- 10 Haziran 2008
- 137
- 1
Kızlar kan tahlili yapıp geldim. saat 4 de sonuç alınacak dualarınız benimle olsun ama her ikisinede hazırlıklıyım
offfffffffffff kızlar yaa güçlü görünmeye çalışmak ve üzgün görünmemek beni mahvetti...şimdi çok sinirli çok huysuz kimseyle tek kelime konuşmayan kendine bakmayan bir insan oldum offfff mafoldumben varya ben böyle hayatınnnnn taaaaaaa.......... yardım edin kızlar ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım bilmiyorummmmm
Panik bacim benim :mymeka: leyn bu kanser testini burdaki doktorlar hemen hemen her gittigimde yapiyorlar tedbir olarak birsey varmi diye. Kromozon testinide zaten birkac defa cocugu düsen her kadina erkege yaparlar merak etme sen. Şenizkızlar ben bugün lütfü hocaya gittim.beni muane etti.ama çok gerildim ve utandım.benden 2 yeni test yaptırmamı istedi.eşimle benim genetik olarak incelenmemeizi istedi.eşlerde kromozom analizi testini yaptırmamızı istedi.birde benden.rahimden bir sıvı aldı.bunu neden alıyosunuz diye sorduğumda korkulacak bi şey yok sadece rahim ağzında bi problem varmı diye alıyorum dedim.yani rahim ağzı kanseri için.sadece tedbir amacıyla alıyorum dedi.ben çok tedirginim kızlar,moralim de çok bozuk,testleri özelde yaptırmama rağmen 30 gün sonra çıkacağını söylediler.o zamana kadar korkudan nasıl yaşarım bilmem.
Fundaaaa canim gözün aydin Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin canim benim. opuyorumnanaktanevet bende 20,10,2009 salı günü sezeryanla doğum yaptım o gün kontrole gitmiştim doktorum pazartesi gününe kadar yoktu bende son kez kontrol için gitmiştim bebek hareketleri azalmıştı ultrosana girdiğimdede bebeğim iri gözüküyordu normal doğum yapmazsın sezeryanla alalım dedi ve küçük efe berk 'im dünyaya geldi 3770 gr yanlız doğum esnasında benim kalbim biraz sorun yaşatmış ritim bozukluğu oluşmuş doğumdan sonra yoğun bakımda kaldım 2 saat düzelme olunca odamıza geçtik 10 gün çok zor geçti ama şu anda oğlumda bende çok iyiyiz allah herkesin yardımcısı olsun inşallah
günaydın krizantemmmmmmmmmmmmmmmmmmm gülümmmmmmmmmmmm bugün çok mutluyummmmmmmmmmmmm 30 oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)))))))) manyakmıyım neyim yaşlanıyom ve seviniyorum ama sağlıklıyım ve yaşıyorummmmmmmmmmmmmmm:)))
Elif canim Insallah hamiledirsin :Saruboceq: benim aynen böyle olmustu canim bende adet oluyorum diye umursamamistim ve leke birden bire kesilince test yaptim ve pozitifdi.Herkese merhabalar. Kızlar ben o lekenin üstüne halen adet görmedi ve hiç bir adet belirtisi yok bende. Acaba test yapsammı yoksa bir kaç gün daha beklesemmi. Ama iğne olmam gerekiyorya ondan acele ediyorum biraz. KARARSIZIM
Anam karilarda bir cene var oku oku bitmiyo. Canim sen nasilsinçalıkuşu, sülal e ama sizde de ses yok
Kizlar moralim cok bozuk protein s degerim 47 cikmisti bugunde diger tahlillerimi aldim mthfr a1298c homozigont mutant cikti, dusuklerimin nedeni bu mudur kizlar ya?? Ben napicam simdi tamda yumurtlama donemimdeyim ilaca igneye baslamakta gecmi kaldim kafam allak bullak hayatta duymadigim bilmedigim birseyle karsi karsiyayim birileri bana bisi desin
Canim benim bildigimde protein S düsük cikinca kesinlikle kan pihtilasmasi var ama fazla bilgim yok bu kanuda. Burdan ögrendiklerim bunlar. diger arkadaslar yardimci olur umarim.Kizlar moralim cok bozuk protein s degerim 47 cikmisti bugunde diger tahlillerimi aldim mthfr a1298c homozigont mutant cikti, dusuklerimin nedeni bu mudur kizlar ya?? Ben napicam simdi tamda yumurtlama donemimdeyim ilaca igneye baslamakta gecmi kaldim kafam allak bullak hayatta duymadigim bilmedigim birseyle karsi karsiyayim birileri bana bisi desin
Canim benim :1hug:. Yinede konusmak istersen dedimya ben ararim seni sen yeterki düzel bitanem Şenizelif inşallah
esterya evet canım kesinlikle odur diyebiliriz çünkü tedavi uygulanmadığı zaman düşüğe sebep oluyor... başka sebeplerde bulunma ihtimali var ama onlar birer varsayım.. ama bu kesin bir değer ve sebep... allah kolaylık versin... tedavini olursan inş bundan sonra bebişine kavuşursun..
