 gün önce kahveregi bir leke gördüm sonra daha görmedim. Belki daha olurum diye bekliyorum ama tık yok. Değişik bi durum oldu bu sefer

canım buna nişan kanaması deniyor inttende araştırdım yanlış mı biliyorum diye

Bebek bekleyen anne adaylarının hemen hepsi ya çevrelerinden ya da doktorlarından nişan gelmesi adında bir olayın varlığını duymuşlarıdır.

Gebeliğin erken dönemlerinden itibaren rahim ağzından olan salgılar burada birikmeye başlar ve bu rahim ağzının içindeki kanalı tıkar. Sümüğümsü bir yapı olan bu birikmiş salgılar mukus tıkç olarak adlandırılır. Mukus tıkaçın işlevi rahim içinde gelişmekte olan bebeği dış etkenlere karşı korumaktır. Bir başka deyişle mukus tıkaç enfeksiyon etkenlerine karşı bariyer görevi görür

Hamileliğin sonlarına doğru doğum zamanı yaklaştıkça rahim ağzında bir takım değişimler başlar. Servikal olgunlaşma adı verilen bu değişimler sırasında serviks yumuşar, öne doğru döner ve hafifçe açılmaya başlar. Bu açılma sırasında kanalın içinde bulunan mukus yani sümüğümsü yapı düşer. Nişan gelmesi olarak adlandırılan durum mukus tıkaçın düşmesidir. Kişi bunu çamaşırında bulabilir ya da tuvalete gittiğinde fark edebilir. Çoğu zaman nişan ile birlikte koyu kahverengiden açık kırmızıya ve pembeye kadar değişen renkte bir miktar akıntı da görülür.

Reisdevrimcim,doğum günün kutlu olsun,gelecek yaşın sana sağlıklı evlat getirsin,inşallah.Öpüyorum canım.

Ülkemizin içinde bulunduğu durumlar nedeniyle zor bir dönemden geçtiğimiz şu günlerde,ATAMIZI daha bir saygı ve minnetle anıyoruz. Allah mekanını cennet etsin. Sayesinde sahip olduklarımızın değerini bilmeyi tüm ülkemize nasip etsin. Tüm dünyanın paha biçemediği ATAMIZIN değerini bi bizler bilemiyoruz. Umarım acı tecrübelerle öğrenmeyiz.
ATAM ıZıNDEYıZ. GERÇEKTEN " NE MUTLUM TÜRKÜM DıYENE" DıYEBıLENE.

aslıhan cım çok güzel demişsin ağzına sağlık...

Birde diyorum ya hayal kırıklığına uğrarsam. Çünkü 3 gün önce kahveregi bir leke gördüm sonra daha görmedim. Belki daha olurum diye bekliyorum ama tık yok. Değişik bi durum oldu bu sefer
elifcim kac gün gecikti?regl gününden öncede test yaptırabilirsin bitanem korkma allah hayırlısını verir :Saruboceq:

guluscum bu bahsettiğin durum elifle alakalı deil maalesef.yazdığın nişan kanaması doğumdan az önce gelir ve arkasındanda doğum baslar.cok önemli bir durumdur.bi işarettir.ama iyiki yazdın hamile olan arkadaslarımızında bilgisi olmus oldu Şeniz

celencim belki isim olarak yanlış biliyorumdur ve ona göre yanlış araştırma yapmış olabilirim haklısın CADIARZU ancak benimde hamileliği öğrenmeden 1 hafta önce bende de böyle bir leke gelmişti ve annem bunun genelde hamilelerde olabileceğini kendisinde de olduğunu söylemişti :sm_confused:

canım senin bahsettiğin o yerleşme kanaması,bende de oldu,adet günümden 1-2 gün önce azcık kanama oldu sonra kesildi.tam adet günümde idrar testi yaptım,kopkoyu 2. çizgiyi gördüm.bence elif de yapsa çıkar hamileyse.

