Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

dinamis,canderya,kahvelokumum verdiğiniz cevaplardan dolayı teşekkürler...

canderya evet saymıycaksın şekerim gününü bırak akışına... hani harika adam ahmet kaya diyorya "kendine iyi bak beni düşünme su akar yatağını bulur" bebişde yatağını bulur sen onu düşünme....

ayyyyyy kizlar ya bu int kafayi yemis sinir oldum ya deinden beri okuyorum herkesden not aldim hepsi gitti kusura bakmayin artik cikmam lazim REISCIM dogum gunun lutlu olsun KAHVELOKUMUM napalim bir dahaki aya siki calisip olacak insallah

Kızlar şimdi dr den geldim kanama pıhtılaşma zamanı testi istedi referans aralığı 5-10 ,benim değerim 2,95. Sormak istediğim aranızda bu değere sahip olan ve de mthfr homozigot arkadaşımız var mı? var ise bu değerler ile hangi iğneyi hangi oranda kullanıyor. Yada yakın değerli olanımız var mı?acele cevappppppp lütfennnnnnnnn

Kızlar elaman dışarda . Geldikden sonra gidip kan testi yapcam.Doktorumla konuştum hemen git yaptır dedi ve bana haber ver dedi

Evet canlarım zaten daha çok içimdeki his negatif ama hayırlısı olsun yinede. Mücadeleye devam ederiz bizde napalım .

Reissssdevrimmmmmmmmmm püffssss mumlarına iyiki doğdun canım rabbim sağlıklı sıhhatli huzurlu bebeğinle ve eşinle uzun yıllar versin inşallah yeni yaşın tüm güzellikleri getirsin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…