çalıkuşu canım bu gün dışarı çıktım saçlarımı kestireyim.. hani kadınlar saçlarından alırlar intikamlarını hep. o sırada kociş aradı kuaföre gidiyorm saçlarımı kısa kestircem dedim... yaa yok ben uzun saçlarını seviyorum kısa istemiyorum kestirirsen uzayana kadar gelmem... gibi laflar etti bende onu kıramadım kaldı... ama birsürü kozmetik ürünü aldım biraz rahatladım... yarın gidip kıyafet alcam ... ayrıca biliyorsun ben dersahene öğretmeniyim ama bu yıl anlaşma yapmadım biryerle çalışmıyorum ve kpss kitapları alıp hazırlancam inşallah.... canımsın sen...
*********yaaaaaa kızlar benim geçen salıydı benim kürtajım ama kanamama kesilmedi halaa geçen yıl olduğumda 4 5 gün sürmemişti sanırım kesilmişti... şimdi spor yaparken kasık ağrılarım da var... ya bu dr güvenmemiştim bir sorunmu oldu allah korusun ....... yarın kontrole gidicem bakalım ama kendi suçu olduğu için bir sorun olsada söylemez......... hemen sizinkileri anlatın bana nasıl olmuştu kanamalarınız ağrılarınız.... :umursamaz:
kIZLAR HAMİLEYİM ALLAHIM YARDIM ET BANA NOLUR NOLUR AĞLIYORUM ŞUAN
kIZLAR HAMİLEYİM ALLAHIM YARDIM ET BANA NOLUR NOLUR AĞLIYORUM ŞUAN
Gelevera arkadaşım senin 4-5 gün kanaman olması normal.Kanama olmaması iyi değil canım.Benim son kürtajım senin gibi 8 haftalık uyutularak yapılmıştı.İlk gün bile doğru düzgün kanamam olmamıştı ve o yıl öğrenciydim.Sınavlarım da bitmişti.Kürtajdan sonra raporlu olduğum için temizlik falan yaptım tabi.Sonra 4.gün ben de acayip bir sancı başladı.Eşim hatta bana sen rahat durmadın onun için falan diye kızdı bana.Neyse o gece ben sabahı zor yaptım.O gün için de dr'um kontrole çağırmıştı.Dr ultrasonda baktı rahim kanı atamamış ondan sancı yapıyor diyor.Bana bir ilaç yazmıştı içersen kanaman başlar dedi.Biraz uzattım kusura bakma.Ben ilacı içtim ama sancılar o kadar sıklaştı ki dayanamıycak hale geldim ben.Eşim eve geldi ben ağlıyorum ağrıdan ve bir damla bile kan gelmiyor.Hemen dr'u cepten aradı eşim ben konuşucak halde değilim.Dr hemen gelin bir kürtaj daha yapalım dedi.Yürüycek halim bile yoktu.Ben hiçbir kürtjımı uyanık olmamıştım.Ama bu kez sancım o kadar çokki gözüm hiçbirşey görmedi.Dr kocaman bir enjeksiyonla kapkara kıvamlı bir kan çekti rahimden.Yarım saat sonra sancım geçti.dr'a çok kızmıştım o zaman bana o kadar sancı çektirdi diye.