hah işte alkisalkisalkis tamam bende bundan bahsediyodum neyse celenin dediği gibi alakasız olsa da yeni bişi öğrendik :dance:

canım tam yazıcaktım simgecim yazmıs saolsun Şeniz
hah işte alkisalkisalkis tamam bende bundan bahsediyodum neyse celenin dediği gibi alakasız olsa da yeni bişi öğrendik :dance:

valla alakasız ama cokta önemli..ellerine sağlık kaydirigubbakcemile5

Kızlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Şu nişan meselesi olabilir diye düşünüyorum. Bugün gidip kan testi yaptırcam . Allahtan hayırlısı olursa olur olmasada sağlık olsun denemeye devam edicez

iyiyim canim bende kis masalina bakiyodum esimde netteydi isi bitince dedim sen cekil ben bizim kizlara bakiym bi diye ay artik oyle cok alistimki bakmazsam eksilki oluyor valla

kış masalı perşembe değilmiydi yauwwwCADIARZU

GELEVERAAAA Canım kürtaj sonrası durumun normal.ama güçlü ol 2-3 ay sonra gene deniceksin veee
sinemaya falan git yalnız git takma peşine kimseyi.çok rahatlatır:teselli:
ınsallah canım valla 2 aydır olmadı ınsalah bu ay olur dıyorum calısmalar tam gaz devam bakalım hayırlısı:Saruboceq:

bende 2 aydır bekliom ama olmadı bu ay belki tutar:Saruboceq::Saruboceq:

evet senınle aynı gıdıyoruz aynı gundu adet tarıhlerımız erken veya gec olması ıhtımalının dıısnda henuz yumurtlama gunumuz gelmedı canım ben cıft gunlerde calısma yapıyoruz dun 12. gundu calısıtık bugun 13. gun yok yarın 14. gun calısma var

aynennn kısssssskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geçen ayki gibi hergün yapmuoz valla.geçen ay bende kocişte mahfolduyduk.ama yaramaz gelmedi

REİSSSSSS
doğum günün kutlu olsun canımmm.allah sana çivter çivter versina.s.

aynennn kısssssskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geçen ayki gibi hergün yapmuoz valla.geçen ay bende kocişte mahfolduyduk.ama yaramaz gelmedi

kaydirigubbakcemile3
ay yok buay hergun yapmıyoz bızde ıste senınde bugun 13. gun dımı sende gun asırı yapıyosun sanırım en ıyısı bu aslında ama bakalım bu seferde boyle deneyelım bakalım olacakmı ınsallah olur ya bakarsın aynı gun haber veırırz mujdemızıkaydirigubbakcemile2

canım 10 güne kadar normal kanamanın olması.. sıkıntı yapma... benim çok az kanamam olmuştu kürtajdan sonra.. hep evdeydin dinleniyorum.. ama 9 gün yürüyüşe çıkmıştık kardeşimle.. ve ev geldiğimde kan revandı.. değişiklik gösterebiliyor anlayacağın.. bence sorun yoktur...

kan testi yaptır... neden bekliyorsun ki?

yerleşme kanaması olmalı bahsettiğin...

benim annem kuranı 3-4 kere türkçeden bitirmiş insandır.
adetli iken kuran okunmaz diye birşey yok.oda allahtan olan bişey sonuçta.
niyet önemli.

ya valla sırfffff
GELEVERA kızmasın diye saymadım ben yauwwww
28 ekimde çok hafif bir leke oldu sonra o gün hiçbişey olmadııı ama ben anladım adet olucamı...
taaa ertesi gün kanamm geldi.
o nedenle kaçıncı gün adetimin 1. günü bilmiom???
sizce!!!!

ayy canım ya ne kadar zor bi şey yaşamıişsın allah bir daha yaşatmasın.ama haklısın tabi canım ne desen haklısın

benim annem kuranı 3-4 kere türkçeden bitirmiş insandır.
adetli iken kuran okunmaz diye birşey yok.oda allahtan olan bişey sonuçta.
niyet önemli.

canım o konu bıraz muamma ne desek ne yorum yapsak yalan olur ama bence adetlı ıken kurana dokunulmamamı okunmamalı cunku kurana abdestlı ve temız ıken dokunun okuyun dıye hadısler soylemler var ve bence rahatsızken okunmamalı zaten allah bız kadınları ozel gunlerımızde rahat bırakmıs herseyden muaf tutmus oruc namaz kuran eslerımız ııcn bıle onlara nazık yaklasın dıyo bızım ıcın durum boyleyken nasıl namaz kılınmıyorsa bence kuran da okunmamalı ben boyle dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…